Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kom hjem til mig i aften. Klokken 22. Hans hvisken mod mit højre øre var snarere en befaling end et forslag, da han lagde en lille hvid lap papir i min hånd og lukkede mine fingre om den, inden han gik hen og samlede sit håndklæde op og tørrede sit ansigt i det. Jeg mærkede gåsehuden brede sig og mine kinder blive varme.

Jeg havde flirtet skamløst med min yoga instruktør det meste af ugen, men det var ham, der havde startet det. Jeg havde følt varmen sprede sig som en steppebrand gennem hele min krop, da hans hænder insisterende greb om mine hofter, under påskud af at ville give mig tips til, hvordan jeg forbedrede min down dog position. Det havde udviklet sig til, at han nu rørte ved mig ved enhver given lejlighed. Professionelt for andres øjne, naturligvis, men jeg kunne mærke, at der lå noget andet og mere bag hans berøringer. Det gjorde mig tændt som aldrig før og samtidig freakede det mig fuldstændig ud.

SEX I DAG?

Jeg befandt mig på et spansk resort. Det danske efterår kombineret med et nyligt break up havde gjort mig tilpas deprimeret til, at jeg for første gang nogensinde havde kastet mig ud i at rejse alene. Gøre noget godt for mig selv, havde været mit mantra, indtil jeg stod i lufthavnen og følte mig mere ensom end nogensinde. De daglige yoga sessioner havde været mit helle. Det sted, hvor jeg følte mig set og begæret af min afsindigt attraktive instruktør Adán. Hans chokoladefarvede hud og tonede krop fik alle kvinderne i rummet til at gispe efter vejret. Hans stramme røv omsluttet af yogabukser var et borderline vanvittigt syn.

Småløbende ud i omklædningen knugede min hånd hårdt om papiret. Da jeg satte mig på en af de lange bænke, åbnede jeg hånden for at se nærmere på sedlen. En adresse, formodede jeg, intet andet stod der. Jeg mærkede mit underliv snørre sig sammen. Hvad var det her egentlig? En invitation? Det kunne ikke rigtigt være andet, kunne det?

Havde jeg overhovedet lyst til at knalde Adán? Okay, hvem prøvede jeg at narre. Selvfølgelig havde jeg det. Men turde jeg? Liggende på en solstol hele eftermiddagen forsøgte jeg at tale det op inde i mit hoved. En lind strøm af farverige drinks fik mit mod til at gro. Jeg kunne godt det her. Jeg havde ingen forpligtelser til nogen og guderne skulle vide, at jeg hungrede efter hudkontakt. At det var en Adonis klon, som ville have mig, gjorde udslaget.

Efter at have nippet til min aftensmad, gik jeg tilbage til mit værelse og tog et langt, varmt bad. Jeg shavede mig overalt og smurte min krop ind i bodybutter, der efterlod en svag lavendelagtig duft på min hud. Til alt held havde jeg pakket lidt af hvert når det kom til påklædning. Mit valg faldt på en kort, sort cocktailkjole med åben ryg. Mit lange, gyldenblonde hår faldt i bølger ned til midt på min ryg og min make up var diskret. Jeg toppede looket med et par sorte sandaler med kilehæl og remme, der snoede sig op langs mine tonede ankler.

Klokken 21.30 prajede jeg en taxa og klokken 21.55 blev jeg sat af på kantstenen foran et lille bungalow formet hus. Jeg tog en dyb indånding og gik med lette skridt op mod døren. Inden jeg nåede at banke på blev døren svinget åben. Jeg spærrede øjnene op og mit hjerte bankede så højt at jeg kunne høre slagene give genlyd i mine ører, da jeg så en kvinde stå i døren. Hun var iført en knaldrød, gennemsigtig negligé med matchende BH og bittesmå trusser indenunder. Et par selvsiddende strømper smygede sig om hendes gyldenbrune lange ben. På fødderne havde hun et par sorte stiletter med rød sål. Christian Louboutins, tænkte jeg ved mig selv, inden mine øjne gled op af hende igen. Hendes øjne var nøddebrune og mens hendes blik gled op og ned af mig, formede et lille skævt smil sig i hendes ene mundvige. "Undskyld, jeg..." mere nåede jeg ikke at sige, for kvinden trådte til siden og vinkede mig indenfor. Hvad fanden er det her? Jeg så mig omkring og konstaterede, at min taxa var kørt igen. Så her stod jeg. Forbavset og forvirret.

"Emilia". En velkendt stemme sprang mig i ørerne og da jeg kiggede ind af døren igen så jeg Adán komme til syne. "Kom indenfor, por favor". Han nærmest sang ordene til mig. Lettet over at se et velkendt ansigt, trådte jeg ind i entréen og hørte døren lukke bag mig. "Velkommen til vores hjem" han gestikulerede mod kvinden i rødt og fortsatte, "det her er min kone, Isabel. Vi er meget glade for, at du er kommet". Forvirret så jeg fra Adán til Isabel og tilbage igen. "Jeg var ikke klar over.." fik jeg fremstammet men stoppede, da Isabel trådte hen imod mig. Hun stoppede op foran mig. "Du er virkelig smuk", spandt hun, mens hun kiggede mig i øjnene. Hun rakte sin ene hånd frem og lod den glide gennem mit hår. Da hendes fingre nåede min lænd, stoppede hun op og kiggede undersøgende på mig. Tusind tanker fløj igennem mit hoved, men Isabels berøring gjorde det umuligt for mig at høre, hvad det var, min hjerne forsøgte at skrige til mig. Jeg havde ingen seksuel erfaring når det kom til kvinder. Flere gange end hvad godt var, havde jeg leget med tanken om at være sammen med en kvinde og jeg havde da også stillet min nysgerrighed på diverse pornosider, hvor jeg havde set noget girl on girl action. Men muligheden havde aldrig budt sig før nu.

Isabels silkebløde fingre mod min hud gav mig gåsehud og jeg gispede efter vejret. Hun tog et skridt nærmere, og nu kunne jeg mærke hendes bryster presse sig mod mine. Hendes hånd gled op og tog et fast greb om mit hår og nakke, inden hun pressede sine læber mod mine. Al tvivl forlod min krop i det øjeblik. Følelsen af hendes bløde læber på mine, kombineret med hendes svage citrus duft, gjorde mig svimmel. Jeg smed min clutch fra mig og lagde armene om hende. Mine læber skiltes og jeg mærkede hendes tunge glide hen over min. Hun trak sit ansigt fra mit og plantede små, bløde kys ned over min kæbe og hals. Mine øjne gled i og jeg hørte mig selv stønne. Mine hænder var slået over på autopilot og var i gang med at tjekke hendes røv ud. Isabel havde kurver men var samtidig så fast at røre ved. Hun var definitionen på smuk. Et øjeblik senere mærkede jeg noget hårdt presse mod min røv og et par mandearme foldede sig om mig bagfra. Jeg vippede mit hoved bagover og kiggede nu lige ind i Adáns nærmest sorte øjne. Et smil bredte sig i hans ansigt og han bukkede sit hoved frem og plantede et vådt, krævende kys på mine læber. Jeg hørte ham mumle noget på spansk og mærkede Isabels hænder på mine skuldre, da hun langsomt trak min kjole ned over mine arme. Sekundet efter stod jeg kun iført mine sandaler og mit sorte lingeri. Følelsen af Adáns hænder der blidt greb om mine bryster og Isabels tunge, der gled hen over mine hårde brystvorter var så intens, at jeg pressede mine lår mod hinanden i et forsøg på at holde sammen på mig selv.

Isabel tog min hånd og trak mig med hen i et soveværelse. Et simpelt rum med en gigantisk, rund seng midt i rummet. Isabel puffede mig blidt bagover, og jeg udstødte et lille hvin, da jeg landede på madrassen. Bag os kunne jeg høre Adán åbne lynlåsen på sine bukser efterfulgt af en t-shirt, der kom flyvende hen over hovederne på os. Isabel smilede ned til mig og lod sine fingre glide fra mine knæ og op langs mine inderlår. "Du ser guddommelig ud" sagde hun, næsten uden accent, bed jeg mærke i, inden jeg skød ryggen opad og mine øjne pressede sig sammen, da hendes fingerspidser gled hen over mine gennemblødte trusser. Da mine øjne åbnede sig igen, var det til synet af Adán, nøgen, der stod lige ved siden af Isabel og tog synet af mig ind. "Så smuk" mumlede han, inden han lagde sig ned ved siden af mig, hans ansigt ud for mit. Hans læber gled hen over mine og han nippede mig blidt i underlæben. Hele min krop summede af lyst, og da jeg mærkede mine trusser blive skubbet til side, efterfulgt af en våd, varm tunge mod mit køn, var det næsten for meget for mig. Jeg stønnede højlydt mod Adáns mund og mine hænder greb fat om hans ansigt, hvilket fik ham til at plante et krævende kys på min mund. Da han trak sit ansigt fra mit, kiggede jeg ned af mig selv. Mellem mine ben lå Isabel på knæ og albuer. Hendes mund hen over min drivvåde fisse, hendes perfekte, runde røv strittende op i luften. Hendes tunge gled hen over min dunkende klit og ned imellem mine våde folder. Det føltes ubeskriveligt lækkert og små hårde støn strømmede ud af mig.

Da jeg lod blikket glide tilbage på Adán var det til synet af hans store, dunkende pik, der nu befandt sig indenfor rækkevidde. Jeg sluttede en hånd om ham og lod mine fingre glide op og ned af hans hårde skaft. Hans maskuline støn var noget nær det mest erotiske, jeg nogensinde havde hørt, og det sendte nye bølger af lyst gennem min krop. Synet af hans spændstige muskler, der trak sig sammen under min berøring, gjorde mig vanvittig. Dét, kombineret med Isabel der sugede min klit ind imellem sine læber, skubbede mig hastigt i retning af en orgasme. Alle mine nerveender var i højeste alarmberedskab og jeg mærkede alle berøringer så intenst, at jeg slet ikke kunne kende min egen krop. Jeg var tæt på at skrige, da Isabels tunge fik mig til at komme mod hendes fyldige røde læber. Mine hofter skød op fra madrassen og jeg pressede med min frie hånd hendes ansigt helt ned over min fisse. Da hun så op på mig, var det med mine safter glinsende på og omkring hendes mund. Hun kørte en finger rundt om munden og lappede det i sig, inden hun lagde sig op på siden af mig. Jeg mærkede Adán rejse sig, da Isabel krævende kyssede min mund og dermed tvang mig til at smage mig selv. Det var så hot. Vores tunger snoede sig om hinanden, mens vores hænder udforskede i blinde. Jeg lod en finger glide hen over Isabels ene brystvorte. Fornemmelsen af den mellem mine fingre var ukendt men så pirrende, at jeg satte mig op på albuerne og skubbede hendes om på ryggen. Min tunge gled ned over Isabels hals og videre ned over det ene bryst. Jeg sugede hendes brystvorte ind mellem mine læber og hørte hende sukke dybt.

Et øjeblik senere mærkede jeg Adán bag mig. Jeg lå hen over Isabel med røven strittende i vejret. Hans hænder trak mine trusser af mig og den sensationelle følelse af hans pik, der gled op i mig i ét lang stød, var fantastisk. "Åh gud ja" stønnede jeg, da han greb hårdt fat om mine hofter og trak min røv tilbage og ned over hans pik. Han føltes perfekt inde i mig og vi fandt hurtigt en rytme, der passede os begge. Mens han bankede sin pik ud og ind af mig, sugede og slikkede jeg på Isabels bryster og lod mine fingre glide ned mod hendes trussekant. Et øjebliks tvivl på mine evner til at tilfredsstille en kvinde forsvandt som dug fra solen, da jeg lod to fingre glide op i Isabel, hvilket fik hende til at stønne højlydt og jeg mærkede hende trække sig sammen om mine fingre. Nu var vi alle 3 forbundet. Isabel og jeg af mine fingre dybt oppe i hende og Adán og jeg af hans pulserende pik, som gled ind og ud af mig i lange, dybe stød.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.