Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hi again. Det var som sagt en vildt forrygende første aften og nat med vor unge fyrige elsker. Ingen af os havde nogensinde mødt en mand der bare kunne sammenlignes med denne 16-årige fantastisk byggede kropsatlet.

SEX I DAG?

Som jeg vågnede om morgenen lå jeg lige ved siden af ham. Det var en fantastisk fornemmelse at mærke hans dejlige brune hud, være tæt på min. Jeg kyssede hans skuldre, mens hans stadig sov sødt ovenpå hans kraftanstrengelser aftenen og natten forinden.

Som han lå der på ryggen, så han aldeles gorgeous ud. En rigtig pragtmand at se på, trods hans ungdommelige alder. Jeg lod min ene hånd køre det tynde sengetæppe ned over hans krop, Det var jo dejligt lunt i vejret, og til sidst fik jeg vippet sengetæppet væk fra hans overdådigt store lem.

Jeg lå og beundrede hele hans ungdommelige skikkelse, og det kløede i fingrene for at gribe fat i den store krabat, der havde ført mig og veninderne ind i et følelsesmæssigt og seksuelt paradis, vi ikke tidligere havde oplevet.

Cynthia, der lå på den anden side af ungersvenden, måtte være blevet vækket af min nedrulning af sengetæppet, for pludselig mærkede jeg hendes brune øjne fange mine. Sammen mødtes vi i et varmt smil, mens vi forsigtigt kyssede vores betvinger.

Vi fik skilt hans lår forsigtigt ad, og lagde dem ind mellem vore egne bløde lår, mens vore søgende fingre gled hen over hans store dejlige pik, der endnu var i en halvslap tilstand.

Vi satte os halvt op og lod vore store giganter dingle let hen over hans flade mave, mens vore hænder æltede og masserede den store pik, ikke hurtigt eller hårdt, men forsigtigt og ganske stille.

I søvne begyndte den store lykkestav at blive en smule stiv. Karla var nu også vågnet fra hendes døs, og så hvad der var ved at ske. I en stilhedens pagt fik hun sat sig halvt op fra hendes leje ved hans fødder. Hendes enorme batterier svingede og svajede ind over den halvstive pik, mens hun satte sig på hug mellem hans kraftfulde lår, der var godt pakket ind i Cynthias og mine bløde lår..

Karlas to hænder greb også forsigtigt om den store pik, og vore fire hænder tog fat om stangen og kørte huden langsomt frem og tilbage over pikken, der blev stivere og stivere. Norma og Mel vågnede også ved de små bevægelser der var i sengen. Hver af dem satte sig bag ved Cynthia og jeg, og nærmest lænede sig ind over os.

Med en hånd på pikken og en hånd på hans nossepose, deltog de i øvelsen med at rejse giganten til fuld erektion. Vore store patter dirrede og blævrede i takt med vores bevægelser på den stive gigant den efterhånden var blevet helt sprængklar.

Der var såmænd fin plads til alle seks hænder på pikken og vi tog det ene følelsesfulde ryk efter det andet, mens vi nød synet af Toms unge ansigt der stadig var i søvnens og uskyldens rige, mens vi fem modne kvinder med håndkraft rykkede og hev i vores fælles enorme lykkestav.

Vi aner ikke hvad Tom har drømt mens dette stod på, men vi nød at lege i fred og ro med giganten. Cynthia og Norma satte deres munde og tunger ned til pikhovedet og slikkede de små sekreter ud, som Tom afleverede under vores følelsesfulde behandling.

Det ville Karla ikke stå udenfor, så også hun fik sat sit mundtøj ned til pikhovedet, og de tre damer lod deres vilde våde tunger danse hen over pikhovedet, mens Cynthia og jeg kyssede hans mave og torso.

Med et kom Tom i al sin pragt, Spermen strømmede ud af hans enorme pik, og sprøjtede op i ansigtet på Mel og Karla. ikke en dråbe gik til spilde, da de to og Norma nærmest slikkede hinanden rene for hans safter.

Det gav Cynthia og jeg muligheden for at kaste vore slikne tunger og mund ind over kæmpepikken, og få suget de sidste dråber ud af hans enorme pik. Uhmmm det var dejligt. hans unge safter smagte eventyrligt, og det var en nydelse at gøre ham tilfreds, selvom han nok ikke helt var vidende om det, da han jo stadig sov.

Tom gryntede lidt mens de seks hænder og to munde forsøgte at forlænge hans sovende lykketilstand. Men vi måtte slippe, for Tom var i søvne ved at vende sig om på siden.

Han lagde sig om mod Cynthia, hvilket betød at jeg måtte med lårene slippe det dejlige tag jeg havde i hans unge muskuløse lår. Cynthia vendte hendes enorme bagdel til hans skød og løftede op i det ene ben.

Karla greb om hans store pik, og placerede den inde mellem hendes store tunge brune lår, så lagde hun det andet lår over han atter slappe pik, der nu var klemt inde i en gigantisk brun sandwich af bløde lår.

Karla strøg ham op og ned af lårene, og jeg greb fat i hans unge faste bagdel sammen med Mel. Jeg bevægede mig langsom ned mod hans bagdel, og sammen med Mel begyndte vi at slikke ham i røven. Det var en vidunderlig oplevelse. jeg havde ikke prøvet det før, men jeg vidste instinktivt at jeg ville nyde at lade min tunge rotere dybt inde i hans sensuelle bagdel. Men det skete i en hård kamp med Mel.

Norma satte sig op til hans hoved og hendes helt vanvittigt store brune giganter svajede let hen over hans skuldre og hans hoved.. Karla fik lænet sig ind over Cynthias skød, og mens Cynthia langsomt vuggede frem og tilbage, med hans unge virile kæp placeret inde mellem hendes brune tunge lår, greb Karla chancen og slikkede pikspidsen når den kom til syne foran på Cynthias lår.

Sådan gik der et lille stykke tid, inden Tom vågnede af hans søvn. Han blev mødt med et kærligt kys på kinden af Norma inden hun atter lod hendes brune giganter danse hen over hans hoved og skuldre.

Det varede ikke lang tid for Tom til at beslutte sig. Han var mere end oplagt denne morgen. Han søgte med hans unge fingre at befri hans nu atter imponerende stive stav fra det bløde brune leje som Cynthia gav, og i stedet putte den ind i hendes våde fisse. men Cynthia vægrede sig noget ved atter at få denne gigant til at udfylde hendes allerede godt tilfredsstillede hul.

Hun spurgte derfor om andre kunne overtage tjansen. men alle havde fået mere end nok sidste aften og nat, og kunne slet ikke tage mere pik, men nød i stedet at lege og glædes ved den imponerende og smukke pragtstav som Tom havde.

Pikken blev befriet og sammen slikkede og suttede vi den store pik til den anden kæmpeudløsning denne morgen, Hvilket Tom jo ikke anede da han havde sovet så smukt ved den første. Imens slikkede vi den pæn og ren for hans udgydte dejlige safter, atter blev den og for tredje gang denne morgen, stiv.

Tom kiggede med indtrængende øjne på os, om ikke nogen ville befri hans trængsler og tilbyde et af vores drivvåde huller til hans kæmpefallos. Men ingen af os kunne.

Vi var kede af at vi ikke kunne stå mål med den unge knægts formåen, mens vi en rundkreds rundt om hans unge flotte krop diskuterede hvad vi skulle gøre.

Tom lå bare i en mellemtilstand af tilfredshedsstillelse og fortsat begær. Til sidst kom Karla på at hun da kunne ringe efter par gode veninder, der helt sikkert gerne ville hjælpe med at tilfredsstille ungersvendens begær. Hun spurgte Tom om han ikke kunne huske hendes to veninder Evy og Cleo som havde mødt da de var på besøg sidst.

Det kunne Tom godt. Karla vidste at de syntes godt om Tom, det kunne hun se på deres øjne, når han gik omkring i villaen. Hun spurgte om Tom kunne tænke sig at lege med de to madammer. Tom svarede lidt forlegent og stille ja. Karla forsikrede om at de to kvinder i hvert fald havde nogle ordentligt store bryster, og mente nok at vide at det kunne Tom godt lide.

Noget svar kom der ikke fra ham, da hans hoved var pakket ind i Cynthias, Normas og mine kæmpeballoner, der æltede og masserede det unge smukke hoved, mens vore hænder spillede hen over hans ungdommelige bryst.

Og mens Mel nu var lidt alene til den enorme stive pik, og give den en fortjenstfuld behandling gik Karla ind og ringede til de to veninder.

Det varede ikke længe inden hun kom tilbage, havde forklaret de to madammer hvad sagen gik ud på, og som hun sagde, de var ellevilde, og allerede på vej inden hun næsten nåede at slutte samtalen.

Der gik vel højst et kvarter inden vi kunne høre en bil bremse hårdt op ude på gaden, en dør smække og kort efter et klemt på dørklokken. Karla rejste sig, tog en mørk tynd neglige på, og gik ud for at åbne døren. Vi andre fire fortsatte vores stille leg med ungersvenden, der lå inde midt i vores frodige ramme, vi dannede om ham.

Inden længe stod Karla i soveværelsesdøren med en utrolig flot kvinde. Hun var som os andre omkring de halvtreds år, måske lidt yngre. Havde et fantastisk flot brystparti der var noget større end mit. Hun havde langt krøllet mørkt hår, en let større mave og nogle tunge bløde lår, der sad under en stor bred bagdel. Det var Evy.

Hun smilede forlegent, mens hun så den unge mand ligge inde midt blandt os velpolstrede kvinder, men da hun så den kæmpepik der skød op imellem os, havde hun kun et ord tilovers. det var Wooaw -. Hun begyndte at klæde sig af for hans fodende, mens vi frigjorde Toms ansigt så han kunne følge med i løjerne på den kvinde der snart skulle befri hans begær.

Hun var helt igennem efter de mål som vi senere har erfaret Tom elsker og beundrer. De enorme store bløde giganter blev snart befriet fra deres hårde indespærring i den store HHH-skål som vi senere erfarede at hun brugte.

Tom nød virkelig synet af hvordan denne pragtkvinde åbenbarede hele hendes allerede ophidsede krop. Det var helt vanvittigt.

De store bløde men stadig selvopholdende bryster der kunne gøre enhver mand svimmel, ovenover et lille buttet ansigt, med et kækt smil, og det lange sorte krøllede hår. Ned over den let buttede mave, til de store bløde lår, der var pakket ind i hvide nylonstrømper til halvt oppe på lårene. Trusser havde hun ikke på, så Tom fik et alletiders syn til hendes glatbarberede mis, der allerede var begyndt at vise de første fugtighedstegn.

Da hun var kommet af med kludene varede det ikke lang tid inden hun deltog i løjerne sammen med os andre matroner. Hun kyssede blidt Tom og fortalte ham sagte at sådan en pragtstav havde hun aldrig tidligere set, Hvorefter hun gled ned over hans krop kyssende ham hele vejen, mens hendes gigantiske granater flød ud over hans bryst.

Tom greb begærligt efter dem, imens den anden hånd kørte rundt på Cynthias velformede fedtpudebagdel. Det varede ikke længe inden Evys mund og tunge slikkede om kap med os andres over det spændte pikhoved. Hun spurgte forsigtigt vi andre, om hun måtte bemægtige sig staven med hendes hungrende grotte, og vi tilskyndede hende til at sætte sig op på pikken der havde nået sin fulde erektion.

Hun satte sig ind over pikken med front mod Tom. Vi andre fik dirigeret den store stav hen så den pegede lige op imod hendes lysthule, hvor hendes safter allerede så småt var begyndt at løbe ud, i forventning og fryd over det der skulle komme hende til gode.

Få sex i dag

- Iyyyaah- stønnede hun højlydt, mens hun prøvede at få plads til så meget af den store stivert inde i hendes grotte som muligt. Hun pustede ud, og fik atter plads til lidt mere, og til sidst lykkedes det hende over flere forsøg at få hele pikken ind i sig.

Nu satte hun i gang, i et stille ridt overskrævs på ham. Hendes bløde store lår klistrede sig ind til hans krop. Cynthia sad overskrævs på hans ene lår, og nussede og kælede for hans spændte nosser, og jeg sad overskrævs på det andet lår. Vi kunne tydeligt høre hvordan smaskelydene fra Evys og Toms forbundethed forplantede sig rundt i lokalet. Hun var drivvåd..

Karla, Norma og Mel kælede for hans bryst mens de tilbød hans hoved det bløde og saftige leje, deres kanonpatter nu engang kunne tilbyde. Han selv greb ud efter Evys store tunge patter der svajede og dinglede foran hende, imens hun nød hvert stød hun fik igennem hendes underliv af hans overdimensionerede pragtpik.

Hendes patter klaskede så det var en fryd mod hendes brystkasse og imod hinanden og lød som dumpe jungletrommer, der lavede musikken til vores fælles kærlighedsakt.

Evy satte sig helt op, for at få det maksimale ud af hans lange tykke og stive pik. uhhh skreg hun nærmest og fortalte at det var så fantastisk. Helt deroppe havde aldrig nogen eller noget været uhhh- hun kunne slet ikke stoppe hendes frydefuldhed over denne ungersvends fuldkomne og uovertrufne skikkelse og mandspragt, trods han kun 16 år.

Ofte måtte hun holde inde i sit ridt, mens orgasmernes skyllen hen over hendes krop gjorde hende ude af stand til at foretage sig det mindste. Når hun så genvandt fatningen var det kun for atter at komme i det lykkerige som hans kæmpestav beredte for hende.

Sådan gik en tid, indtil vi blev afbrudt engang til af ringen på døren. Og lidt efter stod Karla med endnu en fuldvoksen moden kvinde i dørkarmen. Det var Cleo. Jeg havde set hende før, men uden sådan at bemærke hendes kvindelige kvaliteter. Men nu stak de lige i øjnene, som vi lå der omkring vores ungdommelige centrum.

Cleo var ikke det mindste genert og spurgte frejdigt om der dog var plads til mere kød på sengen. det mente vi nok og bød hende plads, undtagen Evy, der atter var helt væk i hendes egen lystfyldte verden.

Det går vist hedt for sig mente Cleo, mens hun med Karlas hjælp begyndte at tage tøjet af, ved siden af sengen, så Tom fik et herligt indblik i hendes kurverige krop, som den blev åbenbaret. Inden da havde hun lige givet ham et kys på kinden, og sagt at dette her, havde hun længe set frem til.

Tom tog straks fat i Cleos ben og førte dem op af de forholdsvis slanke lår. Cleo spredte villigt benene så hans unge liderlige hånd kunne føle hendes glatte hud ovenover strømpekanten. Så trak hun sig lidt tilbage og begyndte at tage hendes knaptrøje af. langsomt og sirligt, ligesom for at pirre Tom, hvis hoved stadig var i et ødselt hav af bølgende modne bryster fra Mel og Norma og lejlighedsvis Evys, når hun bukkede sig ind over ham.

Og hans lår og underliv var godt pakket ind i mine, Cynthias og Evys store runde bløde lår og ditto kæmpebalder.

Cleo havde et kort lyst hår, og nogle små nærmest kinesiske øjne, der blev ekstra fremhævet af, at hun bestemt havde gjort noget ved makeuppen. Hun var dog på ingen måde ellers, asiatisk af fremtoning..

På hendes overkrop bulnede to store bløde overmodne bryster frem. Også lidt større eller i hvert fald mindst på min størrelse. Hun havde åbenbart som Mel en vane med at bruge en BH en størrelse for lille, så det bløde brystflæsk poppede op inde midt i revnen på den sprængfyldte BH.

Ned over hendes 50 årige let buttede mave, var der en bred rød hofteholder og dertil på lårene et par matchende røde silkestrømper. Hendes bagdel var ikke så bred, men var stor og rund bagtil. Hun vrikkede let med kroppen, mens hun top BH en af og hendes to store patter flød udover hendes overkrop. De var minsandten store og fyldige og flotte.

De gyngede let til siderne da hun kom hen imod sengen, og lagde dem ind til Toms hoved der atter var pakket helt ind i modne patter da Karla atter havde indtaget sin plads ved hans hoved.. Tom slikkede begærligt og atter begyndte Evy sit ridt på hans ungdommelige lænder, men det varede ikke længe inden både hun og Tom måtte opgive projektet.

Tom kom med fuld kraft oppe i hende, og hans safter begyndte kort efter at løbe ud af Evy, der nu nærmest lå sammentrukken i kramper hen over ham. Cynthia og jeg krammede og nulrede hans nossepose, så han fik den maksimale nydelse ud af det.

Det fik Cleo spontant til at udbryde, at hun da vist var kommet for sent, men det mente vi andre nu ikke, da vi kendte alt til Toms fantastiske ildkraft i underlivet. Vi fik Evy af ham, og sagde at han nok burde få sig et bad, så kunne vi andre forberede lidt brunch til vor unge superhelt.

Cleo fik de sidste rester af tøj af, og sammen med Cynthia og Norma tog de Tom med ud i badet for at give ham et godt morgenbad. her fortsatte de med at fornøje sig med hans kæmpepik, mens han lå og blev vasket i det store badekar.

Cleo fik sat ind over ham og fik sine første vellýkkede ture på pikken, mens vandet skvulpede over kanterne til hendes bevægelser.

Vi andre byttede successivt med Cynthia og Norma indtil vi alle havde været i bad, og fået forberedt en form for brunch. Og hele tiden fornøjede Cleos underliv sig med den store kleppert i karret. Til sidst kom Cleo tilfreds og godt udmattet ind sammen med Evy og Tom der var blevet en særdeles renvasket ungersvend. Tom havde bare et stort badehåndklæde om livet.

Omkring ham, stod 7 storbarmede og fuldmodne kvinder, med et begær der var stillet, men også en sult efter mere. Vi skulle bare lige sunde os. Sådan gik dagen slag i slag. Lidt efter lidt kunne vi alle tage endnu en tørn med ungersvenden, hvis evner virkede upåklageligt gennem hele dagen.

Vi skiftedes til at køre hjem og hente nyt tøj, og da vi var sidst på eftermiddagen efter utallige omgange med Tom, sad vi alle ude ved Karlas swimmingpool og nød det gode vejr. Vi var helt nøgne og på ingen måde generte. I en af liggestolene lå Tom med et klæde over hovedet mens vi kvinder skiftedes parvis til at slikke og sutte på den nærmest evigt stive pik.

Men han var mere end alene 7 kvinder kunne klare, så...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.