Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en alm torsdag. Jeg skulle i solariet. Farven var ved at blie lidt bleg så tiden var inde til at blive farvet lidt. Jeg puttede penge i boksen og gik i kabinen. Efter at have taget tøjet af begyndte jeg at vaske solen.

Pludselig så jeg et glimt at et mærkeligt lys i væggen. Jeg kiggede nærmere på dette mærkelige lys. Det skulle vise sig at vær et hul i væggen. Mit hjerte begyndte at banke. Skulle jeg kigge eller lade være. Jeg valgte at kigge. Ved siden af så jeg lige op mellem benene på en ung pige. Hun var helt glatbarberet og til min overraskelse lå hun og onanerede. Dette var et yderst vild og frækt syn. Min pik begyndte at dunke og jeg måtte selv begynde at onanere. Hu onanerede hurtigere og hurtigere, hendes ben spredte hun mere og mere og onanerede vildere og vildere. Jeg kunne se hvor våd hun. Det varede ikke længe før hun begyndte at vride dit underliv og fik åbenbart en kæmpeorgasme. Det samme gjorde jeg.

Jeg blev nødt til at gå ud af min kabine da hun gjorde det. Jeg måtte bare se hvem denne frække onanerende pige var. Jeg måtte placere en ansigt på det jeg lige havde set. Ud af kabinen trådte den lækreste pige jeg længe havde set. Lyst langt blondt hår og et meget smukt ansigt. Jeg har siden mange gange mødt hende i byen. Og tænker hvergang. ,, Bare du vidste hvad jeg ved at har set, din dejlige frække tøs"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.