Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Historien som jeg vil fortælle foregik i efteråret 2005. Jeg er en mand på 45 år, har en hjemmegående kone og to børn, en dreng på 18 og en pige på 15. Jeg arbejder i et større firma som har afdelinger både på sjælland og Jylland. Jeg er ansat som IT-konsulent, så det betyder at jeg skal rejse lidt frem og tilbage imellem de forskellige afdelinger, men har fast bopæl i en mellemstor jysk by. Sommetider skal jeg være væk i flere dage også bor jeg på hotel.

Denne gang skulle jeg være i København i en uge, så firmaet havde fundet et flot hotel midt inde i København, man bliver lidt ekstra forkælet når man nu bruger så mange timer væk hjemmefra.

SEX I DAG?

Det er søndag eftermiddag og jeg er alene hjemme med min kone. Jeg er ved at gøre mig klar til at køre, fordi jeg skal nå færgen der sejler imellem Århus - Sjællands Odde. Jeg pakker bilen og kysser min kone farvel. Jeg har prøvet dette mange gange før, så det er ved at være lidt trivielt. Men det er mit job, så jeg sætter mig ud i min sorte BMW og kører imod færgen.

Da jeg kommer ombord går jeg op i restauranten, jeg har ikke spist aftensmad, og er ved at være ret sulten. Jeg sætter mig ved et bord og venter på at jeg kan bestille, der er mange mennesker på denne afgang, så alle andre steder er der helt optaget, undtagen i restauranten, der er altid plads, fordi man skal købe noget for at må sidde der. Imens jeg sidder og venter på servitricen, kommer der en ung pige hen til mig og spørger, med sjællandsk accent, om hun må sætte sig ved bordet, jeg siger selvfølgelig ja, og hun sætter sig ned overfor mig. Jeg kan se at hun er på alder med min datter, nogenlunde samme størrelse, måske lidt mere spinkelt bygget. Hun ser rigtig køn ud, med store brune øjne og brunt skulderlangt hår. Jeg kan ikke lade være med at sidde og beundre hende lidt så opdager slet ikke at servitricen er kommet. Da hun rømmer sig lidt får jeg næsten et chok og vender mig om imod hende og hun spørger mig hvad jeg skal have. Jeg bestiller lidt buffet og et glas rødvin og imens hun skriver ned spørger hun hvad den unge pige skal have og hun siger at hun ikke skal have noget. Servitricen siger at hun ikke må sidde i den afdeling så. Pigen undskylder og siger at det vidste hun ikke, så skal til at pakke sine ting, da jeg hurtigt indskyder at pigen er min datter og at hun vel gerne må sidde sammen med mig og hvis det er et problem så vil jeg gerne bestille noget til hende og spørger om hun er sulten, men hun ryster forlegent på hovedet og servitricen siger at det er helt i orden og undskylder og går videre til næste bord.

Jeg smiler til pigen og hun smiler lidt genert igen imens hun visker tak. Jeg siger at det var så lidt og at jeg for i øvrigt hedder Lars, og spørger hvad sådan en sød pige ellers hedder og hun svarer at hun hedder Sine og er 15 år. Jeg siger at jeg er sulten så jeg går op til buffeten og da jeg kommer tilbage sidder Sine og læser i en bog, jeg sætter mig og spørger hvad hun læser. Hun svarer at det er lektier og at hun er ved at skrive på en opgave i 8. klasse som hun snart skal være færdig med, men hun er langt bagefter fordi hun har været på weekend hos sin far i Århus og har slet ikke haft tid til at lave noget på opgaven. Hun er lidt fortvivlet fordi hun ikke ved hvordan hun skal gribe det an. Jeg spørger hvad opgaven er og hun svarer at det er om det gamle Grækenland. Jeg tænker at det var da sjovt for sådan en opgave havde jeg lige hjulpet min datter med, så jeg fortalte at det kunne jeg sagtens hjælpe med hvis hun havde brug for det. Hun svarer at det ville hun være rigtig glad for fordi hun ved ikke hvem hun ellers skal spørge om hjælp pga. hun har ingen søskende og hendes mor har natarbejde så hun sover om dagen og har ikke tid til hende. Jeg siger at det kan vi sagtens finde ud af fordi jeg skal være i København i en uge og jeg skal ikke noget om aftenen, bare være på hotellet. Jeg spørger hvor hun bor og hun svarer at hun både bor og går i skole på Nørrebro. Jeg siger til hende hvor jeg skal bo på hotel og vi sidder derefter og snakker som om vi har kendt hinanden i flere år. Jeg kan mærke at hun føler sig meget tryg ved mig og vi sidder og pjatter og griner lidt. Vi er nu ved at ankomme til sjælland og jeg spørger hvem hun kører med herover og hun fortæller at hun er med bussen, så vi følges ad ned til vogndækket. Jeg giver hende mit mobilnummer for så kan hun ringe om mandagen hvis hun vil have lidt lektiehjælp.

Få sex i dag

Næste dag efter arbejde, tager jeg ud for at få noget at spise. Imens jeg sidder på restauranten og får noget aftensmad, begynder min mobil at bippe, det er Sine. Hun skriver: "Hejsa, tak for sidst, det var hyggeligt at snakke med dig i går. Vil du stadig hjælpe med mine lektier? knuz Sine" Jeg begyndte at rødme lidt over beskeden for synes at den var sød, især det der "knuz sine", men sådan skriver piger jo i den alder og det skal man nok ikke lægge så meget i. Jeg skriver tilbage at jeg bestemt også synes at det var hyggeligt i går på færgen og at jeg selvfølgelig stod ved mit tilbud om lektiehjælp. Jeg kunne godt mærke at tanken om at skulle hjælpe lille sine med sine lektier var lidt pirrende og det begyndte at dunke lidt i pikken. Jeg har længe kigget lidt efter en af min datters veninder og tænkt hvor dejligt det kunne være at forføre en lille og uskyldig pige som hende. Nu havde jeg måske chancen. Men jeg skulle jo passe på med ikke at ødelægge vores gode forhold v ed at skræmme hende med at gå for hurtigt frem.

Jeg skriver til Sine at jeg ikke har nogen planer i aften, og hun svarer at det vil passe hende fint hvis jeg gad komme og hente hende kl. 19.30 for så er hendes mor taget på arbejde.

Vi aftaler hvor jeg skal hente hende og jeg tager ind til hotellet og får mig et brusebad og gør mig klar til at hente hende.

Da klokken nærmer sig 19.30 kører jeg til Nørrebro og holder og venter på Sine der hvor vi har aftalt. Jeg er lige ankommet lidt i halv otte og jeg venter ikke mange minutter før jeg ser Sine komme gående hen imod mig. Hun er virkelig en køn pige tænker jeg og det begynder allerede at rykke lidt i pikken. Hun åbner døren og siger hej, hvorefter hun sætter sig ind og vi kører.

Vi ankommer lidt efter til hotellet og jeg beder Sine om at vente imens jeg går hen til receptionen og får min nøgle.

Jeg henter Sine og vi går op på mit værelse, nr. 388. Vi går ind og jeg tager hendes jakke og hænger den på en bøjle. Jeg tager også min jakke af og hænger den på plads. Sine står og kigger lidt nysgerrigt rundt i værelset og jeg spørger om hun har lyst til noget, hun svarer "ja tak en cola, hvis du har". Det har jeg da og går hen til minibaren og knapper en cola og giver hende den, jeg kunne egentlig godt trænge til en øl siger jeg, og knapper en øl op. Vi sætter os ned på kanten af sengen og skåler i hver vores drinks og snakker lidt om turen i går, vi blev enige om at det da var lidt sjovt at vi mødes der og falde i så god snak selvom vi ikke kendte hinanden. Hun sagde at hun har savnet en voksen hun kunne snakke med. Vi kunne begge lide hinandens selskab. Da vi havde drukket ud spurgte jeg om hun havde husket hendes skolebøger. "Selvfølgelig", sagde hun med et smil. "Fint så lad os se på opgaven", sagde jeg, "men der er desværre kun det der bord og en stol" fortsatte jeg og pegede hen på et lille skrivebord med tilhørende stol. "Nå okay" sagde Sine og satte sig ned. "Hvor skal du så sidde?" spurgte hun. "Jeg ligger mig bare ned på sengen og læser en bog, så må du lige sige til når du har brug for hjælp, så kommer jeg over til dig". "Så er det jo næsten som at være i skole" griner hun. "Ja det kan man godt sige" griner jeg. Hun begynder at læse i en bog og skrive notater. Jeg ligger på sengen bagved Sine og prøver på at læse, men jeg kan ikke rigtig koncentrere mig. Jeg ligger og kigger på hvor dejlig hun ser ud der bagfra imens hun koncentrerer sig om at læse og skrive. Hun ser så uskyldig ud og jeg tænker på om hun måske er jomfru, hun er jo trods alt kun 15 år, så går det op for mig hvor ung hun egentlig er og tænker om det er forkert det jeg gør. Men på den anden side er hun jo "lovlig" om man så må sige. Jeg lukker øjnene lidt og tænker på hende. Jeg beslutter mig for at tage det stille og roligt og så se hvad der sker. Imens jeg ligge r der og drømmer, kan jeg pludselig høre Sine sige " nå, nu ligger du vel ikke der og falder i søvn vel, Lars?" Jeg åbner øjnene med et sæt og siger " nej nej nej, bare rolig, jeg lå bare og tænkte", jeg smiler til hende og hun smiler igen og siger "det var godt, hehe". Jeg spørger om hun er gået i stå og hun svarer at det er hun, der er noget i teksten hun ikke forstår. Jeg stiller mig hen til hende og bukker mig ind over hende. Jeg kan lugte hendes dejlige nyvaskede hår, uhmm, let og frisk. Hun sætter sig lidt op og kommer derved til at røre min bule i bukserne med hendes arm. Ren refleks flytter jeg mig lidt og tænker på om hun opdagede bulen i bukserne, hun ignorer det tilsyneladende og spørger videre til teksten. Jeg står sådan lidt og vi snakker frem og tilbage, jeg synes faktisk at opgaven er spændende og i min iver kommer jeg til at sige "Jeg er ved at få lidt ondt i ryggen, kan jeg ikke sidde på stolen, så kan du sidde på mit skød?" og kom med det samme til at tænke

på at jeg så nok vil få stiv pik igen og det bliver svært at skjule med Sine på skødet og jeg har en rimelig velvoksen pik. Men inden jeg når at tænke mere over det siger Sine, "okay". Jeg tænker, nå ja og hvad så, det er jo måske i virkeligheden det jeg vil at hun skal opdage, så må vi bare se hvordan hun reagerer. Jeg sætter mig ned og løfter Sine op på skødet, hendes spinkle krop vejer næsten ingen ting. Ganske rigtigt så går der ikke lang tid før jeg kan mærke at pikken er ved at rejse sig. Snart er den så stor at Sine ikke kan undgå at mærke den, og pludselig går hun i stå midt i en sætning og kigger op fra bogen, som om at hun tænker på noget. Hun siger ikke noget, sætter sig lidt bedre tilrette og snakker videre som om intet var sket. Jeg tænker at det var underligt at hun ikke reagerer på det. Måske kan hun selv lide det? Hvem ved hvad sådan en 15 årig pige i puberteten tænker. Måske er hun ikke jomfru? Jeg beslutter mig for at prøve hende lidt af. Hun har en kjole på, så jeg prøver først at lægge en hånd på hendes lår imens vi snakker, hun reagere ikke. Så prøver jeg at skubbe kjolen mere og mere op indtil jeg har hånden på hendes strømpebukser. Jeg bevæger hånden op imod hendes skridt. Da jeg rører hendes skridt, bliver hun tavs igen. Jeg masserer lidt i hendes skridt og kan mærke at hun er meget varm, hun siger stadig ikke noget. Måske er hun først nu ved at finde ud af hvad der sker imellem os. Hun er jo ikke så erfaren så hun kender nok ikke de signaler og seksuelle undertoner der kan være imellem mænd og kvinder. I dette tilfælde imellem en mand på 45 og en pige på 15. Jeg siger til hende at vi holder en pause med opgaven nu, for nu skal vi have lidt seksualundervisning. Hun nikker bare uden at sige noget. Jeg sætter hende op og trækker stolen lidt bagud. Hun står nu med ryggen til mig i hendes fine kjole. Jeg tager og knapper kjolen op i ryggen og lader den falde ned på gulvet. Jeg trækker strømpebukserne ned til gulvet og hun løfter pr automatik benene så bukserne kan komme helt af. Enten så tør hun ikke andet eller også så tænder hun på at blive forført på denne måde, men på den måde hun nærmest gnubbede sin røv imod min bule i bukserne før, så jeg tror mest på det sidste.

Hun står nu der foran mig kun iført små søde trusser og en T-shirt. Jeg vender hende om og kigger hende ind i øjnene. Hun fortrækker ikke en mine. Så beder jeg hende om at knappe mine bukser op og hun adlyder uden at sige noget. Jeg løfter mig lidt fra sædet så hun kan tage bukserne helt af. "Også underbukserne" siger jeg. Hun gør som jeg siger. Hun sidder nu på hug foran mig og bare kigger på min store pik, som nu står og svajer som en flagstang. Hun sidder nærmest med åben mund og glor på den, som om hun aldrig har set en pik før, så jeg siger "ja sådan en har du måske ikke set før, nu skal du lære hvad den kan bruges til min pige". Jeg beder hende om at tage om den med sin ene hånd, og køre op og ned på den. Men den lille hånd kan ikke selv magte det, så jeg beder hende om at bruge begge hænder. Hun kører op og ned langsomt og jeg kan mærke hvordan min pik dunker imellem de små uerfarne hænder. Jeg bliver endnu mere liderlig over dette syn. Jeg siger til hende at hun skal sutte på min pik. Hun stikker prøvende hendes lille tunge hen til det store pikhoved og smager forsigtigt på det. Jeg tager fat om hendes hoved og prøver forsigtigt at presse hendes mund lidt ned over pikhovedet, og jeg må sige at hun er meget lærenem. Hun kører nu hovedet op og ned imens jeg læner mig tilbage og nyder det dejlige syn.

Jeg siger til hende at hun skal rejse sig op, og det gør hun. "Tag dine trusser af" befaler jeg. Hvilket syn der møder mig. En dejlig ung dunet fisse. Jeg tager min ene hånd hen til den og mærker, jeg får næsten et helt chok, hun er jo driv våd den liderlige lille tøs! Jeg kigger på hende, men hun kigger væk som om hun skammer sig. Jeg ligger hende op på bordet og begynder at slikke hende. Hun smager fantastisk. Hun begynder snart at ligge og vride sig. Jeg stopper og rejser mig op. "Nu skal du sgu prøve en ordentlig pik" siger jeg til hende og tager fat om min stive pik og prøver at få den ind. Men hun er utrolig stram. Hun begynder at pibe lidt fordi det gør ondt. Hun siger at hun ikke vil, men jeg siger at det ikke er noget hun bestemmer hvis hun vil have lektiehjælp. Hun prøver at bide smerten i sig og jeg har snart fået mit pikhoved ind i hende. Jeg kører forsigtigt pikken frem og tilbage. Hun giver et lille skrig. Den kommer lidt længere ind og jeg begynder at kneppe hende hårdere imens jeg holder hendes spinkle arme nede bag hendes hoved. Jeg kan nu mærke at jeg ikke kan komme længere ind i hende, så jeg begynder at kneppe hende hårdere og hårdere imens hun ligger og klynker. Jeg kan mærke at jeg snart skal komme, så jeg trækker mig ud af hende og befaler hende at tage pikken i munden og det gør hun, nærmest med velbehag sluger hun min pik selvom hun er ved at brække sig. Jeg presser hendes hoved imod min pik idet jeg kan mærke at jeg skal til at sprøjte alt mit opsparede sæd ind i hendes lille mund. Jeg siger:"slug min sæd lille skat, nu kommer jeg ååååhhhhh….." Hun prøvede at sluge alt det hun kunne men måtte give op og noget af det løb ned ad hendes kinder og hals. "

Bagefter bad jeg hende om at tage sit tøj på og jeg gjorde det samme. Jeg sagde at undervisningen er færdig for i dag, men fortsætter i morgen, samme tid og sted. Jeg smilte til hende og hun smilte igen og nikkede "ja". Derefter kørte jeg hende hjem og det gentog sig hele ugen og hun nåede også at blive færdig med sin opgave.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.