Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie udspillede sig for ca. 2 år siden, på dette tidspunkt er jeg 17. Jeg var taget afsted med kurs mod min bedste ven, som jeg tit kom hos. Da jeg gik rundt om hjørnet af huset så jeg hans skønne mor ligge og solbade, mens hun heftigt onanerede sig selv. Jeg fik et chok, da jeg ikke rigtigt havde set så mange nøgne kvinder før. Mit syn var fastlåst på hende jeg forsøgte at liste mig forbi til bagdøren som jeg var van til at gå ind af. Jeg tænkte for mig selv "hun må ikke se mig", lige idet jeg går ind i døren ser hun mig, hun siger højt hej og forklarer at hun slet ikke havde set mig. Jeg går ud til hende mens jeg forsøger at kigge væk fra hendes smukke krop. Jeg skulle nødigt få stivpik her midt i det hele som jeg tit fik bare ved samtaler med Malene, som hans mor hedder. Jeg spørger efter min ven, hun forklarer at han ikke er hjemme han er med hans far udenbys.

"Det du så før, det siger du ikke til Jonas vel?" spurgte hun. Jeg blev helt rød i hovedet og stammede kort nej. Jeg var kommet til at kigge på hende igen, jeg kunne ikke slippe synet igen da jeg så hun prøvede at gemme en sort DILDO mellem hendes ben. Min pik rejste sig, så hun ikke kunne undgå at bemærke det gennem mine tynde bukser. Hun sagde at hun hellere måtte sikre sig at jeg holdt mund, og bad mig om at komme nærmere.

Jeg stillede mig helt hen til hende, så greb hun fat om min ene balde mens hun med den anden hånd lirkede min pik ud af mine bukser. Da pikken var ude omsluttede hun den straks med hendes bløde læber, mens hun suttede masserede hun min nosser samtidig holdt hun øjenkontakten under hele seancen. Hun var utrolig hun kunne sluge min pik helt ind til roden, pludselig stoppede hun. Hun rejste sig op og gav mig et langt kys, mens hun stadig legede med min pik med den ene hånd. I det hun sætter sig ned for at fortsætte behandlingen kommer jeg ud over hendes hage og bryster, og hun sender mig et tilfreds blik, overbevist om at jeg ikke siger et ord til Jonas, hendes søn.

Hun rejste sig og vendte sig mod døren, imens hun går ind spørger hun om jeg ikke vil komme i aften Jonas og hendes mand kom nemlig først hjem i morgen. Jeg takkede ja og vendte hjem.

Da klokken var ved at være 18 skyndte jeg mig ud af døren, jeg kunne ikke vente til at se hvad der ventede mig.

Hun mødte mig i døren iklædt et frækt sort lingerie sæt, der matchede til hendes smukke solbrune hud. Hun tog mig med ind i soveværelset hvor hun lagde sig ned på sengen. Hun fandt dildoen fra i dag frem fra natbordet, og stak den op i hendes fisse, hun stak den helt op så den næsten gemte sig i hende. Hun sagde jeg skulle klæde mig af, og det gjorde jeg. Min pik var allerede meget stiv. Hun spurgte mig om jeg ville prøve at føre dildoen, jeg svarede straks ja og lagde mig mellem hendes ben på sengen. Dildoen gled meget let mellem hendes ben, jeg prøvede at dreje den rundt inden i hende. Jeg begyndte at dildokneppe hende meget hurtigt, det kunne hun lide kunne jeg høre på hendes stønnen. Hun spurgte om jeg ikke selv ville prøve at kneppe hende.

Jeg satte mig på knæ i mellem hendes ben, jeg stak min pik ind den gled let, men ikke helt så let som dildoen. Jeg kneppede hende langsomt, til hun bad mig at kneppe hende hårdt. Jeg kneppede hendes så hårdt jeg kunne , der lød kraftige smæk hver gang jeg stødte ind mod hendes balder. Jeg var tydeligvis ingen udfordring for hende. Jeg besluttede mig for at skifte til hendes numsehul, jeg holdte en kort pause. Hun kiggede tilbage på mig, hun vidste ikke helt hvad jeg var ved. Jeg maste nu min pik op i hendes anus. "Ahhh .. Stop!!" udbrød hun , men jeg stoppede ikke, jeg pressede mig istedet helt i bund. Hun stønnede meget dybt, jeg forsøgte at kneppe hende så hårdt som jeg kunne, og hun nød det virkeligt. Hun begyndte selv at støde sin numse tilbage hver geng jeg var helt opppe i hende. Jeg satte to fingre op i hendes fisse samtidig med at jeg fortsatte i hendes anus. Pludselig rystede hun over hele kroppen en orgasme fór igennem hende, kort efter kom jeg dybt i hendes anus.

Senere blev jeg vækket af Malene, jeg havde åbenbart lagt mig til at sove, jeg lå spændt fast med numsen i vejret. Der sad en slags dildo i mit anus der var formet til at sidde fast. Jeg sagde til hende at det her var altså ikke sjov, men hun ignorerede. jeg kunne mærke at hun slikkede mine nosser mens hun fjernede dildoen fra mit anus. Hun fandt den sorte dildo frem og kørte den frem og tilbage i mit anushul.Hun løsnede mig og gav mig et langt vådt kys.Hun kommenterede at hun syntes jeg skulle prøve analsex siden jeg var så vild med det.

Jeg fandt mit tøj, sagde farvel og vendte hjem ad.

Det er desværre ikke sket igen siden, men det kan være vi snart får chancen for at gøre det om.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 54 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.