Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi har nok spændt buen lidt for meget, tænkte jeg, da vi midt om natten stod på en stille, alt for stille hovedvej i Ungarn. Vores bilen, fyldt med ungerne, kufferterne og de mange indkøb, stod og syede og hvæsede fra dens alt for varme motor. Vi havde kun tilbagelagt en beskeden del af hjemturen fra Kroatien til Kolding, og allerede nu havde bilen ødelagt vores perfekte rejseplan. Eller rettere så havde jeg, som skulle have den største tekniske viden, forsømt at tjekke vandstanden på bilen, før rejsen hjem i tropisk hede startede for snart mange timer siden. Og nu betalte familien altså regningen!
"Du er sgu et fjols Troels, du har styr på hver en lille historisk spot, men noget så basalt som bilens kølesystem, det glemmer du!" Sanne formåede stadig at beherske sig, men noget i hendes tonefald fortalte mig, at det hurtigt kunne ende i et raserianfald.
"Tror du ikke, at jeg er voldsomt skuffet over mig selv lige nu? Ungerne ligger jo i bilen og sover, og hvordan skal vi finde hjælp in the middle of nowhere ?" Jeg var virkelig på røven og desperat for at finde en løsning: "Jeg ringer sgu til SOS International, de ved sikkert, hvordan man skal reagere her i Ungarn."

Men før jeg havde fundet forsikringsbeviset frem, så vi et par billygter i det fjerne. "Træk indtil siden, Sanne, vi ved ikke, hvor hurtigt de kører herude på landet." Jeg ville gerne have sagt noget smigrende om hendes smukke solbrune ben eller hendes mange sexede fregner, som kun kommer frem, når solen har kærtegnet hendes ansigt, men jeg kunne se, at den slags ville falde til jorden lige nu. Hun var absolut stadig en meget tiltrækkende kvinde, slank med små faste bryster og et stort udslået hår, og så var mor til vores tre sovende børn.
Vi havde i de 14 dage ved havet følt os som nyforelskede, havde haft varm sex på den mørke strand, når ungerne sov som sten på hotelværelset efter endnu en hed dag ved stranden og i byen. Og så skulle den forbandede bil ødelægge den romantiske og kærlighedsfyldt stemning, der netop var opbygget mellem os. Fandens osse!

SEX I DAG?

Bilen blændede os lige til det sidste. Så blinkede den lille lastvogn indtil siden og et par blinkende advarselslamper blev slået til. Et håb om redning tændtes i os begge, kun for at blive afløst af en vis angst for de to mænd, hvis ansigter nu kunne ses i kabinelysets skær. De var midt i halvtredserne, mørke i huden, med furer og ar i ansigterne efter et tilsyneladende hårdt og voldeligt liv. De sad og grinede muntert og afslørede derved, at de tilsammen næppe havde mere end en stor håndfuld tænder tilbage i kæften.
De havde nussede undertrøjer på, og kun chaufførens kasket afslørede, at de rent faktisk havde noget med hjælp at gøre: Buda SOS stod der med skrigende gule bogstaver på en rød baggrund.

Sanne rykkede tættere og tættere på mig, nu var jeg pludselig god nok igen. Snart efter stod de begge med hovederne nede i motorrummet på vores bil, og talte højlydt sammen på det lokale sprog. Chaufføren vendte sig om mod os, og mens han holdt blikket stift rettet mod Sannes stramme shorts og konturerne af hendes venusbjerg gennem det tynde stof, fortalte han på gebrokkent engelsk, at bilen ikke kunne lave på stedet. "No shit, Sherlock", nøjedes jeg med at tænke. Gorillaerne kunne faktisk regne lidt ud selv.
Jo, jeg var sgu nok lidt negativt indstillet overfor de to mænd, forstærket af det faktum, at den anden havde stillet sig alt for tæt ind til min nu helt tavse hustru. Han demonstrede nogle gevaldige pelsfyldte overarme, og overbegloede Sanne helt uden hæmninger. Kultur var ikke en del af hans opdragelse. Jeg lagde en arm om hende og trak hende helt ind mod mig, for at pisse mit territorium af.

"You can go to the next town with us. We can take the car in the back and you can sit in our truck", sagde chaufføren med et smil.
"No, you see, we have children in the car", sagde jeg i håb om at undgå deres hjælp. Jeg stolede absolut ikke på dem, og jeg kunne se på Sannes taknemmelige smil, at hun hellere ville stå tilbage på den øde landevej, end have dem til at hjælpe os.
"No problem, there is plenty room in the truck for all of you", fastslog manden imødekommende.
Ganske rigtigt havde lastbilen en dobbeltkabine, så vi kunne sagtens være der alle sammen. Sanne havde de to allerede presset ind på bagsædet af lastbilen, og hun havde accepteret sikkert for at undgå bodybuilderens stirrende blikke under bugseringen. Jeg vinkede til hendes gennem lastbilens bagrude, og gjorde mig klar til at vække ungerne og forlade bilen så snart den stod stille.

Men døren kunne ikke åbnes. Den stødte mod de høje kanter på ladet, og mens jeg desperat gennemtænkte mine muligheder for at komme ud, begyndte lastbilen at køre. Jeg kunne se, at det var den stærke mand, som kørte nu, og jeg så til min forstrækkelse, at chaufføren var kravlet om til Sanne på bagsædet. Jeg var forstenet. Jeg kunne siddende i den mørke bil blot se til hvordan manden med en fejende bevægelse fjernede Sannes top, så hendes smukke solbrune bryster med de to små hvide trekanter fra bikinien skinnede i loftlysets skær. Manden sad mindre end tre meter fra mig og udsatte min hustru for et overgreb, og jeg kunne intet gøre!

Sannes bange øjne fandt mine, men i det samme forsøgte manden at kysse hendes mund. Hun skreg, men ingen lyd kom ud fra lastbilen. Sekundet efter havde han placeret hende op mod forsæderne, så hun var fuldt synlig fra min plads. Han grinede ondt til mig, mens han fjernede alt tøj fra hendes krop. Så kyssede han med voldsom kraft hendes glatte nøgne køn. Hun stirrede mig ind i øjnene, men nu var hun tavs. Hun vidste, hvad der ventede hende!

Han stak sine beskidte fingre ind mellem hende slanke lår og stødte rytmisk hårdt mod hendes mellemgulv med hele armen. Hendes bryster maltrakterede ophidset han med den frie hånd. Pludselig sænkedes farten. Vi drejede nu ned af en vej, mod en grusgrav regnede jeg hurtigt ud, ved synet af en række gule bulldozere.
Lastbilen bakkede hen mod en kant, hvor man akkurat kunne skimte en sø nedenfor i måneskinnet. Jeg var rædselsslagen. Tænkte ikke længere på Sanne, men kun på de tre sovende børn bag i bilen. Jeg havde glemt alt om dem under mandens ydmygelser af Sanne, men nu forstod jeg deres hensigter. Med et beskedent vip lå vi på bunden af en dyb udgravet sø.

Inde i lastbilen havde mændene efterladt Sanne, som nu prøvede at dække sig med noget af det iturevne tøj. Men uanset hvordan hun bar sig ad, strittede et bryst ud af toppen.
Mændene bankede på min dør. "Get out of the window, now. Leave the kids, " kommanderede den engelsktalende voldsforbryder.

Få sex i dag

Jeg tog ingen chancer. Gjorde som de sagde. Sammen gik vi med Sanne foran os over til et værkstedsskur. De åbnede døren og tændte en enlig pære i loftet. De bandt mig til en stol og bad mig om at sige til min kone, at hun skulle bede dem om at voldtage hende hårdt og hele natten.
Sanne vidste, at jeg intet valg havde, men hun spyttede mod mig, da jeg fulgte mandens ordre. De to brød ud i latter og rev samtidigt hendes tynde bluse af hendes krop.
Den stærke løftede hende op bagfra og chaufføren rev Sannes ben fra hinanden. Han vendte sig mod mig og sagde nøgternt: "Look at this perfekt pussy, it is the last time it looks so good. I'am going to destroy it right now."
Og så samlede hans fingrene til en spids kegle og pressede med hele hans betydelige vægt hånden ind i hendes åbning. Et øjeblik var fingrene stadig synlige, men med en højt skrig forsvandt mandens behårede hånd ind i livet på min hustru. Hun jamrede sagte, mens han tvang mere og mere af underarmen op mod hendes hårdtpumpende brystkasse.
Da han havde opnået en tilfredsstillende penetration, begyndte han på dybe pumpende bevægelser. Makkeren havde i mellemtiden sat sig med Sanne i skødet på en stol. Med hænderne havde han et fast greb i hendes knæhaser, og spredte hendes ben maksimalt for makkeren. Hendes ansigt vendte mod mig, men hun så intet. På knæ fortsatte kasketfyren hans pumpebevægelser, alt mens de talte grinende sammen.

Jeg ser tydeligt, at hånden efterlader et stort gabende hul mellem hendes ben, da manden får nok af legen. En tynd stribe blod rammer gulvet, da Sanne rejser sig fra skødet på den anden.
"Ask her to fuck my partner," siger lederen. Og da jeg nægter, ser han over mod døren og lastbilen.

"I will love to fuck him, forget about my husband, " siger Sanne uden at vente på mine ord. Manden har allerede taget tøjet af og kan fremvise en voldsom erektion. Sanne ser hårdt på mig, mens hun mekanisk sætter sig på skrævs ned over mandens pik. Hendes køn og hendes ansigt er mindre end to meter fra mig og med hendes blik stift rettet mod mit, begynder hun dyrisk at ride på den forbløffede mand. Han er ikke standhaftig længe men kommer med et brøl op i Sannes udvidede skede. Hun magter ikke at stramme omkring mandens lem og hans sæd kommer sprøjtende ud og rammer mig på sandalerne, mens det efterlader Sannes skamlæber og maveskin smurt ind i den hvidlige væske.

Den første har fundet et beskidt tæppe frem, det ligger han mellem mig og stolen, jeg kan fysisk røre ved det med fødderne. Sanne trækkes af den stadig stive pik og hun sidder nu overskrævs på manden på madrassen. Hun protesterer ikke over noget længere. Der kommer et par støn fra hende, når han støder igennem, men det er tydeligt, hun vil have det overstået så hurtigt som muligt og uden fare vores børns liv.

Manden under hende råber til den anden, som samler sig sammen og rejser sig fra stolen. Han kommer på hug bag Sanne, og presser pege- og langfinger ind i Sannes smukke punktum.
Til min overraskelse husker jeg midt i alle forbrydelserne i skuret, hvor overrasket jeg blev over hendes beslutning om at vokse alt hår af forneden før vores tur. Hun var kommet hjem og havde fortalt om den mandlige stylist, ("bøsse selvfølgelig ", havde hun forsikret), og hans mirakuløse hænder og hans tag på at vokse de allermest følsomme steder. Det var kun 14 dage siden, men lige her og nu føltes det som en evighed.

Sanne stønner voldsommere, da mand nummer to trænger ind. Hendes køn er spændt ud af de to mænd, der skiftevis hugger til i kampen mod udløsningen.
Deres behårede kroppe omslutter min solbrændte smukke kone i en dyrisk sandwich. Det hele er et virvar af ben og hænder, der famler efter hendes feminine krop.
De kommer samtidigt med et fælles brøl. Den bagerste smutter ud samtidigt med orgasmen og spermen sprøjter i en lige linje fra skridtet op ad ryggen, til det med stor kraft rammer hendes mørke hår. I lyset fra pæren skinner det et par sekunder hvidt som sne, før det trænger gennem det krusede hår.
Den nederste trækker hende ned og kysser hende i flere minutter på munden, mens han stikker en finger op i hullet, som makkeren har efterladt åbent. Først længe efter forstår jeg hans hensigt. Han øger tempoet på fingerens manipulation, og kommer endnu engang med et vildt stød, der får Sanne til at vælte af manden og over på mine fødder.
Hun ser mig for første gang længe i øjnene, så rejser hun sig, ser ned mellem sine ben, hvor spermen efterlader floder af klar væske. Så tager hun hånden og skaber fra knæene mod skeden al den sperm, hun kan samle. Det er en halv håndfuld, viser hun mig og derefter mændene. Så slikker hun med overdrevne langsomme bevægelser al sæden op, gentager processen to gange, åbner munden og viser den spermfyldte mund til mig og de to tavse forundrede mænd. Og så sluger hun ladningen.
Mændene jubler og klapper højt.

"Hvad fanden laver du", nærmest skriger jeg til hende. Hun ser overlegent på mig og siger nærmest ligegyldigt: "Jeg overlader intet til tilfældighederne. Vi skal levende herfra og det skal vores børn også. Og jeg alene kan skaffe os fri. Hold så din kæft".
Sanne går to skridt over til en taburet. Hun placerer sin ene fod på den, finder hurtigt et stort skaft fra en hammer, og støder det uden videre op i skeden, mens hun med den anden hånd gnubber klitoris uhæmmet. Hun kommer efter et par tavse minutter med en svag piget stønnen.
Hendes krop glinser af sperm og sved, men hun er stadig en utrolig smuk og sexet kvinde, konstaterer jeg beskæmmet.
Jeg indrømmer gerne, at jeg på stranden i Kroatien frydede mig hver gang, og det skete tit, at andre mænd stjålent kikkede efter Sanne, der solede sig indsmurt i sololie. Hendes smukke ansigt, de smalle hofter og de små faste bryster kunne få enhver mand til at drømme sig til en hed nat med hende.
Hun trækker langsomt skaftet ud af sig selv, slikker på træet lidenskabeligt og går selvsikkert over mod mændene. "Fuck me one more time, please," beder hun mændene. Den kasketklædte stikker brutalt fingrene op i Sannes bagerste hul, men hun smiler bare og presser sig ned mod hans hånd. Han støder til et par gange, men har mistet gejsten. Den anden har allerede taget tøjet på.

Han siger noget til lederen. Denne nikker med et stort smil: "Come on, let us find a nice hotel for you and you wife. She must be tired!".

Sanne talte ikke meget på turen hjem næste dag. Slet ikke til mig. Børnene kunne ikke forstå, at den gode stemning mellem os var forsvundet så pludseligt.
Det var atter aften og mørkt, da vi nær Hamborg gør holdt på en rasteplads.
Ungerne sover, og jeg skal lige på toilettet. Sanne ser på mig med en sær ro i blikket.
Da jeg kommer ud fra toilettet, når jeg lige akkurat at fange Sannes blik, idet hun i sin tynde bluse men uden trusser stiger op i førerhuset på en Scania lastvogn, der holder lige ved siden af vores bil.

Jeg venter en time. Jeg venter to. Så kommer hun. Stadig uden trusser. Hendes ansigt skinner af at have gnedet op ad skægstubbe. Hendes køn blusser rødt efter at være blevet brugt hårdt. I lyset ser jeg striber af sæd, der frit løber ned ad hendes lår. Hun ser på mig og smiler følelseskoldt: "Det må du vende dig til. Jeg vil have, at du skal betale din del af prisen for vores liv. Og det bliver med din jalousi, du betaler. Kun jeg ved, hvor mange år du skal afdrage."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.