BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Badeland, en efterfølger til "På færgen".

Vi var ankommet til Lalandia, havde fået tømt bussen og Mogens, min mor og stedfar, pakkede ud, og udelte værelser, mens Nina gik med de 2 små direkte i badelandet. De havde allerede fundet deres badetøj frem, på vej fra færgen.

SEX I DAG?

Min stedfar, blev lidt gnavpot over at en fugl, havde tilladt sig at "skide" på bilen, men kunne ikke rigtig forstår, hvordan den kunne gøre det på siden af bilen.... Lige under vinduet ved bagsædet.

Jeg sagde ingenting.

Det var et flot stort 8pers. Hus, med boblebad, stor stue, og have.

Der var 4 soveværelser, 2 oven på, hvor Mogens og Nina fik det ene, og de 2 drenge det andet.

Neden under, tog min mor og stedfar soveværelset lige inden for hoved døren, og jeg fik et værelse ude bag køkkenet, lige ved bagdøren, det passede mig fint, lige bortset fra at min dør til værelset, lå lige ved siden af døren til badeværelset.

Vi fik pakket ud, og begyndte at lave mad, vi skulle lave boller i karry, og Mogens syndes at det var sjovt, at spørge om ikke jeg hed "Karry" til mellemnavn, det gør jeg ikke.

De 3 andre kom tilbage, og vi fik spist, og så gik de 2 unger omkuld, jeg blev bedt om at være "barnepige" og høre efter dem, mens de voksne gik op til restauranterne, for at få en tår til halsen.

De 2 små ballademagere sov næsten inde de voksne var ude af døren, så efter jeg havde siddet i en liggestol ude i baghaven og set solen gå ned, besluttede jeg at gå ud og tage en lang, varm tur i boblebadet.

Et 4 pers. Stort boblebad, varmt vand, massere af sæbe bobler, jeg smed straks tøjet, og kravlede ned.

Det varme vand, løb snart hen over min krop, mine bryster lå i overfladen og jeg dækkede dem med skum, jeg ved ikke hvorfor, det var bare noget jeg syndes var en god ide.

Jeg snuppede min tablet, satte hørertelefoner i ørerne, og lukkede øjnene og slappede helt og aldeles af, mens jeg gled ned i badet.

Jeg må have været faldet ledt hen, for jeg overhørte et par numre af musikken, jeg åbnede øjnene, og stirrede lige op i Mogens ansigt, som han stod der lænet op at dørkarmen, med armene over kors og et skævt smil.

Jeg var ret glad for at jeg havde dækket mine bryster med skum, og gloede bare på ham, "Hvad?" .. han smilede bare : "Jeg var ked af, at Jeg havde glemt min pengepung, nu er jeg glad for det."

Han stod bare og stirrede... "Ja min pung..." han grab til sine boller, og vendte sig for at gå, kikkede sig over skulderen og sagde: "Måske du skulle overveje lidt mere sæbe, hvis du bliver der ret meget længere, eller måske ikke... " så vendte han sig og gik.

Jeg tænkte: "Hvad fanden mener han med det?", kikkede ned over mig selv, og var ved at skrige, da det slog mig, jeg gled jo ned i vandet EFTER jeg havde kommet skum på mine bryster, og det var flydt væk.

Alt skummet lå ude langs siderne, og jeg lå splitter nøgen i vandet, og Mogens kunne se ALT, da han stod der i døren.

Jeg lå der og spekulerede lidt, stod op, og slog et håndklæde om mig, de håndkæder var ikke lavet til "frodige" piger, så når jeg holdt fast, kunne det lige dække mine bryster, men gled så ud over min mave og hofter, men hvad pokker, de små tyraner sov jo, og jeg var helt alene i huset.

Jeg smuttede ud fra badeværelset, til køkkenet, satte en kande vand over i elkedlen og fandt teblade frem, jeg fandt en kop, og hældt vand i koppen da det kogte, og så stod den ellers på en god bog, og en kop the mens mit hår tørrede... jeg tabte næsten min kop, da jeg vente mig mos sofaen og så at Mogens sad der.

Han havde siddet der lige siden han gik fra badeværelset, havde ikke sagt en lyd eller bevæget sig, mens jeg rode rundt i køkkenet, havde bare siddet og kikket på mig, mens jeg rendte rundt i bar røv og et alt for lille håndklæde.

Han rejste sig og kom over mod mig, trådte helt tæt på, rakte ned bag mig, og i et snuptag rev han mit håndklæde væk, så jeg stod som en mundlam statue, gloede bare på ham, åbnede og lukkede munden som en guldfisk på land, uden at der kom en lyd ud.

Jeg forsøgte at dække mig, men det er jo håbløst, at prøve dække mine store bryster og min fisse, med kun 2 hænder.

Han tog fat om mine skuldre, vendte mig om, og pressede mig baglæns, til jeg mærkede sofabordet, støde mod mine knæhaser, han lagde let pres på min skuldre, mens han samtidige holdt fast, og lagde mig forsigtigt ned på bordet.

Hans ene hånd, gled op og aede min kind, gled op til min pande, og ned over min øjne, som han blidt lukkede.

Hans hænder gled ned over mit ansigt, min hals, til mine bryster, han kælede blidt for dem, krammede dem, og nulrede blidt mine vorter, som straks struttede af glæde, over hans kærtegn.

Jeg må have åndet tungt, eller stønnet svagt, han lagde en finger på mine læber og tyssede stille, han bukkede sig ned, og kyssede min brystvorte, nappede blidt i den med sine varme læber, sugede den ind og lod tungen sno sig om den, mit skød glødede, og mine ben gled let fra hinanden, men han gik ikke videre som jeg havde regnet med, han forsatte blot sin behandling, med det andet bryst, samlede dem så med sine store hænder, mens han nulrede mine vorter med sine tommelfingre, og plantede et smækkys i min kavalergang.

Hans knæ gled ind mellem mine ben, og han skilte dem endelig, jeg var så klar til at mærke ham støde op i mig, men nej..

Han kyssede sig vej ned over min mave, min navle ned til mit skød, mens han blev ved med at nulre, kramme og ælte blidt med mine bryster, ramte hans ansigt min ventende fisse.

Våd af badet, og våd af hans hænders leg, kunne min krop ikke holde længe da han først begyndte at lade sin tunge glide op og ned mellem mine skamlæber, han nappede i dem, sugede dem ind i sin mund, drillede dem med sin tunge, og fandt så endelig "Stedet"...

Jeg ved ikke hvorfor, eller hvordan, men pludselig lå mine ben om hans nakke, og pressede hans ansigt tættere, længere ind mod min ventende fisse, hans ansigt var glinsende af mine safter, og hans øjne skinnede af forventning, da han endelig slap mine bryster, og koncentrerede fuldt og helt om mit skød, tungen som gled op og ned, ud og ind, rundt og rundt, han havde helt klart prøvet det før.

Mine hænder grab fat i hans hår, og jeg var nærmest i gang med at kvæle ham i min fisse, da han træk sig væk.

Han rejste sig op, jeg gloede på ham, "Gjorde jeg noget forkert?", han trådte om ved siden af mig, lynede sin bukser op, og pakkede sin pik frem.

O.M.G. jeg havde set fyre i PORNOFILM på nettet, som var godt udstyret, men at se sådan en "live" og tæt på, kun få cm fra ansigtet, "springe frem" og strutte, stiv og kamp klar, i mine øjne virkede det som om den havde samme str. Som en ½L sodavands flaske, og jeg måbede, jeg må havde tabt underkæben, for han hviskede: "Jaaa åbne lidt mere, så kan den komme ind..." og han begyndte at presse den ned mod min mund.

Han tog fat i mine skuldre, træk mig ud over kanten af bordet, så mit hoved faldt bagover, og hans ene hånd tog min hånd og førte ned mellem mine ben, så jeg kunne kæle for mig selv, men han med den anden hånd fandt mit ene bryst, og begyndte at nulre min vorte.

Hans pik nærmede sig min mund, og jeg gav den et prøvende kys, den smagte ikke grimt, smagte lidt af moskus, lidt af MAND. – og snart pressede den sin ind mellem mine læber.

Jeg forsøgte at huske alt hvad jeg havde set om piger på nettet som suttede pik, og lavede min første af mange fejl, strakte ud for at prøve at tage den til roden, det havde jeg jo set at de gjorde.

Det resulterede kun i, at jeg var ved at brække mig.

"Rolig nu lille skat, start med kun at tage "hoved" ind... lær den at kende inden du går videre..." sagde han, ikke bebrejdende, men som den tålmodige lærer.

Jeg fik hostet færdig, og prøvede igen, jeg ville jo gerne gøre det lige så rart og dejligt for ham, som han gjorde det for mig. Hoved gled ind mellem mine læber, og sådan en voksen MANDEPIK, fylder ret meget i munden, på en ung pige som mig, men det lykkes at få tungen til at glide rundt om den, og snart begyndte han at ånde tungere.

"prøv at klemme lidt om den med læberne, når jeg trækker den ud, og støder ind igen..."

Jeg prøvede, og denne gang gled hans forhud tilbage, jeg rakte ned og klemte blidt om hans tunge nosser, de blev ved med at støde imod min næse, og han træk sin pik ud af min mund, og stødte ind igen, og igen .. og igen, mens hans pik blev tykkere og tykkere, hans nosser blev spændte, og det spændte pik hoved gled mod min tunge.

Jeg havde helt glemt at "lege" med mig selv, og mærkede nu hvordan han fjernede min hånd, og langsomt pressede 2 fingre op i mig.

Jeg var lige ved at bide i hans pik af nydelse, da jeg mærkede hvordan hans store fingre fyldt mig ud, det spændte og kilede på samme tid, det var en helt ny fornemmelse, slet ikke noget i stil med de gange jeg havde givet mig selv orgasmer, hjemme under dynen alene.

Han træk sig væk, "rejs dig op" sagde han, og hjalp mig op og stå, han tog min hånd og trak mig med ind i mine forældres soveværelse, hvor han lagde sig ned, og træk mig med.

Vi kyssede, kælede og krammede, mens jeg legede med hans pik, og han suttede, slikkede og nappede i mine bryster, hans fingre legede med min våde fisse, og jeg blev mere og mere klar, til at mærke ham støde den op i mig.

"læg dig hen over mig, så jeg kan slikke din fisse, mens du sutter lidt mere på min pik."

Jeg var helt med på den ide, og lagde mig hen over ham, så jeg sad på hans ansigt, og havde hans stive pik lige uden for min mund, og mens hans tunge fandt mit "dejlige sted", voksede hans pik mellem mine læber.

Hans hænder holdt fast om mine baller, og pressede mit underliv mod hans levende tunge, jeg begyndte snart at stønne, og måtte nøjes med at spille lidt på hans pik, jeg kunne ikke koncentrerer mig om at sutte samtidige, jeg stønnede, jeg nød, og suttede lidt, for så at stønne igen.

"Hvad sker der her?" .. jeg kikkede op og så min stedfar stå i døren...

Forsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.