Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Under et flådebesøg i Frederikshavn, traf jeg en skøn kvinde. Der gik ikke lang til før vi blev eninge om at tage hjem til hende. Vi var dårligt kommet inden for døren før vi havde klædt hinanden af og så gik den vilde leg uden at tænke på følgerne og vi blev ved hele natten. Efter morgenkaffen bad hun mig komme igen om aftenen, hvad jeg lovede hende.

Næste aften forsatte vi, hvor vi havde stoppet om morgenen. Pludselig sagde hun, at jeg skulle tage tøj på og gå over til naboen, da hendes kæreste ville komme senere.

Jeg bankede på hos naboen, det var en skøn kvinde der åbnede iklædt badekåbe. Jeg sagde at det var naboen, der havde sagt, at jeg skulle banke på. Jeg blev inviteret indenfor, og inden jeg fik set mig om, var vi igang i soveværelset og det varede hele resten af natten.

Et par dage efter, fandt jeg ud af, at jeg havde fladlus. Nu var gode råd dyre, men takket være lægen kom jeg hurtig i behandlig og blev rask. Da vi anløb Frederikshavn igen, skyndte jeg mig op til den første kvinde, jeg havde mødt. Hun var alene hjemme, og over en kop kaffe fortalte jeg hvad jeg havde oplevet. Hun forsikrede mig, at hun ikke havde fladlus, så det måtte være hendes veninde. Så hun skulle nok sige det til hende, når hun kom fra arbejde. Men inden jeg gik, skulle vi lige have en dejlig tur mere.

Vi blev enige op at bevare kontakten, men den gled ud.
Flere år efter var jeg igen i Frederikshavn, hvor jeg mødte veninden på gaden, hun fortalte at hun var blevet smittet ugen før jeg elskede med hende, og var ikke klar over hvad det var. Hun fortalte også, at ham der havde smittet hende var dømt i faderskabssagen. Jeg kom med hjem og så hendes dreng, han lignede mig, syntes jeg. Vi fik en kop kaffe og endte i soveværelset endnu engang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 49 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.