BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der, hvor jeg bor har nederste etage ikke mere privatliv end folk selv ønsker, afhængigt af hvordan de trækker gardiner for. Aftenture med hunden gir' tit ufrivillige input, hvor diskretion er nødvendig.
Der var tit kø af hundeluftere bag buskene ved nummer 19, hvor en særdeles veldrejet model, åbenbart hverken anså det for nødvendigt at klæ' sig på for at gå til køjs eller trak for, andre steder, end i 'hobby'rummet hvor hun sov.
Jeg har tit spekuleret på om nogle af vovserne blev irriterede og bed deres onanerende ejere i pikken, når de ventede på showet var forbi.

For at slippe for køen gik jeg den anden vej, hvor en moden dame en aften drak en tår mælk. Hun sænkede hovedet, satte mælken tilbage i køleren og kikkede lige ud mens hun lukkede skabet. Det dækkede for et par flotte bryster, der ikke behøvede støtte. Hun vinkede og gik med vrikkende numse ud af rummet og slukkede lyset.

Det havde været enden på det, hvis jeg ikke havde truffet hende ved superbixen et par dage senere. Hun klappede hunden og blinkede, uden interesse i andre former for samtale.
De næste par aftener gik uden lignende episoder men fredag aften blev lyset tændt og slukket et par gange, da jeg kom med hunden, på samme tidspunkt.
Vi gik nærmere. Mælken var i gang mens hun skottede til siden og noterede vores ankomst. Hun blinkede igen lod hånden glide over maven og op til brysterne, hvis vorter strittede som et par pistolmundinger der pegede lige på mig. De blev nuldret efter alle kunstens regler. Jeg gjorde det samme ved pikken, lod tungen glide over læberne og løftede brynene. Hun smilede muntert, blinkede, vinkede farvel og slukkede lyset.
Uden mere blinkeri i mellemtiden gik sidste tur samme vej, næste fredag. Lyset var dæmpet i køkkenet, Hun så vores ankomst, skjult bag et gardin, kom frem og sikrede sig, der ikke var andre i farvandet. Et halvtomt cykelskur uden bagvæg skærmede mig og vovse for tilskuere i de andre lejligheder.
Hun drak mælk af et glas mens maveskind og patter fik en grundig indsmøring og nuldring med en creme, jeg ville give alverden for at smage på. Som afslutning faldt trusserne ned og afslørede et tæt bevoksning af kussehår. Hendes glatte finger forsvandt i dybden og kørte frem og tilbage et par gange. Jeg var fulgt med og hev pikken hvis fingeren sku ha lidt hjælp, samtidig med jeg spekulerede som en vanvittig over, om der var en fyr i soveværelset, der ikke vidste hvad han gik glip af. Hun tog fingeren ud, smagete smilende på den, og stak to fingre ind i perleporten hvor de kørte langsomt frem og tilbage mens hun betragtede min stangstive begejstring, gennem vinduet.
Hun grinede muntert, blinkede og vinkede farvel og slukkede lyset. Jeg gik videre med en dunkende pik, og håbede den lille puddel havde krævet en ordentlig nat-tur af sin enlige mor, der undertiden kom i tanke om sine egne behov, mens hundene klarede deres.

Vi sås igen over frysebiksen i centeret hvor jeg så spørgende ud og lod som jeg undersøgte en mørbrad. Hun grinede, blinkede og gik en anden vej med et smil. Hun så sig tilbage. Hendes mund formede tydeligt ordet 'fredag'.
Så kan det faneme være lige meget mente jeg, indtil fredag hvor hund og jeg igen var på plads i cykelskuret og lyset dæmpet i køkkenet.
Mælken fik en pause den aften. Hun drak af en bajer og pegede ned hvor jeg fandt en dåseøl, gemt i en plastpose.
Jeg tog en slurk, hilste og nød synet mens hendes patter og maveskind fik deres normale creme, til brystvorterne var vokset til en størrelse af kanonløb, mens jeg åndede tungt.
Trusserne røg og afslørede indholdet var blevet barberet siden sidst. Den glatte spalte fortjente også en gang creme, som den fik med langsomme bevægelser. Jeg prøvede at holde igen mens jeg mærkede hele rygsøjlen varme op, til det nåede nakken.
Hun satte en fod på en stol, stak en finger op og kørte den frem og tilbage. Helt unødvendigt. Hendes skamlæber var allerede opsvulmede og drev af fugt. Hun smagte på fingeren og stak hurtigt tre fingre dybt ned i fissen og så med et sløret blik på, jeg onanerede. Jeg kom til hægterne med øl ind i mellem og trak oplevelsen så længe som muligt, mens hunden så spørgende på, med hovedet på skrå.
Hun trak stolen hen og satte sig på køkkenbordet. Hun skålede og drak det sidste af øllet hvor et par dråber faldt ned på hendes flotte bryst.
Hun kom creme på flaskehalsen og begyndte langsomt at onanere med den mens jeg kikkede smilende på og fulgte med. Hendes klit var synlig over flaskhalsen og blev pirret med fingeren, på skift med brystvorterne.
Jeg synes jeg kunne mærke duften af hende og hendes safter gennem vinduet.
Vi kom samtidig i en tordnende orgasme, der kunne mærkes helt op til hårrødderne, efter et forspil på tre uger.
Da jeg sansede omgivelserne igen vinkede hun godnat og slukkede lyset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.