BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Peter var den eneste der havde fundet brevet interessant.

Han havde straks efter, han havde modtaget det, ringet til hans søster. Men som altid var Karin fuldstændig ligeglad med familiens historie, og evt. hvor deres evne stammede fra.

SEX I DAG?

"..du kan beholde det hele.." havde Karin sagt, da hun havde hørt de havde arvet en ejendom i Polen

"..du kan jo tage ned og kigge på det...der er helt sikkert en enkelt bondekone du kan misbruge...eller en bondemand.." havde hun spydigt sagt i telefonen, før hun bekendtgjorde, at hun altså var nød til at løbe, for hun havde så frygteligt travlt. Og så var den samtale færdig.

Peters egen efterforskning af sin familie og deres evner var sluttet ved Samsø i 1944. Intet kunne der findes om sin mors familie før denne dato.

Peter havde hurtigt sat sin privatdetektiv på sagen, og sendte ham brevet.
Denne vendte tilbage 2 uger efter, med de få informationer han havde fået gravet frem.

Arven stammede, fra en gammel tysk herre med navnet Carl Clauberg. Privatdetektiven havde været på selve ejendommen, og fået en rundvisning af stedets forvalter Hr. Wahl. Denne havde arbejdet for Hr. Clauberg siden 1952. Hr. Wahl ville ikke ud med yderligere informationer, medmindre Karin og Peter personligt mødte op.

Detektiven kunne fortælle at den afdøde Carl Clauberg var tidligere SS officer, og havde arbejdet for russerne efter krigen. Mere kunne han ikke finde på Clauberg.

Privatdetektiven ville også lige indskyde, at der fandtes et større pengeskab i huset, som ikke havde været åbnet siden Hr. Claubergs bortgang.

Peter begyndte straks at planlægge hvordan Karin kunne lokkes med til Polen.

- - - -

Peter stod i ankomsthallen, og så forbavset sin tvillingesøster komme trækkende med sin egen kuffert. Hun rejste normalt ingen steder uden Trine.

"..hun støder til mig i Singapore.." sagde Karin og gav ham et kys på kinden. Hun havde åbenbart set Peters forbavsede udtryk i ansigtet.

Trine var en meget flot dansk pige på 22 år, og en af de få mennesker, hverken Karin eller Peter kunne "bruge". Det skete med års mellemrum, at de stødte på sådanne personer, Karin havde døbt dem "sorte"

Karin havde haft Trine ansat som sin privatassistent siden hun var 17.

Peter havde Karin mistænkt for at have et seksueltforhold til hende, som Karin dog hårdnakket afviste.

"..jeg har skam prøvet.." havde hun fortalt Peter.

Karin overlod sin kuffert til Peter, og svansede i forvejen over mod terminalens udgang. Peter greb kufferten og gik lidt bag Karin. Han lod blikket glide op over hende dejlige ben og og hendes lille frække røv.

"..din gris.." kom det små grinende fra Karin. Flovt slog Peter blikket ned.

Peter kunne overhovedet ikke åbne sin søster, men Karin kunne åbne ham så let som ingenting. Hun kunne dog kun "læse" ham.. ikke påvirke!

Limousine chaufføren overtog kufferten mens Karin og Peter satte sig ind.

"..du kender min smag.." sagde Karin sødt til Peter, mens hun mageligt lagde sig tilrette på det ene sæde.

"..hvornår er ved huset og hvornår flyver vi videre.." fortsatte hun.

Peter forklarede hende, at turen burde tage ca. 2 timer. Hvis ikke der fandtes nøgler til det store pengeskab, så havde han allerede telefonnumre på folk, som kunne bryde det op.

Hvis det hele gik som det skulle, kunne de være i Warszawa 4 timer efter skabet var åbnet. Nærmeste lufthavn med direkte forbindelse til Singapore forklarede Peter.
Han havde allerede købt 3 First Class billetter med Singapore Airlines til kl. 2230. Han troede jo Trine var med...

"..så vi er stadigvæk i Singapore i god tid?" spurgte Karin.

Peter grinede højlydt.

"..Miss Asia starter først om 3 dage.." og fortsatte.. " og pigerne ankommer først i morgen aften.."

"..Jeg har lejet 2 store executive suiter på Hilton i to uger.. du har masser af tid Karin.." lo Peter

Karin så helt lykkelig ud ved de oplysninger.

"..har du fundet ud af mere om alle de smykker?.." spurgte Karin dernæst synligt interesseret.

Peter fortalte hende, at han var overbevist om, at pengeskabet bugnede med uvurderlige smykker fra den tidligere ejes fortid, og måske endda værdifulde malerrier.
Han krydsede finger for, at Karin havde "sluppet" ham og ikke kunne mærke han løj. Heldigvis for ham havde havde han ret..

Hun havde slugt hans madding råt. Muligheden for uvurderlige smykker, og 14 dage med Asiens smukkeste unge kvinder, havde med lethed lokket Karin bort fra New York.

Mens Limousinen kørte ud af Krakow trak sorte skyer sig sammen i øst. Den retning bilen kørte...

- - - -

De fleste ansatte havde modtaget en pæn sum penge fra boet, da deres ansættelse stoppede ved Claubergs bortgang. De eneste to der stadig blev aflønnet af boet, var Hr. Wahl og en stuepige. Deres ansættelse ville ophøre når boet var afhændet.

Hr. Wahl stod, og kiggede ud af vinduet, mens regnen ubønhørligt piskede ned. Han var den eneste på ejendommen. Da uvejret tog til i styrke, havde han bedt stuepigen om at rede op i to af værelserne bare for en sikkerhedsskyld og derefter sendt hende hjem.

Wahl så frem til, at kunne fortælle sandheden om Clauberg og ham selv..

Så brød et par skarpe forlygter igennem mørket og den silende regn.

"..så er det nu.." tænkte Hr. Wahl. Langsom gik den gamle mand ud, og tog sin jakke på.

Han fandt en paraply frem, og gik ud for at tage imod.

- - - -

Karin var for længst faldet i søvn på sit sæde. Peter sad i sine egne tanker, og ænsede kun svagt, at bilen sagtnede farten, og drejede ind ad en grusvej. Men pludselig kunne han høre støj, som nærmede sig forfra. Han rullede vinduet ned om til chaufføren, og kiggede ud gennem forruden, samtidigt med at limousinen stoppede helt op.

Brandbiler med deres udrykningsblink tændt, holdt og spærrede vejen. Peter kunne sagtens se den brændende ejendommen igennem den silende regn.
"..den får de ikke slukket.." tænkte Peter.

Han gjorde tegn til chaufføren, at han skulle gå ud og snakke med brandfolkene.

Med et stort suk, åbnede han døren, og gik ud i uvejret. Karin vågnede langsomt da bildøren smækkede.

Da chauførren kom tilbage, satte han sig drivvåd ind i bilen og sagde "..Piorun..". Peter så spørgende på ham. Så prøvede den polske chauffør på tysk "..Blitz.."

Peter bandede indvendigt..

" ..Warszawa.." sagde han så til den våde mand, og satte sig tilbage på sit sæde.

Karin satte sig op og gabte.."hvad sker der?.." spurgte hun så.

"..tror det var et lyn.." forklarede han. "..Huset er et kæmpe flammehav!."

Limousinen vendte rundt og kørte mod Nord.

"..Hvad med alle smykkerne.." udbrød Karin med store øjne.

Han forklarede hende, at intet kunne holde til den intense varme....heller ikke smykker i et pengeskab.
Han betragtede det ikke som en løgn, for han vidste jo godt, at det var højest usandsynligt, at der var sådanne i pengeskabet. Men hvad der end havde været i det pengeskab, gik det nu op i røg..tænkte han irriteret. Han måtte lige have opsporet Hr. Wahl, når han kom tilbage til Danmark.

Da bilen forlod ejendommen, lagede ingen mærke til, at en sort Audi fulgte efter Limousinen.

- - - -

De fulgtes ad hele vejen op til deres suiter, som lagde ved siden af hinanden. Han kunne se, Karin var i et strålende humør, nok mest fordi Trine ventede på hende, tænkte han.

De aftalte kort at mødes i baren kl. 2100. Så gik de hvert til sit.

Peter var rigtig irriteret over det der var sket i Polen. Han trængte til at få raset ud, så han kunne begynde at nyde ferien.

Han tog et hurtigt bad og begav sig dernæst ned mod hotellets udgang. Lige udenfor hotellet ventede en lang række taxier på kunder.
Han steg ind i den første og bad om at blive kørt til Suntec City...Singapores største Mall.

Han gik stille og roligt rundt i det store Mall, og kiggede på kvinder. Der var tusindvis af kvinder i det store Butiks-kompleks på dette tidspunkt af dagen. Han mærkede hvordan han lem vågnede op til dåd.

Rulletrappen førte ham op op 3 sal, hvor han vidste der lå en større eksklusiv lingeri butik. Han havde før "brugt" unge kvinder fra sådanne butikker.

- - - -

Kaia var lykkelig, mens hun stod der, og lagde eksklusivt undertøj frem på hylderne. Hun havde opnået noget, ingen af sine andre søskende havde. I en alder 19 havde hun fået fast job!

Fast og fast..Hun havde da en prøveperiode på 4 måneder, men hun skulle nok klare sig igennem!

Hun åbnede for for en ny kasse, der havde et stort"Made In China" stempel på siden.

De første 3 uger skulle hun kun fylde op på hylderne og lære butikken at kende. Dernæst ville hun langsomt blive oplært i at betjene kunder.

Hvis hun passede på sin krop, kunne hun dernæst se frem til fast arbejde, til hun var omkring 22år ..måske 23 år hvis hun var heldig. Så vidste hun godt, at hendes ansættelse ville blive afsluttet. Butikker af denne slags ønskede kun helt unge kvinder.

Kaia kiggede søgende op på hylderne, og fandt hylden med kassens indhold. Hurtigt genopfyldte hun hylden.

Hendes blik faldt på det store spejl ved siden af hylderne, og veltilfreds kiggede hun på sit eget spejlbillede. Hun lignede til forveksling, de skolepiger hun af og til stødte på. Den eneste store forskel var, at hun måtte bruge makeup.

Hun glattede på sin hvide skjorte, og rettede lidt på den korte nederdel, og fokuserede så igen på arbejdet.

Kaia så på kasserne og på hylderne. Alle hylderne for denne fabrikant var genopfyldte.

Glad og tilfreds begyndte hun at skubbe den lille vogn igennem butikken og ned mod lageret.

På sin vej så hun et par af de andre piger stå og små snakke lavmælt sammen. Om nogle uger var det hende, der kunne stå sådanne, og ikke skulle tænke på genopfyldning af hylder.

Kaia nærmede sig døren til lageret, og så at der stod en kunde, og kiggede på undertøj alene. Pigerne længere oppe i butikken kunne ikke se ham, fra hvor de stod. Hurtigt overvejede hun, om hun skulle hjælpe ham..men det turde hun nu alligevel ikke.

Han stod med ryggen til hende, da hun kom kørende. Lige i det sekund hun skulle til at skubbe vognen forbi ham, kom han til at træde tilbage, og ud foran hendes vogn. Det gav et bump i vognen!

Kunden sprang tilbage med et lille skrig, og stillede sig så på et ben, mens han ømmede sig højlydt.

Kaia så med rædsel på kunden, mens han stod og svajede, og var lige ved at vælte.

"..Undskyld..Undskyld." sagde hun til kunden, mens hun greb hans hånd så han ikke væltede.

Kunden kiggede på hende med et veltilfreds blik.....

- - - -

Allerede inden han tråde ind i "Asia Lingeri", havde han udvalgt hans offer.

Peter havde spottet hende igennem ruderne, mens hun gik, og fyldte undertøj på hylderne.

Han gik hurtigt ind i butikken, og spejdede igennem det meget store lokale for at finde lageret.

Næsten øjeblikkeligt blev han kontaktet af en af de smukke ansatte, som ville tilbyde sin assistance i butikken. Venligt forklarede han, at han gerne ville udforske butikken alene til en start, og hun lod ham fortsætte dybere ind i butikken.

Han opdagede en dør bagerst i butikken med påskriften "Staff Only" og begyndte at vente.

Der gik ikke langt tid, før han kunne se pigen komme ned mod ham med sine lille vogn. Han vendte ryggen mod hende, og kiggede ind i spejlet foran ham.

Lige da hun skulle forbi ham, trådte han med vilje tilbage, så hun påkørte ham.

Han stillede sig på et ben, og foregav at have smerter. Han svajede overdrevet med kroppen, og afventede, at hun bed på krogen.

Meget selvtilfreds mærkede Peter hurtigt hendes små bløde hænder på hans, og kontakten var skabt.

Inden hans fod igen var plantet på jorden, var han i fuld gang med at simulere hende.

Hurtigt lod han blikket feje igennem butikken, og fik åbnet døren ud til lageret.

Pigen sprællede en lille smule, mens han hev hende og vognen ud på lageret, og fik låst døren.

Med pigen i hånden gik han ind og så sig omkring..de var alene.

Pigens "spræl" var aftaget en del, men der var stadig lidt kamp tilbage i hende. Peter stoppede med at stimulere hende.

Han var kommet for at tilfredsstille hans egne lyster..ikke hendes! Han kiggede med vellyst på hende..Det var et godt valg han havde gjort. Han slap grebet om hendes hånd.

Pigen trak sig tilbage fra ham med et mærkeligt blik i øjnene, og ramlede lige ind i hendes egen vogn, så alle kasserne røg af. Peter kunne ikke lade være med at le højt.

Han begyndte at stimulere hende igen, og mærkede hvordan hun kæmpede imod.

"..kampgejst til det sidst.." tænkte han, mens han knappede sine bukser op, og lod dem falde til jorden.

- - - -

Kaia bandede af sig selv. Hun burde have skreget på hjælp ude i butikken, og nu var det for sent.

Ingen kunne høre hende ude fra lageret. Hun hørte manden låse døren.

Af en eller mærkelig årsag blev hun stærkt ophidset af hans hårdhændede behandling.

Hun havde altid haft sin fremtid som første prioritet, og fravalgt næsten alt kontakt med det modsatte køn på grund af dette. En sjældent gang imellem når lysterne blussede op, tilfredsstillede hun sig selv i sengen. Men det hun følte nu, var noget fuldstændigt andet. Noget hun overhovedet ikke havde kontrol over.

Hendes ophidselse blev ved med at stige, mens manden trak hende ind på lageret. Hun prøvede igen at hive sig fri uden held.

Kunden vendte sig om, og lod blikket glide op og ned ad hende.

Hun fik kuldegysning på ryggen af blikket, og mærkede forbavset hvordan hendes små brystvorter, blev helt hårde.

Kaia mærkede manden slap taget om hendes hånd, og hun trak sig skyndsom tilbage, mens hun prøvede at bestemme sig, for hvad hun skulle gøre. Pludselig stødte hun ind i hendes egen vogn, og alle kasserne røg på gulvet.

Manden slog en kort latter op.

Kaia mærkede hvordan vellysten begyndte at få overtaget over hende. En velkendt fornemmelse bredte sig i hendes underliv. Den samme fornemmelse hun følte når hun tilfredsstillede sig selv i sengen, lige inden orgasmen brød igennem.

Manden lod hans bukser falde til gulvet, og Kaias blik var som limet til hans skridt.

Langsomt trak manden T-shirten over hovedet, og stod så helt nøgen foran hende.

Kaia forsøgte en sidste gang at få styr på sine følelser, men opgav fuldstændigt, da hun så, manden gik over mod hende. Liderligheden tog over, og hun gik manden i møde.

Det hun havde kæmpet i mod i mange år, var ved at ske, og hun accepterede det som uundgåeligt.

Kunden lod en hånd køre op af hendes ryg og op gennem hendes skulderlange sorte hår. Halvvejs igennem hendes hår, tog han et solidt greb i det, og tvang hendes hoved bagover.

Kaia underliv eksploderede i en ukendt størrelse af orgasme, mens manden kyssede hende hårdt. Samtidigt med at manden pressede sin tunge ind i hendes mund, skød orgasmen ud i alle retninger i hendes underliv, og sendte besked til hendes hjerne om, at flere var under opsejling.

Hun stønnede højt med hans tunge langt inde i munden, og hendes små hænder lukkede sig om den store dunkende pik mellem hans lår. Helt automatisk begyndte hun at bevæge hånden på pikken.

Hånden i håret pressede hendes ansigt ind mod hans bryst, og Kaia mærkede hans lille hårde brystvorte mod hendes læber.

Langsom og prøvende lod hun sin tunge glide ud, og slikkede let på den lille knop.

"..Ahh.." hørte hun manden stønne.

Hurtigt tog hun hele vorten ind i munden, og gav den et par hurtige sut. Hun mærkede hvordan kransen omkring vorten, blev hård og nubret.

Så blev hun hevet over til den anden vorte, som hun straks tog i munden, og gave samme behandling.

Hun mærkede hans hånd trænge ind i skjorten og op under hendes BH. En ny orgasme truede med at bryde løs fra hendes nu stive klitoris.

Kundens varme hånd klemte om hendes lille brystet, og hun stønnede højt. Da hun mærkede hånden glide over mod det andet bryst, begyndte hun begærligt at suge hårdt på mandens lille vorte.

"..yessss.." hørte hun manden stønne.

- - - -

Peter mærkede hendes lille tøvende tunge på hans brystvorte, og han stønnede svagt.

Straks mærkede han hun tog den i munden og begyndte at sutte på den

"..sådan.." tænkte han.

Så førte han hendes mund over til den anden, og mærkede hendes læber lukke sig om den og sutteriet fortsatte.

Han fik en hånd ind under hendes skjorte og klemt op under Bh'en. Hendes brystvorter var meget små, og føltes stenhårde mod hans håndflade. Han krammede det lille bryst, og mærkede kort et lille ophold i hendes sutteri..kun et brøkdel af et sekund, så fortsatte hun igen bare mere grådigt.

Han kunne se hendes lystcenter selv arbejdede sig op mod et klimaks.

Peter havde haft en omgang råt sex for øje, da han valgte den lille tøs. Kun med hans egen tilfredsstillelse i tankerne. Men han kunne godt mærke, at det udviklede sig en anelse anderledes nu.

Han slap taget i hendes bryst og i håret, og mærkede tilfreds, hvordan hun fortsatte sutteriet og massagen af hans pik.

Hans hænder gled på hendes lille røv, og klemte hendes baller let. Så hev hans fingre stille nederdelen op ad, indtil han havde alt stoffet i hans hænder.

Peter løftede med lethed den lille pige op i luften, og med 3 skridt bar han hende hen til hendes lille vogn, og satte hende på den øverste plade.

Han kyssede hende på læberne, og mærkede hvordan hun pressede sin tunge ind i hans mund, og hendes hænder fandt igen febrilsk hans stive pik.

Peter knappede hurtigt hendes skjorte helt op, og fik hevet den stramme BH op over hendes små bryster. Han stod lidt og kærtegnede hendes bryster mens de kyssede.

Han lod hænderne vandre ned til hendes bare knæ, og spredte bestemt hendes ben, så hun vidste at han bestemte.

På vej ned til hendes lår, kyssede han hende blidt på halsen og brysterne, og gav hver vorte et lille sut.

Han hev hende helt ud på kanten af vognen, og hev trusserne helt over til siden, så hendes behårede fisse blev blottet. Han kunne se små dråber fissesaft på hårene under hendes skamlæber.

Peters fingre skilte forsigtigt hendes skamlæber fra hinanden, og en meget våd rødlig fisse tittede frem.

Pigen stønnede højlydt ved hans berøring.

".. nej hvor sødt.." tænkte han, da han så hendes lille stive klitoris med det blottede hoved.. Den Lignede en lille mikroskopisk stiv tissemand.

Han fugtede sine læber med spyt, og kyssede klitorishovedet ganske let.

Det gav et helt sæt i tøsen, og et "..Åhhh.." forlod hendes lille mund, og hun begyndte at ryste svagt.

Peter fjernede læberne, og langsomt smagte han med tungen på safterne mellem hendes spredte skamlæber. Hun smagte frisk og dejligt..

Han slikkede hende med hele tungen et par gange, og borede så tungen ind i indgangen til hendes skede.

Igen spjættede tøsen, og et par høje støn fulgte efter.

Få sex i dag

Peter trak tungen ud, og slikkede løs mellem skamlæberne. Liderligt kunne han både høre og føle, at hun var på grænsen til en stor orgasme.

Hendes støn blev rytmiske, og hun hun prøvede at skubbe fissen op mod hans mund.

Så forbarmede Peter sig over tøsen, og tog hendes klit i munden. Hans tunge massagerede klitten inde i munden, mens han lavede små "sut" med munden. Pigen begyndte at skælve..

Pludselig mærkede han hendes hænder om sit hovede, og det føltes som om, hun prøvede at kneppe hans mund med sin klit.

Hendes høje støn blev til små hvin som blev stødt ud igennem hendes mund, mens hun stødvis pressede sig ind i hans mund.

Peters lod hans tunge massager grovere, og så kom hendes orgasme bragende igennem hendes lille krop.

I små kramper skød hun sit underliv mod hans mund.

Langsomt holdt Peter op med at behandle hendes klit. Han kiggede på på hendes ansigt, og så, at hun sad med lukkede øjne.

Peter fik et tag i hendes hænder, men han rejste sig op. Hvis han gav slip var han sikker på hun ville falde bagover, og ned på gulvet.

Han fik skubbet vognen over til væggen, så pigen fik rygstøtte. Mens han gned pikken ind i spyt, begyndte han, at stimulere hende mentalt..

- - - -

Kaia fik kuldegysninger over hele kroppen da han kyssede hende på halsen.

Da han så tog brystvorterne i munden, havde hun aller mest lyst til at stikke en hånd ned til sin klit, men besindede sig i sidste sekund, da hans ansigt begyndte, at vandre ned over hendes mave.

Til sin fryd mærkede hun, hvordan han tvang hendes knæ fra hinanden.

"..jaaaaaa.." tænkte hun.

Hun var revnefærdig af liderlighed, da hun blev hevet helt ud til kanten af vognen, og hendes trusser blev hevet til side.

Da mandens varme fingre skilte hendes fugtige skamlæber fra hinanden, kunne hun næsten ikke mere. Hun følte det som om, hendes mave gik i krampe, mens den opbyggede en stor orgasme.

Pludselig mærkede hun ham, lige der hvor hun var aller mest følsom. Et lille varmt prik lige på sin liderlige klitoris. Det gav et helt jag i hende, og hun stønnede endnu højere.

Det hun nu oplevede havde hun fantaseret om i mange år.. "..hvor har jeg været dum.." tænkte hun liderligt.

Kundens tunge fandt ned mellem hendes skamlæber og slikkede hende.

Kaia mærkede hvordan hendes underliv gjorde klar til at frigive orgasmen, da hun pludselig mærkede manden stak sin tunge op i hendes skede.

Hun spjættede og mærkede hvordan underlivet slap sit greb om orgasmen. Hun stønnede og kæmpede imod.

"..ikke endnu...ikke endnu.." tænkte hun. Hans behandling var simpelthen så dejlig, at hun ville have meget mere.. Kaia spændte alle muskler, og vandt en stakkels frist..

Kunden begyndte nu at slikke hendes hendes fisse hurtigere, og Kaia kunne mærke, orgasmen begyndte at bryde igennem hendes forsvar.

Så følte hun det mest fantastiske, hun nogensinde havde følt. Hele hendes klitoris gled ind i hans mund, samtidigt med at han slikkede over alt på den.

Hendes forsvar faldt sammen, og orgasmen sendte gnister ud i alle kringelkroge af hendes krop.

Kaia hold næsten op med at trække vejret, mens tsunamien brusede igennem hendes lille krop.

Hendes hænder fløj ned omkring mandens hoved, og hun prøvede som en gal at presse hele underlivet op i hans dejlige mund.

Så ramte orgasmen hendes klitoris, og skød en følelse af velvære, liderlighed og lykke ud i hele hendes krop.

Det sortnede for hendes øjne, og i en sidste kraftanstrengelse pressede hun sin klit så langt ind i munden på manden, som hun kunne.

Liderlig og lykkelig genvandt hun langsomt synet.

Hun mærkede noget kold mod sin ryg og åbnede langsomt øjnene. Kunden havde skubbet vognen og hende over til muren.

Han stod oprejst nu, og hun mærkede, han pressede noget varm ind mellem hendes skamlæber.

Øjeblikkeligt vidste hun hvad der foregik, og fik hurtigt sine skamlæber spredt, så meget som hun kunne.

Langsomt mærkede hun det store hoved presse sig vej op i hendes skede. Den kunne ikke være der følte Kaia.

Manden trak den langsom en smule tilbage, og pressede den så op igen.

Hendes skede fortalte hende, at det ikke kunne lade sig gøre. Tykkelsen på pikken og smerten var for stor.

Men hendes liderlighed svarede igen, og fik hende til at placere sine hænder på manden baller.

Da manden for anden gang trak sig tilbage, og igen pressede pikken lidt længere op i hendes skede, var hendes liderlighed parat!

Smerten var nu så stor han hun næsten kunne skrige. Så trådte liderligheden frem, og hendes hænder pressede selv manden helt i bund i skeden.

Den varme tykke pik fyldte hende fuldstændig. Kaia var helt sikker på, den var langt oppe i hendes mave.

- - - -

Peter mærkede veltilfreds hendes hænder på sine baller, og sammen hjalp de hinanden med at komme helt i bund.

Han prøvede at stimulere hendes smerter bort, mens de lå lidt. Da han så, hun begyndte at pulsere igen, begyndte han stille og roligt at kneppe hende.

Det var år siden, han sidst havde mærket så stram en skede. Når han var i bund, var kun lidt over halvdelen af pikken oppe i hende.

Gradvist øgede han tempoet, og langsomt fik han hende gjort liderlig nok til, at han kunne kneppe igennem.

Han overvejede kort om kan skulle kneppe hende i røven, men forbarmede sig igen over den lille tøs..

Da pigen begyndte at stønne, var han klar over, at hun var varmet nok op.

Han fik fat på hendes små ben, og tvang dem op på sine skuldre, mens han kilede hende fast op ad muren.

Peter begyndte at støde pikken op i hende i seje stød

"..Ahhhggg.." stønnede/ømmede pigen sig de første par gange

Men han var nu i en tilstand, hvor kun hans egen udløsning betød noget.

Pikken blev banket i bund hver eneste gang, og efter få minutter, kunne han begynde at mærke, at hans nosser begyndte at klaske mod hendes røv.

Han kiggede ned på pikken, og så tilfreds, at den næsten kunne komme helt ind.

Liderligt kunne han mærke at det snart var tid. Han lænede sig ind til hende, og begyndte at kysse hende hårdt.

Det sidste han mærkede, inden han fik en kæmpe udløsning, var hendes må fingre omkring hans hårde brystvorter, som frækt nappede lidt i dem.

Så sprøjtede han i en serie kraftige bevægelser, mens han mærkede tøsen fingre klemme hårdt om de følsomme vorter.

"..lærenem.." tænkte han mens han tømte sig i hende.

Han lagde lidt og slappede af..

Så trak han sig ud af hende, og så ned på sin fedtede pik.

Han gjorde tegn til hende, at hun sutte han pik, men hun blev bare liggende. Han mærkede, at hendes selvkontrol så småt var på vej tilbage..

Han grinede højt...det var ok. Han orkede ikke at lire hende op bare for det. Hun havde også gjort det godt.

Han stak hånden ned i den nærmeste papkasse, og hev en helt ny blonde BH op, som han skyndsomt tørrede pikke af i, og smed den så tilbage.

Langsom vaklede han over til hans tøj på gulvet, og klædte sig på.

"..Please.." sagde pigen bag ham. Hun ville have han kom over til hende.

Peter kunne se hendes center pulserede lilla nu...lykke....Han vidste at det ikke gik!

Han gik over mod udgangen til butikken og åbnede døren.

"..Please Sir...Pleaseee.." hørte han hende sige igen, inden han gik ud.

Peter ænsede ikke ret meget, da han gik ud af butikken. Han var helt udmattet.

Ganske tæt på døren ud til lageret stod et ungt par og iagttog ham ganske nøje. Den unge mand kiggede hurtigt på kvinden og nikkede over mod døren, og begyndte så at følge efter Peter.

Kvinden kiggede et øjeblik efter de to mænd, og gik så over til døren.

- - - -

Kaia kunne mærke en tåre på sin kind, hun savnede allerede kunden.

Febrilsk ledte hun efter noget, hun kunne tørre sig med mellem benene. Hun måtte ud og finde kunden med det samme, inden han kom for langt.

Pludseligt hørte hun skridt bag sig.

"..han er tilbage.." tænkte hun lykkeligt, og vendte sig om.

Kaia stirrede direkte ind i et par iskolde sorte øjne. Inden hun kunne nå at skrige, lagde kvinden sin ene hånd over hendes mund, og Kaia gik ud som et lys.

- - - -

Lige inden lukketid fandt de andre ansatte Kaia inde på lageret, siddende på hendes lille vogn. Hendes øjne var helt mælkehvide, og hendes makeup bar spor af, at hun havde grædt.

Efter få timer genvandt hun evnen til at tale. Og efter 3 dage var hun tilbage på arbejdet.

Men hun kunne aldrig forklare hvad der var sket. Hele dagen var som revet ud af hendes hukommelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.