Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det varede ikke længe før sandheden kom ud af Andreas Holberg. En mindre blodprop havde tilsyneladende påvirket centeret hvorfra erektionen styres, og det stod ikke til at ændre. Han var herefter meget let at få med ovenpå i sengen og viste, at han virkelig var god med tungen og fingrene. Dildoerne blev fantasifuldt udnyttet og Line stønnede sig gennem utallige orgasmer de næste mange nætter sammen med manden, der kunne være hendes bedstefar.

Det var en ordning begge kunne leve med, og det bragte dem sammen. Hun stod sent op, for hun havde droppet jobbet på Andreas' forlangende. Han kunne nok sørge for, at hun kunne beholde hendes hus, og så var han begyndt at sætte mere end hendes sædvanlige løn ind på hendes konto hver den første. Hun var ikke blevet rig af den sum, men nu behøvede hun ikke tænke på om drengene og Dennis ville lide nød.

SEX I DAG?

Drengene havde hun fortalt, at hun skulle til Grønland i et år, for det gik ikke så godt lige nu mellem hende og faren. De havde grædt, og det samme havde Line. Hun elskede jo Dennis mere end alt på jorden, ja, måske lige bortset fra tanken om et liv i luksus. Også for deres skyld, fortalte hun sig selv. Hun kyssede dem farvel og vidste nu, at hun ikke kunne vise sig i et helt år, hvis hendes undskyldning skulle have troværdighed. Hun var nød til at sove på hotel den nat, for Andreas var ikke dum, slet ikke, og han ville have krævet at få en forklaring på de røde øjne, hvis han så dem.

Næste dag var oplevelsen bearbejdet, men ikke glemt, og nu kunne hun sætte trumf på hendes plan. Nu skulle hun gå til næste niveau, fra Andreas' hemmelige elskerinde, til hans kommende hustru.

Han havde inviteret hende i Det kongelige teater for at overvære en ballet, for Line elskede, ligesom ham, at se klassisk dans. Han havde hele sit voksne liv været trofast teatergænger, betroede han Line, og havde støttet mange opsætninger økonomisk. Kort sagt havde han mange venner på vores fornemste scene.

Efter forestillingen trak de over mod Nyhavns mange restauranter. Det var et vidunderligt lunt vejr og det var stadig lyst. Han bestilte en let menu til dem begge, og nu var tiden inde til at anmelde balletten de lige havde set.

"Jeg var imponeret over alle de mandlige dansere. Det er som om, de er lavet at et særligt stærk og fuldendt kropsmateriale", lagde Line for. Andreas gav hende ret, og hurtigt viste han hvor stor indsigt, han havde i ballettens verden. "Men nu må vi slutte dette måltid, vi trænger hvis til lidt mere private omgivelser. Line var udmattet og fyldt med sanselige indtryk, og så ikke frem til at skulle have talrige store dildoer skubbet ind og trukket ud af hendes skede i aften. Det ville føre til en orgasme, hendes krop var så vant til sex, og klitoris så tilpasset vibratorernes rytmer, at hun ikke selv kunne forhindre de voldsomme orgasmer, som glædede Andreas så meget.

Hun forsøgte derfor at trække tiden en smule, men mødtes af hans sårede øjne og straks smed hun bestikket, og tog hendes taske; det var alt for tidligt at komme på tværs at den gamle erhvervsmand, for endnu var hun ikke uundværlig for ham. Og det gjorde jo ikke ligefrem ondt at få en silikonedildo presset hårdt mod underlivet, tænkte hun resignerende.

Hun gik straks ind på hendes badeværelse, og gjorde sig klar til dildoshowet, hvor hun som regel forventedes at strippe langsomt for Andreas, begynde at stikke små dildoer op i skeden, før han tog over og fandt den store sorte kæmpe frem. Hun nød som regel at mærke huden omkring skeden spilet ud, og ofte tog hun af egen vilje en lille vibrator frem og påvirkede det bagerste hul samtidigt med Andreas' intense arbejde i hendes skede. I aften ville hun helst bare sove, for sorgen over afskeden fra drengene var sidste på dagen dukket op som en uventet gæst i hendes tanker. Alligevel præsenterede hun en ny meget sexet kåbe for Andreas, da hun kom ind i soveværelset.

Han så yderst vågen ud og udstrålede en erotisk energi, som hun aldrig havde set før.

"Har du tænkt mere over de unge balletdansere? Deres spændstige kroppe og deres forførende vildskab på scenen?" Andreas var åbenbart ikke færdig med at tale om aftenens oplevelser.

Måske havde Line misforstået hans særlige blik; måske var det opholdet i teateret, der gjorde ham anderledes. "Ja, det er svært ikke at tænke på dem. De er så uvirkelige, så perfekte. Men jeg vil nu hellere ligge her sammen med dig og falde i søvn lige så stille", Line håbede stadig på en rolig afslutning på en psykisk hård dag.

"Line, inderst inde tror jeg ikke, at du ønsker at sove lige nu", hviskede Andreas i hendes øre.

"Hvad fanden ved en gammel olding som dig om, hvad en mor føler, når hun lige har taget afsked med sine to drenge?", tænkte Line på nippet til at græde.

Andreas fortsatte nu meget højt, alt for kunstigt højt: "Jeg tror i virkeligheden, at du fantaserer om at blive kneppet af de unge dansere."

Og det var tydeligvis kodeordet for en lavine af begivenheder. De mest fantastiske i hendes 36 årige liv.

Gardiner blev revet til side, døren til Andreas' badeværelse og til gangen blev åbnet i samme nu, og foran sengen stod de fem soldatervenner fra balletten tidligere på aftenen. I ført de samme kostumer, med den eneste ændring at deres trikotbukser manglede al stoffet hvor gylpen normalt skulle være. De fem unge mænd stod foran hende med blotlagt køn, men i øvrigt med gyldne kåber og røde trikoter.

"Tak skal I have drenge, for at I alle takkede ja til at give min lille veninde her en overraskelse. Hun elsker balletten, og særligt I unge mænd. Vi er her alle for at glæde Line, så skulle vi ikke begynde?", Andreas havde slet ikke set på Line under hans introduktion, måske angst for hendes reaktion, og lige der i sengen var hun ærligt talt skræmt halv til døde. "Hvad ville Dennis sige til det her?", tænkte hun irrationelt, men hun mærkede at madrassen blev tunget ned at de fem mænd, der nu alle var oppe hos Andreas og hende. Hun så, at tre af dem havde fået stående erektion og at de to øvrige arbejde med deres hænder på at følge efter. Hun mærkede, at hendes nye kåbe blev taget af hendes skuldre, og med ét forsvandt sengens satinlagner under hende og hun blev løftet højt op at fire af danserne, mens den femte erfarent skilte hendes skamlæber og begyndte en bestemt stødende bevægelse med to af hans fingre ind i hendes kusse. Andreas kyssede hendes bryster og fugtede den længste finger, før han stak den glidende op i anus på Line. Hun havde slet ikke fået tid til at sige nej til arrangementet, knap nok havde hun haft tid til at tænke en ærlig tanke, før hun var omgivet af virile unge mænd, den ældste næppe mere en 23 år gammel. Det var ikke store mænd, men deres pikke var så meget desto større, og før Andreas havde skubbet hans finger ind i hende, viste de alle stor evne til at gennemføre, hvad den gamle mand ikke længere formåede.

Efter en time var Lines mund hudløs og hendes anus var et flammende helvede. Og hun nød det. Da de fem dansere havde kommet inde i hende én gang hver, oplevede hun sig selv søgende den næste pik, der ville vise sig villig til at begynde igen. Hun tog dem en efter en i munden, og ignorerede deres ømme reaktioner. Endelig fandt hun en, der kunne, og bød sig til med en kusse fuld at sæd og en anus, som var et stort indbydende kneppehul. Det slubrede, når den unge mand stødte igennem, og spermen blev presset ud af Lines skede og fortsatte ind, langt ind i hendes åbne bagerste hul. Hun nød følelsen af den allerede kølige sperms møde med hendes glohede indre, og hun eksploderede i en orgasme, der rystede hendes krop. Så tvang en hånd hendes mund op igen og en frisk pik blev presset ind mod hendes tunge. Hun suttede grådigt på den, som var det et sjældent godt bolsje, og hun mærkede jublende, at andre af mændene samtidigt tog hendes underliv i brug på ny.
Deres atletiske kroppe formede sig smidigt mod hendes og i det næste sekund, var der to pikke oppe i hendes bagerste hul samtidigt. De pumpede hurtigt, den tidligere udsprøjtede sperm sikrede, at deres manddom gled uhindret frem mod den næste udløsning. Satinlagnet var gennemblødt af de unge mænds sæd, selv om Line følte, at hun mindst havde slugt det meste af indholdet i en sodavand. Hun kunne ikke få nok og skreg, at hun ville kneppes i munden, lige nu!

Få sex i dag

Andreas havde været uden for hendes synsvidde et langt stykke tid, men nu viste han sig i døren med et videokamera. Line var helt ligeglad, og ville bare mærke de unge danseres pikke mod hendes krop og inde i hende. Hendes sorte hår klistrede af sperm og brysterne glinsede af størknende kropsvæsker. En lys mand stod overskrævs på hende, og onanerede med hidsige bevægelser hans kæmpelem til udløsning lige ud for hendes ansigt. Instinktivt åbnede hun munden, fangede første stråle, og mærkede resten af den varme sperm dække hendes maveskind. Uden tanke på noget som helst begyndte Line at smøre sæden ud over brysterne og videre førte hun hånden ned mellem hendes ben. Da hun trak den tilbage, var den til hendes store overraskelse fyldt med sæd, tyk hvid sæd. Hun fangede Andreas' øjne, så førte hun håndfulden til hendes mund og hældte den klæbrige substans ned i halsen. Hun åbnede munden og pressede sæden frem i munden, så det truede med at løbe ud, så så hun, at den sidste danser stod helt tæt på hendes ansigt, og da hun forstod, at han var ved at være klar til en sidste udløsning, slugte hun, til mændenes højlydte jubel, langsomt mundens indhold af sædceller, og i det samme kom manden med et stille suk ud over hendes ansigt og i hendes hår.

Andreas takkede "drengene" for deres indsats, og gik med dem nedenunder for at følge dem ud. "Line, nu skal du bare slappe af, du har givet en gammel mand en kolossal oplevelse. Jeg kommer om lidt op til dig", smilede Andreas.

Line faldt næsten omgående i søvn uden noget over sig, og uden af vaske dansernes sæd af sig. Det sidste der passerede gennem hendes tanker var, hvor fantastisk en følelse det var at have været genstand for fem unge, smukke og yderst virile mænds samlede koncentration de sidste to-tre timer. Hun indsnusede duften af deres sperm blandet med hendes parfume i hendes hår, på hendes krop og i hendes åbninger mellem benene.

Hun blev blidt vækket af Andreas efter at have sovet ganske kort tid; Han stod nøgen foran hende, og det var svært for Line ikke at sammenligne med de fem smukke mænd, der lige havde elsket med hende i flere timer. Andreas så tynd og spinkel ud, med en næsten gennemsigtig hud. Han havde meget sparsomt kropsbehåring, og selv omkring lemmet var der helt bare områder. Hans let foroverbøjede holdning fuldendte billedet af en mand, der klart var tættere på døden end på ungdommen. Men han var hendes billet ud af fattigdommen, og han var blidt og god mod hende.

"Line, rejs dig langsomt op. Spred dine ben og hvil på dine knæ." Line fulgte søvndrukkent hans bestemte ordre. Han kom tæt på sengen og holdt hans hænder ind under hendes kusse. "Nu presser du al sæd ud af din skede", fortsatte han. Line havde ikke tænkt på at de unge mænd havde efterladt store mængder sperm inde i hende, men de store dryp, hun mærkede komme ud af hende, fortalte en klar historie om balletdansernes virilitet.

Da alt var presset ud i hånden på Andreas, tog han hånden op foran Lines ansigt. Sæden var en blanding af klar væske, gullige blamager, og hvid lækker sæd. Hun følte en sær stolthed over, at de smukke unge mænd havde efterladt deres gener inden i hende, en simpel husmor fra Vallensbæk, men var naturligvis helt klar over, at det var Andreas, hun kunne takke for denne grænseoverskridende bekræftelse af hendes kvindelighed.

"Line, se godt på denne væske. Du ved, at det er en blanding af en masse gode solide gener, som alle hver især ville smelte sammen med dine æg i en perfekt symbiose. Du har vist mig, at du vil gøre mig lykkelig, at du vil adlyde alle de ordre, jeg giver dig. Da du uden at kny accepterede at elske med de smukke dansere, beviste du over for mig, at du vil gøre alt for at give mig en spændende alderdom. Jeg kan ikke gøre dig tilfreds i en seng, men jeg kan give dig et liv, som man ellers kun kan opleve i Hollywood."
Line ville protestere over mandens ord, men hans blik viste, at han ikke tålte indsigelser lige nu. "Line, jeg har en betingelse for at gøre dig til min hustru." Nu tog den gamle mand hånden fuld af sæd fra hendes indre, op over hendes hoved og vendte den langsomt, så sæden fra hendes hår dryppede videre ned over hendes ansigt og derfra ned over kroppen. Han begyndte så at smøre sæden ud i håret med kærtegnede bevægelser. For at vise hendes vilje til at følge hans ønsker, samlede hun den kolde sæd fra ansigtet og slikkede det fra hendes fingre. Hun ville aldrig have troet, at det skulle ske for hende, men hun følte sig ikke engang nedgjort eller uden vilje. Det her var den nye Line. Og hun vil have at sex fyldte en stor del af hendes nye liv. For det ville Andreas kræve, at det gjorde.

"Line, jeg forlanger, at du udvælger en af de fem dansere, som skal være far til dit barn.

Barnet vil du give mit efternavn. Jeg er klar over, at du sikkert ikke har tænkt på, hvem der er den mest velegnede som far, men jeg er villig til at invitere dem alle på skift herud. Så kan du have samleje med dem alle, og derefter berette til mig, hvem der er den udvalgte. Line, det er ikke et forslag, det er min sidste ordre til dig. Føder du mit barn, så er du min hustru."

Line sad i Mercedes 'en foran huset i Vallensbæk. Hun havde for to dage siden været til gynækolog, og denne havde glædesstrålende meddelt hende, at der intet var til hinder for, at hun kunne blive gravid. Alle prøver havde vist positivt resultat, og nu var p-pillerne også ude af hende krop. "Nu er der kun tilbage at håbe, at deres mand også har så gode forplantningsevner som dem, fru Holberg."

"Fru Holberg" havde lægen sagt. Hun var ikke fru Holberg. Hun var gift med Dennis Jørgensen. Eller separeret fra Dennis Jørgensen i det mindste. Lægen forstod vist ikke hendes ansigtsudtryk, der ikke viste glæde af nogen art.

Så tog hun ud til parcelhuset i Vallensbæk. Sad i luksusbilen, og så hendes ældste søn komme gående hjem med en jævnaldrende pige i hånden. Hun var lige ved at hoppe ud af bilen og løbe over til ham, men modet svigtede Line.

Hun havde mistet den sidste chance. Forrige nat, i nat og de følgende nætter, så længe hun havde ægløsning skulle hun elske med den udvalgte danser. Hun havde valgt én, som lignede Dennis mest muligt. Men det var jo ikke Dennis. Det var en snobbet og selvsikker ung mand med masser af kvindebekendtskaber, som han brugte oceaner af tid til at fortælle om under deres møder. Andreas var aldrig sammen med dem, når de havde samlejer, to hver aften, men han forventede resultater af møderne. Det lagde han ikke skjul på, og Line kendte resultatet, hvis hun ikke blev gravid hurtig. Gravid med en mand hun ikke følte andet end afsky for.

Hun forestillede sig danserens levedygtige sædceller allerede havde smeltet sammen med ét af hendes æg. Forestillede sig at en arving til Andreas Holbergs enorme formue var blevet skabt i går nat inde i hendes livmoder.

Hun var mere end nogensinde i tvivl; var det nye liv prisen værd?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.