Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Et dybt suk slap mine læber, da jeg så op på uret. Stadig halvanden fucking time til jeg kunne kalde det en aften og skride hjem. Jeg havde taget det her barjob af nød og bestemt ikke af lyst. Stedet var halvsnusket, hvilket reflekterede klientellet ret godt.

Jeg var lige begyndt at smide glas i opvaskemaskinen, da en stemme skar igennem den livlige stemning og det forfærdelige irske folkemusik, som bragede ud af højtalerne. "En gin and tonic og et stykke af dig, tak". Jeg rettede mig op og vendte mig for at se en midaldrende kvinde, som stod lænet ind over baren. Hendes fyldige bryster var farligt tæt på at glide ud af hendes meget nedringede navyblå kjole. Hvor yndefuldt, tænkte jeg, og lod blikket glide op til hendes ansigt.

SEX I DAG?

Jeg mærkede mit adamsæble bevæge sig ukontrolleret og min pik følte sig pludselig voldsomt indeklemt i mine jeans. Et par dybblå øjne stirrede intenst ind i mine. Hendes blonde hår bølgede ned over hendes markerede skulderparti og hendes blodrøde negle dansede på hendes fingerspidser, der viklede sig om en vildfaren hårtot. Hendes øjenvipper var uendeligt lange og hendes fyldige læber var let adskilte. Kort sagt lignede hun en gudinde - i en helt anden liga end alle de andre kvinder i dette lokale. Hendes øjenbryn skød i vejret, som en hentydning til, at jeg endnu ikke havde rykket mig ud af stedet.

Jeg rømmede mig, lænede mig frem mod hende og sagde "undskyld, du ville have en gin and tonic?" "Jeg vil have dig" spandt hun "men jeg tager gerne en gin and tonic mens jeg venter, tak". What the fuck? Jeg var sikker på, at jeg havde hørt forkert første gang, men nu var jeg ikke i tvivl. "Jeg har fri om en times tid" hviskede jeg til hende, inden jeg vendte mig for at blande hendes drink. Hvad var det her? Jeg var ved at være vant til, at berusede kvinder bød sig til men ingen som hende her. Så moden. Så indædt sexet, at der ikke var en mand i syne, der ikke havde bemærket hende.

Hun smilede kælent til mig og fumlede i sin taske efter betaling. "Den er på huset" sagde jeg og måtte modvilligt tvinge blikket fra hende, da et par yngre kvinder stod og vinkede med drinkskortet lidt længere nede af baren.

Den næste time sneglede sig afsted. Jeg blandede drinks og stjal glimt af den fremmede sexbombe, der sad og ventede på mig som et tålmodigt rovdyr. Hendes kropssprog var alt andet end diskret. Måden, hun lod sugerøret glide ind og ud af munden med sin tunge hvirvlende om det, var mildest talt distraherende. Hendes øjne var på mig konstant, hvilket både var vildt pirrende og dybt forstyrrende.

Da klokken blev 2 og de sidste folk var ved at glide ud af døren, så min kvindelige kollega spørgende på kvinden i baren. "Gå bare, jeg klarer det sidste" fik jeg sagt med en lidt for klar iver i stemmen. Hun lod dog ikke til at bide mærke i det og skyndte sig at gribe sine ting, takke mig og smutte.

Jeg gik over for at låse døren bag hende. "Sluk lyset". Kommandoen overraskede mig, men jeg gjorde som befalet.

Da jeg vendte mig rundt, var det som om al luft blev suget ud af mig. Den smukkeste siluet tog form ovenpå baren. Kvinden lå på ryggen kun iført trusser og BH, med hovedet let hævet og hun kiggede over på mig. "Kom herover" spandt hun. Yes ma'am. Jeg overvejede et kort øjeblik at gøre hønnor, men mine ben var allerede på vej i hendes retning. Hun var ubeskriveligt lækker. Kurvet men fast. Fyldig alle de rigtige steder. Hendes hud let glinsende, som var den lavet af silke. Min lyst til hende var så intens og den sidste time havde føltes som verdens længste forspil. At skulle se på hende men ikke røre hende havde været på grænsen til tortur.

Da jeg nåede hen til baren, satte hun sig halvvejs op og lod sine albuer hvile på bardisken. "Jeg vil mærke din tunge på mig." Hendes bryster dansede, når hun talte og hendes markerede kraveben sprang mig i øjnene. Mine instinkter tog over. Mit behov for at mærke hende på min tunge, mellem mine fingre, på min pik, var nærmest dyrisk. Jeg ville svælge mig i hende.

Min mund landede på hendes inderlår og mine hænder gled op og greb hårdt om hendes bryster. Hendes hoved vippede bagover og hun udstødte et sexet, næsten uhørligt støn. Hendes øjne gled i og hendes tunge dansede på hendes læber. Jeg anede ikke, hvorfor de højere magter havde velsignet mig med dette magiske kvindemenneske, men jeg var ikke i stand til at tænke mere over det. Hendes hud var, som jeg havde forudset, så uendeligt blød og delikat. Jeg plantede en række blide kys op af hendes inderlår.

Da jeg nåede kanten på hendes sorte blondetrusser, gled mine hænder fra hendes bryster. Med et fast ryk, fik jeg flået trusserne af hende. Jeg smed dem gennem lokalet og beundrede hendes fisse. Små lyserøde folder, let glinsende af ophidselse. En pulserende klit og en helt glat overflade hilste mig velkommen. Jeg lod min tunge glide fra hendes fugtige åbning op mod hendes klit, som jeg sugede ind imellem mine læber. Hun vred sig og greb hårdt fat i mit hår med begge hænder. Mens min tunge drillede hende, lod jeg tre fingre glide ind i hende. Hun var drivvåd og så varm. Jeg smilede ved tanken om at bore min meget parate pik dybt op i hende.

Jeg fandt hendes ømme punkt og hendes hofter begyndte at bevæge sig i cirkulære vuggende bevægelser. Hun red mit ansigt med en intensitet så voldsom, at da hun nåede sit klimaks, var hele mit ansigt tværet ind i hendes safter. "Fuuuck" mumlede jeg, da jeg plantede et blidt kys lige under hendes navle.

Hun så på mig med et drillende glimt i øjet, da hun satte sig op og lod sig glide ned fra baren. Uden et ord flåede hun i min livrem. Med erfarne fingre knappede hun mine jeans op og rullede lynlåsen ned. Skamløst greb hun fat om min pulserende pik. Jeg pressede mine tænder hårdt sammen og trak vejret dybt. Hun lod sine fingre glide op og ned af mit skaft et par gange, inden hun med et tilfreds smil sagde "Du er så klar til mig. Du er så klar til at begrave dig i mig." Hun hev mine boxere af mig og vendte sig rundt. "Knep mig. Hårdt" kommanderede hun, mens hun lænede sig frem og hvilede sin overkrop på baren.

Jeg gned mig i øjnene , inden jeg tog synet af hende ind. Hendes perfekte runde røv, der struttede mod mig. Let spredte ben, der afslørede hendes våde læber. Så klar til mig. Jeg trådte et skridt frem, greb fat om min pik og i et hurtigt hug gled jeg i bund. Hun stønnede højt og jeg så hendes øjne rulle rundt. Mine hænder greb fat om hendes vilde hår og jeg pumpede voldsomt ind og ud af hendes varme fisse. Hun føltes helt perfekt om mig. Hendes indre dunkede om min pik og hendes støn blev mere insisterende, som min pik bankede ind og ud. Jeg greb om et af hendes ben og løftede det op på en barstol for at blotte hendes køn. "Rør ved mig" hvæsede hun stakåndet og lagde min ene hånd på hendes fisse. Jeg lod mine fingre pirre hendes klit i små, blide cirkler. Hun pressede sin hage ned mod brystet og jamrede "aha, sådan der. FUCK ja." Jeg mærkede hendes muskler spænde op. Hendes fisse trak sig sammen om min pik og orgasmen sitrede igennem hende, da hun kom på mine fingre og min pik på samme tid.

Jeg trak mig ud af hende, snurrede hende omkring og løftede hende op på bardisken. Jeg trak hende frem mod mig, så hun sad helt ude på kanten, inden jeg igen skød ind i hende. Min pik var klar til at give slip. En udløsning var det eneste, jeg kunne tænke på. Hun føltes perfekt omkring mig og jeg ville tømme mig i hende. Jeg lænede mig frem og kyssede hende krævende, mens jeg erobrede hendes indre. Da jeg mærkede mine boller trække sig sammen, borede jeg mine hænder ind i hendes lækre baller og overgav mig til hende. Mine øjne pressede sig sammen, da jeg mærkede mit sperm skyde ud af min pik og op i hende.

Forpustet og omtåget trådte jeg et skridt tilbage og betragtede hende. Hun så gennembollet og fuldstændig fantastisk ud, da hun rejste sig og plantede et blidt kys på min ene kind. Uden et ord trak hun i sin kjole, stoppede de ødelagte trusser i sin taske, gik hen og låste døren op og gled ud i natten.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.