Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg boede ude på landet sammen med min kone og mine 2 børn på 16 og 8 år.

Over for os havde en familie købt et gammelt hus og revet ned og bygget et nyt.
Jeg havde kigget på nabokonen Mette i smug flere gange.
Hun var en dame på ca. 40 år med langt rødt hår.
Ikke specielt flot bygget men med en meget sensuel udstråling.

SEX I DAG?

Det var nytårsaften og vi havde en flok vener på besøg. De havde været der mange år i træk sammen med deres børn og stemningen var mere hygge end fest.

Til gengæld blev der holdt fest ovre hos naboen.

På et tidspunkt kom Mette og et par andre fra festen over til os og inviteret os derover. Der var ikke rigtigt nogen af os der gad at gå derover, da det så ud til alle var meget beruset i forhold til os. Vi bød dem på en drink som de med glæde tog i mod.
Vores gæster begyndte at køre hjem da de havde mindre børn end os.

Min kone mente at vi var nødt til at gå over til naboen et kort øjeblik og ønske godt nytår.

Mette skulle låne vores toilet inden hun gik. Min kone gik i forvejen med de andre piger fra festen og vores børn. Så kunne jeg vente på Mette.

Mette blev færdig og spurgte om vi skulle gå. Hun havde fået en del og drikke og lagde derfor armen om min ryg for bedre at kunne holde balancen. Jeg lagde også armen omkring hende inden under hendes pelsjakke.
Jeg fik dog hurtigt en fornemmelse af at det ikke kun var på grund af balancen at hun hold om mig. Jeg tænkte om jeg misforstod signalerne eller hun flirtet med mig. Jeg lod min hånd glide lidt længere ned af ryggen på Mette, hun lagde sit hoved længere ind mod mens vi gik videre. Jeg lod nu hånden glide ned på Mettes røv og begyndte at klemme den. Jeg kunne mærke at hun havde G-streng på.

Mette blev nu helt vild og vente sig om mod mig og begyndte at kysse mig. Jeg lagde nu begge hendes på hendes røv og klemte den. Det var åbenbart noget Mette kunne lig, hun trykket sin tunge langt ind i min mund og tungekysset så jeg var lige ved at kommet i bukserne samtidigt at hun gnid sin fisse op at min pik.

Vi blev afbrudt da vi kunne høre at var nogen der gik ud af huset ovre ved naboen og gik derfor over sluttet os til de andre.

Vi fik en drinks og blev budt op til dans. Jeg danser normalt ikke og blev sidende. Min kone danset med Mettes mand Jesper.
Mette insisteret på at vi skulle danse, jeg indvilliget og til mit held kom der en stille melodi.
Da der ikke var ret meget plads i til at danse så Mette trak mig med om i en krog af stuen som ikke kunne ses af de andre.
Mette lagde armene rund om halsen på mig og trykkede hele hendes krog mod min. Min pik reageret med det samme og blev helt stiv. Vi dansede lidt på denne måde, næsten som var det et samleje med tøj på. Mette slikkede mig i øret og jeg lagde hænderne så langt ned på hendes røv så jeg kunne klemme helt nede ved hendes røvhul.

Sangen sluttet og blev erstattet af en hurtig sang. Mette vente røven til og gled den op af min pik, ligesom af jeg kunne få et tag rund om hendes patter.
Vi kunne høre at de andre spurgte hvor vi var og danset ud af krogen og ind til de andre. Der var heldigvis ikke nogen som opdaget det.
Min kone og jeg blev enige om at gå hjem og sagde farvel til selskabet. Mette nået dog at give min pik et ordenligt klem da jeg gav hende et farvelknus og hvisket i mit øre at hun ville kneppes en dag og helst i morgen.

Da konen og jeg kom i seng dyrkede vi en god omgang sex. Min kone nød at jeg var så tændt som jeg var. Hun skulle bare vide at det var Mette jeg havde i tankerne.

Den næste dag mødte jeg Jesper og Mette ude på gaden da vi ryddet afbrændt fyrværkeri op. Mette og jeg kigget nærmest lidt flove på hinanden og gik derefter ind hver for sig.

Der gik lang tid hvor vi kun hilste og vinkede til hinanden. Jeg drømte dog stadig om en dag at skulle få mulighed for at kneppe med Mette.

Det blev forår og fint vejr. Jeg havde taget et par dage fri for at få haven gjort forårs klar. Min kone skulle arbejde.

Den ene dag hvor min kone kørte på arbejde, gik jeg ud for at ville fjerne nogle blade i forhaven.
Pludselig råbte Mette ovre fra deres terrasse indgang om jeg ikke lige kunne komme og hjælpe et par minutter.

Jeg gik derover og spurte hvad jeg kunne hjælpe med. Mette kunne ikke få varmt vand ud af bruseren. Jeg spurgte hvor Jesper var.
Han var taget på bilmesse i Stuttgart med sit firma og ville først komme hjem om 3 dage og hun mente ikke at hun kunne vente med at gå i bad i så mange dage.
Jeg fandt ud af at fyret var slået fra og fik det genstartet. Jeg fortalte Mette at der nu var varme på igen. Hun spurgte om jeg ikke blev og spiste frokost med hende som tak for hjælpen. Det ville jeg da gerne.
Mette kom med en øl og sagde at hun lige ville tage sig et bad inden vi spiste.

Hun kom ud fra bade i ført en kort morgenkåbe. Mette begyndte og dække bord. Da hun bukket sig ned i bunden af et skab kunne jeg se at hun havde en sort blonde G-sting på. Min pik rejste sig omgående men jeg turde ikke gøre noget.

Få sex i dag

Vi spiste frokosten og fik en god snak. Da vi var færdig og begyndte at rydde op efter maden bukket Mette sig forover og begyndte at sætte i opvaskemaskinen mens jeg stod ved vasken ved siden af.

Denne gang kunne jeg ikke holde fingrene for mig selv. Jeg stak hånden op under morgenkåbe og lagde en hånd direkte på hendes bare røvballer.
Mette drejede hoved og sagde: det var du sku længe om.

Jeg trak op i morgenkåben og presset min efterhånden meget stive pik mod hendes røv. Der kom et stort støn fra Mette.
Mette rejste sig op og jeg åbnede hendes morgenkåbe og lod den glide ned på gulvet.
Der stod jeg med stik pik i bukserne og Mettes røven der pressede bag ud mod den.
Mette havde en super sexet sort blonde corsage med kvartskåle på. Hendes brystvorte strittet kraftigt ud over kanten på skålene i corsagen.
Jeg lagde hænderne rundt om hende og tog brystvorterne i mellem mine fingre og niv dem let. Mette begyndte at stønne kraftigt. Hun rev sig løs og vente sig om, sat sig på hug og rev mine bukser og underbukser ned. Min pik som ikke er verdens største stod stiv op af maveskindet.

Mette tog min pik i munden og begyndte at suge sig længere og længere ned over min pik.
Til sidst havde hun taget den helt til roden. Jeg tog fast om hendes hoved og begyndte at gagge hende.
Det virke som om at Mette blev mere liderlig af dette, hun begyndte at gnubbe sin klit voldsomt.
Jeg holdt ikke ret langt til hendes gaggen og leveret en ordentlig klart sperm lige ned i halsen på hende.
Mette forsat sin deep troat af min pik som meget hurtigt blev stiv igen.
Det var så lækkert at vis jeg ikke stoppet Mette ville jeg komme igen.

Vi gik ind i deres soveværelse hvor jeg smed Mette bagover på sengen. Jeg begyndte at slikke hende på halsen og ned mod hendes bryster. Dag jeg tog den ene brystvorte i munden og små bed i den slog Mette sine ben sammen over mig og begyndte at roterer sit underliv kraftigt mod mig.

Jeg fik mig løsnet af hendes greb og tog mit hoved ned mellem hendes ben og trak G-stringen til side hvor der viste sig den mest lækre glatbarberet fisse. Jeg placeret min tungen direkte på hendes klitoris og Mette kom øjeblikkeligt mens hun stønnede FORSÆT, FORSÆT, SLIK MIG, MERE.

Jeg slikkede Mettes bløde skamlæber, stak tunge så langt op i fissen som muligt. Mette roteret helt vildt med underlivet og safterne flød ud af hende.
UUUU DET ER SÅ DEJLIGT, BLIV VED råbte Mette mens hun klemte mit hoved fast mellem sine ben.
Jeg forsatte længere ned og begyndte at slikke hendes røvhul. Det var mere end hun kunne klare, hun fik en kæmpe sprøjte orgasme lige ud i hovedet på mig. Jeg stak tungen så langt op i hendes røvhul som jeg kunne, dette blev hun ikke mindre lidelig af.
Hun hiv mig i håret og trækker mig op sit hoved og råbte NU SKAL JEG HAVE NOGET PIK OG DET SKAL VÆRE NU. STIK DEN SÅ IND OG KNEP MIG HÅDRT.

Jeg fik ikke selv changen for at føre min pik op i hende, Mette greb fast i den og førte den ind og trykkede sit underliv i mod mig så pikken næsten gled i bund med det samme. Mette skreg KNEP MIG NU, KNEP MIN HJERNE UD, ÅÅÅ FORSÆT. Jeg hamrede pikken så hård ind jeg kunne, samtidigt med at jeg stak min tunge dybt ind i hendes mund.

Mette slog benene rundt om mig som om hun ville presse hele min krop op i sig. Hun stak sin tunge ind i mit øre og råbte, KNEP MIG, JEG KOMMER NU. Så kom hun så voldsomt at min pik næsten satte sig fast. Det blev for meget for mig så jeg sprøjtet min sperm dybt op i hendes fisse.

Jeg blev liggende lidt oven på Mette med pikken i hendes fisse mens vi tungekysset og nød hinandens kroppe.
Jeg rullede væk fra Mette og lagde mig på ryggen ved siden af Mette. Hun fortalte at hun næsten havde onaneret hver dag siden nytår ved tanken om mig.
Jeg kunne fortælle at det var gensidigt.

Vi røg en smøg og blev enige om at tage et bad sammen.
Ude på badeværelses afklædte jeg Mette hendes corsage og G-streng, jeg studeret hendes krop, der var et par kilo for meget, ligge som brysterne også var begyndt at hænge, men intet af dette trak ned i forhold til den vildskab og liderlighed Mette udstålede. Og alderen kan ingen jo gøre noget ved.

Inde i badet stiller jeg mig bag Mette og begyndte at sæbe hele hendes krop ind, hver gang jeg to fat om hendes brystvorte begyndte Mette at stønne og presse sin dejlige røv bagud mod min pik der havde rejst sig igen. Jeg førte nu en finger ned på hendes klitoris og begyndte at masserer den, den anden hånd førte jeg ned til røven på hende og begyndte at masserer hendes røvhul, efter kort tid stak jeg finderen op i røvhulet. Mettes ben begyndte at ekse og hun stønnede helt vildt og spurgte OM JEG HAVDE TÆNKT MIG AT SKULLE KNEPPE HENDE I RØVEN, FOR DET HAVDE HUN ALDRIG PRØVET MEN NOGEN GANGE TÆNKT PÅ.
Jeg svarede at det ville jeg meget gerne. Mette kom gen i en stor orgasme. Hun sagde DU ER GØR MIG HELT VILD, DU SKAL TAGE MIN RØV MØDOM MEN FØRST VIL JEG SUGE AT DIT SPERM UD SÅ DU KAN KNEPPE MIG TIL JEG BESVIMER.
Mette faldt på knæ og begyndte at deep troate min pik igen. Jeg var dog mere holdbar denne gang og hun måtte arbejde lidt mere, til sidst stak hun en finger op i røven på mig samtidigt med at hun suget alt hvad hun kunne på min pik. Det blev for meget for mig og jeg spermede igen dybt ned i hendes hals.

Vi kom ud af badet og tørrede hinanden. Jeg kunne ikke holde mig fra hendes fisse og hun rev mig i pikken i kampen om at få den op at stå igen. Hun sagde NU KAN DU GODT SE AT FÅ DEN PIK OP AT STÅ, JEG SKAL KNEPPES SÅ JEG IKKE KAN SIDE NED DE NÆSTE DAGE OG SÅ SKAL DU KNEPPE MIT JOMFRU RØVHUL SÅ HÅRD AT JEG NÆSTE FLÆKKER.
Jeg trak hende med ind i soveværelses og bad hende om at stille sig på alle 4. Jeg slikkede hendes fisse igen og stak tungen op i røvhuldet. Min pik havde rejst sig igen.
SE SÅ AT FÅ DEN PIK STUKKET OP I MIG, JEG ER SÅ LIDERLIG AT DU BARE SKAL SE AT KOMME I GANG.
Jeg kravlet op bag ved Mette og hamret min pik op i fissen på hende, jeg greb fat om hende brystvorter og klemte til samtidigt med at bankede pikken ud og ind af Mette. Mette skreg HÅRDERE, HÅRDERE JEG VIL HAVE SÅ MEGET PIK SOM MULIGT, KNEP MIG, KNEP MIG.
Jeg stak en finger op i røven på hende. Hendes ben exede under hende og hun faldt ned på maven samtidigt med at hun fik en orgasme. Jeg fulgte med stadig med pikken oppe i hende.
BLIV VED, DU SKAL BARE KNEPPE MIG SÅ HÅRDT DU KAN. Jeg bad hende rejse sig op på alle fire igen, jeg stak igen en finger op i røven på hende, hun råbte TAG SÅ FOR HELVEDE DEN FINGER UD OG STIK DIN PIK IND I MIT RØVHUL, JEG VIL IKKE VENTE LÆNGERE.
Jeg satte pikke mod røvhullet og begyndte at presse på, Mette pressede røven mod pikken og det kom forbi lukkemusklen.
Der kom et støn fra Mette, hold kæft hvor var hun stram. HVAD BLIVER DET TIL SKREG METTE, PRES SÅ PIKKEN I BUND, hvor efter hun trykkede røven bagud samtidigt med at jer presset den anden vej. Pikken gled i bund. Igen råbte Mette, UUU JEG HAR PIK HELT OPPE I RØVEN, KOM SSÅ OG HVIS MIG HAVD DU KAN, KNEP HÅRDT. Mette begyndte at file på sin klit samtidigt med at hun stønnede højere og højere. Til sidst fik hun en kæmpe orgasme og klemte næsten pikken ud af røvhullet. Jeg kunne heldigvis forsætte længe efter det sidste blowjob Mette havde givet mig. Da Mette endelig løsnede sin røvmuskel lagde jeg på ryggen og bad Mette og at sætte sig modsat ned over min pik og ride mig med sit røvhul.

Mette gjorde som jeg sagde men hun nærmeste lavet et frit fald ned over min pik så forhuden blev flået ned af pikken. DU HAR KNEPPET HJERNEN UD AF MEGET, NU ER DET DIN TUR, JEG SKAL GIVE DIG EN OPLEVELSE DU SENT VIL GLEMME. Jeg skyndte mig at trække Mette ned over mig får at styre hende lidt så jeg ikke kom med det samme. Jeg slikkede hende i hendes øre og kneb i begge brystvorte. Mette blev igen helt vild og rejste sig op og begyndte at kneppe mig i et voldsomt tempo. NU SKAL JEG KNEPPE DET SIDSTE LIV UD AF DIN PIK, DU SKAL SPRØJTE I MIT RØVHUL, MÆRK HVORDAN JEG KLEMMER LIVET UD AF PIKKEN PÅ DIG, JEG KOMMER NUUUU, KOM i MIG, KOM I MIG NU FOR HELVEDE.
Nu kunne jeg ikke klare mere og sprøjtede de sidste rester af sperm op i Mette.

Vi lå og nød det et øjeblik hvorefter Mette hoppe af mig. Hold kæft hvor er jeg øm i røven sagde hun. Min pik var heller ikke i den bedste forfatning.

Det må vi gøre igen konstateret Mette. Jeg tog mit tøj på og gik hjem og forsatte mit arbejde i haven.
Da min kone kom hjem kunne hun ikke forstå at jeg ikke havde nået mere.
Jeg måtte komme med en undskyldning om at havetraktoren ikke ville starte og derfor måtte bruge en masse tid på at reparerer den.

Hvad værre var at min kone lagde op til sex inden vi skulle i seng. Jeg måtte komme med en undskyldning om at jeg havde fået ondt i ryggen da jeg repareret havetraktoren. Min pik var totalt udtømt og øm efter min dag med Mette.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 122 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.