Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har en lille samling lingeri og en enkelt kjole gemt i min bil. Når jeg er ude at køre, hvilket jeg ofte er med mit arbejde, så holder jeg ofte ind på rastepladser og skifter tøj. Jeg elsker fornemmelsen af nylonstrømper der smyger sig om mine ben og følelsen af dameundertøj imod huden. Nogen gange kører jeg videre til den næste plads, imens jeg sidder der i mit undertøj, kun med en jakke over. Det er lækkert sådan at føle sig fræk.

For nyligt skulle jeg ud på jeg en længere tur. Når jeg er udenbys, hvor der ikke er nogen der kender mig, så går jeg gerne i genbrugsbutikker for at lede efter noget nyt undertøj. Man kan som regel finde nogen lækre sæt til få penge. På den her tur fandt jeg en forholdsvis stor Røde Kors butik, så jeg glædede mig til at se hvad deres udvalg var. Jeg gik længe rundt i mellem stativerne og søgte efter bøjlestangen med undertøj, men kunne ikke finde den. Til min skuffelse kunne jeg se at der ved kassen var en sølle lille kurv, og den så ikke interessant ud. Ved nærmere inspektion var der heller ikke noget spændende i den. Lidt skuffet gik jeg en sidste runde i butikken, og lige som jeg næsten havde givet op, så jeg en lille skat. Et sæt lak-stiletter, med tårnhøje hæle! Super frække, med røde såler og en lille ankelrem. Og så var de i min størrelse! Det sker aldrig at der er damesko i størrelse 43 i butikkerne, og slet ikke så frække som dem her.

SEX I DAG?

Jeg tog dem ud af udstillingen i vinduet, og kiggede mig nervøst omkring. Der var en del andre i butikken, så jeg gik om bag en reol, og smed den ene sko for at prøve den lækre stilet. Den strammede lidt, men jeg havde jo også almindelige strømper på, så med nylonstrømper ville det nok gå. Jeg gik glad til kassen og betalte for mine nye frække sko.

Ude i bilen kunne jeg slet ikke vente med at prøve mine nye sko. Jeg kørte ud mod motorvejen, og fandt den første rasteplads. Med stiletterne i hænderne fiskede jeg posen med mit tøj frem og gik ind på handicaptoilettet. Mit hjerte bankede ivrigt i brystet. Jeg smed tøjet. Jeg fiskede først de sorte selvsiddende nylons op af posen, rullede dem op, og trak dem på. Det er en vildt liderlig følelse. Jeg fandt min sorte hofteholder, tog den på og fæstnede hægterne til strømperne. Så kiggede jeg ned I posen. Det vinrøde BH-sæt, eller den sorte body? Jeg elsker rød, men bodyen er bare en lækker fornemmelse. Det blev det røde sæt. Jeg trak trusserne op, og mærkede det glatte stof imod min pik og blonderne imod mine baller. Det var så lækkert. Så tog jeg BHen på. En lækker pushup, så det ligner at der er lidt. Så trak jeg min lyserøde kjole over hovedet. Den er dejlig kort og gør at jeg virkelig føler mig som en tøs. Så var turen kommet til de nye stiletter. Første den ene fod i, tilpasse spændet, og så lukke stroppen rundt om anklen. Op og balancere på den ene fod imens den anden kom på. Jeg følte mig så fræk som jeg stod der.

Jeg gik hen og så mig i spejlet. Med selvudløseren på kameraet tog jeg en stribe billeder til min profil. Jeg var helt høj, og meget liderlig. 

Henover døren ind til toilettet var der et stort vindue. Jeg tog min telefon, og med kameraet som periskop spejdede jeg ud på parkeringspladsen. Jeg elsker at gå en tur i mit tøsetøj, så jeg ville se om kysten var klar. Men jeg kunne se at der holdt en anden bil derude. Chaufføren stod ved siden af bilen og kiggede. En fyr på vel ca 50 år og almindelig af bygning. Jeg ved fra tidligere erfaringer, at jeg ikke er den eneste der bruger rastepladserne til lidt frække oplevelser, men hverken tidspunktet på dagen eller lige præcis den rasteplads jeg var på gjorde mig sikker på at han var ude på andet end at strække ben.

Hvad gør man så?

Jeg tog et par dybe indåndinger. Jeg havde hjertet helt oppe i halsen. Jeg drejede låsen, og åbnede døren på klem. Halvt gemt bag døren kiggede jeg over på manden. Jeg fangede hans blik. Men han rørte ikke på sig. Efter at have kigget lidt, valgte jeg at lukke døren igen, inden det blev for pinligt. Jeg stod lidt med ryggen op af døren, og forsøgte at få styr på min vejrtrækning og mit bankende hjerte. Så hørte jeg et par bank på døren. Hjertet fløj op i halsen igen. Jeg samlede mod til mig og åbnede døren. Jeg stirrede ind i et par brune øjne. Tørt kom det "hvad så, skal tøsen have pik?". Jeg svarede "ja tak", og trådte tilbage så han kunne komme ind. Stille gik han hen imod mig. Det eneste man kunne høre var min tunge vejrtrækning og klikkene fra mine stiletter imens jeg bakkede hen imod væggen. Manden kom nærmere og stillede sig helt op imod mig og greb om mit bryst imens han stak sit hovede tæt ind imod min kind. Han hviskede i mit øre. " Er du en liderlig lille tøs?". Med en meget lille stemme svarede jeg "ja".

Hans hænder gik på vandring på min krop imens han holdt hovedet tæt imod mit. Mine baller fik et godt klem og det samme gjorde min pik. Jeg havde stået som forstenet, men fik styr på nerverne og lod min hånd massere bulen i hans bukser. "Sut mig" kommanderede han. Jeg sank på knæ. Jeg åbnede hans bukser og kyssede bulen i hans boksershorts. Jeg kiggede op på ham imens jeg trak dem ned. En lækker pik sprang ud i ansigtet på mig. "Sut mig" lød kommandoen igen. Jeg tog pikken i munden og lod mine læber forkæle den lækre og hårde pik. Manden smilede tilfreds ned på mig, imens han lod sine hænder glide ned over mit hoved, som han tog fat om og med et fast greb begyndte han at køre mit hovede frem og tilbage over sin pik. "Du sutter godt tøs" sagde han med et tilfreds smil. Hans pik føltes lækker i min mund og jeg nød at blive brugt. 

"Skal du have pik i røven?"

Manden havde trukket mit hovede tilbage og vendt mit ansigt op imod ham, da spørgsmålet lød. Jeg nikkede. Jeg rejste mig op og på mine klikkende stilethæle gik jeg over til puslebordet og lænede mig ind over det. Manden fulgte tæt efter, og mit et hårdt ryk trak han mine trusser ned, så de hang om knæene på mig. Han tog en håndfuld sæbe, gned først lidt på sin pik og smurte mig så mellem ballerne. Den kolde sæbe og mandens hånd mellem mine baller sendte kuldegysninger gennem min krop. Han bearbejde mit lille hul med en finger og satte så pikhovedet imod. Det pressede dejligt. Med et godt tag om mine hofter fik han presset sig indenfor. "En lækker stram tøs". Jeg kunne mærke at jeg fik røde kinder over komplimenten. Stille begyndte han at kneppe mig. Han fyldte mig godt ud og min pik strittede ivrigt. Tempoet blev sat op. Jeg stønnede nu højlydt "knep mig, åh, knep mig". Han tog godt fat om mine hofte og pressede sig i bund. Det var mere end jeg kunne holde til, i en lækker orgasme sprøjtede jeg ud på gulvet. I min orgasme strammede jeg mit hul sammen, og det fik manden til at komme med et brøl og fylde min røv med sin sæd.

Han stod lidt og sundede sig, stadig med pikken oppe i mig. Så gav han min røv et lille klem, trak sig ud, stak pikken tilbage i bukserne og gik.

Der stod jeg, med trusserne nede om knæene, sæd løbende ud af røven og et lille smil på læben.

Jeg elsker at være en fræk tøs.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.