Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I mine unge dage arbejdet jeg som bartender for at supplerer min SU.
I baren kom der mange forskellige mennesker, til hverdag var det mest de sædvandelige "sutter" der kom for at få en øl sammen eller spille et lidt pool sammen.
Fredag og Lørdag var baren som regel fyldt med en masse glade personer som enten skulle have lidt at drikke inden de skulle videre i byen eller blev hængende langt ud på natten. De fleste af dem der gik videre i byen var de unge mennesker og de lidt ældre blev som regel hængende.

En fredag aften hvor der havde været helt fyldt og klokken nu var blev 1, var alle de unge taget i byen og de ældre fra ca. 40 år og op efter var tilbage.
Der var et selskab på 4 piger som alle havde fået en del at drikke og som forsøgte at flirte med mig når de bestilte i baren. Jeg flirtet lidt tilbage fordi at vidste at det som regel kastet lidt drikkepenge af sig.

SEX I DAG?

Pigerne havde tilkæmpet sig et pool bord og gik og provokeret de andre gæster lidt ved at stritte ekstra med røven når de skulle støde til kuglen og de fik nogle tilråb fra de mandlige gæster. Især en af damerne tiltrak sig opmærksomhed. Hun var en pæn og høj dame på vel ca. 45 år. Med et par store bryster som var presset godt op i en corsagetop og hun havde en næsten hulkort nederdel på så man næsten kunne se helt op imellem hendes ben når hun bukket sig ind over bordet. Jeg var på vej ned til dem med en ny omgang da det igen blevet hendes tur ved bordet, hun bukket sig igen og en af mændene råbte om ikke hun hellere ville prøve hans kø. Hun vendte sig mod ham samtidigt med at jeg kom og sagde til ham, du er vist blevet for gammel til at kunne klare det. Jeg vil hellere have en ung fyr der ikke går død lige med det samme, en som ham vores bartender her sagde hun samtidigt med at hun klemte mig hårdt på røven da jeg gik forbi. Der blev grinet lidt og fyren opgav ikke så let. Du ved ikke hvad du vil gå glip af når først jeg kommer i gang. Jeg fik sat drinksene af på bordet og skulle til at gå tilbage til baren da hun gik ind foran mig og kigget mig ind i mine øjne og sagde højt så mændene i nærheden kunne høre hende, problemet er at få dig i gang, ham her vil være klar med det samme, hun lod sin hånd glide op ad mit lår og stoppet lige før hun nået til mit skridt. Der blev helt stille og jeg skyndte mig tilbage i baren inden de kunne se at min pik var vokset sig helt stor.

En halv time senere kom hun op i baren og præsenteret sit som Lone, jeg håber ikke du blev helt skræmt af mig, sagde hun, nej sagde jeg og lavet hendes drink.
Hun tog den og sagde, jeg mente hvad jeg sagde og hvis du har lyst, kan du få lov at følge mig hjem når I lukker.

En halv time senere gik hun forbi baren hen mod toilettet, hun kigget på mig og lavet et diskret tegn om at jeg skulle komme med.
Jeg sagde til min kollega at jeg skulle på toilet og gik derud.
Hun stod lige inden for døren og trak mig ind og låste. Nå du turde godt at komme herud sagde hun og presset sin krop hårdt mod min. Jeg er lige nødt til at finde ud af hvad jeg får med hjem og tog mig i skridtet og klemte til, det virker lovende og knappet mine bukser op og tog sin hånd ned om min pik. Hun satte sig på hug foran mig og trak mine bukser ned og pikken som nu var helt stik stod lige ud i hendes ansigt. Hun tog min pik i munden og begyndte at sutte på den. Den er dejlig stor stønnede hun, den skal jeg nok få stor glæde af når vi kommer hjem. Hun bukket hovedet lidt bag over og tog rundt om min røv og presset sit hoved helt ned over min pik så den kom helt ned i hendes hals. Jeg stønnede løs og advaret hende om at jeg snart ville komme hvis hun forsatte, det fik hende bare til at køre munden hurtigere op og ned ad min pik og jeg skød en stor ladning direkte ned i hendes hals. Hun trak nu munden væk fra min pik og rejse sig og sagde i mit øre at nu kunne jeg nok holde lidt bedre når vi kom hjem. Hun vendte sig grinende og forlod toilettet. Jeg tror ikke der var gået mere end 5 minutter og jeg fik trukket mine bukser op og stod og tænkte hvad der lige var sket.

Jeg kom tilbage i baren og ingen havde bemærket noget. Vi begyndte at rydde op fordi vi skulle lukke om 15 minutter. Jeg kunne se at Lone og hende veninder begyndte at sige farvel hinanden. Lone kom forbi baren og sagde at hun ventet uden for på mig.

Jeg skyndte mig at blive færdig og gik ud hvor Lone stod og ventet. Kom lad os komme hjemme til mig. Jeg er så liderlig efter at få noget af din dejlige pik at mine safter næsten løber ned ad mine ben. Jeg bor lige hende i den næste gade så lad os komme afsted.
Jeg har aldrig mødt en så direkte kvinde før.

Vi kom hjem til Lone som boede i et lille byhus. Bor du alene spurgte jeg. Ja svaret hun, jeg smed min mand ud for et lille år siden og har boet alene siden. Kom med ind.

Vi kom inden for i et hyggeligt lille byhus. Vil du have nået at drikke spurte Lone mens hun gik rundt i stuen og trak gardiner ned for. Hvad kan du tilbyde spurgte jeg og gik med ud i køkkendelen som gik ud i et med stuen. Jeg har øl og vin svaret hun og åbnet et skab og rakte op på øverste hylde efter nogle glas. En øl svaret jeg og stillet mig bag hende og tog fat rundt om hende og klemte hende mod min stive pik.

Få sex i dag

Hun tog mine hænder op fra hendes hofter og førte dem og til hendes bryster samtidigt med at hun kørte røven rund på min pik. Jeg klemte Lones bryster og kunne mærke en piercing i den ene brystvorte, hun vente hovedet bagud og vi tungekysset hinanden mens jeg klemte hård om hendes bryster. Jeg vi hånden ned i hendes corsage top og fik vippet hendes dejlige store bryster ud. Lone hånd var gledet i imellem os og hun klemte meget hårdt om min meget stive pik. Jeg tog den ene hånd ned mellem hendes ben hvor jeg mødt en meget våd lille trusse som jeg fik skubbet til side og min finger mødte også en lille piercing mit i hendes i hende klit. Jeg leget lit med piercingen og Lone begyndte at gnubbe sit underliv mod min finger Der gik ikke ret lang tid før hun stønnet højt og kom i en orgasme.

Lone kigget vente hovedet og sagde at jeg skulle tag hende bagfra her op af køkkenbordet. Jeg flået mine bukser ned om anklerne mens Lone trak sin nederdel op om hoften og trak sin g-streng til side, kom nu stønnede hun jeg trænger til at mærke din store stive pik i min sultende fisse. Hun tog fat om min pik og førte den op til sin fisse og presset røven bagud så min pik kørte helt i bund i hendes meget våde og stramme fisse. Vi gav begge et støn fra os som bekræftet hvor skønt det var. Jeg begyndte at køre min pik stille og roligt ud af hendes skønne fisse. Helt ud så den næsten faldt ud og helt i bund igen. Lone stønnede du får mig til at komme igen, åh hvor er det dejligt, jeg kommer, jeg kommer og presset fissen helt ned over pikken. Jeg kunne mærke hvordan hendes fisse krampet om min pik og måtte gøre alt for ikke at komme i hendes fisse, jeg ville gerne blive ved lidt længere.

Jeg tog rundt om hende og fik fat i hendes store bryster igen samtidigt med at jeg stak tungen ind i hendes øre, jeg kunne mærke at fissen slap lidt at sit greb om min pik og jeg begyndte igen at kneppe hendes fisse stille og roligt mens jeg klemte hendes brystvorter. Lone stønnede, det var en super dejlig orgasme jeg fik, åh din store pik passer så godt i min pikhungrende fisse nu skal du kneppe mig ordentligt, bank din pik i bund i min fisse, åh jeg kan ikke få nok af din store dejlige pik. Jeg greb fat om hendes hofte og trak pikken næsten helt ud og støtte så hårdt til samtidigt med at jeg trak hendes hofter bagud mod min pik. Er det sådan her du vil ha den stønnede jeg, ja for helvede det er dejligt, knep mig, knep mig, åhh din pik når helt op til min livmoder, jeg har aldrig fået så stor en pik før. Der gik ikke længe før jeg måtte overgive mig og tømte min pik dybt oppe i Lone.

Jeg stod lidt med min halvstive pik inde i Lones fisse og nød det. Kan du lide min modne piksultende fisse spurgte Lone og klemte fissen sammen om min pik, jeg håber du kan, igen sagde hun. Ja giv lige et øjeblik sagde jeg og begyndte at lave kneppe bevægelser igen.
Lone stønnede du mangler jo et hul mere. Det fik min pik op i fuld størrelse igen. Jeg havde aldrig nogensinde kneppet nogen i røven. Lone sagde at vi skulle forsætte i hendes soveværelse. Gå der ind og læg dig med den store dejlige strittende pik lige i vejret, jeg går lige ud og vasker noget af din dejlige sperm væk inden jeg kommer og voldtager dig.

Jeg gik ind i hendes soveværelse og smed mig på hendes seng. Lone kom nøgen ind i soveværelset, det var først nu jeg så hende uden tøj. Hun havde en flot moden krop med et par store bryster som hang lidt. Piercingen i den ene brystvorte var en stang der var skudt igennem.
Hun havde en store tatovering på mave der lignede et par udfoldet vinger der næsten gik helt ned til hendes helt glatbarberet fisse. Hun vejede måske et par kilo for meget men de ekstra kilo sad flot fordelt over hele kroppen.

Lone hoppet op i sengen og satte overskrævs på mit hoved så hendes fisse var lige ud for min mund. Jeg kunne nu se lige op i et par våde hævet skamlæber med en lille perlepiercing direkte gennem klitoris.
Hun sænket fissen ned til min mund og jeg satte tungen på hendes klit og begyndte at slikke på den. Lone lænede sig frem og begyndte at slikke op og ned ad min pik og klemte mine nosser med hendes hænder. Hun roteret med sit underliv så min tunge kørte hen over klitten og rund på hendes skamlæber. Hun lænede sig lidt længere frem og tog min pik i munden og hendes underliv flyttet sig lidt frem så min tunge nu rørte hendes røvhul. Lone stivnet lidt og presset så sit underliv hårdt ned mod min tunge som jeg spidsede og begyndte at tungekneppe. Lone slap min pik og rejse sig op igen med min tunge i røven. Hun stønnede at hun glædet sig til at få min pik op i røven. Spyt mig i røven stønnede hun og jeg fugtet hendes røvhul så godt jeg kunne. Hun kravlet nu ned til min pik som hun også gned ind i en gang spyt. Nu vil jeg prøve din store pik i min røv. Har du prøvet det før spurgte hun. Nej det har jeg ikke svaret jeg. Åh en jomfru svaret hun og satte pikken mod hulet. Hun presset lidt og gav sig. Min pik kom inden for lukkemusklen og hun holdt vejret lidt. Det presset helt vildt om mit pikhoved men jeg regnet med at viste hvad hun gjorde. Hun begyndte nu stille og roligt at presse sin røv længere og længere ned over min pik.
Det gjorde ondt i min pik, det føles som om forhuden nærmest blev flået ned af pikken når hun trykket sig længere ned.
For satan hvor er den pik stor, jeg tror jeg er nødt til at finde nået smørermiddel hvis det skal lykkes, sagde hun og hoppe af pikken og gik. Lidt efter kom hun tilbage med et bøtte vaseline og begyndte at smøre min pik ind. Hun hoppet op igen og satte en stor klat i sit eget røvhul.
Nu skal jeg knaldes i røven og presset pik op igen. Det gik lidt nemmere nu, det strammet stadig helt vildt meget men pikken blev ikke flået fra hinanden.
Lone skreg, jeg tror mit røvhul flækker af den store pik, det gør ondt men er også fantastisk frækt at få så stor en kølle op i mit lille røvhul. Hun fik presset så langt ned over pikken hun kunne og begyndte nu stille og roligt at hoppe op og ned. Det var fantastisk frækt at se hendes røv køre op og ned ad pikken. Jeg kunne i denne stilling med Lone siddende på hug hen over min pik med ryggen til gøre så meget andet end at støde imod hver gang hun kørte ned over pikken. Lone var helt vildt og blev mere og mere sjofel med hendes kommatere. Hun stønnede og skreg, åh din pik er så stor at den kommer helt op i min mave, knep mig, knep mig, se så at få den pik helt i bund i mit liderlige røvhul, jeg kommer, jeg kommer, jeg fik banket pikken i bund og Lone skreg for satan den går på mig, den går på mig. Hun sad nu helt tungt ned over mig med pikken i bunden af hendes røv og hendes lukkemuskel nærmest forsøgte at klemme min pik over.

Du hun igen slappet lidt af fik jeg væltet hende ned på siden så vi lå i ske, jeg begyndte at kneppe hende mens jeg fik fat i hendes ene bryst som jeg klemte, Lone tog sin ene hånd ned til sin fisse og begyndte at file løs på sin klit. Nøj nu er det sku dig der er den frække sagde hun og vente hovedet mod mig og kysset mig dybt, vi forsatte lidt sådan og Lone kom igen.
Jeg trak mig ud af hende og smed hende om på ryggen og trak hende ud til sengekanten.

Jeg smurte lidt mere vaseline på pikken satte den mod røvhulet, jeg banket min pik helt i bund i et hug og holdt den der. Lone skreg, åh knep mig, knep alt hvad du kan, jeg er bare en liderlig gammel dame der ikke kan få pik nok. Knep mig nu for helvede.
Jeg kneppet hende alt hvad jeg kunne og blev hele tiden mødt af højere og højere krav. Kom nu hvis mig hvad sådan en ung stor fed pik kan, kom nu jeg går ikke i stykker, knep mig så hård du kan. Jeg var tæt på at komme og min pik begyndte at gøre ondt men jeg ville prøve at kneppe hende som en hund. Jeg trak min pik ud og Lone stønnede kan du ikke mere, jeg vil have mere pik, kom nu.
Vend der rundt på alle fire så skal du få så meget pik at du tikker om at slippe råbte jeg til hende.

Sådan vil jeg ha det skreg hun og stillet sig midt i sengen med sin dejlige indbydende røv. Kom så for satan og knep livet ud af mig, hvis mig hvad du kan, stik den store pik i bund i min røv. Jeg stillede mig bag hende og satte pikke mod hulet og tog fat om hendes hofter og trak til samtidigt med at jeg stødte alt hvad jeg kunne, er det sådan her du vil ha den skreg, ja for helvede bliv ved for satan, det her kan mærkes åh jeg er aldrig blevet taget så hårdt før, bliv ved og jeg kommer, jeg forsatte og kunne mærke hendes røv trække sig sammen igen. Denne gang stoppet jeg ikke men blev ved at banke pikke ud og ind. Nu får du de sidste stød inden jeg kommer, stønnede jeg. Kom i min røv, kom dybt oppe i min ømme røv, giv mig det sidste så jeg ikke kan side på min røv i morgen, kom, kom, kom. Jeg skød de sidste rester af min sæd op i hende og faldt nærmest sammen hen over hende. Hun faldt ned i sengen med mig oven på og med min pik oppe i hendes røv.

Vi lå lidt sådan her og kom os. Lone stønnede at det var den vildeste omgav sex hun nogen sinde havde prøvet. Kan du mere sagde hun og begyndte at klemme røvhuldet sammen om min pik.
Nej der er udsolgt svaret jeg og trak pikken ud.
Det gør ikke noget, jeg skal i hvert fald ikke ha mere pik i røven de næste par dage grinede hun, men min fisse kan godt klare lidt mere.
Jeg syntes du skal blive her i nat så kan det være at du kan få lidt morgenfisse. Jeg håber ikke jeg har skræmt dig.

Vi blev enige om at tag et bad inden vi gik i seng, Lone prøvet i badet at få liv i min pik igen, men det lykkes ikke. Vi lå længe i sengen og talte sammen. Lone fortalte mig om en masse fantasier hun havde i håbet om at jeg måske kunne hjælpe hende med at indfri dem.

Det kan i høre om en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.