Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg var dreng lejede mine forældre hver sommer år et sommerhus, sammen med min onkel Lars. Onkel Lars var min fars storebror og var en del ældre end ham. Han havde aldrig haft en kæreste. Han var altid fuld af sjov og jeg var vild med ham. 

Et par måneder før havde min far holdt 40 års fødselsdag og onkel Lars havde overnattet hos os. Han var blevet beruset og da han skulle i seng, havde han fået den ide, at han skulle sige godnat til mig. Han satte sig på sengekanten og nussede mig, mens han vrøvlede om, at jeg var en fantastisk dreng. På et tidspunkt havde han stukket hånden under dynen og havde kærtegnet min lille tissemand. Jeg havde været enormt træt og opdagede intet.

SEX I DAG?

Næste dag var ingen af de voksne ret kvikke. Det var blevet sent og de havde været godt fulde. Mens de ryddede op, gik jeg og plagede om, at vi skulle i svømmehal. Det gad mor og far ikke, men som altid var onkel Lars frisk. Han ville godt, hvis han kunne låne et par badebukser af far. Far fandt hurtigt et par, så han kunne få ro og pleje tømmermændene.

Vi kom i svømmehal og da vi vaskede os under bruseren, kunne jeg ikke forstå, hvorfor Lars ikke havde hår på tissemanden ligesom far havde. Det barberer jeg af forklarede Lars. Han syntes det var skønt, at være helt glat. Er der nogle af drengene i din klasse, der har fået hår på den Rasmus? Ja der er tre der har fået lidt onkel. Vil du også gerne have det? Det ville jeg rigtig gerne. Vi badede en lille times tid.

Onkel ville i sauna og jeg gik med. Mens vi sad der i varmen, begyndte onkels tissemand at vokse. Hvorfor vokser den onkel? Det er fordi, den har det rigtig dejligt, her i varmen Rasmus. Har din tissemand aldrig vokset? Næh det har den ikke. Vi gik ud og klædte om og kørte hjemad.

På vej hjemad sagde onkel. Hvis du gerne vil have hår på den Rasmus, så skal du bare kæle for den. Hver aften når du kommer i seng, så skal du bare kæle for den og klemme lidt på den, så kommer der hår om få uger. Er det rigtigt onkel? Ja det virkede for mig, da jeg havde din alder. Du skal ikke sige noget til mor og far, de vil nok bare skælde ud. Dem ville jeg ikke fortælle noget. Den kan godt komme til at vokse ligesom onkels gjorde, det er fordi den bliver stiv. Hvis den gør det så skal du bare begynde at gnide på den, det er rigtig dejligt. Når det er aller aller bedst, så sprøjter der noget hvidt ud. Det skal du ikke blive bange for, det er noget man kalder sperm og så bliver den normal størrelse igen. Du kan tørre det af med papir og skylle det ud i toilettet, så mor og far ikke opdager det. Det aller bedste er at tørre det af med fingeren og sutte det af, så bliver tissemanden nemlig hurtigere stor. Tak onkel det skal jeg prøve i aften. Husk nu ikke, at sige noget til mor og far Rasmus. Det lovede jeg. Onkel kørte hjem, kort efter vi var kommet tilbage.Havde ikke set ham siden, før end denne dag, hvor vi ankom til sommerhuset. Onkel var der som den første. Der var et værelse til mig, hvor der var en køjeseng. Ingen tvivl om, at jeg skulle sove i den øverste. De voksne var halvfulde da jeg blev træt og ville i seng. Kort efter skulle onkel på toilettet og sagde at han lige ville checke om jeg var faldet i søvn. 

Sover du Rasmus? Nej onkel. Han kom hen og lagde armene på sengekanten. Har du fået hår på den? En lille smule, men jeg har også husket at gøre, som du sagde jeg skulle. Er der også kommet noget hvidt ud, når du gnider på den? Nej men der kommer næsten altid en lille smule ud, når den bliver stiv. Det skal du også bare, tørre af med fingrene og sutte af. Han stak hånden under dynen og klemte omkring min tissemand. Sov godt min dreng. Han holdt stadig omkring min tissemand og gned på den. Den begyndte at vokse. Den er da blevet større sagde han og kyssede mig på kinden.

Næste dag var vi i sommerland. Onkel havde åbenbart foreslået dem, at tage en tur sydpå, bare de to. Det snakkede de om igen. Jeg vil også med far. Ikke denne gang Rasmus. Du skal være hos onkel, hvis vi tager afsted. Det syntes jeg var snyd. Vi skal nok hygge os Rasmus, det lover jeg dig sagde han og nussede mit hår. 

Onkel var som altid sød og når mor og far ikke gad med i karrusellerne. Vi fik en vogn for os selv. Midt på turen lagde onkel en hånd i mit skød og sagde, når de tager på ferie, så skal onkel nok hjælpe dig, så der kommer mere hår på tisseren. Han klemte blidt på min tissemand. Om aftenen blev de igen halvfulde. De var også inde og kigge på noget der hed afbudsrejser. Onkel kom igen ind, da jeg var kommet i seng. Denne gang fandt hans hånd med det samme min tissemand. Jeg havde leget lidt med den og den var stiv. Hold da op den er vokset, nu skal onkel hjælpe dig.

Han tog med pege, langefingeren og tommeltotten omkring den og begyndte at gnide på den. Han skubbede dynen til side og den anden hånd begyndte at nusse mine små kugler. Det føltes rigtig dejligt og jeg nød det. Onkel gned hurtigere og det blev mere og mere dejligt. Pludselig sprøjtede der noget hvidt ud som lande på min mave og bryst. Flot min dreng sagde onkel og slikkede sine fingre inden han gik. Jeg dyppede fingrene i det. Det smagte faktisk godt, som onkel havde sagt.

Næste dag ville de bare slappe af. Onkel ville ned og bade i havet og jeg ville med. Nu passer du godt på ham Lars sagde mor. Hun skulle bare vide, hvad onkel Lars havde gang i.

Der var ca. en lille kilomet ned til vandet. Lars tog min hånd og vi traskede afsted i vores speedeos. Vi havde gået omkring fire hundrede meter, da der var en lille bitte skov. Hvad mon der er derinde sagde Lars. Han kiggede sig over skuldrene og trak mig med derover. Der var ikke andet end træer og en lille plet med græs. Han satte sig ned og jeg ville sætte mig ved siden af. Nej bliv lige stående Rasmus. Han trak mig hen foran sig. Onkel skal lige se, om der godt nok er kommet lidt hår på tissemanden. Han trak mine badebukser ned. Der er da vist kommet lidt sagde han. Han kørte fingrene over tissemanden og ned af tissemanden. Han mærkede på mine små kugler. Det var dejligt og tissemanden blev stiv.

Den er helt sikkert vokset og det gør onkels også nu Rasmus. Han satte sig op på knæ og trak hans badebukser ned. Hold da op den er stor onkel sagde jeg, da den svuppede ud. Det bliver din også Rasmus. Han begyndte at gnide på vores tissemænd. Det føltes lige så dejligt som om aftenen. Uhh røg det ud af min mund. Åhh ja min dreng støn du bare, det er nemlig så dejligt. Pludselig bøjede han sig ned og begyndte at slikke på min tissemand, det var så skønt, når tungen legede med spidsen. Han tog den i munden og suttede på den. Det var så vildt og jeg sprøjtede med det samme i munden på ham. Han slikkede min tissemand helt ren. Det var sørme godt Rasmus, du er den dygtigste dreng i verden. Jeg blev helt stolt.

Han lagde sig ned og begyndte at gnide på hans store tissemand. Der kom noget klart noget ud af den. Det er presperm Rasmus. Slik det af, så bliver din tissemand rigtig stor, når du bliver større. Jeg slikkede det af. Der kom mere ud et par gange og jeg slikkede det af. Det er dejligt, at mærke din tunge på onkels pik Rasmus.

Sæt dig over onkels hovede og kig på han spiller hans pik, du gør ham så liderlig. Han viste hvordan jeg skulle sætte mig. Når onkel siger nu, så skal du bukke dig ned mod hans pik og åbne munden. Onkel tog jo dit sperm, så nu skal du snart have onkels. Jeg mærkede pludselig hans tunge ramme min lille numse. Nu Rasmus. Han skubbede mig forover og da min åbne mund var lige over hans store pik, sprøjtede den flere gange, en stor stråle af sperm ind i min mund. Jeg havde sperm i det meste af hovedet. Onkel slikkede mig helt ren, inden vi gik videre.

Dagen efter fortalte mor og far, at de havde fået en rejse og allerede skulle afsted om lørdagen. De sidste par dage inden, forkælede de mig til op over begge ører. 

Det blev lørdag. Vi kørte deres bil hjem og derefter i lufthavnen med dem. Onkel og jeg skulle have den sidste nat alene i sommerhuset. På vej hjem sagde onkel. I nat skal du sove sammen med mig min dreng og vi skal være helt nøgne. Han lod hans hånd glide op i mine shorts og gned på min tissemand. Vi var nok halvvejs, da han kørte ind på en rasteplads. Der var ingen andre biler. Træk dine shorts ned, så jeg kan se din stive pik. Jeg trak dem ned. Han ville slikke på den.

Han sad dårligt og sagde, gå ud og kom herover. Jeg gik over til ham. Der var et bord med bænke. Lig dig op på bordet. Jeg lagde mig og han begyndte at sutte min tissemand. Det var så skønt. Han bukkede mine ben op. Nu vil onkel lege med din lille stjerne Rasmus. Han begyndte at slikke mig bagi og det var dog det skønneste, jeg endnu havde prøvet. Mens han slikkede, gned han på min tissemand. Han stak sin tunge op i mig og det var så fantastisk, at jeg begyndte at stønne. Han stoppede og spyttede på min stjerne og slikkede på en finger. Han begyndte igen at sutte mig, mens fingeren legede med min stjerne. Jeg stønnede højere og han suttede hurtigere. Han pressede en finger op i mig og denne gang råbte jeg faktisk lidt, da jeg sprøjtede. Der fik du vist en lille orgasme min dreng sagde onkel og kyssede mig på munden. 

Da vi spiste aftensmad spurgte onkel, om jeg havde lydt til, at se en rigtig fræk FILM med ham bagefter. Det ville jeg gerne. Da vi havde ryddet af bordet, smed onkel alt tøjet og sagde, vi skal være nøgne når vi ser den Rasmus. Jeg smed også tøjet. Onkel tog sin computer og satte den til fjernsynet. Inden onkel satte sig over ved siden af mig i sofaen og lagde sin arm omkring mig, gik han ind på hans værelse og hentede en mærkelig tingest og noget creme.

Få sex i dag

Det var sådan en sort en, hvor der var en lille bule i enden og en slange, der gik ned til en lille bold. Det hedder en buttplug min dreng. Jeg skulle ligge mig ned på ryggen og bøje benene op. Onkel tog noget creme på fingeren og smurte noget på bulen. Han pressede forsigtigt en finger op i mig. Gør det ondt? En lille smule onkel. Han begyndte ligeså stille at køre den rundt. Det var dejligt. Er det ikke skønt min dreng? Jo det er så dejligt onkel. Han begyndte at køre den lidt frem og tilbage.

Han tog den sorte tingest og satte bulen mod mit hul. Det gjorde ondt lige da den smuttede ind, men det forsvandt efter to minutter. Hvor er du altså bare en dejlig dreng. Han bukkede sig ned og satte sine læber mod mine. Hans tunge pressede sig ind og begyndte at lege med min. Du er så dygtig Rasmus, onkel er så stolt og glad for dig. Han lagde sig bag mig og nussede min tissemand. Den begyndte at blive stiv. Det føltes underligt men dejligt, at have den lille bule oppe i numsen.

I filmen var der to unge drenge og en mand på alder med onkel. De slikkede på hinandens tissemænd. Drengen kunne virkelig lide det kunne man se. Nu skal de snart bolle sagde onkel, ved du hvad det er min dreng? Det er når man stikker tissemanden op i tissekonen sagde jeg højt. Det er rigtigt min dreng og det er det allerbedste man kan prøve. Mænd kan også bolle, men så kalder de det at kneppe. Det er når man stikker pikken op i en mands numse.

Se nu skal ham drengen kneppe den anden dreng. Den ene dreng lå på alle fire og den anden satte hans pik mod hans numse, eller stjerne som onkel kaldte den. Han pressede den ind. I det samme føltes det som om, at bulen i min mås voksede. Er det ikke skønt hviskede onkel, det er rigtig skønt onkel. Flere gange kunne jeg mærke at den voksede i mig, men det gjorde ikke ondt. Onkel lagde sig på knæ på gulvet og begyndte at sutte på min tissemand, som var helt stiv. Drengen begyndte at kneppe hurtigere og de stønnede helt vildt. Støn sammen med dem min skat sagde onkel. Det havde han ikke behøvet at sige, det kom helt af sig selv. Drengen skreg ÅÅÅHHHH da han sprøjtede sin sperm op i numsen af den anden og jeg gjorde det samme da jeg sprøjtede i onkels mund.

Onkel blev ved med at slikke på min tissemand og trykkede igen på bolden. Kunne mærke at den fyldte hele min numse og det var rigtig rigtig rart. Min tissemand blev hurtigt stiv igen. Drengen begyndte at slikke og sutte på mandens pik. Den voksede og voksede. Da den var helt stiv tog onkel fjernbetjeningen og satte den på pause. Der sad drengen med læberne om den store pik.

Er den ikke flot min dreng? Den er godt nok stor onkel. Ja det er den! Nu knepper han snart drengen med den og du kan tro han nyder det. Det er så godt, at han skriger helt vildt, inden hans pik sprøjter som en gal. Er det rigtigt? Ja min dreng og det kommer du også til, når onkel knepper dig. Kiggede lidt forskrækket på ham. Nu sutter du også på onkels pik, til den er helt stiv min skat. Han trykkede igen på bolden.

Jeg forsøgte at sutte onkels pik, ligesom drengen i filmen havde gjort. Onkel stønnede og pikken voksede. Var rigtig glad og stolt over, at jeg kunne få den til det. For satan hvor er du god Rasmus stønnede onkel. Åååhhh jaaa. Onkel stoppede mig. Nu skal du have min pik op i dig min dreng. Du skal bare slappe helt af, så skal det nok blive godt. Nu kan du lige se hvordan drengen i filmen klarer det. Han lagde mig på ryggen, med numsen helt ud til kanten. Jeg kunne stadig se fiilmen. Han startede den igen.

Manden smurte creme på fingrene og stak først en, så to og derefter tre fingre op i ham. Drengen beklagede sig, men manden var ligeglad og pressede hans pikhovede op i ham. Man kunne høre det gjorde ondt. Efter lidt tid, havde han sin store pik helt oppe i ham. Han kneppede ham længe og drengen nød det og stønnede højere og højere. Han kneppede ham hurtigere og hårdere og de råbte og stønnede. Da manden kom oppe i ham, var det som om, at drengen krampede og hans pik sprøjtede virkelig enormt meget.

Han fik den vildeste orgasme min dreng og det skal du også have sagde onkel og begyndte at lukke luft ud af buttplugen, mens han gned hans pik ind i glidecreme.

Manden i filmen begyndte at trække sin store slappe pik ud af drengen, da jeg mærkede onkel presse hans pikhovede op i mig. Det gjorde ikke så ondt, som jeg var bange for. Det var buttplugen der havde gjort sit arbejde, erfarede jeg senere.

Onkel pressede sig stille og roligt op i mig. Han kom helt i bund og jeg mærkede hans store nosser, ramme mine små hårde kugler. Han rokkede lidt fra side til side, mens han begyndte at gnide på min tissemand. Det føltes bedre og bedre og den voksede. Da min tissemand blev helt stiv spurgte onkel. Er du klar til at blive kneppet at din onkels store pik min dreng? Han begyndte lige så stille og bevæge underlivet. Åååhhh ja, det er fantastisk onkel.

Han trak sig næsten helt ud og pressede sig i bund, det gjorde han flere gange. Jeg var ved at blive vanvittig og råbte mere...mere onkel...Åååh så dejligt. Han tog under mine ben og greb om mine lår. Han trak sig næsten helt ud og denne gang bankede han, hans store pik i bund. Arrrhhh...Arrrhhh...Åååhhhh.

Skal onkel kneppe din lille stramme røvkusse? Ja onkel...KNEP MIG...KNEP MIG. Han bankede sin pik hårdere og hårdere op i mig. Han stoppede og trak sig ud. Hev mig ned på gulvet og bukkede mig på alle fire. Styrede sin pik til og bankede den hårdt i bund. ÅÅåååhhh...ÅÅåååhhh stønnede vi begge, hver gang han kom i bund. Han kneppede hurtigere og jeg kunne mærke hans pik vokse...Han råbte ÅÅÅHHHH...ÅÅÅHHHHHH og sprøjtede oppe i mig. Da hans sperm skød ud af ham, føltes det som om noget eksploderede inden i mig og jeg fik den vildeste orgasme. Flere minutter efter kom der små stød gennem min lille krop.

Var det godt min dreng. Det var så vanvittigt onkel, simpelthen totalt vanvittigt. Det skal vi prøve mange gange mere. Lover du det onkel? Det kan du tro jeg gør, din dejlige lille liderlige dreng. Det her har jeg drømt om i mange år!!!!!

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.