BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Følelsen af Isabels fisse, der trak sig sammen om mine fingre, kombineret med hendes smukke ansigt, der trak sig sammen mens hun kom, var noget af det mest sexede, jeg nogensinde havde set. Hendes smukke røv, der hævede sig let fra madrassen, gav mig omgående lyst til at presse hende ned på plads igen. Med begge mine hænder på hendes hofter, trykkede jeg hende ned i madrassen og svajede i min ryg, så mit ansigt blev presset frem og ned. Min krop summede af lyst. Adáns pik pumpede stadig ind og ud af mig i rytmiske stød og jeg måtte bare smage på Isabel. Nu. Min tunge gled ud mellem mine læber og mens Adán satte farten ned bag mig, lod jeg min tunge glide hen over Isabels blottede klit. Det første strøg engleblidt. Jeg anede jo ikke, hvordan hun ville have det. Jeg rodede bagerst i mit hoved efter mine egne præferencer når det kom til oralsex og tænkte, at det måtte være mit udgangspunkt. Min tunge bevægede sig et par gange hen over klitten i små cirkulære bevægelser og jeg sneg mig til at se op på hende. Hendes hage lå fremskudt, hendes øjne lukkede, hendes hænder om hendes bryster. For helvede, hun var et syn for guder.
Bag mig lænede Adán sig frem og hviskede mig i øret "Smag på hende. Hun smager så sødt". Hans opildnende ord fik mig til at flade min tunge og stryge den fra klitten og ned gennem hendes våde sprække. Da jeg nåede hendes åbning, stak jeg tungespidsen ind. Hun var så varm og blød. Hendes duft og smag var berusende og jeg lod to fingre glide op i hende igen, mens min tunge koncentrerede sig om at kærtegne hendes klit. Hendes små støn og fornemmelsen af Adáns pikhoved, der gled frem og tilbage hen over min klit, var en kombination, der gav mig en ud af kroppen oplevelse. Det var som om, jeg svævede hen over sengen og betragtede hele seancen oppefra. Min krop havde aldrig oplevet så meget nydelse på én gang og jeg havde svært ved at kontrollere den.

Da jeg mærkede Isabels inderside trække sig sammen om mig, sugede jeg blidt om hendes klit og elskede at mærke hendes orgasme på mine læber og på mine fingre. "Åh, fuck ja!" gispede hun, mens orgasmen rullede af hende og hendes fingre rodede sig ind i mit hår og greb hårdt fat. Da hun åbnede øjnene igen, bredte et lyksaligt smil sig på hendes læber.

SEX I DAG?

Jeg mærkede Adán gribe fat om mine hofter og trække mig tilbage mod hans pik. Han bankede den i bund i ét hårdt stød, som fik mig til at stønne højt og min puls til at stige. Følelsen af ham, der fyldte mig helt ud, gjorde næsten ondt. Hans pik var uden sammenligning den største, jeg nogensinde havde prøvet, og min fisse var stadig ved at vænne sig til ham. "Nu tager jeg dig, Emilia. Hårdt og hurtigt. Du har leget med mig hele ugen, så du har fortjent at blive kneppet hårdt". Hans ord var benzin på mit bål, som i forvejen var helt ude af kontrol. Inden jeg kunne nå at svare ham, trak han sin pik ud af mig og løftede mig fra sengen. Han tog tre hurtige skridt, med mine arme og ben slynget om ham, inden jeg mærkede min ryg blive presset op ad en væg.

Adáns mund pressede sig mod min og mens hans tunge invaderede min mund, mærkede jeg hans pik glide op i mig igen. Pinagtigt langsomt indtil han var helt i bund. Jeg ville skrige, mest af lyst, men også fordi følelsen af ham helt oppe i mig var så overvældende. Det blev til en næsten lydløs klynken i stedet, indtil han gav sig til at pumpe ind og ud af mig. Hårdt og hurtigt som lovet. Mine baller blev presset hårdt op mod den kolde væg og jeg bød den svalende fornemmelse velkommen, da jeg følte at resten af min krop stod i flammer. Mine støn var højlydte og melodiske. Adáns boller klaskede mod min røv mens han kneppede mig som var der intet i morgen. Jeg mærkede min fisse trække sig sammen om ham og orgasmen strømmede igennem mig med en intensitet, jeg aldrig havde mærket før. Mine øjne rullede og mine tæer krummede sig hårdt sammen. Mine negle borede sig ind i

Adáns ryg. Han viste ingen nåde, trods mine protester om, at jeg ikke kunne klare mere. Han greb hårdere fat om mig og tog mig hurtigere i jagten på sin egen udløsning. Bag ham fik jeg nu øje på Isabel, som sad tilbagelænet i en mørkeblå lænestol med benene spredt, hendes fingre på hendes klit. Hun havde sit blik rettet over på os, mens hun kælede for sig selv.

Da Adáns støn blev mere insisterende, trak han sig pludseligt ud af mig. Blidt plantede han mine fødder på gulvet, inden han vendte sig og vinkede Isabel over til os. Da hun tilsluttede sig os, knælede hun foran Adán og jeg gjorde det samme. Isabels hænder lagde sig blidt om mit ansigt, da hun trak mig ind i et vådt, varmt kys. Jeg lod min tunge sno sig om hendes, indtil vi blev afbrudt af Adán. "Jeg kommer" knurrede han og Isabel og jeg stak begge vores tunger ud for at tage imod ham. Hans varme sperm blev fordelt mellem os, da han først pumpede min mund og derefter lod Isabels tømme ham helt. Vi slugte, hvad han havde givet os, inden Isabel rakte mig sin hånd og vi hjalp hinanden på fødderne igen.

Pludselig blev jeg voldsomt selvbevidst. Nu hvor vi alle havde fået det, vi ville have, følte jeg mig malplaceret i dette fremmede pars soveværelse. Adán var hurtig til at fornemme mit humørskifte. Han kyssede mig blidt på halsen og mumlede "Tid til et bad". Han tog min ene hånd, mens Isabel tog den anden og de førte mig ud mod badeværelset.

I brusekabinen fik jeg yderligere 3 orgasmer, inden jeg trak i mit tøj og forlod deres hjem i en taxa, Isabel havde bestilt til mig. Min krop var fuldstændig brugt. Jeg kunne mærke dem begge på mig endnu og da mit hoved endelig ramte min pude tilbage på mit hotelværelse, faldt jeg omgående i søvn. Fri og tilfredsstillet som aldrig før.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.