Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er sent på eftermiddagen og solen havde været rigtig god. Jeg var på vej hjem i bilen og skulle tisse helt vildt. Så jeg ledte efter et resteplads-toilet, da jeg næsten ikke kunne holde mig mere. Jeg svinger bilen ind på et lille sted, som hedder Lærkereden.

Den eneste bil der holder der, er en sølvgrå golf, hvor jeg kan se, at der sidder en lidt ældre mand i. Uden videre, at tænke over det, løber jeg ind på toilettet og en mindre lækker duft og varme kommer mig i møde, da jeg åbner døren til toilettet.

SEX I DAG?

Det er et lille resteplads-toilet, ved Helsingør motorvejen. Rummet er ca. 3 gange 7 meter og med 2 toiletter, 1 plisserende og håndvask. Loftet er malet orange/rødt og man kan sådan set godt skimte ind til "naboen" via loftet. Da væggene ikke går helt op.

Jeg finder det toilet længst væk fra hoved døren og låser døren efter mig. Jeg hiver min pik ud af bukserne og kan sådan set mærke, at det ikke kun er det, som jeg skal. "Fuck" tænker jeg. Jeg kan slet ikke få taget mig sammen til, at sætte mig på det toilet og skide løs, meeen Nåh! tænker jeg, nu er jeg her og kan jo lige så godt få det ordnet og så komme videre. Imellem tiden var hoveddøren til toilettet gået op stille lukket i. Døren til "nabo" WC´et var blevet lukket og låst og jeg var ikke mere alene på toilettet..

Jeg få trukket mine bukser ned og begynder egentlig at få den fantasi om, at have sex, med en anden mand, på et resteplads-toilet. Min pik vokser og jeg prøver samtidig, at koncentrerer mig om at skide. Jeg få kigget op i loftet og kan faktisk se, at manden inde på det andet WC ikke er i gang med at lave stort, eller tisse, men at han stirrer op i loftet (ind til mig) samtidig med, at han stå og spiller sin pik af. Jeg bliver enormt overrasket, men alligevel enormt ophidset af det. "Hej derinde!" får jeg visket, uden egentlig at ville have sagt noget. "Hej med dig!" viskede han tilbage. "Er du frisk på noget?" visker han. Jeg bliver helt paf og jeg kan mærke, at pikke lige strejfet kanten på toilette, hvilket er et tegn på, at den er begyndt at vokse.

Jeg åbner døren for ham og den ældre mand, fra den sølvgrå Golf træder ind på toilettet til mig. Han låser døren efter sig og tager straks min pik i munden. Det er total lækkert og fedt. Han sutter sig på sin finger og samtidig med, at han sutter min pik af, stikker han en finger op i mig og begynder at finger-kneppe mig. Jeg kan mærke, at jeg er ved at komme og be´r ham om, at stoppe, inden jeg kommer. For det skal jo ikke overstås med det samme.

Han sætter sig på toilet-kanten og trækker sine bukser ned til anklerne. "kom her hen og sæt dig på fars skød" siger han lidt kommanderende. Jeg vender røven til ham og skal til at sætte mig. Han griber fat i mig og nærmest trækker mig hen over hans pik, samtidig med, at han styrer sin pik, med den anden hånd og med et kan jeg mærke, at hans pikhoved støder mod mit røvhul og så trækker han mig ned over den. "Fuck det er gør ondt" få jeg sagt og skal lige til at trække mig af. Da han hurtigt strammer sine arme om mig og holder fast om mig. "Nu skal du prøve noget vildt" visker han mig ind i øret. Jeg mærker en varme oppe i mit indre. "kan du mærke det" hvisker han. "Ja!" får jeg fremstammet. "Jeg sidder lige nu og pisser op i dig... Jeg bliver total liderlig ved tanken og begynder at ride ham af. Hans pik kommer helt op i mig og jeg kan mærke, at han er ved at komme. Jeg er så liderlig, at jeg bare bliver nød til, at mærke hans sæd oppe i mig og med et. Jeg bare mærke, at hans pik dunker og pumper og til sidst holder han mig bare fast og trækker mig helt ned til roden af hans pik og så komme det. Han skyder sin sæd helt op i mig jeg kan mærke, at det endnu bliver helt varmt oppe i mig. Da jeg trækker mig af, vælter det ud med pis, sperm og fortyndet afføring.. Han bliver helt vild og siger, nu er det min tur til at få klatten fyret af.

Jeg trænger op i ham og der går ikke lang tid, før jeg pumper min varme sperm langt op i ham.

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.