Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en ung mand på 22 år. Jeg har ikke haft det helt store held med det modsatte køn. Jeg har haft mange forskellige kærester gennem tiden men mit sexliv er blevet meget hæmmet af at min pik er forholdsvis stor.
Jeg har målt den til at være 26 cm lang og har en diameter på ca. 6 cm. De fleste af de piger jeg har været sammen med, har altid til at starte med været meget fascineret pikken ind til vi skulle til at bolle. Så har de som regel ikke kunne få den op og som regel er det end med at de har revet pikken af på mig og så er det ikke blevet til mere.
Jeg har et par gange fået pikken ind i en af pigerne men har altid kunne se at det ikke var rart for dem, så jeg har stadig et ordentligt knald til gode.

I forbindelse med en fridag besluttet jeg mig for at gå til frisøren da håret efterhånden var blevet lidt lang.
Der var starte en ny frisør ikke så langt fra hvor jeg bor. Jeg har flere gange kørt forbi og set at der ikke var ret mange kunder og prøvet derfor bare at gå derover uden at bestille tid.

SEX I DAG?

Jeg gik ind og så at der kun var en enkelt kunde som var ved at få føntørrer sit hår. Frisøren sagde over skulderen at jeg bare kunne sætte mig, hun var snart færdig.
Jeg sad og kigget på frisøren som vel var midt i fyrrene, lidt kraftig med en fyldig røv og et par store bryster.
Hendes hår var kort og bleget helt lyst.
Hun gjorde ikke noget for at skjule sine former, tværtimod. Hun havde en næsten hvid gennemsigtig skjorte på der sad meget stramt så man godt kunne se at der var et par kilo for meget hist og her. Den kunne heller ikke knappes ret højt foran så man kunne se en flot kavalergang og en del af bryste som kæmpet for at blive inde i den hvide blonde BH hun havde på.
Hun havde en kort stram sort nederdel på som gik hende til lidt over midt på lårene. Jeg kunne gennem stoffet ane at hun havde en G-streng på. På fødderne havde hun et par korte støvler med forholdsvis høje hæle. Hun var i klædt et par net strømper. Jeg fik næsten helt sved på panden af at kigge på hende og min pik begyndte også at vokse i mine løse træningsbukser. Hun kiggede over på mig, hun så op og ned ad mig og kunne ikke undgå at se hvad der skete i mine bukser. Jeg er næste færdig med fru Hansen så hvis du bare vil vendte et øjeblik mere kan du komme til. Helt fint med mig sagde jeg.
Nu tabte hun saksen på gulvet og bukket sig ned med røven direkte vendt mod mig. Nederdelen krøb lidt op og jeg kunne se at netstrømperne sluttet oppe på lårene af hende. Min pik vokset endnu mere og var næste i fuld størrelse. Jeg kunne se at hun i spejlet kigget på min pik.
Nu var hun færdig med "Fru Hansen" som kun manglede at betale. Jeg prøvet at side og tænke på alt muligt anden for at få pikken til at falde ingen.

Da Fru Hansen havde betalt og var gået sin vej, fik jeg besked om at sætte mig i stolen.
Hej sagde hun, jeg hedder Anni, hvordan skal du klippes sagde hun og gav mig et forklæde på og strøg sine finger gennem mit hår og lod hånden ligge i nakken på mig og hendes finger nusset mig stille og roligt.
Det skal bare rette af, jeg kan godt tænke mig at få lidt længere hår. Jeg plejer også at få det vasket. Ingen problem sagde Anni. Jeg lukker lige butikken så der ikke kommer flere inden min frokostpause, hun låste døren og satte et pauseskilt op. Vil du komme her over og få vasket hår.
Jeg gik over og satte sig i den anden stol og lagde hovedet tilbage. Hun vasket nu mit hår og masseret samtidigt min hovedbund. Jeg kunne kigge ligge op på hendes bryster og min pik begyndte igen at rejse sig. Er det dejligt sagde hun og brugte nu neglen forsigtigt i min hovedbund. Det er skønt svaret jeg og sagde du kunne da godt blive massør også.
Er det sådan her du mener og klemte blidt på mine skulderne. Hun kunne nu ikke undgå at se min pikke under forklædet. Hun lænede sig frem så hendes bryster nærmest lå oven på mit hoved og kørte sine hænder ned ad min brystkasse. Det er skønt stønnede jeg mens hun klemte mine brystvorter forsigtigt.
Vi må heller få det hår ordnet sagde hun og begyndte at spule sæben ud. Kom her over og bliv klippe sagde hun. Min pik stod lige ud i mine bukser og det lignede en teltstang under forklædet.
Er det virkeligt sådan en ældre halv tyk kone som mig der kan give den effekt, sagde hun og bad mig om at sætte mig. Jeg blev helt rød i hovedet og viste ikke hvad jeg skulle sige.
Hun begyndte at klippe mit hår men presset hele tiden kroppen ind mod mig og nærmest gnubbet sit venusbjerg op af mig. Det blev min pik ikke mindre af. Jeg tog hånden ud fra forklædet og lagde den på hendes røv. Der kom igen kommentar fra hende og jeg æltet nu den ene balle med hånden. Nu stillede hun sig om foran mig og bad mig sprede benene så hun kunne komme bedre til. Hun trådte ind i mellem dem og nærmest presset sine bryster ind i hovedet på mig mens hun forsatte med at klippe mit hår. Jeg lagde nu begge hænder om på balderne af hende og trak lidt op i nederdelen så ballerne blev blottet. Samtidigt kysset jeg hendes bryster uden på skjorten.
Lad mig lige blive færdig sagde hun samtidigt med at hun presset sit ene ben op ad min pik. Det er godt nok et stort instrument du har der nede mellem benene stønnede hun. Der var igen af os der længere kunne koncentrere os om klipningen. Min ene hånd søgte ned over hendes baller langs med kanten på G-strengen og ned forbi røvhulet og ned til en sjaskvåde fisse.
Kom med ind i privaten stønnede hun, så må vi klare håret bagefter. Hun hiv forklædet af mig og tog fat i pikken uden på bukserne og trak mig efter sig ind i privaten. Inde i køkkenet stoppet hun og satte sig på knæ foran mig og hiv mine bukser ned så min pik stod lige ud i luften foran hendes hoved. Hold kæft en kæmpe pik du render rund med. Hun klemte begge hendes hænder sammen om pikke og rev hårdt frem og tilbage i den.
Jeg håber den kan komme helt op i fissen på mig, jeg har aldrig prøvet så stor en pik men glæder mig helt vildt. Hun satte nu munden hen til pikhovedet og gabte at hvad hun kunne og fik spidsen ind i munden samtidigt med at hun blev ved at onanere mig. Jeg stønnede, det her var noget helt enden end de piger på min egene alder. Hun slikket op og ned ad pikken og klemte mine nosser, jeg stønnede at hun skulle stoppe hvis jeg ikke skulle komme ud over hende. Hun kigget på mig og sagde at jeg skulle komme i munden på hende, hun mente nok at en ung mand som mig kunne flere gange. Hun tog så meget af pikken hun kunne i munden og suget på livet løs samtidigt med at hun med den ene hånd onaneret mig hårdt. Hendes anden hånd tog hun om bag ballerne på mig og klemte sit hoved så langt ned over pikke som det var muligt. Jeg kommer snart i din mund stønnede jeg. Hun satte nu en finger på mit røvhule og trykket en fingerspids op, det har jeg aldrig prøvet før og jeg komme med et bragt i munden på hende. Jeg stønnede højt og blev ved at sprøjte i hendes mund mens hendes finger kørte ind og ud af min røv. Hun slugte alt min sperme uden at spilde det mindste. Hun forsat sit slikkeri og pikken blev stående helt stiv. Jeg tog nu fat i hendes korte hår og trak hende op at stå. Hun holdt stadig stramt om min pik med hånden og stønnede i mit øre, jeg glæder mig til at prøve den kæmpe pæl du render rundt med. Hun stak nu tungen ind i mit øre og rev hårdt i pikken.

Jeg drejet hende rundt og hiv skjorten af hende. Jeg fik løftet hende bryster ud af BH'en og klemte blidt om hendes brystvorte. Klem lidt hårede stønnede hun mens hun maste sin røv mod min pik. Jeg klemte lidt hårdere og hun stønnede lidt kraftigere. Jeg skubbede hende foran mig hen til spiseborde og bad hende ligge sig op. Hun lagde sig på ryggen og spredte hendes ben så til kunne sig G-strengen mellem hedes våde skamlæber. Jeg tog hovedet ned mellem hendes ben og slikket uden på G-strengen. Anni trak trusserne til side så min tunge nu var ligge ud for hulet, jeg slikket hende rund om hulet og stak tungen op. Annis underliv kørte op og ned og hun stønnede Årgh hvor er det dejligt jeg kommer snart. Jeg kørte nu tungen op på hendes store strittende klitoris. Der komme et vræl fra Anni jeg kommer nu, jeg kommer, hun klemte sine ben fast om mit hoved mens hun spændte i hele kroppen. Jeg blev ved at slikke på hendes klit og hendes greb med benene slap mit hoved men underlivet kørte stadig rundt. Jeg blev nu lidt modig og kørte en finger ned til hendes røvhul og stak forsigtigt en finger op. Anni stønnede og råbte, hold da kræft det er en fræk ung mand jeg har mødt. Jeg ville gerne kneppes i røven af dig men jeg tror din pik er for stor. Giv mig en finger mere og jeg kommer igen. Jeg stak endnu en finger op i røven på hende, der var masser at safter der kom løbende fra hendes fisse ned over mine finger. Jeg slikket løst og finger kneppet hende og hun stønnede løs igen, nu kommer jeg igen, bliv ved, bliv ved, årgh jeg kommer, hun spændte helt op igen og blev derefter helt slap. Jeg kravlet op til hende og gav hende et ordentligt tungekys. Hun skubbet mig ned på ryggen og kravlet hende over mig. Hun kigget mig i øjnene og sagde, nu skal jeg prøve din kæmpe pik. Hun gned fissen frem og tilbage på den. Jeg håber du kan klare den stønnede jeg, det er der ingen der har kunne endnu. Det kan du fandeme tro jeg nok skal. Hun rejste sig lidt satte pikhovedet mod sin fisse og presset forsigtigt hovedet inden for mens hun stønnede som et damplokomotiv. Hold kæft den er stor stønnede hun mens hun presset sig længere ned over den og holdt igen pause da hun var nået halvvejs. Det var helt fantastisk så langt havde jeg aldrig været inde i nogen før. Hun løftet nu fissen næsten helt af pikken og sank ned igen, hver gang kom hun lidt længere, jeg begyndte også at støde i mod og vi stønnede begge på livet løs.
Jeg tror sgu ikke jeg kommer til at gå de næste par dage mens hun maste sin fisse længere og længere ned. Pludselig klemte hendes fisse helt sammen om min pik og hun skreg, jeg kommer på din kæmpe pik, jeg kommer nu. Jeg kunne heller ikke holde mig mere og sprøjte dybt i hendes fisse.
Min pik begyndte at falde lidt men hun holdt den oppe i sin fisse.
Jeg har aldrig oplevet noget som den pæl jeg har oppe i min fisse, jeg skal nok for den op i fuld størrelse igen så jeg kan prøve at få den helt op. Hun kysset mig og kræmmer mig helt tæt ind til sig.

Få sex i dag

Hun løfter fissen af min pik og sperm og fissesaft løber ud og ned på min pik. Jeg går lige ud og vasker fissen ren siger hun, årh jeg kan næsten ikke samle min ben og vralter ud på toilet med brysterne hængende ud af BH'en og nederdelen oppe om livet og en G-streng der forsvinder mellem de kraftige baller. Hold kæft jeg er en heldig mand. Der står øl i køleskabet råber hun til mig.

Jeg går hen og henter 2 øl og tager en tår. Anni kommer nu tilbage helt nøgen. Vil du have en øl spørge jeg. Nej jeg vil have mere af den kæmpe pik du har hængende mellem benene siger hun og tag fat i den og begynder at onanere mig. Jeg kunne ikke holde mig fra Anni og tog fat om hendes bryster og ældet løs på hendes røvballer. Min pik begyndte at stå igen og denne gang hev hun mig med ind i soveværelses og smed sig på sengen med spredte ben. Kom så og giv mig noget pik, du skal ikke holde dig tilbage jeg skal nok klare det bare du ser at komme i gang. Kom nu, kør så den store pæl i bund i min liderlige fisse. Det skulle hun ikke sige 2 gange til mig. Jeg trykket pikken op i hende og kom halvvejs i første hug. Kom nu, knep mig, jeg vil ha din pik i bunden af min fisse, åee det er skønt. Hun satte negle ind i min ryg og jeg banket nu pikken mod hendes fisse samtidigt med at hun presset mod mig. Jeg har fået en kæmpe pik i fissen, knep nu alt livet ud af mig skreg hun.
Det var en helt ny følelse for mig at der var en fisse der totalt omsluttet min pik samtidigt med at hun skreg at jeg skulle gennemkneppe hende. Det vækkede et eller andet dyrisk instinkt i mig og jeg begyndte i lange seje stræk at gennem kneppet hende mens hun skreg og hvæsset at jeg bare kneppe løs for hun kom snart igen, jeg kneppet hende alt hvad jeg kunne og der kom et vræl da hun igen spændte kroppen helt op og kom i en kraftig orgasme.

Jeg slappet lidt af og kørte nu stille og roligt frem og tilbage, dette var også superskønt at kunne mærke fisse klemme om sin pik.
Anni stønnede i mit øre at jeg skulle tag hende bagfra. Så kunne jeg vise at jeg var en mand og kunne kneppe livet ud af hende.
Jeg trak mig ud og hun vente sig om på alle 4 og sagde hvad venter du på knep mig så som den liderlige kælling jeg er. Jeg satte pikke mod hendes fisse og mærket mere modstand i denne stilling, pres nu til, jeg vil mærke din kæmpepik, jeg tog fat om hendes hofter og presset til, jeg kom inden for i den meget stramme fisse. Anni presset i mod og jeg gled i bund. Med et godt tag om hendes hofter begyndte jeg nu at øge tempoet, Anni stønne kom nu for helvede det må du squ da kunne gøre bedre. Jeg hamret nu pikken i bund i hendes fisse og kunne mærke at hun kom igen og presset om min pik blev større. Jeg prøv igen med det resultat at hun fald forover og nu lå fladt på sengen med min pik oppe i sig. Kom nu forsæt stønnede hun. Sikke en kvinde jeg havde fået fat i, tænkte jeg og kneppet hende som en hund. Lad mig komme op igen skreg hun så jeg kan hjælpe lidt til med tempoet. Hun kom op på alle 4 igen og støtte røven mod mig hver gang jeg kørte pikken ind i hendes fisse. Jeg spyttet ned på hendes røvhul og kørte en finger ned til hendes røvhulet og stak den ind. Hvis du ikke havde haft så stor en pik ville gerne kneppes i røven af dig stønnede hun, kom giv mig en finger mere jeg kommer snart igen. Jeg kunne også mærke at der ikke var så langt igen og gav den det sidste jeg havde, Anni den går på mig, den går på mig nu, Anni stønnede at jeg skulle komme oppe i hendes fisse. Jeg gennemrystet af en orgasme og presset pikken så langt ind jeg kunne og sprøjtet den sidste sperm ud. Anni stønnende og havde svært ved at komme sig. Vi nød det lidt men bliv forstyrret af at det banket på døren i salonen.

Jeg har glemt at der kommer en kunde lige efter frokost, det er nok hende der er her nu. Hun skyndte sig at trække i tøjet og gik ud og åbnet og sagde et øjeblik, jeg var faldet i søvn med en kraftig hovedpine og kommer lige om et øjeblik.

Du bliver her til der er lukket, så kan vi få klippet dig færdig. Hun rettet på sit tøj, lagde en frisk makeup og rette sit hår.
Jeg er ikke færdig med at kneppe med dig, så du kan tag dig en lille lur og bad og gøre dig klar til i aften.

Jeg lå tilbage og tænkte over hvad der var sket og om jeg var i drømmeland. Jeg faldt hen og sov vel en times tid. Da jeg vågnede, var min pik til min store overraskelse helt stiv. Jeg gik i bad og tog tøj på. Jeg kiggede ud i salonen og kunne se Anni var ved at klippe et par kunder.

Jeg satte mig ind i stuen og tændte for fjernsynet. Anni kom ind og kiggede og sagde, nå du er vågen, jeg kunne ikke lade hver at komme ind da du sov og der var et øjeblik hvor der ingen kunder var, for at sutte lidt på din pik. Den blev helt stor så jeg tror ikke der bliver noget problem med at kneppe mig igen. Nå jeg må tilbage til butikken, hun gav mig et dybt tungekys og et klem på pikken:

Da der var gået et par timer, råbte hun at jeg skulle komme ud og blive færdig klippet. Jeg gik ud og tog rundt om hende og presset hende ind mod mig.
Jeg sagde klippet og ikke kneppet. Jeg lukker lige butikken, hun låste og satte lukket, skilte i døren.

Anni begyndte at klippe mit hår. Jeg havde svært ved at holde fingrene for mig selv. Jeg fik stukket en finger op i fisse på hende mens hun klippet mig. Pas på med hvad du gør, det kan være jeg klipper forkert og er nødt til at klippe dig skallet og det eneste sted du burde være skallet, er rund om din pik.
Så vil jeg gerne bestille en tid til lørdag aften. Det er en aftale svaret hun og presset sit knæ må min stive pik.
Så blev jeg færdig sagde hun og tog forklædet af mig.
Jeg trak mine joggingbukser lidt ned og tvang Anni ned på knæ og stak min pik ind i hendes mund. Jeg presset hendes hoved så langt ned af pikken jeg kunne og der kom nogle gurglelyde fra Anni da min pik ramte hendes hals. Hendes hånd klemte hård om mine nosser og jeg presset lidt mere på. Det fik hende bare til at ta hårdere fat om mine nosser så det gjorde ondt. Jeg trak pikken ud af hendes mund. Hun kigget på mig og sagde hvis du vil være hård ved mig skal jeg nok vise hvem der bestemmer. Hun rejste sig og gik ind i huset, jeg løb efter og greb fat i hende flået hendes skjorte og bh af hende og bar hende ind og smed hende i sengen. Jeg tvang hendes ben fra hinanden og trak G-strengen af hende og presset min pik helt i bund i Annis fisse. Du flækker min fisse skreg hun, kom knep mig nu jeg har sgu ventet hele eftermiddagen på at du skulle kneppe mig. Jeg har været så liderlig at jeg var tæt på at kaste mig over en ældre mand der blev klippet. Knep så til så jeg ikke kan gå i morgen. Her er det mig der bestemmer svaret jeg og kørte stille og roligt ud og ind, Anni slog sine ben rundt om mig og stønnede kom nu knep min liderlige gamle fisse, kom nu den trænger, jeg tog det stadigt helt roligt og Anni blev mere og mere urolig. Jeg trak pikken næsten helt ud af fisse og Anni stønnede bank den så i bund, nu. Jeg kørte den stille og roligt i bund igen og trak den helt ud igen. Denne gang stak Anni hendes negle dybt ind i mine røvballer samtidigt med at hun presset fissen mod min pik så den banket i bund. Hvis ikke du knepper mig ordentligt nu, vil du have så mange røde mærker efter mine negle i dine baller så du ikke kan side den næste uge. Jeg rullet af hende og vente hende med røven mod mig så vi lå i ske. Jeg satte pikken mod hendes fisse og banket den så lang op jeg kunne. I denne stilling blev hendes fisse endnu mere stram og jeg skulle virkeligt trykke til for at få den i bund. Anni stønnede årh du rammer min livmoder, knep mig så hård du kan, jeg kommer, jeg kommer, hendes fisse klemte nu så hård om min pik så jeg måtte vente til hendes orgasme var lidt aftaget før jeg kunne kneppe hende igen. Jeg tog fat om et af hendes bryster og klemte hård om brystniplen. Anni drejet hovedet om mod mig og voldsnavet mig grundigt samtidig med at hun støtte røven hård mod min pik når jeg kørte den ind.
Min fisse kan snart ikke mere, se at kneppe mig færdig stønnede hun.
Du må squ selv kneppe mig færdig stønnede jeg og trak mig ud og smed mig på ryggen, rid min pik så den sidste sperm sprøjter ind i din liderlige fisse.
Hun satte sig på hug hen over pikken og førte pikken op mod hulet, så snart jeg kunne mærke pikken rører ved hendes skamlæber trak jeg benene væk under hende og pik gik i bund med samme. De pik ødelægger min fisse skreg hun men forsatte alligevel med at hoppe op og ned. Nu skal jeg squ kneppe det sidste liv ud af dig stønnede hun, kom så stød til, jeg vil klemme livet ud af pikken på dig, jeg kunne mærke at jeg ikke kunne mere jeg tog hård fat om hendes brystnipler og drejet lidt mens jeg skød pikken så langt op i hendes fisse og sprøjtet den sidste rest af sperm ud. Anni kom samtidigt og fald sammen oven på mig.
Det er den bedste gang pik jeg har fået sagde Anni samtidigt med at jeg kunne mærke de sidste sammentrækninger fra hendes fisse.
Du må gerne blive min fremtidige elsker sagde hun og spurgte om jeg ville blive der i nat.
Jeg sagde at jeg ikke kunne blive hos hende, men vi havde en aftale på lørdag.
Min pik var øm og kunne ikke mere.
Det er en aftale, min fisse kan heller ikke klare mere de næste par dage. Du kommer bare lørdag eftermiddag så skal jeg nok barberet alle hårene af din pik og nosser sagde hun og hoppet af min pik og mig.

Jeg gik ud og tog et bad og klædte mig på. Vi gav hinanden et ordentligt kram og et dejligt kys inden jeg gik. Da jeg ville vende mig og gå visket hun mig i øret. Jeg vil prøv din pik i min røv på lørdag. Det var lige før min pik rejste sig igen. Jeg gik og råbte det glæder jeg mig til. Vi ses på lørdag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 80 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.