Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Selv om det er længe siden, husker jeg det som i går, det har bare været en skam at fortælle dette til nogen tidligere. Nu vil jeg, fordi jeg har tvangstanker og fobier, måske de forsvinder efter at jeg har betroet mig til jer derude.

Jeg var vel 15-16 år da dette hændte og det er ikke sikkert at jeg husker rigtig hele vejen, da det har været fortrængt i mange år, men jeg gør det så godt jeg kan.

Jeg var kommet ud og tjene på en gård som karl. Gårdejeren kaldte vi husbond og hans kone som tog sig af alt køkkenarbejdet kaldte vi madmor. Madmors søster hjalp også til i køkkenet og hun blev kaldt ”tante”.

Det var et godt arbejde uden noget drama, bortset fra noget uldent jeg ikke forstod noget af den gang. Vi var to næsten jævnaldrene drenge på gården, og vi gik begge i skole samtidig med, men kun hver anden dag og han gik en klasse over mig og gik de dage jeg var på gården og arbejdede og lavede lektier. Det var jeg flink til, har man efterfølgende fortalt mig. Vi arbejdede hårdt ude på marken selv om vi kun var store børn, så der var en del sved og høstøv som skule vaskes væk til aftenstid.

Min madmor og ”tante” hjalp os med at bade, det var i et kar med varmt vand i kælderrummet. Vi måtte rationere den gang, så mere end en måtte bruge vandet efter hinanden. Siden den anden karl var i skole den dag jeg var hjemme, så blev det til at han skulle dele vandet med madmor og jeg med ”tante”. Derfor hjalp ”tante” mig med rengøring af min nøgne svedige krop. Jeg var jo bare en dreng, så jeg synes det var smigrende når ”tante” sagde at jeg havde en svedig krop og tørrede mig med sine bløde hænder mellem benene hvor sveden havde samlet sig, sagde hun. Jeg måtte strække hænderne over hovedet mens hun vaskede og tørrede mig under armene og mellem benene, der var en krog i taget og en strop som vi kunne holde i under processen. Efter jeg var færdig skulle hun i baljen og jeg måtte vaske hende på ryggen med mine bare hænder, efter først at have sæbet hende ind. Jeg kan ikke huske at jeg så hende nøgen når hun trådte op i baljen, men jeg fik set hende når hun stod op og vaskede sig nedeadtil, tænkte at hun havde meget hår. Vi måtte passe på at vaske os når det passede med arbejdet og det hændte at hun sagde midt på dagen, at nu passede det bedst.

Så gik vi i kælderen, selv om jeg ikke syntes at jeg var så svedt at det gjorde noget, men hun sagde at jeg lugtede, og så gjorde vi det alligevel. Denne dag skulle hun bade først, da vandet var for varmt til mig.

Jeg hørte hun snakket lidt lavt med madmor før vi gik ned og lidt efter kom hun også ned i kælderen til os. ”tante” havde sat sig i baljen og jeg fik besked på at tage tøjet af og hjælpe hende med ryggen som sædvanligt. Jeg så nok ikke noget seksuelt i handlingen dengang og tog mine bukser af og en kortærmet skjorte, så der stod jeg i trusser som skulle skiftes alligevel og derfor godt kunne blive våde.

Pludselig sagde madmor at det ikke var flere rene trusser tilbage, så jeg måtte tage dem af og lægge dem ovenpå mine bukser.

Da var det bare at lystre og så var jeg nøgen, så fik jeg sæben og skulle sæbe ”tante” ind.

Sidst gang var det bare ”tante” som var der, men nu skulle madmor lære mig hvordan jeg rigtigt skulle bruge sæben og efterfølgende hænderne på ”tante”s nøgne krop.

Med ryggen gik det let og hurtigt, så rejste ”tante” sig i baljen og ville sæbes ind på sin rumpe, store runde rumpeballer havde hun og jeg måtte lære hvordan jeg skulle gnide sæben ind til- og imellem hendes runde lår. Jeg gned og gned og hun kunne vist lide det for hun stønnede og madmor fniste og kaldte hende en tøjte, hvad nu det end var. Vandet sprøjtede på mig, så madmor sagde vi lige godt kunne vaske mig lidt samtidig, for jeg lugtede jo svedigt, sagde de begge to. Jeg mærkede en stor hånd med sæbeskum på min rumpe, men det var jo foran jeg var våd så det var rart. Et barnesind er jo enkelt, så jeg havde ikke nogen tanker om noget specielt. Jeg lod bare ske det som de voksne bestemte, det var jo nok det bedste, de vidste jo nok bedst, jeg var jo bare en stor knægt som var kommet ud og tjene. ”tante” bøjede sig frem og tog sæben og sæbede mig ind foran. Min tissemand blev sæbet ind og begge tog hver sin side af mine lår så jeg blev glat over alt. ”tante” gik op på knæ i baljen og jeg så en dusk af hår som jeg nok havde anet før, men ikke set så nøje. Jeg mærkede madmor klapse mig på rumpen så sæbeskummet fløj til alle sider, samtidig med at ”tante” lagde skum på forsiden. Jeg ved ikke hvorfor jeg lagde mærke til at ”tante” kun brugte en hånd på mig, men jeg bemærkede at den anden var i gang nede i dusken. Madmor var også blevet våd, sagde hun, og tog så alle sine klæder af, sådan at vi kunne udnytte vandet alle tre, var de enig om.

Min tissemand opførte sig lidt rart syntes jeg. Den står ligesom ret ud i luften nu og er vanskelig at bøje, sagde ”tante”. Hun forsøgte, og bad madmor se på den også, hun kom rundt og tog i den.

Jeg hørte de sagde at jeg nok var ved at blive tidlig voksen og at de ikke kunne hindre naturens gang, så de gned lidt hver især og skyllede den ren for sæbe. Så pegede den ret ud i luften, ren og fin, den var så ren at den nok kunne slikkes på, sagde de. Min madmor troede ikke hun kunne gøre det, sagde hun, så måtte ”tante” prøve. Jeg stod uvirksom og mærkede at noget skete, men vidste ikke hvad, pludselig var min tissemand inde i ”tante”s mund og jeg så ned på hende med forbavselse, der stod hun, på knæ i baljen med min tissemand i munden. Madmor holdt om mig bagfra og skubbede mig frem så jeg ligesom næsten lå i luften med tissemanden endnu længere inde i ”tante”s mund. Jeg glemte alt rundt omkring mig, mærkede bare tissemanden inde i noget varmt og vådt, mærkede noget indvendigt i kroppen, en slags krampe jeg aldrig havde mærket før. Og så kørte jeg tissemanden frem, to tre gange tror jeg og ”tante” sagde uummmmmm, og madmor spurgte hende om der kom noget ind i hendes mund. Ummm, nikkede hun med hovedet og jeg fik et klaps bagi. Og Madmor sagde: Fyyy for en tissemand du har, tisser i min søsters mund. Dette må du ikke sige til nogen, vi må teste om du snart kan kaldes en mand. Jeg var sikker på at jeg ikke havde tisset, men der kom noget ud af tissemanden, det rendte ikke, men ligesom ville ud, men det vidste de voksne nok mere om end jeg.

”Tante” slikkede på min tissemand, men nu var den bøjelig og hun sagde uumm igen, løftede den op med en finger og sagde, åh hvor er du lækker. Hun plaskede lidt i vandet og sagde at det begyndte at blive mindre varmt, steg ud af baljen og bad mig gå op deri. Hurtigt kom jeg i vandet og nu var de to som vaskede mig, både oppe og nede. Begge to var nøgne og fniste og lo lidt af mig, hver gang tissemanden kom op af vandet. Tror de gjorde det således at tissemanden hoppede når de tog på den. Begge stod ved siden af hinanden og madmor var lige så våd som ”tante”, så ”tante” vaskede hendes ryg og kom også lidt ind mellem benene så jeg. Begge var i godt humør og jeg kunne få fri resten af dagen var de enige om.

Det var dejligt med tørt tør og ud i solen igen, men jeg husker at tissemanden mærkedes anderledes ude i bukserne nu end før. På en måde var den tungere nu, mærkede det når jeg spillede fodbold, den rørte på sig inde i bukserne og jeg var nysgerrig og kiggede ofte for at se hvad der skete.

På den tid skiftede man hø i sengene, og når det skulle ske, måtte to senge tages ud af brug, så måtte vi karle sove i andres senge en nat før vi fik vor egen igen.

Jeg plejede at dele seng med den anden karl, men denne nat havde madmor og ”tante” bestemt at det var bedst at jeg sov hos ”tante”, hvilket jeg ikke tænkte nærmere over. Så efter en kop kakao og en skive brød med fårepølse på, så var det godnat og lige i seng. ”tante” fulgte mig op på loftet på anden etage og hendes soverum. Der var tre rum deroppe og jeg skulle ind på ”tante”s værelse. Tandbørstning var i et glas med vand som blev tømt i en bøtte på soverummet ved siden af. Pyjamasen ville ”tante” hjælpe mig med, den havde split foran så jeg kunne tisse i natpotten om natten.

Hun trak den ud over skuldrene og passede på at splitten i bukserne var lige midt på for en sikkerhedsskyld, sagde hun. Jeg blev lagt i seng med god hjælp af hende som en anden lille dreng, hun ville ligge bag ved mig sagde hun, tæt ind til mig, pressede sig ind til mig med maven mod min ryg.

Hun strøg mig over lårene og spurgte om jeg var varm, det mærkedes sådan sagde hun, jeg kunne bare tage dynen af hvis jeg ville. Hun trak i dynen og passede på at mine ben kunne ligge ordentligt, jeg mærkede hendes ene hånd på låret og hun trængte ind i splitten på pyjamasen, jeg tænkte på om jeg ville ligge der og sove. Hånden bevægede sig ind under min tissemand og løftede på mine kugler, uha så tunge de er, sagde hun. Jeg mærkede noget underligt igen, næsten som i kælderen, bare det at nu var det uden sæbe og tissemanden blev ubøjelig igen. Mon hun ville løsne snoren i pyjamasen lidt, for den strammede altså. Hun gjorde det og pludselig var pyjamasen åben foran.

Hendes hånd gled roligt op til tissemanden, jeg tror den kan lide det jeg gør, sagde hun. Kan den? Huum? Det er da vist klart nok, svarede jeg, var nysgerrig efter om hun ville tage den i munden igen.

Jeg følte en uro i kroppen, hendes hånd gled op og ned, så om bag min rumpe og ind i kløften. Jeg følte mig helt fanget af hende da hun fik hånden ind under mig. Noget sitrede i mig, spændingen for det ukendte, hvad mon hun gør ved mig. Er du søvnig nu, spurgte hun, har du lyst til at sove. Hånden som havde et fast tag i min tissemand klemte til, jeg tror hun trak skindet over det yderste og tilbage, det føltes sådan, det havde jeg gjort selv og syntes det var godt. Jeg ville ikke sove, men kunne heller ikke svare, fordi hun gjorde det så godt for mig. Hun bevægede hånden helt frem på pikhovedet igen, hurtigt tilbage, det gjorde næsten ondt, så en gang til og en gang til og det gjorde ikke rigtigt ondt, bare godt på en måde.

Hendes varme pusten ind i min ryg, hun øgede farten og stønnede samtidig, jeg mærkede tissemanden blev strakt ud og hånden for tilbage igen, ind til maven. Er det godt, sagde hun, fremdeles kunne jeg ikke svare, hendes hånd krammede rundt om tissemanden og jeg mærkede noget lige som sidst akkurat som krampe i kroppen, uhmmmm, sagde hun ind i min ryg. Jeg synes det er godt, sagde hun og hånden gik igen over pikhovedet og hurtigt ind. Mærkede mere krampe og hånden arbejdede og nu ville mine ben strækkes ud, jeg skød underkroppen frem og hendes hånd holdt hårdt fat om tissemanden. Ja det var godt og ukendt, spændende selv om jeg ikke vidste hvad det var der skete.

Pludselig skete der noget, jeg rykkede til, først frem, en gang til frem og så stønnede ”tante” og sagde å åhh, du er så dejlig, så dejlig, jeg mærkede noget som var klistret rundt om tissemanden og ”tante” tog dynen væk og sagde jeg skulle se hvad jeg havde gjort. Se sagde hun, du har griset i sengen, fyyy da,

det må vi gøre noget ved ikke? Hun så oprørt ud. Jeg så en blank stribe på lagenet, det var allerede suget ind, men det var vådt. Føl! sagde hun, strøg fingeren over striben og op til sin næse og lugtede til den. Prøv du også, sagde hun, siden det er dig som har lækket dette. Hun tog min ene hånd og pressede den ned i striben. Lugt så, sagde hun, har du gjort det før, ville hun vide. Nej fik jeg fremstammet, aldrig. Det kommer du ofte til efter dette, sagde hun.

Men nu skal jeg lære dig noget, min uartige skurk, bare så du kommer til at huske at du ikke må sprøjte ud på lagenet på denne måde.

Vend dig rundt, hun lød lidt bestemt, jeg flyttede mig rundt på bagen, mærkede at pyjamasen var våd bag på, men fortsatte rundt til jeg så hende, hun var nøgen, havde taget alle sine klæder af.

Mærk her nede, sagde hun, tog min hånden og førte den ned så jeg mærkede hår mod fingrene.

Mærk godt efter, sagde hun, læg hånden fladt på den her, hun drejede lidt på min hånd og lagde den på plads der hvor hun mente jeg skulle have den. Der var kun hår der, hun drejede sig lidt og benene gled ud til siden, mærk efter igen, sagde hun, sådan, hun klemte min hånd ind mod sig og en finger gik igennem hårene. Hendes tissekone var der, jeg var knapt seksten år og havde ikke tænkt så langt før, ved ikke hvad jeg tænkte om piger og deres tissekoner, jeg husker det ganske enkelt ikke. Jeg vidste ikke hvordan piger var skabt nedadtil, men nu holdt jeg på en tissekone. Spændende og lidt flovt var det, føl, fortsatte ”tante”, føl nu lidt mere. Hun bøjede en finger mod sine hår og pludselig gik den igennem. Der var vådt og glat, fingeren lå rolig og jeg følte en underlig spænding i kroppen.

Prøv at mærke, den er fugtig, men jeg griser ikke i sengen, du må lære tisseren at du skal have noget at samle det ind som kommer, lige som her, mærk nu dybere ind. Mærk bare, jeg kan lære dig det, nu da du er næsten voksen. Fingeren var kommet dybere ind i hende, det var vådt og varmt og spændende at have fingeren der. Åhh, sagde hun, stik den ind, længere ind, ser du, du når ikke bunden.

Jeg hørte nogen på trappen, tror ikke hun havde hørt noget, det knirkede lidt i døren og der stod madmor. Sover han, hviskede hun, men fik at se at dynen var skubbet til side og jeg lå med en hånd i ”tante”s dusk og hun lå og skrævede uden en trevl på. Nej da, han sover ikke, vi har netop snakket om hvordan piger tisser og han ville mærke hvor det kom fra, jeg viste ham det. Madmor kom helt hen til sengen og kikkede ned på os. Jeg havde ikke følelsen af at have gjort noget galt eller ulovlig, jeg var ikke så vidende dengang. Hun satte sig på sengekanten og kikkede lidt rundt, så nok også den fugtige stribe på lagenet, som stadig var synlig. Hun rørte ved lagenet og løftede fingeren op mod næsen, det havde ”tante” også gjort, og så slikkede hun på fingeren og så betydningsfuld ud. Hmm, sagde hun, er der noget mere du kan fortælle om dine lektioner søster, ”tante” nikkede og så begyndte de at fnise begge to, som i kælderen i eftermiddags.

Ja, jeg kan fortælle at der er sket visse fremskridt, og at det går stærkt. Min hånd lå så rolig som den kunne, kunne ikke bare tage den bort når de talte sådan sammen. Jaja, måske må jeg være med i næste lektion, sagde madmor. Ja det må du, svarede ”tante”, hendes hånd bevægede sig ned i min åbne split på min py.

Jeg mærkede hånden føle lidt rundt der, og hun bøjede sig længere tilbage, en fingerspidst legede rundt omkring mit endehul, uhyggelig nær synes jeg.

Hånden kom frem igen til min tissemand og følte på den, den er snart klar igen, hun så på Madmor. Vil du være med, hun fniste, tog pyjamasen lidt til side. Jeg nød at de så på min tissemand begge to, det så ud som de gjorde det grundigt og at de havde lyst til dette begge to. Min hånd lå stadig på ”tante”s venusbjerg og jeg følte at hendes tissekone på en måde var levende. Jeg deltager, sagde madmor, rejste sig fra sengen og begyndte at klæde sig af. Det var første gang jeg så madmors bryster, ikke engang i kælderen havde jeg gjort det. Da var det ”tante” som stjal opmærksomheden.

De var ikke så runde, men så fik jeg ikke se mere. Noget blev bundet for øjnene, bare tag det roligt sagde ”tante”. Du skal ikke kigge så meget på din Madmor, det er ikke godt, sagde hun.

Nogen trak i min pyjamas, vi tager denne her af hørte jeg Madmor sige, den er jo bare i vejen alligevel.

Så fniste de lidt igen, og min hånd blev roligt løftet bort fra dusken den var inde i.

Jeg mærkede at jeg var lidt våd på fingrene når jeg klemte dem sammen. En hånd løftet min hånd op og ”tante” sagde, slik på den, så får du lært at kende en dejlig lugt og smag. Slik så, en hånd lagde sig rundt om min tissemand igen og rystede den lidt op og ned. En mærkelig lyst steg og hjertet slog hurtigere, hånden bevægede sig sagte op over maven. Havde ligget længe på siden, men nu blev jeg presset langsomt om på ryggen i sengen. Dette var de voksnes verden, så jeg måtte bare tage alt det som kom som lærdom. Jeg hørte fnis ind imellem og jeg hørte klask på nøgen hud et sted.

Hånden på min tissemand tog et godt greb og hev op i den, jeg ville følge med op, men så slap den igen. Rumpen ramte lagenet igen, men noget var kommet under min rumpe, nu lå jeg lidt højere end før. Noget blødt omsluttede min tissemand, en mund, en varm mund, huskede ”tante” i kælderen og syntes det var så godt dernede, men så havde jeg sprøjtet og det var galt.

Nu mærkede jeg mere, havde gjort det før, følte mig som de sagde, næsten voksen. Tungen i munden var varm og slikkede som på en isvaffel, tog pludselig en bid og trak sig tilbage. Svup, sagde det og tissemanden dirrede i luften, så fniste de begge to og sagde, herligt du, uhmmm.

Har du lyst at lære mere, det var ”tante” - f.eks. føle en tissekone med tungen? En hånd tog om min tissemand igen. Gør som jeg siger, så bliver du snart voksen, jeg sætter mig over dit ansigt og så kan du slikke mig. Sengen knagede af en voksen mere, jeg hørte dem begge to, selv om jeg ikke vidste hvem der var hvem. Det måtte være nøgne lår som forsigtigt smøg sig op ad siderne af mit ansigt og der var en ukendt lugt foran min næse. Så mærkede jeg dusken af hår mod næsen.

Slik nu, ”tante” var bestemt og jeg blev næsten kvalt af hår. Pigetissekone.

Det måtte være grimt, tissemanden på en knægt kan du jo se, det kunne jeg ikke nu med noget for øjnene og jeg følte at alt var ind i en hårdusk. Jeg havde ikke fået hår af betydning på min endnu.

Alligevel sagde de, at jeg næsten var voksen. Nogen havde gjort tissemanden ubøjelig igen, sikkert ”tante” som var så tændt på at jeg skulle slikke hende. Jeg prøvede at stikke tungen ud, forventede en dårlig smag, slikkede lidt og hørte ummm, slik, slik mere, det var ikke dårligt, bare spændende og jeg slikkede mere. Uhm, uhm, mere, mere, slik mere, hun åbnede sikkert sin egen tissekone, for der var ikke så meget hår længere.

Og jeg slikkede, mærkede noget blødt på begge sider og et hul i midten, sikkert der de tisser fra, tænkte jeg og slikkede med vellyst, for det var godt. Min tissemand var inde i en mund igen, jeg hørte den ene sige til den anden, nu er den stiv du. Og så uhm, uhm så stiv.

Pigetissekonen blev gnedet ned i ansigtet på mig nu, og den skælvede og jeg blev næsten kvalt igen. Så råbte hun, nu gååår den på mig, og vred sig frem og tilbage over min mund i vild fart.

Å, åå, ååå, sagde hun og min tissemand blev slikket hårdt, så hårdt at det næsten gjorde ondt. Men så begyndte kramperne igen, to ganger før havde jeg mærket det, så nu ventede jeg at noget skulle komme ud af tissemanden. Men ikke på lagenet, sagde ”tante”, men her sagde hun, ikke spilde sagde hun.

Jeg mærkede det igen, tissemanden kunne ikke bøjes, nogen havde den i munden og nu var det lige før, jeg mærkede det igen, herre gud, nu må jeg ikke sprøjte ud i sengen. En hånd lagde sig på tørklædet over øjnene og pressede lidt ned, er det godt, lille karl, nyder du det. Bare vær rolig, vi gør dig til en voksen mand nu.

Hun stønnede lidt og tissemanden blev større i munden som sugede. Kramperne voksede i kroppen, nu måtte det ud, jeg spændte hele kroppen og pressede tissemanden ind i munden på den som sugede sådan. Nu kom der noget, pumpede ligesom igen og igen og tissemanden blev stor og øm og - ingenting på lagenet sagde ”tante”. Uhhmm, uhmm sagde den som havde min tissemand i munden. Jeg så den gå på ham, sagde ”tante”. Åå ja, det gjorde den, tørklædet blev taget væk fra mine øjne, men jeg så næsten ikke noget med det samme. Madmor sad og tørrede sig om munden og sagde at det havde været så godt, ummm og at dette måtte vi gøre oftere. Så det var altså Madmor som havde slikket min tissemand, jeg havde vel vidst det hele tiden, men ikke set det. ”Tante” satte sig tilbage og holdt om sine bryster, hun skubbede mig op og stå i sengen, stå lidt der så henter jeg vand og vasker os lidt. Nu var tissemanden bøjelig igen og pegede nedad. Madmor tog en jakke på som lå i nærheden og spurgte om jeg frøs. Du skal have det godt nu, sagde hun, du bliver mere voksen sammen med os, alle må blive voksen en gang og du er tidlig ude, sagde hun.

”Tante” kom med vand og en klud, så begyndte hun med mig, fordi jeg trængte mest, sagde hun.

Pyjamasjakken blev taget af og så stod jeg splitter nøgen igen og den bløde klud vaskede over alt, bryst og mave, rumpe, lår og tissemanden som fik ekstra behandling. Nej, har du set mage sagde madmor, så fniste de lidt igen, og tørrede tissemanden lidt mere. Lad mig få kluden nu, sagde madmor, vil lige gøre ordentlig rent der nede. Hun lod kluden synke ned i vandet, vred den op og tørrede tissemanden endnu mere, den begynder snart at blive ubøjelig igen, skal du se, sagde de begge to.

Vi bytter plads, sagde ”tante”. Sæt dig her, sagde hun så skal jeg tørre lidt, hun tog kluden fra madmor som rejste sig og satte sig bag mig. Kluden fejede hen over min rumpe og ”tante” gjorde kløften ren mellem lårene, jeg mærkede en finger røre ved mit rumpehul og det føltes som hun ville stikke fingeren ind der. Det snørede sig sammen af sig selv og kluden tog en runde på min tissemand igen. Kig lige der om bag ved, sagde hun til madmor, jeg stod med rumpen over mod hende og hun lagde hænderne på mine lår bagfra og prøvede at skille rumpen i to dele.

Han er ren, sagde hun og helt tør så lagde hun hovedet ind til kløften og slikkede der. Hun kunne ikke rigtig komme til, for hun prøvede igen at trække dem mere ud, slap af, sagde hun så skal jeg slikke dig lidt der også.

Nu var ”tante” færdig med min tissemand, ubøjelig igen og jeg tror hun brugte noget creme på den.

Jeg troede ikke jeg kunne blive mere voksen i dag, hvis ikke det havde været for ”tante” som sagde at jeg vistnok var klar igen. Det virkede som om jeg altid skulle have en ubøjelig tissemand for at være klar til at blive mere voksen. Men madmor var enig i at det så sådan ud, bare ved at røre bag på min rumpe. Skal vi tage næste lektion, sagde ”tante”, og så fniste de lidt igen. Ja, lad gå da, sagde Madmor, vi gør det. Så blev jeg lagt ned på sengen igen og madmor kastede jakken af sig.

Begge var nøgne og stillede sig foran mig ved sengen og holdt rundt om skuldrene på hinanden.

Se på os begge nu, sagde Madmor, hvis du skulle vælge hvem du ville vaske brysterne på, hvem skulle da være først? Du ved, en voksen mand må vaske kvindebryster indimellem.

Madmors bryster hang lidt mere nedover en ”tante”s, så jeg pegede på ”tante” og sagde, disse.

Javel sagde Madmor så gør du det, vask hendes først og så mine, vi henter mere vand.

Femten år og lære at vaske bryster, troede det skulle være sådan. Vandet kom og en rund sæbe som lugtede af hindbær og var vanskelig at holde i hænderne.

Madmor viste mig hvordan jeg skulle gøre det på ”tante” og hun holdt sæben når jeg vaskede. Brysterne var tunge og jeg måtte løfte dem op, et efter et og strøg med sæben under.

”Tante” kunne tydelig lide det for hun lukkede øjnene og stønnede meget. Af og til mærkede jeg en hånd på min tissemand, enten madmors eller ”tantes” og de nikkede og smilede. Sæben lå mellem benene på ”tante” nu og hun sagde, vask lidt her også. Jeg prøvede at tage sæben, men den gled længere ned.

Tag den så sagde hun og jeg stak hånden længere ned og greb efter den, men tak, mødte hendes hårdusk i stedet.

Så fniste de igen og sagde at jeg kunne vaske madmor efterfølgende, for nu skulle jeg blive endnu mere voksen. Jeg måtte lægge mig på sengen igen og få tørklædet for øjnene, så tog de pyjamasjakken af mig igen, fniste og lo og tog i min tissemand. Gør akkurat som vi siger nu, sagde ”tante”, så er du kommet langt i dag, bette karl. Tørklædet var på, men jeg hørte de rumsterede i sengen, så tog de på mig, begge fødderne blev strakt ud til siden og de bandt dem fast med noget. Så kom en hånd på tissemanden igen som blev ført op og ned og ”tante” førte sine bryster hen over mit ansigt, frem og tilbage. Du må godt slikke, sagde hun, men jeg havde tørklædet på og kunne ikke engang se dem. Hun bøjede sig ned over min mave og tog tissemanden i munden igen og sugede på den. Mine ben var bundet ud til siden, jeg skrævede og hun havde plads imellem dem.

To lår kom på hver side af mine arme som ”tante” havde gjort, men jeg fornemmede at det var madmor denne gang. Håbede jeg snart havde lært at være voksen selv om det bare var madmor som hjalp mig. Nu sætter jeg mig ned, så slikker du, ikke sandt du voksne mand, ikke sandt. Jeg kunne ikke svare, men ventede at mærke dusken mod næsen igen. Det lugtede godt, hun sagde slik nu og sænkede sig ned på mig, men der var ingen dusk, det var glat og en mund lagde sig på tværs af min. Slik, sagde hun, slik. Min tissemand var indeni noget, blødt og varmt var det, og den skælvede af og til. Slik da knægt, hun var utålmodig nu, madmor. Jeg begyndte at slikke og det var blødt og godt og smagte af karamel.

Madmor var bedre, sådan ville jeg også være når jeg blev voksen, jeg slikkede mere. Hun sagde uhmm, ahh uhmm så godt, jeg mærkede at nogen tog mig på maven. Hørte et smask og et til, tænkte på hvad det var, husker tydeligt at jeg tænkte meget på det. Mere, slik mig, slik mig hårdt, madmor bevæget sig frem og tilbage, slik hårdt, åå ja sådan ja uhmm, mere, tungen længere ind.

Nu klarede jeg ikke at følge med mere, tissemanden mærkedes øm og krampen kom igen, det varede længere denne gang og jeg hørte smaskene hele tiden nu. Ååå, nu kommer jeg, madmor hylede og tørklædet forsvandt fra øjnene. Det gør jeg også, også mig, hørte jeg fra samme sted, jeg så de to som gjorde mig voksen, sidde mod hinanden og gynge i takt og skrige højt: Den går, ja det går på mig, ååå ja den gåååår, åååå jaaaa, og mine kramper kom og kom og min tissemand sprøjtede ind i ”tante” et sted. Og hun skælvede over hele kroppen tror jeg. Madmor råbte og skælvede i kroppen og min krampe begyndte at aftage. Jeg vidste ikke om det var rigtigt at blive voksen så hurtigt, men nu blev jeg det altså.

Den sommer sidder i mindet og der skete mere på gården hvor jeg tjente, men nu har jeg fået det ud jeg som voksen har tænkt meget på og jeg vil gerne have kommentarer før jeg afslører mere af mine oplevelser på vej til at blive voksen. Så fortæller jeg måske om da vi igen byttede seng og at madmor ville at jeg skulle vaske mig sammen med hende i kælderen næste gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.