BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Holger tog imod hende foran garagebygningen. Han lignede sig selv fra restauranten, og der var ingen der kunne se, at der gemte sig et sexglad dyr inde bag hans gammelmandsudseende.

Men han gav ikke Line lejlighed til at glemme nattens aktiviteter, og han gav hende heller ikke lov til at overse, at hun skyldte ham en tjeneste for at arrangere dette møde; hans hilsen til hende bestod i et fast greb om hendes ene bryst og et brutalt tag mellem hendes ben. Mens han fastholdt hende i denne stilling, hviskede han roligt: "Tak for i går Line. Du ser smuk ud, så mon ikke du kan tå lidt af frosten i min vens hjerte? Du husker nok, at det her koster, og at jeg forventer, at du betaler første afdrag efter teen i dag. Passer det dig? Holger var helt alvorlig, og Line var ikke i tvivl om at han havde i sinde at fastholde hans krav på en gentjeneste. Men hun var skræmt halvt til døde ved hans kommentar om at der skulle betales mere end én gang for dette møde. Hun ville ikke være sexslave for en gammel pervers stodder i al evighed. Hun smilede dog og sagde, at han skulle ikke være bange for, at hun glemte det, men nu måtte han slippe sit tag i hende, for det gjorde ondt.

SEX I DAG?

"Hvis det her gør ondt, så er det slet ikke sikkert, du vil kunne lide min favoritsex, glemte jeg at sige, at jeg tænder på kvinders smerte?", grinte Holger alt for overstrømmende. Pludselig slap han taget, og trak et par meter væk fra hende. Line fattede ikke hans reaktionsmønster, før hun vendte sig om, og så at Andreas Holberg stod på den høje trappe 20 meter bag dem. "Velkommen til Holberggaard , håber de synes om omgivelserne. Jeg forstår, de kender min gode ven Holger. Ja, som jeg plejer at sige, Holgers venner er mine venner, selvom der har været enkelte typer i hans bekendtskabskreds, jeg ikke ligefrem har synes alt for godt om", men jeg kan allerede nu sige dem, at det vil ikke ske i deres tilfælde"
Andreas Holberg var en temmelig høj mand, skønt han gik lidt foroverbøjet. Han havde næsten intet hår tilbage på hovedet, til gengæld havde han et særligt velplejet overskæg, der understregede hans godsejer-udstråling. Han havde en hvid dobbeltradet habitjakke på, med et kostskolebroderi på venstre brystlomme. Ingen skulle være i tvivl om, at her var en mand der værdsatte traditioner og som udstrålede stor velstand. Men Line fornemmede instinktivt, at han var et betydelig sværere bytte at nedlægge end Holger. Ja, faktisk var hun meget i tvivl om, hun ville have en chance for at gøre Andreas til hendes elsker.

"Er han ikke langt fra min liga?", spurgte hun sig selv på vej over mod trappen og håndkysset.

Holger lå som natten før med to fingre inde i Lines skede, alt mens han udbredte sig om de forretninger, de sammen kunne udføre. Hun havde det sexede udseende, og ikke mindst "en formidabel fisse" og nogle faste bryster, som han ihærdigt havde udnyttet til det yderste de sidste tre timer.

Han tog fingrene ud, slikkede først safterne af dem, før han tavst opfordrede hende til selv at væde dem, før han atter stak dem ind i hendes skede. I aften havde han taget hendes bagerste hul i besiddelse, og derfor havde han nu også hans tommelfinger inde i dette stramme hul. Line forestillede sig, at det var Dennis, hun lå ved siden af, alt mens hendes hjerne arbejdede på højtryk.

Mødet med Andreas havde været fuldt af nerver fra hendes side, men han var en fuldendt vært, og han havde reageret positivt på hendes små flirterier. Hendes korte kjole var blevet bemærket, og hendes brystvorters pressen mod den næsten gennemsigtige skjortebluse havde fanget den gamle mands blik mere end én gang.

Holger slog med en hurtig bevægelse tæppet til side, og et øjeblik senere så hun sig selv ligge nøgen med en hvidhåret ældre mand mellem hendes ben. Han havde allerede gentaget denne stilling mange gange, og Line følte, at der snart ville der gå hul på huden omkring klitoris. Hun havde ikke været seksuelt ophidset én eneste gang sammen med Holger, men hun havde hurtigt tillagt sig en let klagende lyd, hver gang han dykkede ned til hendes skede.

Hun vente sig mod hendes planer for de næste kritiske dage; Andreas havde inviteret Holger og "hans nye veninde" til galopløb dagen efter, og her gjaldt det om at få markeret, at hun var til rådighed for ham også, ja, faktisk kun for ham, hvis han ville.
Det var dog stadig mere tydeligt, at Holger forlangte en stor betaling for hans kontakt til Andreas, så hun måtte nok indstille sig på, at hendes ideer til hurtig velstand ville indebære, at hun skulle have et seksuelt forhold til begge de gamle mænd. "I en periode i hvert fald, en kort én", tænkte Line med den slubrende olding mellem hendes ben.

I dette øjeblik var hun alene i verden, Dennis og drengene eksisterede ikke længere.

Næste dag havde hun svært ved at deltage i den almindelige samtale omkring bordet. Hun havde ikke kunnet få sig selv til at tale med Dennis om de to sidste nætter, og så havde hun oven i købet nægtet at have sex med ham, da de vågnede i morges. Hun var bare så øm i den nederste del af kroppen, og sex stod nederst på hendes ønskeseddel. Det måtte han da kunne forstå, tænkte hun vredt, indtil hun forstod, at Dennis jo ikke engang anede, at hun havde tilbragt de sidste to nætter uden en stump tøj på kroppen, men med en liderlig bedstefar ovenpå hende.

"Hvordan skulle hun dog få sagt, hvad hun havde gang i? Dennis var jo ved at miste hende, både hendes krop og hendes tanker. Hun tænkte jo konstant på, hvordan hun skulle spille de næste kort.

Anton havde givet hende en sæk med fodboldtøj, der skulle have været vasket inden i dag, og den havde hun fuldstændigt glemt. For første gang nogensinde. Nu måtte hun bruge tørretumbleren, selvom det var midt på sommeren. Fandens også." Line var grædefærdig og vidste, at intet var lettere end at droppe de to gamle mænd i Nordsjælland, og vende tilbage til det normale familieliv.

"Men var det det hun ønskede? Var hun parat til at skotte hendes vilde drømme om velstand efter et par samlejer med en gammel gris?" Line besluttede, at tvinge Dennis til fodboldkampen med ungerne, og så havde hun lige tid til at klæde sig på til galopløbet. Og denne gang ville hun ikke barbere sig, for skulle hun ende i dobbeltsengen ovenover garagen, så skulle det ikke være så glat en fornøjelse for Holger idag. Faktisk kunne hun måske afskrække den liderlige buk, ved at være mindre feminin og mindre sexet klædt også inderst inde.

Hun så den gamle mands sparsomme kropbehåring for sig, hans lille runde mave og de tynde arme med leverpletterne og den overskydende hud.

Hun mærkede, hans fingre famle efter åbningerne mellem hendes ben, mens hans dårlige ånde forstærkedes, da han kyssede hende. Hun følte næsten fysisk, hvordan hendes skede var blevet presset åben, inden mandens to længste fingre begyndte de næste timers maratonudfordringer inde i hende.

Hun rystede på hovedet over, at hun gav denne selvglade mand lov til at kneppe hende. At hun lod han stikke hans pik ind i hendes mund, og at han havde fri adgang til hendes kropsåbninger. Det var jo Dennis' kusse, og det var kun hans pik, hun ville sutte stiv. Og så altså også Holger Classen.

Hun havde efterladt en kort besked til Dennis, før hun tog på galopbanen. I morgen ville hverdagen igen begynde, efter den mest voldsomme weekend i hele hendes liv. Weekenden, der havde gjort hende til en slags prostitueret, og helt sikkert Dennis til en hanrej. Men hvis hun kunne komme tæt på Andreas i dag, så ville ofret være til at bære. Så det var vel allerede en slags alt eller intet-rendezvous.

Hun slukkede hendes mobiltelefon, da hun låste bilen. Fjernbetjeningen virkede selvfølgelig ikke, og hun forbandende den gamle spand langt ud på skrotpladsen. Jo, hun skulle til eksamen i dag, og resten af hendes liv afhang af hendes indsats lige nu. Skulle gamle biler og evig pengenød være hendes fremtid, eller var der en lettere vej til et sjovere liv? Hun måtte se at få Andreas Holberg til at blive afhængig af hende, så kunne hun lettere give mere tid til hendes rigtige familie. Så kunne hun tilrettelægge dagen, så hun fik tid til alle, og endelig fik hun sikkert sparket Holger ud af hendes liv igen. Alene det ville give mere tid. Hun nægtede at tro, at Andreas var lige så udholdende i sengen som hans fattige kammerat.

Først sent på dagen, på en dyr restaurant inde i byen, blev hun klar over, at hun denne nat ikke skulle kneppe med Holger. Han var ikke blevet inviteret med dem ind for at fejre, at Andreas' hest havde vundet et løb denne eftermiddag. Line var lettet, og Holger var tydeligvis vred. "Men havde han ikke allerede fået mere, end han kunne håbe på?", Line var sikker på, at han var stolt over hans sexnætter med hende, men desværre var hun ligeså sikker på, at hun ikke havde bollet med Holger for sidste gang. Han ville kræve mere for hans venskab med Andreas, for han havde altid kunne få fortjeneste af deres forhold. Og sex med en 40 år yngre smuk kvinde var bestemt en stor fortjeneste. Line måtte leve med det, for Andreas ville sikkert synes hun var en luder, hvis hun fortalte ham om vennens forventning om sex med hende.

Efter middagen var det logisk at de fortsatte hjemme i hans hus, men han tog afsked med hende på gaden og sendte hende hjem i en taxa. Line var frustreret og anede ikke hendes levende råd. Hun ville være hans elskerinde, måske hans livsledsager i nogle år, men ikke hans gode veninde. Det var ikke nok, at ofre hendes familie for, og det var vist, hvad der var ved at ske lige nu. Det havde hun kalkuleret med, men det ville hun have overskud til at reparere, hvis altså Andreas begyndte at forkæle hende, som man forkæler en kæreste.

Få sex i dag

Det meste af et år var gået. Line har mange gange siddet i hendes nye Mercedes et lille stykke fra huset i Vallensbæk. Hun har set drengene komme hjem fra skole, og hun har set dem tage af sted til sport sammen med vennerne. Hun har også set Dennis komme hjem i Focus'en mange gange, og hun har været på nippet til at stige ud af bilen og gå hen til dem næsten lige som mange gange.

Men hele hendes liv er blevet én stor beregning; betaler det sig for hende, og sætter hun noget overstyr. Én eneste gang har hun givet efter for følelserne; da tog hun hjem til Dennis, for hun vidste, at ungerne var ude hos deres farmor. Hun måtte se Dennis igen og føle hans hænder om hendes krop. Mærke om hans følelser var intakte, og om hun stadig kunne vække passionen i hendes mand. De havde kysset lidenskabeligt og længe, men der blev ingen sex den nat. Frygten for at Andreas ville vågne hjemme i dobbeltsengen i Klampenborg og opdage, hun var væk, holdt hendes lyster neddæmpede, og Dennis var slet ikke, som han skulle være. Som han plejede at være. Fortalte i stedet om drengene, og om ting der var frygtelige ligegyldige.

Måske ville hun bare høre, at han elskede hende og ikke kunne undvære hende længere, men de ord kom aldrig. Line vidste godt, at det var hende, der havde foreslået en separation, da Andreas havde spurgt hende, om hun ikke ville flytte ind hos ham.

Dengang havde det virket som rigtigt og så enkelt. En separation i et lille år, og så flytte tilbage til Dennis og drengene i et lille stykke tid, og derefter endnu en separation. Indtil hvad? Indtil Andreas døde? Nej, hun havde ingen overblik over situationen, og det påpegede Dennis hele den dag. Den sidste i huset med Dennis og drengene. Hun fik til sidst sin vilje, og hun fik Andreas. Et godt bytte syntes hun den dag, men da hun stod overfor den kolde Dennis et par måneder senere, blev hun klar over, at hun havde undervurderet hendes mands følelser. Og sikkert også hendes egne. Men de kunne ofres. Det vidste hun nu. Hun havde forladt huset med tårerne trillende ned af kinderne. Skuffelsen over Dennis havde gjort de næste måneder lettere, men så var savnet kommet op i hende igen, og så var hun begyndt at parkere bilen et stykke fra huset og derfra udspionere dem, hun elskede.

Livet var ellers i store træk blevet, som hun havde drømt om. Med enkelte store overraskelser undervejs. Hun kunne ikke klage over hendes held, selv om hun først havde betalt Holger tilbage efter mange skjulte besøg. Af kort varighed. Og dybest set var det et ringe offer at betale for et liv i absolut luksus. Og det havde hun fået.

Men luksuslivet havde krævet meget mere af hende, end hun nogensinde kunne forestille sig. Og nu var der ingen vej tilbage.

Galopløbet var blevet til mange flere, og derefter begyndte hun at komme i huset et par gange om ugen. Andreas og Line talte om hans liv og hans forretninger, men aldrig om hans privatliv før i tiden. På tilsvarende vis spurgte han aldrig til hendes liv før de mødtes, og det passede Line glimrende. Hun havde frygtet, om der ville dukke et spørgsmål om hun havde børn op, men hende slanke krop fik måske erhvervsmanden til at vurdere, at hun aldrig havde født.

Før efter en måned havnede de i sengen med hinanden. Dennis var allerede træt af at vente på, at hun lukkede op for hendes besøg hos ukendte mænd i Nordsjælland, og han havde afsluttet al seksuel samvær med Line. Det passede egentlig hende fint, for det krævede al hendes energi at få indfanget Andreas Holberg.

Den gamle mand havde virket genert, da de lagde sig i sengen. Havde hele aftenen talt om, at han jo ikke længere var nogen ung mand, og at han ikke ligefrem var en Adonis i sengen. Line var helt sikkert blevet lettet ved disse ord, for hun var stadig på det tidspunkt en hyppig gæst i Holgers sexdramaer. Andreas slukkede al lys i det gigantiske soveværelse, der bragte Lines tanker hen på et engelsk herresæde. I mørket mærkede hun snart hans tynde lange fingre mod hendes krop, og famlende fandt de endelig hendes bryster, hvor de forsigtigt kredsede omkring hendes vorter i lang tid. Line mærkede at hun reagerede på den gamle mands kærtegn, og hun fik en overraskende lyst til at mærke hans lem inde i hendes kusse. Hun greb under dynen efter hans genitialer, men oplevede at han trak sig tilbage, så hun ikke kunne nå ham. Hans ene hånd trak sig ned langs hendes maveskind og nåede Lines glatte kusse. Hun spredte villigt sine ben, og han kvitterede for gæstfriheden med forsigtigt at sprede hendes skamlæber med to dirrende fingre.

Line så i et kort glimt Dennis' ansigt for sig, bebrejdende og vantro så han hende lige ind i sjælen. Hun vidste, at det næste minut eller to ville være de afgørende for hendes forhold til Andreas og sikkert også i forhold til Dennis. Hun drejede langsomt hendes krop over mod rigmanden med de rystende hænder, og spredte benene længere ud, end de nogensinde før var spredt for en mand. Hun bød sin krop til for den gamle mand, og håbede inderligt at han ikke kunne modstå den. Hun lå med lukkede øjne, og bad om at Andreas ville fuldbyrde deres forhold med hans lem i hendes skede. I stedet fjernede han fingrene, drejede sig om og tændte et dæmpet lys. Så lænede han sig frem, kyssede hendes pande og greb fast i hendes ben med begge hænder. Derefter stak han tungen langt ind i hendes skede, så langt at hun et øjeblik følte, at han ramte hendes livmoderåbning med en. Hun drev af safter, og den næsten ukendte mand drak af hende, som var det den fineste vin.

Hun måtte have ham ind i sig, det ville binde dem sammen, men han trak fuldbyrdelsen ud. Line forsøgte at komme op fra den liggende stilling, hun ville gengælde hans orale samleje, men han tillod hende det ikke. "Slap du blot af min ven, så sørger jeg for, at du får noget ud af det. Giv mig blot lidt tid!", sagde Andreas Holberg til hende i hans typiske lavmælte toneleje. Næsten som ville han berolige aktionærerne i en forretningssag.

Hun kom i en voldsom orgasme, som hun næsten håbede Holger kunne høre i hans lejlighed 30 meter derfra. Og så blev lyset slukket og Andreas kyssede hende igen på panden og sagde godnat og sov godt. Og det gjorde han så.

Line pressede umærkeligt på for at få lov til at sove sammen med ham næste nat også, men han undslog sig, og der gik derfor mere end en uge, før hun atter fik chancen for at have samleje med manden i hendes hede velstandsdrømme. Dennis mærkede på hendes humør derhjemme, at noget ikke var gået, som hun havde håbet og spurgte, om hun savnede en ordentlig potent mand til at give hende, hvad hun manglede.

Endnu engang sang hun den samme sang, om at hun nok skulle fortælle ham alle detaljer, når blot det hele fungerede efter hendes plan. Sandheden var, at hun savnede en rigtig viril mand, og at hun desperat håbede, at Andreas virkelig ikke var impotent. Tanken havde strejfet hende mange gange i hendes efterrationalisering af første sex med manden, og hun frygtede, at det kunne føre til, at han smed hende ud hurtigt.

Line vidste sex er vigtigt for mænd, hun betjente stadig den jævnaldrende Holger, og derfor var det et svært emne at åbne op for. Hun måtte være forsigtig overfor Andreas og have en plan klar, hvis det skulle vise sig, at han virkelig var impotent. Hun havde derfor allerede indkøbt et varieret udbud af dildoer og vibrerende æg, og dem ville hun demonstrere for ham med stor iver, hvis pikken virkelig var visnet.

Det havde hun aldrig gjort overfor Dennis, han var selvfølgelig heller ikke impotent, men det forfærdede hende, at manden, der var far til hendes børn, og som hun virkeligt elskede, aldrig havde fået så meget fra hende som den vildtfremmede olding i Klampenborg allerede nu fik foræret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.