Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det har været lige omkring min 16-års fødselsdag. Jeg var alene hjemme på grund af, at mine forældre skulle til en forlænget weekend. Jeg havde været alene siden klokken 11, og havde set nogle FILM. Da klokken var 18 kom min nabo ind og sagde at min søster, der heller ikke var hjemme, havde givet hende lov til at låne hendes cykel. Jeg lå i min seng, og havde det ret godt, da hun spurgte, om jeg vidste, hvor hun kunne købe en bikini. Jeg fik nær hjerteslag. Der stod den kvinde, jeg havde ornaneret til i en måned, og så spurgte hun, om jeg vidste, hvor hun kunne få en bikini. Det vidste jeg ikke, og før jeg havde set mig om, var hun væk. Nå, det var der ikke noget at gøre ved. Så jeg smuttede op efter pizza, og låste døren. Klokken blev 22, og jeg havde ikke set skyggen af hende, ad det bankede på døren. Jeg gik ud og åbnede. Det var naboen. Hun sagde, at da hun havde været inde lidt tidligere, havde der været låst. Under påskud om, at hun lige skulle hjælpe mig med noget i køkkenet, fik jeg lokket hende derop. Da vi kom derop, omfavnede jeg hende bagfra, og begyndte at kysse hende i nakken. Først gjorde hun modstand, men så stoppede hun. Hun vendte sig om, og kyssede mig midt på munden. Med tunge og det hele. Hun sagde, at hun var nødt til at gå, men at hun nok skulle komme tilbage på et tidspunkt. Jeg kunne ikke vente. Klokken blev 24, og jeg var begyndt at miste håbet. For en sikkerheds skyld lod jeg være med at låse døren, da jeg gik i seng.

Da jeg vågnede næste morgen, var jeg temmelig skuffet. Jeg havde ligget og ventet på hende, men hun var ikke kommet. Nå, men det var der ikke noget at gøre ved, og desuden måtte jeg også se at komme ud at købe ind. Da jeg mødte hende, var der ikke noget tegn på, at hun ville sige noget. Men da vi stod i køen hen til kassen, hviskede hun til mig at hun ikke kunne komme ind, på grund af at hendes mands søster var på besøg. Men hendes mand og hans søster var taget ind til København, til et familietræf, og ville være væk det meste af weekenden. Det lovede godt. Jeg kom hjem med varerne, og klokken var kun blevet 14, da hun kom ind. Hun havde taget en pose med. Hun åbnede den, og viste mig indholdet: Et barberblad, barberskum, en spraydåse med flødeskum, kondomer, håndjern, et stykke reb og en lille bikini. Det var den, hun havde været ude for at købe. Hun gik ind på badeværelset og lod døren være åben. Jeg kunne se, at hun begyndte at barbere sin fisse. Hun lukkede døren, og da hun åbnede den igen, havde hun taget sin bikini på. Vi gik hurtigt rundt i huset for at trække gardinerne for, og låste døren.

Da hun var sikker på, at vi ikke ville blive forstyrret, satte hun sig op på køkkenbordet, og begyndte at lege med sig selv. Sprayede lidt flødeskum ud over sig selv, og slikkede det af. Hun spredte benene, og aede sin glatbarberede fisse. På det tidspunkt havde jeg fået en kanonstor stådreng, og det bemærkede hun. Hun hoppede ned fra bordet, og trak mine shorts ned om anklerne, og begyndte at sutte. Og hold da kæft hun kunne sutte. Jeg løftede min T-shirt af, og begyndte at ae hendes bryster. Hun smed toppen, og jeg begyndte at røre ved de store bryster. Da hun var færdig med at sutte, gik hun ned på mit værelse. Her tog hun håndjernene frem, og låste sig fast til sengen. Jeg lagde mig oven på hende, og begyndte at støde til. Da jeg vågnede, var hun væk.. Det var midt om natten, og jeg var liderlig som aldrig før. Så var det godt at en af mine venners mor var hjemme.. Jeg havde i lang tid fantaseret om hende. Det var intet problem at komme ind, for jeg vidste, hvor de hængte deres nøgle. Men jeg kom ind, og fandt vejen til deres hendes soveværelse. Jeg vidste at faren og børnene var et sted i Jylland, og at de ikke ville komme hjem lige med det samme.

Jeg åbnede døren ganske stille, og gik ind. Jeg tog tøjet af. Mine øjne havde nu vænnet sig til mørket, og jeg kunne se, at hun var alene. Jeg smed underbukserne, og stod nu helt nøgen. Jeg havde en ordentlig stådreng på, så jeg smuttede et kondom på den og gik hen til sengekanten. Jeg gled ind under hendes dyne, og lagde mig på siden, med fronten mod hende. Jeg begyndte at ae hendes lår. Hun vågnede ikke, så jeg gik videre til hendes røv. Hun begyndte at røre lidt på sig, så jeg hviskede, at det bare var mig, og at hun skulle tage det helt roligt. Jeg rullede hende om på ryggen, og lagde mig oven på hende. Hun trak sine strømpebukser ned, og trak op i natkjolen. Jeg kunne se, at hun ikke havde undertøj på. Jeg trængte ind i hende, og hun stønnede. Jeg rullede hende om i hundestilling, og begyndte at køre ind og ud. Da jeg fik øje på en dåse vaseline, fik jeg en ide. Jeg smurte lidt af det på mit kondom, og kørte den stille og roligt ind i røvhullet. Da jeg var færdig, smuttede jeg lige så hurtigt, som jeg var kommet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.