BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg elsker lingeri. Det lækre stof, der bare emmer af sex. Jeg elsker når min kone har det på, men hvad hun ikke ved, så elsker jeg også selv at have det på og når jeg har det på, så fantaserer jeg om at tilfredsstille mænd som en lydig tøs.

Jeg elsker at ose efter lingeri, enten i tøjbutikker eller på nettet, hvor jeg kan se de frække billeder, og drømme om selv at have det lækre undertøj på. Ind i mellem, så køber jeg et sæt i et supermarked og finder et sted, fri for nysgerrige øjne, hvor jeg kan tage det på, og onanerer mig til de mest fantastiske udløsninger, imens en FILM ruller for mit indre øje hvor jeg på mine knæ tilfredsstiller en rigtig mand.

SEX I DAG?

Men den her fantasi er lidt en anden.

Jeg havde kigget lidt rundt på forskelllige hjemmesider og kigget på frækt undertøj. På de store brands med lækkert og frækt lingeri, men også på sider hvor man kunne købe brugt lingeri. Og der fandt jeg det. Det lækre røde sæt lingeri. En fræk BH, en lækker g-streng og matchende hofteholder. Det hele i min størrelse. Jeg kiggede længe på det, imens jeg blev mere og mere liderlig. Jeg blev nødt til at vide mere. Jeg så på hvem der var sælger, og så at det var en mand der stod for annoncen. Intet om at han solgte det for sin kone, eller han var en slags forhandler af det. Bare dette lækre røde sæt lingeri.

Jeg tog mod til mig. Med en klump i halsen skrev jeg en besked til manden: "Er sættet stadig til salg?". Kort efter kom svaret: "Det er det, er du interesseret?". Nu var jeg jo begyndt, og jeg vidste ikke om jeg turde gå videre. Men inden jeg fik svaret, så skrev manden igen: "Jeg kan godt sende det, men det koster ekstra.". Det var en vej ud. Men i en rus af liderlighed, skrev jeg retur: "Jeg vil gerne se det først.". Hjertet sad i halsen på mig. Manden svarede at det kunne vi sagtens finde ud af, så vi fandt en dag hvor det kunne lade sig gøre.

Dagen kom hvor jeg skulle ud til manden for at se det lækre lingerisæt. Spændt og med sommerfugle i maven ringede jeg på hos manden. En del af mig havde lyst til at vende om og løbe, men lysten i mig holdt mig foran mandens dør. En flot mand åbnede døren, robust bygget og mandig at se på. "Velkommen" sagde manden, "det ligger herinde i mit soveværelse". Nervøs fulgte jeg efter ham. Inden på den store dobbeltseng lå undertøjet lagt frem. "Her er det så," sagde manden "er det noget for dig?". Jeg gik hen til det, og lod mine fingre glide hen over stoffet. Det var ligesom jeg fik stød. Det var så lækkert. Jeg sank en klump. Trak vejret dybt. Nu måtte det bære eller briste.

"Må jeg prøve det på?" sagde jeg, med en lille stemme. "Undskyld?" svarede manden. "Må jeg prøve det på?" Sagde jeg igen. Manden fik et blik i øjnene jeg ikke kunne aflæse. "Ja. Selvfølgelig. Jeg går lige uden for døren så. Du kan se dig i spejlet der ovre." Sagde manden og gik uden for døren, uden at lukke den. Jeg tog langsomt mit tøj af, og tog først BHen på. Den sad godt. Derefter trak jeg g-strengen op. Jeg elsker følelsen af det lækre stof imod min pik og mellem mine balder. Derefter tog jeg hofteholderen på. Jeg gik hen til spejlet og betragtede mig selv.

"Du mangler noget!". Jeg fik et chok. Manden var trådt ind i soveværelset igen. "Du mangler nogen strømper." sagde han, imens han åbnede en skuffe og tog et par sorte nylonstrømper op, som han smed på sengen med et "Her!". Jeg tog den ene af strømperne, og gjorde klar til at tage den på. Da jeg bukkede mig ned til mine fødder lod manden sin hånd glide hen over min røv, imens han sagde "det klæder dig." Med mandens hånd på min røv tog jeg først den ene, og derefter den anden strømpe på.

Jeg gik hen til spejlet og betragtede mig selv igen, nærmest i en tåge af liderlighed. Manden kom helt hen tæt bag mig, og lod sine hænder køre op langs siden af mig, inden han greb mig uden på BHen og hviskede i mit øre "du ser godt ud, tøs". Jeg vendte mig om, og straks kyssede manden mig, først stille, så mere krævende med sin tunge. Jeg var helt elektrisk. Jeg faldt på knæ, og lod en hånd køre op langs mandens lår, til hans buksekant, hvor jeg løsnede hans bælte og trak hans bukser ned. Jeg lod min tunge glide hen over stoffet på hans boksershorts, inden jeg trak dem ned og tog hans halvfede pik i min mund. Der gik ikke længe inden den stod stiv, og jeg lod min tunge forkæle hans pikhoved. Jeg tog pikken ud af munden, og spillede ham forsigtigt med min hånd, imens jeg slikkede på hans boller. Han stønnede og nød min behandling, og jeg nød at betjene ham.

Pludselig trak han mig op og førte mig hen til sengen. Han bøjede mig ind over sengen og kælede for min røv. Han trak skuffen på natbordet ud, og fandt kondom og glidecreme frem. "Nu skal tøsen have noget pik" sagde manden. G-strengen blev trukket til side, og en klat glidecreme blev smurt ind i min stjerne. Hans fingrer bearbejdede mit hul et stykke tid, og jeg var helt væk i liderlighedens tåger. Så trak han mine hofter til sig, og satte pikke imod min stjerne. Bestemt pressede han den ind, og begyndte at kneppe mig. Det var så lækkert. Jeg blev fyldt helt ud og kunne næsten ikke være i mig selv. "Du har en lækker lille røv, skat." sagde manden, imens han tog godt i min ene balde imens den anden hånd havde et solidt tag i min hofte. Jeg kunne høre på mandens vejrtrækning at han kom tættere på. Han trak sig ud. Vendte mig om på ryggen, tog kondomet af, kravlede op på mit bryst og satte pikken til min mund. Som i en trance suttede jeg manden ganske kort, inden han trak sig ud, og onanerede sin udløsning ud over mit ansigt med et brøl, imens jeg spillede mig selv til udløsning.

Manden kravlede ned af mig. Han tilbød mig et bad, som jeg tog imod. Da jeg kom ud fra badet spurgte han "Nå, hvad så? Skal du have sættet?" Jeg takkede ja. Betalte ham de 300 kroner, og gik derfra. Helt forvirret og i trance over hvad der lige var foregået.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.