Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Var på vej hjem fra Helsingør og kom i tanke på min oplevelse, få dage forinden (Læs Toilette ved Lærkereden) og da jeg kom få kilometer fra den lille resteplads (Lærkereden), kunne jeg mærke, at min pik var total stiv. Jeg drejer fra og ser en rød varevogn, hvor der sidder en ældre fyr og ryger en smøg. Da jeg kommer ud af bilen, kigger han efter og bulen i bukserne siger, at det ikke er tisse, eller skide jeg skal.

Ind på toilette, napper jeg toilettet længst væk fra hoved døren og låser den efter mig og et lille minuts tid åbner hoved-døren og gå i igen. Jeg er ikke alene og jeg kan høre, at en er på vej ned mod mit toilet. Der bliver taget i håndtaget og skubbet på døren. "Undskyld!" Hvisker stemmen, på den anden side af døren. "Det gør ikke noget" hvisker jeg tilbage, med mine bukser nede om benene. "Den er flot, i hvert fald det som jeg kan se af den!" siger han. Jeg låser døren op og ber ham komme ind.

Jeg åbner hans bukser og tager straks hans pik i munden og begynder, at sutte ham af. Jeg kan mærke, at han bliver total liderlig og han vil bare give mig pik. "Vend dig om, og lad mig kneppe dit lille smørhul", hvæser han. Han sætter sig på WC´et. Jeg vender mig bagger hen til ham. Hans pik glinser af spæ-sperm og jeg sætter min røv hen til den. Hans liderlighed kan ikke styre sig. Han griber haft om mig og ligesom sidst, sidder jeg lige pludselig på hans pik og er temmelig fanget. Da mine fødder ikke har særlig godt fæste. "Lad mig pumpe dig op, med alt havd jeg har". Han læner sig forover, så vi ryger ned på gulvet og der voldknepper han mig. Det gør bare så ondt, men efter et øjeblik, er det bar så dejligt. Jeg er total tændt. Nogle minutter efter, kan jeg mærke, en varm fornemmelse opppe i maven på og kan gætte mig til, at han er kommet. jeg skal til at trække mig af. "Vendt siger han" Jeg har mere, som jeg skal af med". Hans pik er nu skrumpet lidt og pludselige rygger det i den. Jeg kan mærke, at jeg bliver fyldt op indvendig. "Kan du mærke det!" spørger han mig. Det gør mig total liderlig og jeg begynder at bevæge mig frem og tilbage og lidt efter bliver hans lem større igen og der går ikke særlig langtid, før han igen knepper mig. Det stå ud til alle sider med sperm, tis og afføring og det gør ham tydelig total opstemt og han lader for anden gang sit sperm, skyder langt op i mig.

Jeg kan slet ikke holder det tilbage og da jeg rejser mig op, løber det hele bare ud af mig. Han siger "Nu er det din tur, til at komme ud med det lækre"!

Jeg har intet prøvet af dette her, men fantasien tænder mig total og hvis der skulle være nogen, som er over 50 år og skulle tænder på sex, evt. på dette omtalte toilet. Så skriv til mig og lad mig høre nærmere. Sikkersex er bare et MUST!

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.