Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som ung dreng voksede jeg op i store vildmose. Der var kun en gård i nærheden af vores, hvor min gode jævnaldrende ven Anders boede. Anders og jeg gik i samme klasse og transporten frem og tilbage foregik med skolebus. Anders var mere moden end jeg. Skolebussen blev kørt af en ældre slank skaldet mand, midt i 70`erne som hed Arne. Arne var gået på pension, men fortsatte med skoleturen, for at tjene en ekstra skilling. Arne var meget vellidt i lokalsamfundet og formand for ældresagen i vores kommune. Arne var trods sin alder medlem af den lokale cykelklub.

Vi var endnu kke begyndt at interessere os for piger, men Arne drillede os altid med, om vi havde fået kærester. Vores fritid foregik i de naturskønne omgivelse, når vejret tillod det og i en lille skov ca. en km. fra hvor vi boede, havde vi en dejlig hytte. Om vinteren sad vi mest på vores værelser, eller legede på høloftet ovre hos Anders.

SEX I DAG?

En lørdag denne vinter, skulle jeg overnatte ovre hos Anders. Da vi kom i seng begyndte Anders, at snakke om Mona fra vores klasse. Mona var begyndt, at få lidt former og var klart klassens flotteste pige. Jeg var næsten  faldet i søvn, da Anders hviskede sover du?. Orkede ikke at svare. 

Lidt efter hørte jeg lyde ovre fra Anders og han hviskede igen, sover du Rasmus? Svarede ham stadig ikke. Han tændte lyset og med øjnene på klem så jeg, at han fandt et blad frem, som var gemt nede bag sengen. Han trak dynen til side og jeg kunne se, at hans underbukser, var nede omkring hans knæ og hans tissemand stod stiv op i luften. Hans var lidt større end min, den var nok ca. 12 cm.

Han satte sig med ryggen op af væggen og begyndte at bladre i bladet, mens hans hånd kørte på hans pik. Havde selv lige fundet ud af, hvor dejligt det var, men havde endnu ikke prøvet at få udløsning. Der gik ikke lang tid inden Anders stønnede og han gned hurtigere og hurtigere. Pludselig sprøjtede hans tissemand, noget hvidt op på hans mave. Han rejste sig og tog noget køkkenrulle som stod på hans skrivebord og tørte det af.

Næste aften da jeg lå i min egen seng, tænkte jeg på, hvad der var sket aftenen før og min tissemand blev stiv. Jeg ville også se, om der kunne komme noget hvidt ud af den, så jeg satte mig ligesom Anders og begyndte at gnide på den. Da det begyndte at føles rigtig rart, gned jeg hurtigere og hurtigere. Fik en fantastisk følelse og det hvide sprøjtede op på min mave. Jeg havde fået min første udløsning. Denne vinter spillede jeg pik hver aften, når jeg var kommet i seng.

Det blev forår og vi havde aftalt, at vi skulle checke, hvordan vores hule, havde klaret vinteren. Den havde klaret det forbavsende godt og der var ikke meget der skulle fikses. Det blev fikset og sommeren var tæt på. Vi havde fået fat i etpar gamle tynde madrasser, som vi havde slæbt med.

En dag vi lå der og snakkede, røg det ud af min mund....Nu skulle vi lige have det blad, du har bag sengen Anders. Anders rullede over og lagde sig ovenpå mig, mens han holdt mine arme. Han var stærkere end mig. Hvor ved du det fra? Jeg forsøgte at komme fri, hvilket gjorde at vores tissemænd gned mod hinanden. Jeg opgav at komme fri. 

Hvor ved du det fra, spurgte han igen. Føltes faktisk skønt, at vores tissemænd, rørte hinanden gennem stoffet og min begyndte at blive stiv. Jeg så det, da jeg sov ovre ved dig Anders. Du troede jeg sov. Har du set mig spille pik udbrød han. Ja grinte jeg. Så vil jeg også se dig spille pik Rasmus. Ok svarede jeg til min egen overraskelse.

Han rullede af mig og jeg trak bukserne ned. Da han så min pik var stiv, udbrød han....Fik du også stiv pik, da jeg lå oven på dig. Han trak også hans bukser ned og hans stive pik kom frem. Da jeg begyndte at gnide, gjorde han det også. Det var skide frækt at spille pik sammen og vi sprøjtede begge to hurtigt.

Lige inden sommerferien, overhørte jeg en samtale med mine forældre. Hørte mor sige, at med det gode vejr, så kom der nok gang i rastepladsen igen. Vidste ikke rigtig, hvad hun mente. Der var kun en rasteplads i nærheden. Fortalte det til Anders og vi blev enige om, at det skulle undersøges.

Den sidste dag inden ferien, da Arne satte os af, sagde han grinende....Nu skal i ikke score for mange damer i ferien. Vi var allerede hjemme til middag og den eftermiddag drog vi mod rastepladsen, som ikke lå ret langt fra vores hule. Vi havde vores kikkerter med, så vi rigtig kunne holde øje.

Der var et læbælte ca. 200 meter derfra, hvor vi lagde os. Der var tætte buske til den ene side af rastepladsen og åbent til den anden side. Der var en tynd stribe græs lige bag buskene, som vendte ud mod os. Ellers var der bare et læbælte, som kun var 20 meter derfra. Vi blev enige om, at blive hvor vi var, for ikke at komme for tæt på og blive opdaget. Der skete ikke en skid og vi gik slukøret tilbage.

Næste dag kunne vi på afstand se, at der holdt en bil. Vi listede hen til læbæltet og tog vores kikkerter frem. Vi så en mand stige ud af bilen, han lignede en fuglekigger, med et stort kamera hængende om halsen. Han tog et tæppe frem fra bagagerummet og gik om bag buskene. Vi kunne se at han bredte tæppet ud. På grund af kornet kunne vi kun se hans bryst og ansigt. Det var en ældre skaldet og meget tynd mand.

Der kommer en på cykel, hviskede jeg til Anders. Han svingede ind på rastepladsen. Det er sgu da Arne sagde han. Det var Arne, det kunne vi tydeligt se, da han kom om bag buskene. Vi så at de omfavnede og kyssede hinanden. Arne var pludseligt ikke at se på grund af kornet. Manden tog fat i hans kamera og tog nogle billeder ned mod jorden. Han var pludselig også gemt bag kornet. Der gik næsten en time, inden vi så at de rejste sig. De kyssede og kørte derfra.

Det var lige godt satans sagde Anders, da vi kom tilbage til hulen. Der er da ikke nogen som helst, der er klar over, at Arne er bøsse. Tror du han spillede pik, da han tog billeder, eller tror du han suttede pik på ham? Han suttede sgu nok pik, røg det ud af munden på mig. Anders havde fået en bule i sine shorts og vores frække snak, havde også givet mig stiv pik. Anders trak shortsene ned og snart sad vi og spillede pik.

Anders rykkede over ved siden af mig. Må jeg ikke prøve, at gnide på din pik Rasmus? Inden jeg nåede at svare, greb hans hånd om min pik. Det var anderledes, men meget skønnere, end når jeg selv gjorde det. Jeg begyndte at stønne højt og snart sprøjtede jeg op af mave, bryst og helt op i mit ansigt. Aldrig havde jeg sprøjtet så meget. Hold da kæft, som du kan sprøjte Rasmus. Det var da også bare vildt dejligt Anders. Hold da kæft, det var skønt!!! Anders satte et par fingre i spermen på min mave og tog dem derefter op og slikkede på dem. Det smager lige så godt som mit eget, sagde han og smilte. Jeg havde aldrig smagt mit sperm, så jeg dyppede forsigtigt et par fingre i det og smagte på det. Det smagte en lille smule af salt, men en god smag.

Vil du ikke gerne spille på min også Rasmus. Jeg tog tøvende min hånd og lukkede den om hans pik. Jeg skulle ikke gnide mange gange, før han sprøjtede lige så vildt, som jeg også havde gjort. Hans sperm skulle også lige smages og det var lige så godt, som mit eget. Bagefter lå vi og snakkede om, at næste gang måtte vi tættere på, så vi kunne se hvad de lavede.

De næste dage var de der ikke. Vi havde fundet en plet i det læbælt, som kun var 20 meter derfra, hvor vi var sikre på at vi kunne ligge og ikke blive opdaget. Vi var blevet enige om, at vi ikke kunne ligge der hele dagen og vente, så vi satsede på at de ville mødes ca. kl. 13 som sidst.

3. dagen var vi der kl. 12.30, hvilket var en halv time tidligere end sidst. Et kvarter senere kom der en bil. Det var den samme som sidst. YES! Udbrød Anders. 

Manden kom over og bredte tæppet ud. Vi havde helt frit udsyn. Kikkerterne var dog klare, så vi kunne få det hele på absolut tætteste hold. Manden smed shortsene og t-shirten og stod helt nøgen, kun med kameraet om halsen. Han havde en flot lang pik, som hang og slaskede mellem lårene. Mon også vores bliver så stor, hviskede Anders. Arne ankom kort efter.

Han havde næsten smidt tøjet, da han kom over til tæppet. Helt nøgne omfavnede de hinanden og begyndte at tungekysse. Arne slikkede og nev ham lidt i brystvorterne, inden han satte sig på knæ og begyndte at slikke på hans pik. Først legede hans tunge med pikhovedet og mandens pik begyndte at rejse sig. Han begyndte at gnide på den, mens han suttede på hans store nosser. Mandens pik stod helt stiv ud i luften. Han tog kameraet og knipsede løs, da Arne tog hans pik helt ned i halsen.

Da de lagde sig på tæppet, slog manden et lille stativ ud, som han satte kameraet på. De op tog det simpelthen. De lagde sig, så de kunne slikke på hinandens pikke. Arnes pik var ikke så stor som mandens, men tæt på. Sådan lå de længe, mens de lystigt stønnede. Manden kravlede ned, så han lå mellem Arne ben. Han suttede igen på Arnes pik og begyndte at bolle ham med munden. Han måtte få den helt ned i halsen. Arne stønnede højere og højere. Sprøjt Arne...Kom i munden på mig...Åhhh kom så...Sagde han mens han gned hurtigere på den. Arne stønnede...Jeg kommer Aksel...Jeg kommer...ÅÅÅHHHH... Han kom og manden slugte al hans sperm. Aksel lagde sig op ved siden af Arne og de lå og kælede.

Jeg kiggede over på Anders. Han havde trukket bukserne ned og lå på ryggen og spillede pik. Kiggede igen i kikkerten. Det så ud som om Arne kiggede lige herover. Jeg dukkede mig og gjorde tegn til Anders om, at han skulle være stille. Vi lå musestille i et par minutter, inden jeg dristede mig til at se igen. Det så ikke ud til de havde opdaget noget. Arne lå så jeg kunne se hans numsehul. Aksel lagde sig og begyndte at slikke ham bagi. Se Anders se!!!!

Anders kom over på maven og kiggede med. Aksel havde tungen helt oppe i ham. Arne stønnede igen højt. Aksel tog en tube, som lå på tæppet. Klemte noget på langefingeren, inden han pressede den op i Arne. Arne råbte næsten...ÅÅÅHHH JA...ÅÅÅhhh. Aksel kneppede ham med tre fingre, inden han satte sig på knæ og førte hans store pik mod Arnes glinsende hul.

Kom nu Aksel...Knep mig tiggede Arne flere gange. Aksel kørte stille hans pik i bund. Arne råbte. JA...JA...ÅÅÅHHHH JA Aksel...KNEP MIG!!! Aksel satte tempoet op og kneppede hårdere og hårdere. Han stønnede højt og pludselig råbte han...JAAAHHHH. Han sprøjtede oppe i Arne. Da han trak sig ud af Arne, løb spermen ud af ham. De lå og kælede og snakkede lidt. Pludselig så det ud som om Aksel kiggede over på os. Vi lå musestille igen.

De rejste sig. Aksel rystede tæppet og noget røg ned i græsset. De opdagede det ikke. Inden manden satte sig ind i bilen råbte han...Vi ses fredag samme tid Arne. Det var om to dage. De var næsten ikke ude fra rastepladsen inden vi begge sprøjtede.

Henne i græsset, fandt vi en tube, hvor på der stod glidecreme. Det var det han brugte på fingrene, lige inden han kneppede Arne.

Vi listede tilbage til hytten. Vi smed os på madrasserne og snakkede om, at det havde været skide frækt. Ja det så godt frækt ud, da de slikkede pik på hinanden, sagde Anders. Ja og det så skønt ud, da Aksel pressede hans store pik op i Arne. Ja for satan det lød dejligt for dem begge, istemte Anders.

Vi havde begge ståpikke igen og shortsene røg af. Vi lå begge og spillede pik, da Anders kravlede ned mellem mine ben og tog min pik i munden. Hold kæft hvor var det dejligt. Han vendte sig, så jeg også kunne slikke på hans, akkurat som de havde gjort. En dejlig følelse bredte sig i min krop og jeg greb med hænderne om Anders´s nakke og pressede hans hovede helt ned over min pik. Jeg sprøjtede ham helt ned i halsen og han stønnede...Åååhhh ja med spermen løbende ned af hagen. Jeg kravlede ned mellem hans ben og slugte ivrigt hans dejlige pik. Tog hans pik helt til roden, som jeg havde set Aksel gøre. Anders kom i et brøl og jeg slugte al hans dejlige sperm.

Tror du vi er bøsser Anders spurgte jeg, da vi gik hjemad. Nej det er vi da først, når vi har bollet hinanden, sagde han. Da vi skiltes, tog Anders min hånd og trak mig hen til sig. Han kyssede mig og snart stod vi og tungekyssede, som vi havde set dem gøre. Du er dejlig Rasmus og du må rigtig gerne bolle mig imorgen, hvis du har lyst.

Der var ingen hjemme og jeg skyndte mig i bad. Tænkte på Anders´s sidste ord og min pik begyndte igen, at røre på sig. Satte bruseren på tynd stråle, bukkede mig forover og lod den varme stråle ramme min liderlige numse. Det føltes rart og frækt. Lagde mig på alle fire og tog sæbe på fingeren. Det var ikke nemt at presse fingeren op. Lå og forsøgte og slappe af og pludselig gled den op. Det føltes vanvittigt dejligt og snart lå jeg og kneppede mig selv. Det endte med jeg sprøjtede på væggen i brusekabinen, mede en finger oppe i numsen.

Næste dag på vej over i hytten, tog Anders igen min hånd. Vil du ikke godt kneppe mig idag Rasmus? Jo Anders, men så skal du også kneppe mig. Han havde lige som jeg, kneppet sig selv med en finger, da han var kommet i seng. Vi havde begge vasket os rigtig godt, inden vi tog afsted. Da vi inderst inde vidste, hvad vi ville.

Den dag i hytten, fik vi begge pik for første gang. Det var vanvittigt og ubeskriveligt skønt. Først kneppede vi hinanden, ligesom Aksel havde kneppet Arne. Bagefter prøvede vi også, hvor vi lå på ryggen. Anders slog benene om ryggen på mig og jeg bukkede hans ben med mine arme.

Fredag var vi igen i god tid. Denne gang havde vi et tæppe med, for at gøre det lidt mere komfortabelt. De kom som planlagt og mødtes igen i stor omfavnelse og tungekyssede, inden de lagde sig på tæppet. Anders og jeg havde smidt alt tøjet inden vi kom og havde faktisk også kælet lidt. Da Aksel og Arne igen lagde sig og slikkede hinanden, mærkede jeg Anders`s læber omslutte min stive pik. Et suk undslap mine læber og snart lå vi også suttede på hinanden. 

Få sex i dag

Klik klik klik hørte vi pludseligt og kiggede op...Klik klik klik. Der stod Aksel og tog billeder, mens Arne smilende stod ved siden af. Havde sådan håbet, at det var jer to, men troede ikke rigtig på det sagde han. Vores tissemænd var blevet helt slappe. I må vist hellere komme med over på vores tæppe. Aksel tog Anders´s hånd og Arne min og trak os op.

Vores tæppe blev lagt ved siden af deres. Sæt jer ned sagde Arne. De satte sig på hver side af os. Aksel fandt billederne på kameraet og viste os billederne. Ingen tvivl om, at vi var afsløret. 

Det var også jer der lurede i onsdags, sagde Arne. Vi nikkede begge godt røde i hovedet. I skal ikke være flove drenge, bare det var mig, der havde fundet livets største glæde så tidligt i livet, sagde Aksel og smilte. Fandt i glidecremen spurgte Arne. Vi nikkede. Har i prøvet den? Vi kiggede på hinanden og nikkede. Kunne i lide det? Igen kiggede vi på hinanden og nikkede. 

Mærkede Arnes fingre nulre mine små stramme nosser. Kiggede over og så Aksels store hånd lege med Anders´s pik. Hvad gør i Arne, næsten stammede jeg. Vi gør ikke noget i ikke kan lide Rasmus. Han bukkede sig ind over mig og satte hans læber mod mine, mens hans hånd lukkede sig om min lille tissemand, som voksede da han gned på den. Du kan jo lide det Rasmus, hviskede han. Kunne se at Aksel lå og slikkede på Ander`s pik som var helt stiv.

Arne suttede som en drøm og jeg var lige ved at sprøjte, da han stoppede. Han lagde sig på alle fire og sagde slik mine nosser og liderlige røv Rasmus. Jeg slikkede og suttede hans store nosser, så godt som jeg kunne, inden jeg stak tungen op i ham. Knep mig med tungen Rasmus. Jeg kneppede ham med tungen.

Kom herop og sæt dig på knæ Rasmus. Satte mig på knæ foran ham. Anders du skal kneppe Arne, hørte jeg Aksel sige. Anders satte sig på knæ bag Arne. Jeg stak pikken ind i munden på Arne og han suttede løs. Aksel havde sat kameraet til at optage. Anders stødte pikken op i Arne, som stønnede...Åååhh i frække drenge....Knep mig i begge huller. Jeg kom hurtigt og sprøjtede en kæmpe ladning af i munden på Arne, som gladeligt slugte det hele. 

Arne og Anders havde begge liderlige blikke. Anders pumpede løs. Aksel tog glidecreme på langefingeren og satte den mod Anders`s hul. Anders stoppede helt, da Aksel pressede den op. Ja min dreng stille og roligt, slap helt af og nyd det. Aksel holdt den i ro. Anders ville have mere og begyndte igen at kneppe Arne. Hver gang han trak numsen tilbage, fik han Aksels finger helt op. Anders var helt vild og stønnede som en gal. Pludselig eksploderede han oppe i Arne. 

Efter vi havde sundet os lidt, ville de have vi skulle slikke deres store pikke. Vi lagde os begge mellem deres ben og slikkede og suttede lystigt, mens vi frækt skævede til hinanden. Det var så frækt, at kunne se hinanden med en stor pik i munden. 

Åååhhh hvor er i dygtige, stønnede de begge. Vi vendte os begge om, så de også kunne slikke os. Snart havde vi også ståpik igen. Hvor er det fantastisk med sådan et par virile drenge, stønnede Arne. Ja for satan, hvor er de dejlige, stønnede Aksel. 

Vi vil se jer kneppe hinanden, sagde Aksel. Anders lagde sig hurtigt på ryggen og trak hans ben op. Hans hul var smurt og jeg satte mig bag ham og pressede pikken op. De har øvet sig, hørte jeg Arne sige. Jeg begyndte stille at kneppe Anders. Jeg mærkede en kold finger der pressede sig op i mig. Det var Aksel der smurte mit liderlige hul og snart havde jeg også hans langemand oppe i mig. Det var så sindssygt og vidunderligt og jeg kneppede Anders hårdere og hårdere. Jeg kom alt for hurtigt oppe i ham. Derefter var det min tur. Jeg lagde mig på alle fire og Anders kneppede mig hårdere end han plejede. Han kom også hurtigt, da Arne pressede to fingre op i ham.

Vi lå begge lettere omtumlede på tæppet. Aksel lagde sig ved siden af mig og Arne ved Anders. De begyndte at kærtegne og kysse os, mens de begge roste os til over skyerne. Aksels fingre legede med mine brystvorter, mens han tungekyssede mig. Det føltes skønt og de blev helt stive. Arne gjorde akkurat det samme ved Anders. Aksels hånd legede med min slappe tissemand. Buk benene op drenge, sagde han. Vi bukkede begge benene op og de pressede en finger op i os. De sad og fingerkneppede os, mens vi liderligt kiggede på hinanden.

De pressede to fingre op. Det gjorde en anelse ondt, men blev afløst af en dejlig varm følelse som bredte sig gennem hele kroppen. De skal snart mærke vores store stive pikke oppe i sig, stønnede Aksel. Ja det bliver så godt drenge, stønnede Arne. I skal have jeres første rigtige orgasme.....

Vi blev begge kommanderet op på alle fire, så vi lå ved siden af hinanden. De tog begge en klat glidecreme i hånden og gned på deres store pikke. Mærkede Aksel sætte sin store pik mod min fugtige numse. Slap helt af min dreng, sagde han og pressede pikhovedet op. Det gjorde ondt. Kiggede over på Anders, som gav sig noget, da Arne pressede pikken op.

De holdt sig i ro og lod os vænne os til dem. Lidt efter lidt pressede de sig længere og længere op. Troede ikke der var plads til mere. Kunne se at Arne var kommet helt op i Anders og holdt sig i ro. Aksel pressede sig helt op i mig. Jeg var fuldstændig fyldt ud.

Anders havde et liderligt blik og begyndte at stønne. Arne begyndte forsigtigt at kneppe ham. Anders`s ansigt strålede af nydelse og liderlighed. Synet af ham gjorde mig enormt liderlig og smerten forsvandt fuldstændig. Den vidunderlige varme strømmede igen gennem kroppen og min pik var helt stiv igen.

Begyndte selv at bevæge underlivet frem og tilbage og Aksel stønnede højt....ÅÅÅHHH SÅ STRAM...ÅÅÅHHHH SÅ GODT!! Kunne høre Arnes store nosser klaske mod Anders og kiggede over. Anders havde hovedet helt nede i tæppet og lukkede øjne. Ingen tvivl om, at han havde det helt fantastisk.

Aksel trak sig næsten helt ud af mig og kørte derefter helt i bund. Han gjorde det meget forsigtigt. Anders og Arne skreg begge højt. Kigge over og nåede lige at se Anders`s pik sprøjte igen. 

Mere Aksel mere...Knep mig...Han satte tempoet op...MERE...MERE...Han kneppede mig hårdt og hans store nosser klaskede hver gang mod mine små faste nosser. Han kneppede mig rigtig hårdt og da han skreg sin udløsning ud, var det som om jeg eksploderede. Jeg fik min første orgasme og var næsten helt væk.

Den sommer fik vi så meget dejlig pik og vi ønskede at ferien aldrig sluttede.

Første dag efter ferien, kom skolebussen tidligere end den plejede. Mor fulgte mig ud. Hej Arne har du haft en god ferie, spurgte mor. Ja den har været vidundelig, svarede Arne med et kæmpe smil. Har du haft en dejlig ferie Rasmus, spurgte han. Ja Arne den har været vanvittig god. Kommer du så tidligt fremover, spurgte mor. Ja det lader det til, sagde Arne og smilte. På vej over efter Anders, skulle jeg stille mig ved siden af Arne. Han lynede mine bukser ned og tog min pik frem. Det var skide frækt, at stå der ved den store forrude med pikken fremme. Heldigvis mødte vi aldrig nogen biler.

Da vi kom over til Anders, kom hans mor også ud. Jeg sad med pikken fremme og den stod lige op i luften. Fik hurtigt min rygsæk op i skødet. De sludrede inden vi kørte. Jeg tog rygsækken væk og Anders så min stive pik. Han satte sig hurtigt på hug og tog den i munden. 

Arne smed bussen ind på en lille skovvej, hvor man ikke kunne se den fra vejen. Ned på bagsædet Rasmus og ryk de shorts helt ned til anklerne. Sæt dig! Beordrede han da vi kom derned. Buk dig og slik hans pik Anders. Anders bukkede sig ned. Arne trak hans shorts ned og førte en finger med glidecreme op i ham. Anders stønnede og suttede helt til roden. Arne pressede pikken op i ham og begyndte at kneppe ham. Da Arne kom oppe i ham sprøjtede jeg ham i halsen.

Så slikker i hinanden godt rene sagde Arne og trak bukserne op. Anders slikkede min pik ren, mens jeg holdt hånden under hans mås. Slikkede spermen af hånden inden jeg suttede Arnes sperm ud af ham og slikkede ham ren. Anders fik et stykke køkkenrulle af Arne, som han kunne folde sammen og ligge i hans underbukser, hvis der skulle sive lidt ud af ham. Imorgen er det din dejlige lille røv, der bliver kneppet af min liderlige pik Rasmus.

Det tegnede til, at blive verdens bedste skoleår!!!!!!

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.