BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kone og jeg drive et lille firma med 12 ansatte. Vi var blevet inviteret til 50 års fødselsdag hos vores kontordame Dorrit.
Der var ikke noget af vores andre ansatte der skulle med til fødselsdagen.
Jeg er selv først i 40erne og har et godt sexliv med min kone men har dog været utro med vores nabo Mette nogle gange.
Vi ankom til fødselsdagen og blev modtaget af Dorrit og hendes mand. Der var inviteret ca. 50 personer til fødselsdagen.
Dorrit havde fået en del gaver og jeg lagde især mærke til noget frækt undertøj som hun havde fået af nogle veninder som stod og fniste meget af det og sagde at hun nu kunne få liv i sin mand igen når hun var i klædt denne mundering.
Vi fik noget godt mad og hygget os under middagen med nogle af Dorrits venner. Dorrit gik rundt og talte med de fleste gæster rundt ved bordene. Hun var iført en stram sort kjole som gik hende til midt på lårene.
Dorrit var blondine og var lidt til den tynde side. For et par år siden havde hun fået lavet sine bryster som hun dengang syntes var for små og hang som et par lomme som hun selv havde udtrykt til min kone.
Hendes nye bryster sad nu flot og man kunne se korrektur af dem i den stramme kjole. Det lignede at det var en c-skål hun havde fået lavet og hvis man ikke viste det virkede de maget naturlige til hende.
Da hun kom over til os stillede hun sig bag min kone og jeg. Hun lagde sin hånd på min nakke og begyndte at talte med os ved bordet. Hun nusset stille og roligt mig i nakken. Jeg tænkte ikke så meget over det men nød bare berøringen.
Efter middagen blev der ryddet af og bordene blev flyttet så der blev plads til at danse. Vi skulle alle deltage i stoledans. På et tidspunkt da der kun var 8 stole tilbage nået jeg at sætte mig inden Dorrit fandt en ledig stol. Dorrit satte sig oven på mig og de andre råbte at det galt ikke. Min pik var ikke upåvirket af at have Dorrit røv sidende direkte oven på den. Jeg tror at hun bemærket det for hun gned lige så stille røven mod min pik som nu var helt stiv. Til sidst rejste hun sig og vi andre danset færdig.
I løbet af aften blev der drukket en del ligesom at der hele tiden var mange på dansegulvet. På et tidspunkt hvor jeg havde været på toilette kom Dorrit sammen med et par veninder ud på toilettet. Jeg var ved at vaske mine fingre. Der var ikke plads til alle og Dorrit svaret at hun bare ventet til de andre var færdige. Hun stillet sig bag mig og lagde armene rundt om mig og kærtegnet mine brystvorter gennem skjorten, hendes ene hånd gled ned og tog fat i min pik uden på bukserne samtidigt viskede hun mig i øret at hun gerne ville mærke min pik oppe i hende.
Vi kunne høre at der blev trukket ud i det ene toilet og jeg skyndte mig tilbage til festen inden der var nogen der opdaget noget.
Sidst på aften kom Dorrit og bød mig op til dans. Vi danset et par hurtige numre hvor hun flere gange trykket sin røv ind mod min pik som nu var blevet helt stiv igen.
Der kom heldigvis et stille nummer og Dorrit lagde armene om min hals og trykket sin krop ind mod min. Lyset var heldigvis blevet sænket så meget at det næsten ikke var til at se de andre på dansegulvet. Jeg lagde mine arme rundt om Dorrit og holdt dem lige over røven på hende. Dorrit gned nu sit underliv hårdt mod min pik samtidigt med at hun kiggede mig dybt i øjnene. Jeg lod mine hænder falde ned om røven på Dorrit og begyndte at klemme hendes dejlige baller. Dorrit lukkede øjnene og kom med et lille støn. Musikken stoppede og jeg gik ned og satte mig ved vores bord.
På et tidspunkt blev det min tur til at blande drinks til pigerne ved vores bord. Jeg gik ind i baren og begyndte at blande driks. Dorrit kom også ind i baren og skulle tilfældigt finde noget på den nederste hylde. Hun bukket sig ned med røven rettet mod min pik, samtidigt gled hende kjole lidt op så jeg kunne se den sorte G-streng hun havde på. Jeg lod hånden glide ned mellem hendes baller og mærkede en varm og fugtig plet på G-stengen, Dorrit presset sin fisse mod mine fingere. Jeg kunne se at der var andre på vej hen i baren og sagde til Dorrit at der kom nogen. Hun begyndte at lege bartender og fik hurtigt serveret de drinks og øl som der blev ønsket. Baren var tom igen og denne gang satte hun sig ned bag disken og hiv min pik ud af bukserne og tog min pik i munden. I et hug tog hun den helt til roden selv om min pik ikke er af de mindste. Hun suttede ikke ret længde inden jeg kom direkte ned i halsen på hende. Jeg kunne se at hun sank det hele. Hun rejste sig op og jeg fik lukket mine bukser. Hun sagde til mig at hun snart skulle have min store pik helt op i fissen for nu trængte hun virkelig til noget pik. Jeg fik lavet drinksene færdig og gik ned og serveret dem.
Lidt senere fik vi natmaden og min kone ville gerne hjem da hun var ved at få ondt i halsen. Vi gik hen for at sige farvel og både min kone og jeg fik et ordentlig kram at Dorrit og hendes mand. Dorrit visket i mit øre at hun havde håbet at jeg kunne have haft kneppet hende godt og grundigt men at lejligheden ikke rigtigt havde været der og hun derfor måtte havde det til gode.
Da jeg skulle på arbejde mandag havde min kone stadig ondt i halsen og blev hjemme fra arbejde. Jeg tog som sædvanligt tidligt på arbejde og fik sendt alle håndværkerne afsted på opgaver. Klokken 8 kom Dorrit på arbejde, jeg råbte tak for sidst og Dorrit kom ind på mit kontor. Hun var iført et par stamme sorte skindbukser og en hvid skjorte der gik ned under røven på hende. Hun spurgte om hvor min kone var og jeg fortalte at hun var syg og vi derfor måtte klare os selv. Dorrit øjne lyste op og hun kom om og stillet sig bag ved mig. Hendes hænder lod hun glide ned under min skorte og gned mig på brystkassen. Det er da dejligt sagde hun. Jeg har været totalt liderlig efter dig siden i lørdags, min fisse har simpelthen sejlet siden. Jeg laver lige en kop morgen kaffe til os sagde hun og gik ud i køkkenet. Jeg gik efter og stillet mig bag ved hende og presset min totalt stive pik ind mod hendes røv, jeg lagde hænderne rundt om hende og klemte hende bryster, hun presset røven bag ud og roteret den op mod min pik. ÅEE DET ER SKØNT stønnede hun.
Jeg sagde du ser hammerende godt ud i de stramme skindbukser, jeg vil kneppe med dig nu. SÅ SE DA OG KOMME I GANG, JEG KAN IKKE VENTE LÆNGERE. Hun fik løsnet mine bukser som faldt ned om mine ankler, hun stak hånden ned i mine underbukser og tog fat om min pik. ER DEN TIL MIG sagde hun og hev mig hårdt i pikken så forhuden blev flået tilbage.
Jeg fik åbnet hendes bukser og krænget dem ned over røven på hende. Hun hjalp selv til og fik sig sparket ud af dem. Jeg lod fingeren køre ned mellem hendes bare langs G-stengen. IKKE NOGET PILLERI STØNNEDE HUN, BANK NU BARE PIKKEN OP MIG, jeg trak g-stengen til side og satte pikken mod det våde fissehul.
Hun bukkede sig lidt ind over bordet så hendes røv presset mod min pik og den gled i bund i hendes varme fisse. Jeg holdt min pik i bund og nød fissen klemme om min pik. KOM NU KNEP MIG råbte Dorrit, jeg trak pik tilbage og banket den hårdt op i hende, BLIV VED DIN PIK FYLDER MIG SÅ GODT UD, TAG NU OG KNEP MIG ORDENTLIGT. Jeg kørte nu ud og ind i et højt tempo og vi stønnede begge på livet løs. JEG KOMMER UD OVER DIN PIK SKREG DORRIT ÅEE KNEP TIL JEG KOMMER NU. Dorrits fisse klemte samme om min pik da hun kom og jeg kunne heller ikke holde mig mere og skød min sperm dybt op i hendes lækre fisse.
Vi stod lidt og fik vejret igen inden jeg trak min pik ud. Dorrit vente sig om og sagde, det har jeg ventet på siden i lørdags og gav mig et ordentligt tungekys som fik min pik til at rejse sig igen. Dorrit tog min pik i hånden og sagde jeg nok skulle få alt den fisse jeg ønskede men nu skulle vi ha en kop kaffe.
Vi trak vores bukser på igen og satte os og fik morgenmad. Jeg spurgte Mette om hun ikke blev tilfredsstillet af sin mand. Hun svaret at det egentligt gik godt nok men at det var begyndt at blive lidt traditionelt ind og ud og at hendes mand ikke var særlig opfindsom og at han pik ikke var så stor. Hun havde aldrig før kneppet uden om men syntes at hvis hun skulle have en chance for at finde en fyr var det nu hvor hun var blevet 50 år og tiden gik. Jeg kunne fortælle hende at alderen ikke var noget problem med hendes udsende og at der var mange der tændte på modne kvinder. Jeg spurgte hvorfor det lige blev mig hun havde kaste sig over. Det kunne hun ikke svare på men og hun syntes at jeg havde et eller andet frækt over mig. Jeg var kun glad for hendes valg.
Vi ryddet op efter morgenmaden og jeg sagde at der var noget arbejde jeg var nødt til at få lavet. Jeg gik ind på mit kontor og begyndte at arbejde, jeg kunne dog ikke koncentrerer mig om arbejdet og gik hen til Dorrits kontor.
Dorrit kiggede op og sagde det var du hurtigt færdig med. Jeg sagde at jeg ikke kunne lade hver at tænke på hende så jeg kunne lige så godt lade arbejdet ligge. Jeg spurgte om vi ikke skulle gå op oven på hvor der var en møbleret lejlighed som stod tom, efter at en ung studerende havde fraflyttet den for en måned siden.
Dorrit fløj op at kontorstolen og vi nærmest løb op af trappen. Inde i lejlighed løb vi ind i soveværelses hvor der stod en stor dobbelt seng. Jeg trak igen buskerne af Dorrit og knappede hendes skjorte op og tog den af hende. Hun havde et frækt sæt undertøj på som bestod af en gennemsigtig hvid blonde BH og tilhørende G-streng. Jeg begyndte at kysse hende ned af halsen og fik løsnet hendes BH. Der kom et par perfekte bryster frem med et par strittende brystvorter. Hold kæft hvor er de flotte sagde jeg og tog en brystvorte i munden. Jeg er også ret glad for resultatet sagde hun og flået mine bukser, underbukser og skjorte af mig.
Jeg skubbede Dorrit bag over på sengen og lagde mig mellem hendes ben. Jeg slikkede mig op til hendes G-streng og trak den til side. Hun havde en næsten glatbarberet fisse hvor hun havde lade en lille stribe hår være oppe over klitorissen. Jeg kunne se fissesafterne løbe ud af hendes fisse og ned over røvhulet. Jeg lod tungen glide op langs hendes skamlæber og op til klitten. Jeg slikkede løs på klitten og hendes underliv roteret hurtigere og hurtigere, hun stønnede ÅEE DET ER SKØNT JEG KOMMER SNART. Jeg ville trække hendes orgasme lidt og lod tungen glide ind i fissen på hende, jeg kørte tungen lidt længere ned mod hendes røvhul og slikkede forsigtigt rundt om det. Det virket som om hun fik stød af berøringen og jeg tog tungen op til klitten igen og hun kom i en kæmpe orgasme hvor hun klemte benene sammen om mit hoved. Jeg blev ved med at slikke hende og hun stønnede nu højere og højere. Jeg lod en finger køre op til hendes røvhul og presset spidsen mod hulet. Dorrits vejrtrækning nærmest stoppede inden hun kom igen. Denne gang væltede safter ud af hende og flød ned over min finger. Dorrit lå nu helt slapt og prøvet at få styr på sin vejrtrækning.
Jeg lagde mig op ved siden af hende og gav hende et ordentligt tungekys. Der er aldrig nogen der har været i nærheden af mit røvhul før hvisket hun, men hold kræft hvor var det frækt sagde hun. Lig dig om på ryggen så skal din pik få en tur. Hun vendte sig om og tog min pik i munden. Hun kunne tage den helt ned til roden. Hun suget lidt samtidigt med. Det er bare så skønt sagde jeg. Hun begyndte nu at køre op og ned med munden samtidigt med at hun med den ene hånd klemte hårdt sammen rundt om bunden på min pik. Med den anden nulrede hun mine nosser. Læg din fisse hen over mit ansigt stønnede jeg og hun kravlede op på mig, stadig med min pik i munden. Hendes fisse var lige ud for min mund og jeg stak tungen op i hendes fisse, jeg stønnede at hvis hun forsatte meget længere ville jeg komme i hendes mund, jeg kunne mærke at det ikke varet ret længe. Dorrit klemte sine fingre endnu hårde sammen om skaftet på min pik og på den måde forhindret mig i at komme. Jeg stak nu en finger op i røven på Dorrit og der kom et kraftig støn fra hende og hendes finger slap min pik og jeg kom direkte ned i hendes hals. Hun beholdt min pik i munden så den stivhed ikke forsvandt.
Dorrit vendte sig om og satte fissen mod min pik og gled stille og roligt ned over den. ÅEE DIN PIK PASSER SÅ GODT I MIN FISSE, DEN FYLDER MIN FISSE HELT UD I FOHOLD TIL HAM DER HJEMME. DU SKAL KNEPPE MIG TIL JEG BESVIMMER.
Jeg havde mine hænder rundt om hendes dejlige røvballer og hjalp med til at styre tempoet, jeg støtte i mod hver gang hun sænkede fissen ned over min pik. Tempoet blev øget mere og mere mens Dorrit blev ved at stønne, MERE, GIV MIG MERE JEG KAN IKKE FÅ NOK, NU KOMMER JEG IGEN. Jeg støtte hårdere i mod og jeg kunne mærke krampetrækningerne i fissen da Dorrit fik en ny orgasme. Hun lagde sig fladt ned over mig stadig med pikken i fissen. DET HER HAR JEG SAVNET I MANGE ÅR,AT JEG KAN BLIVE GENNEMKNEPPET AF EN DEJLIG STOR PIK. JEG SKAL HAVE SÅ MEGET PIK AT JEG IKKE KAN GÅ HJEM I AFTAEN, JEG KAN MÆRKE AT DU IKKE KOM SÅ NU SKAL DU BARE KNEPPE MIG ALT DET DU KAN. Vi vente rundt så jeg nu lå øverst, jeg førte pikken stille og roligt ud og ind så jeg kunne mærke hver en millimeter af den tætsluttende stramme og våde fisse. Vi stønnede om kap og tungekysset hinanden dybt. Mette kom i endnu en orgasme og jeg kunne også mærke at jeg snart ville komme, jeg trak mig stille og roligt ud af fissen uden pikken forlod den og banket den i bund, sådan forsatte jeg lidt og Dorrit SKREG, KOM NU HVIS HVAD DU KAN, KNEP MIG ALT HVAD DU KAN. Jeg kneppet nu løs og stønnede til Dorrit, jeg kommer, jeg kommer. KOM I MIN FISSE JEG KOMMER OGSÅ NU, BANK PIKKEN I BUND I MIN FISSE OG SPRØJT DIN DEJLIGE SPERM OP I MIG. Vi kom endnu engang og denne gang var det mig der faldt sammen over Dorrit.
Vi blev liggende lidt og nød det. Vi blev enige om at tag et bad sammen så vi kunne få vasket nogle af vores safter af.
I badet kunne vi ikke lade vær at piller ved hinanden. Der gik ikke langtid inden min pik stod igen. Jeg kunne ikke lade hver med at tage Dorrit på røven. Jeg lod min fingere glide ned til hendes røvhul. Dorrit stivnet da min finger trykket lidt mod hulet men hun gjorde ikke noget for at fjerne den. Der er aldrig nogen der har rørt mig der før stønnede hun og trykket røven mod fingeren så den gled inden for, hele hendes krop stivnet. HAR DU TÆNKT DIG AT KNEPPE MIG I RØVEN spurgte hun. Kun hvis du har lyst sagde jeg. Jeg har aldrig prøvet det og er lidt bange for at det skal gøre ondt med den store pik du sagde hun samtidigt med at hun hiv løst i min pik.
Jeg vil gerne prøve sagde hun, men du skal være forsigtigt og du skal love at stoppe hvis jeg siger til. Det er en aftale sagde jeg.
Vi tørrede os og gik ind til sengen igen. Stil dig på alle fire sagde jeg. Jeg stillede mig bag Dorrit dejlige røv og bankede pikken i bund i hendes fisse i et hug. FOR SATAN DET ER DEJLIGT NÅR DU KNEPPER MIG PÅ DENNE MÅDE, skreg Dorrit. Jeg kneppet løs og førte en finger ned til røven på Dorrit, jeg smurte lidt fissesaft på den og førte den stille og roligt op i røven på hende. Dorrit strammet røven om min finger og kom igen i en stor orgasme. Jeg begyndte stille og roligt at køre fingeren ind og ud og kunne mærke at hun begyndte at slappe lidt af. Jeg førte endnu en finger ind og Dorrit huggede røven hårdt bagud på min pik. Jeg tog nu fingrene ud og satte pikken mod røvhulet og trykket stille og roligt. Dorrit strammede sit røvhul og mente ikke der var plads. Jeg sagde at hun bare skulle slappe af og førte hånden rundt om hende og begyndte at gnide på hendes klit. Jeg kunne mærke at det fik hende til at slappe lidt af og jeg trykket pikke stille og roligt ind forbi endetarmen. AV DET GØR ONDT SKREG HUN, MEN DET ER OGSÅ DEJLIGT. Jeg holdt pikken i ro og lod Dorrit presse mod den. Da hun havde presset røvhulet halvvejs ned over pikken samtidigt med at jeg gned hendes klit kom hun i en ny orgasme der fik hende til at falde sammen ned på sengen og min pik faldt ud.
Dorrit kom til sig selv igen og rejste sig op på alle 4. Det er en mærkelig fornemmelse sagde hun og vrikkede med røven.
Jeg presset pikken op i hendes fisse igen. NEJ KNEP MIG I RØVEN, JEG VIL PRØVE AT HAVE DEN HELT I BUND, DU SKAL BARE KNEPPE TIL, JEG TROR JEG KAN KLARE DET, skreg hun.
Det skulle hun ikke sige 2 gange til mig. Jeg satte pikken mod røvhulet igen og presset til, Dorrit presset den anden vej og jeg gled i bund. JEG HAR HELE RØVEN FYLDT MED PIK, ÅEE DET ER SKØNT DET ER IKKE SIDSTE GANG JEG SKAL PRØV DET, KOM SÅ KNEP MIG, jeg begyndte at køre frem og tilbage, Dorrit banket sin røv bagud mod mig hver gang jeg skulle ind, KOM NU KNEP TIL, DET ER SÅ SKØNT AT HAVE DIN STORE PIK OPPE I RØVEN, JEG BLIVER GERNE DIN KONTORLUDER HVIS BARE DU VIL KNEPPE TIL NU. Dorrit blev mere og mere grov i sin mund og jeg nød det. NU KOMMER JEG SKU IGEN, JEG KAN SLET IKKE STYRE DET. Hendes røvhul trak sig sammen så jeg ikke kunne bevæge min pik før hendes orgasme ebbede ud. Min pik var ved at gøre ondt af det knepperi i røven, så jeg trak den ud og banket den op i fissen igen. DU SKAL IKKE KNEPPE MIN FISSE DU SKAL KNEPPE MIN RØV, LÆG DIG NED I SENGEN OG JEG SKAL KNEPPE DIG FÆRDIG. Jeg lagde mig på ryggen og Dorrit satte sit røvhul mod min pik. ER DU KLAR TIL AT FÅ DIN PIK OP I MIT LUDERRØVHUL, JEG SKAL KNEPPE RESTEN AF LIVET UD AF DIN DEJLIGE STORE PIK. Hun lod sig falde ned over min pik og vi kom begge med et kraftigt støn. Hold da kæft hvor er du dog fræk Dorrit sagde jeg, så se da at komme i gang. DU SKAL FADNEMEDE FÅ NOGET RØV PÅ DIN PIK SÅ DU ALDRIG GLEMMER MIG stønnede hun og hoppet voldsomt op og ned på min pik. Jeg kunne snart ikke holde mig mere og stønnede jeg kommer, jeg kommer. DORRIT SKEG JEG KOMMER OGSÅ NU, SKYD DIN SPERM OP I MIT LUDERHUL ÅÅÅÅÅE også kom vi begge to.
Lidt efter hoppet Dorrit af min pik og lagde sig ved min side. Hun begyndte at undskylde sit sprog, hun viste ikke hvad der var kommet til hende, men at jeg åbenbart kunne bringe hende ud i en tilstand hvor hun ikke viste hvad hun sagde. Jeg sagde at det bare var dejligt og at hun ikke skulle tænke det.

Vi gik nu ned og begyndte at lave vores arbejde. Hen af eftermiddagen kom hun ind på mit kontor. Jeg sagde at hendes røv simpelt hen så fantastisk ud i de stramme skindbukser og hvis hun trængte til mere pik skulle hun bare sige til. Min fisse og røv kan ikke klare mere i dag sagde hun. Mens hvis din kone er syg i morgen igen kan vi da tage en omgang mere. Hun gav mig et ordenligt tungekys og min hånd tog fat om hendes dejlig røv og klemte til. Vi ses i morgen sagde hun og vrikket ekstra kraftigt med røver på vej ud af mit kontor.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 85 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.