Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er sommer og er på vej hjem, fra en ven der bor på Amager. Jeg er total liderlig og som så mange andre gang, få jeg denne følse, at være sammen med en fyr. Jeg er ikke rigtig til fyre, men en vild fantasi bliver ved med at dukke op inde i mit hoved, især når det er sommer. Jeg kører ud bagved fælleden og kører ind på en P-plads. Har før været der, men aldrig lavet noget, men nu skal det altså ske og ved, at der tit sker ting og sager, imellem fyre.

Jeg stiger ud af bilen og gå hen på et nært liggende toilet og da jeg træder ind, får jeg straks øje på to ældre fyre der er godt i gang. De bliver lidt befibbet og det gøre jeg bestemt også, men det hele går straks over, som da jeg får sagt, at de bare skal fortsætte. Ham den ene af spørger straks, om jeg vil være med og jeg nikker stille og roligt og inden jeg får set mig om, ligger jeg på knæ, bukket forover, så den ene af mændene ligger under mig og tager min pik i sin mund og jeg hans.. Den anden stiller sig bag mig og begynder at lege med min numse. Jeg har aldrig prøvet at få pik før, eller i det hele taget prøvet noget med mænd før og nu ligger jeg bare og sutter, bliver suttet og snart ved jeg, at jeg skal have pik og så herinde på et toilet. Tanken gør mig total liderlig og jeg kan mærke, at jeg snart er ved at give efter for, at skulle mærke ham langt oppe i mig. Efter et stykke tid, hvor han har leget med mit hul, spørger han til mig, om jeg er klar til at skulle mærke noget rigtig kæp og straks stikker han pikhovedet imod mit hul og presser stille og roligt hans pik i bund. Det gør lidt ondt, men efter at han har kørt den ud og ind nogle gange, bliver følsen forvandlet til sand nydelse. Det hele er bare så fedt og lækkert, at jeg er ved at komme og da jeg mærker at pikken, der er langt oppe i mig dunke og han begynder at stønne vildere og vildere. Kan jeg ikke holde mig mere og sprøjter alt min sperm i munden på ham der ligger under mig og i det sammen frem stønner ham der boller mig "arrr..! Nu skal du satanedme få sperm i din lille drenge numse" og i det samme kan jeg mærke nogle store ryk fra hans pik og så kommer varmen, der pumpes ind i min varme røvskede.

Den anden mand stiller sig op og stikker sin pik indenfor i min stadig sæd fyldte røv og begynder at voldbolle den og der går ikke lang tid, før hans pik pumper kaskader af sæd indenfor. Det giver et svup da han trækker sig ud og spermen vælter ud af min udblokket og spermfyldte numse.

Den anden har fået halvfed på igen og beslutter sig for at dyppe sin pik indenfor igen. "Nu skal jeg spule dig ren indenfor" og han begynder at pisse indenfor i mit hul.. Da de begge har kneppet mig færdigt. Lader de mig ligge som en klude-dukke på toilet gulvet, med sæd og pis rendende ud af mit hul og jeg kan høre dem gå grinende der fra "Han skal nok komme igen og så er vi nok nogle flere"...!

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.