Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den unge Falco (16) havde lært den lidt mere modne Fie (25) at kende ved stranden. De havde straks fattet sympati for hinanden, og samme aften havde de været til fest sammen. Hals over hoved var de blevet så begejstrede for hinanden, at de tilbragte natten sammen hos Fie. Den unge fyr havde afsløret nogle talenter på det horisontale område, som kom helt bagpå Fie, og som Falco ikke anede han havde.

"Har du det ligeså godt som jeg?" spurgte Falco sin 9 år ældre elskerinde. Han turde ikke rigtigt tænke videre, altså tænke på Fie som sin kæreste. Det var næsten for overvældende. Han var blevet meget varm på hende. "Det er mange mange år siden jeg har haft det så godt," svarede Fie ærligt. Hun havde fået forbavsende stærke følelser for denne unge gut. Han var et frisk pust i hendes liv, og stod det til hende måtte det gerne blive til en mere fast blæst. Hun var mor til to, men hun var helt overbevist om at hendes unger ville falde ligeså pladask for Falco som hun måtte indrømme, hun selv var. "Hvilken slags dyr har I på gården?" ville hun gerne vide.

SEX I DAG?

"Det er næsten hurtigere at sige hvilke dyr vi ikke har," svarede han med et grin som næsten blev drømmende når han tænkte på bestanden. Det gav ham endnu et plus i hendes karakterbog at han var dyreven. Det var hendes erfaring at et menneske som havde et godt og afslappet forhold til dyr, ikke kunne være et dårligt menneske.

"Vi har grise, naturligvis. Ænder, som lige har fået 12 små ællinger. Vi har 'Muffy', som er en hunde blanding af en 6-7 racer. Så har vi 'Tessa' som er en dejlig hønsehund. Et par fasaner er der også, og så har vi en lyserød tiger af en kat. Den har striber nedad kroppen så den faktisk ligner en tiger. Hvis du og dine børn har lyst, så ville det være en oplevelse for dem at se den zoologiske have i mini format. Det er jeg helt sikker på," fortalte Falco med et smil så bredt at hun troede ham ubetinget.

Hun sad og kiggede på ham, som han sad der med sit endnu våde hår. De havde været i bad sammen, og det havde næsten udviklet sig til noget vildt. Men da hun var 'gået i knæ' på ham, havde hans mave rumlet i en grad så de begge måtte le. Og så var hun blevet nervøs for at hun ville være kommet til at bide ham et meget ubehageligt sted. Men nu sad han der, dejlig som bare pokker med sin veltrænede krop. Hans krop var blevet godt brun af hans hyppige strandbesøg. I samarbejde med det salte havvand havde solen bleget hans hår så den i forvejen lysblonde fyr nu var næsten platinblond. Han var det meste af et hoved højere end hun, og de havde set på hinanden i spejlet ude på badeværelset og måttet konstatere at de var et enddog yderst attraktivt par.

Fie var en flot ung kvinde. Mere moden end han naturligvis, i hvert fald hvad dåbsattesten angik. Om det de fakto var tilfældet, var hun lidt i tvivl om. Hun kunne til tider være så pjattet, at dem hun kendte godt kunne finde på at ryste på hovedet over hende. Og så levede hun bestemt ikke op til den alder hun burde have iflg. Attesten. Hun havde hurtigt smidt de obligatoriske ekstra kilo efter den sidste fødsel, og havde nu en pæn krop. Falco var vist vild med hendes bryster, men det var nu ikke nok til at hun også var helt tilfreds med dem. En ung fyr som Falco ville vist være begejstret over ethvert bryst, uanset form, fylde og strækmærker. Men de var store, og hun havde ikke selv set andre kvinder med sådanne brystvorter som hendes. Der var intet brystvorte for område, eller næsten intet. Man skulle nærmest hive en lup frem for at se det, da den del af brystet var helt lyserødt. Til gengæld havde amningen som hun først var sluttet med for et halvt år siden, gjort at hende s brystvorter i erigeret tilstand var store som fingerbøl.

Fie var rødblond, og hendes hår var uregerligt på grund at det kraftige naturlige krøl. Falco var blevet vild med at ugle det, og hun nød det da han var meget blid. Hun så ømt på ham, og hun lod sit blik glide ned ad ham. Det var hende en gåde hvordan en helt ung gut som han, som ikke engang var groft bygget, kunne være udstyret som han var. Han havde fine slanke hænder, hans næse var snarere lille end stor. Hans fødder var som hans hænder. Alle de gængse ikke videnskabelige 'måletegn' faldt komplet til jorden hos Falco. Hans lem var stort, både i længde og i omfang. Hovedet var så stort at hun kom til at tænke på en klementin i den sammenhæng. Dertil kom hans nosser, som hang så lavt i sin pose at hun aldrig havde set lignende. Han gjord hende vild i varmen, og hun var glad for at han følte ligesådan for hende.

Lige nu sad han og kiggede på hendes bryster der hvilede på hendes arm som hun havde lagt på tværs på køkkenbordet. Hendes brystvorter aftegnede sig med al ønskelig tydelighed bag det tynde røde satinstof i hendes kimono. Han var lidt stolt over at hun havde valgt den, efter hun havde set ham træne sit aikido ude i haven den morgen. Kimonoen havde nogle japanske skrifttegn på ryggen, som han dog ikke var i stand til at tyde. Han syntes dog at et af dem lignede det tegn som han kendte fra de dyretegn de i østen brugte som en slags horoskop. Men det stammede da så vidt han vidste fra det æld gamle Kina.

Han var nok blevet ligeså overrasket over hendes alder som hun havde været over hans. Hun lignede, om ikke hans jævnaldrende, så dem der gik en klasse eller to over ham. Det eneste var de afslørende tegn på hendes to svangerskaber, men det var så minimalt afgørende for hendes udseende at det ikke talte med hos ham. Desuden var han mindst ligeså varm på hendes væsen, som han var på hendes krop.

Hans lem var begyndt at vokse sig stort og stift, og stod nu i en bue ud fra hans underliv. Han så spørgende på hende, og hun smilede varmt til ham.

"Har du lyst til at sidde på mit skød?" spurgte han med et frækt glimt i øjet.

"Jeg var bange for at du aldrig ville spørge," svarede hun, og sendte ham et mindst ligeså frækt smil tilbage. Hun havde dårligt nok fuldført sætningen, før hun rejste sig og bad ham trække i kimonoens snor så den gled op og afslørede en del af hendes store kloder og hendes veltrimmede kobberfarvede kønshår.

Hun skrævede over hans skød, og forsigtigt satte hun sig på det. Hun ville ikke presse hans lem for hårdt nedad, da det kunne være smertefuldt. Men da hendes køns læber ramte hans bredryggede lem, kom denne lystfulde gysen tilbage. Den hun var blevet overvældet af sidste aften, og igen i morges da hun havde set hans nøgne krop da han trænede ude i haven. Han havde også tændt hende for en times tid siden under bruseren.

Hun mærkede hans varme ånde mod sine bryster, og hun kunne mærke og høre at han var stærkt ophidset.

"Prøv at tage om mine bryster. Pres dem så sammen, og så må du gerne sutte på de røde frækkerter," opfordrede hun ham.

Han gjorde som hun ønskede, og der gik et sug gennem hendes krop og forplantede sig omgående til hendes lille lystknop, som langsomt men sikkert befriede sig for den lille beskyttende hætte.

Falco tog om hendes bryster og pressede dem sammen så de blev meget spændte. Brystvorterne blev nu skudt fremad, og hans tunge kørte hurtigt i cirkler omkring dem. Da han var nået frem til dem, åbnede han sin mund helt og sugede alt det han kunne. Fie mærkede endnu et sug gennem hele kroppen. Det forplantede sig igen til hendes lystcenter, og denne gang blev hendes stramme rosette også inddraget. Det åbnede og lukkede sig i takt med styrken i Falcos sug. Han lod nu sine læber presse direkte mod brystvorterne og nev skiftevis hårdt sammen om dem. Endelig trak han i dem så stærkt han kunne forsvare det. Men Fies reaktioner viste ham at han ikke havde gjort noget som gav hende ubehag. Hun stønnede, og med nakken bøjet bagover gik der små rystelser gennem hendes krop. Hendes skød var begyndt at glide i små ryk hen over hans underliv, og han følte et par sensationelle bløde kønslæber ligge om sit lem.

Fie tog med begge hænder om hans hoved, og lagde blidt sine læber på hans. Deres tunger legede tagfat, og blev mere og mere hidsige. De kyssede nu fulde af lidenskab, og deres mundvand blev blandet og dryppede ned på Fies flotte bryster.

Hun hævede sit skød, og greb om hans erigerede lem der var hårdt som granit. Med et suk gled hun ned over det, idet hun spredte sine kønslæber med et par fingre. Medens hun gjorde det, gentog Falco sin behandling af hendes bryster som han så småt blev forfaldne til. Han var lige ved at bide i hendes brystvorte, da hans lems hoved trængte ind i Fies varme og fugtige kusse. Følelsen var endnu stærkere end aftenen før. Dels var hans lem blevet følsom af den kærlige behandling Fie havde givet det, og dels blev hovedet først blottet da Fies muskler greb fast om det og krængede forhuden tilbage i takt med at han gled ind. Fie udstødte et lille skrig og en langtrukken stønnen. I modsætning til aftenen før, hvor hans lem havde været halvt erigeret, følte hun nu det store hoved i dets fulde omfang. Og det virkede om muligt endnu større, da det udvidede sig yderligere ved at hovedet blev blottet under indtrængningen. Alle disse følelser væltede ind over det unge par som var ved at druk ne i vellystens favntag.

Da Fie havde vænnet sig til at mærke ham i sig, og følte hvordan hendes kusse blev udspilet til det yderste tog hun hans hoved mellem sine hænder og de kyssede dybt, lidenskabeligt og meget længe. Stille og roligt red hun ham, de ville nyde nærheden og de følelser som forenede dem. Fies hoved hang forover, og hendes fyldige hår gled henover hans bryst og dækkede for hendes ansigt. Hun pressede sig ind til ham, så hendes fuldt erigerede brystvorter gled rundt i hans bryst hår, og det sendte den ene bølge efter den anden af nydelse gennem hende. Den forplantede sig igen til hendes skød.

"Prøv.. at.. at gå næsten.. he..helt op, og glid lidt op.. og.. og ned når jeg er.. er næsten ved a..at glide u..ud," stammede han i ren og skær ophidselse. Fie hævede sig så kun hans lems hoved var indenfor i hendes stadig strammende kusse. Hun lavede så et par korte bevægelser op og ned, for derpå at lade det meste af hans lem forsvinde ind i hendes dybe grotte. Der var den igen! Den følelse som havde drevet hende så tæt på vanviddet i aftes. Igen hævede hun sig op i topstillingen, og igen gled kanten af hans lems hoved henover det 'hemmelige' sted. Det sortnede for hendes øjne, og hendes åndedræt blev kort. Hun mærkede en følelse som lignede den hun havde når hun skulle lade vandet. Men hun vidste at det var en seksuel følelse, og ikke det som det føltes som. Hun kom i et brag af en orgasme, uden at det havde været vildt. Hun kastede sit hoved bagover, og han sugede og suttede hårdt på hendes brystvorter. Med et greb i hendes hår, kyssede han hendes hals da hun havde h ævet sig højt over hans lem. Han kunne mærke den rislen i nakken, som meldte sig når han var ved at få udløsning. Den løb ned ad hans rygrad, gennem underkroppen og fik til sidst hans nosser til at flytte sig opad.

"Årh.. jeg.. jeg ko..kommer!" udbrød han, og løftede hende så hans lem gled ud og lagde sig ind mod hans mave. Straks greb hun om det og masserede lemmets hoved som glinsede af hendes safter. Hans hånd gled i voldsom fart op og ned ad skaftet, da han malkede sit lem med fast hånd. Hendes hånd lavede roterende bevægelser på hovedet, og hun var overrasket over at det nu virkede endnu større. Hun kunne dårligt nok fatte om det. Med et brøl skød Falco den første ladning af, og der var så meget tryk på at den første stråle ramte hans egen hage. Fie gloede som troede hun ikke sine egne øjne. Hun pressede sig ind til ham, og hans lem gled nu mellem hendes bryster som modtog de næste 2-3 stråler. Men han blev ved, og med et lagde der sig en lille sø af sæd på hendes bryster. Da han ikke så ud til at have mere tilbage i 'godteposen', steg hun af hans skød, gik i knæ og lagde sine læber mod lemmets hoved. Hans hånd blev nu erstattet af hendes, og i lange seje tag gled hendes hånd f ra midten af skaftet og op til hovedet. Samtidig havde hun presset sine læber mod spidsen, og da hun havde udført en opadgående malke bevægelse fandt hun ud af at han alligevel ikke havde været helt tom. Falco sad med sin nakke bøjet bagover, sveden løb ned ad ham og han stønnede dybt. Når hendes tunge fik kontakt til det nu meget følsomme hoved gik der små stød gennem hans krop.

Hun så op ad ham, og så hvordan den sæd som havde ramt hans hals og hage nu løb nedad hans svedige og solbrændte bryst. Hendes tunge gled en sidste gang, i denne omgang, fra roden og op til hans lems spids. Den fortsatte op ad hans mave, og udfor hans brystvorter begyndte den at indsamle det som ikke måtte gå til spilde.

"Er det ikke lidt ulækkert?" spurgte han med et vrængende ansigt.

Hun smilede til ham, tilbød ham sine læber og kyssede ham blidt.

"Synes du selv det er ulækkert?" spurgte hun så.

Han trak på skuldrene, og rystede langsomt på hovedet.

"Da du forkælede mig så dygtigt med din tunge i aftes, var jeg meget overrasket. Jeg troede ikke at du ville bryde dig om det. Så stor kan forskellen ikke være," sagde hun stille og med noget i stemmen som forekom ham at være en bekræftelse af den overraskelse hun lige havde talt om.

Men han var tilfreds med svaret.

Han trak hende op til sig, og med lange roterende bevægelser begyndte han at massere sin sæd ind i Fies hud.

"Jeg har læst et sted at det skulle være godt for huden," sagde han pustende medens han beundrede hendes meget strittende brystvorter som nød hans berøringer.

"..jamen tror du ikke at dine forældre vil mene jeg er en smule gammel for dig? Og så med hele to børn," sagde hun efter han havde spurgt om hun havde lyst til at tage med ham hjem til gården.

"Der er et par ting som du ikke ved om mig. Når jeg har fortalt dig om de ting, vil du sikkert være mere rolig. Du vil vide at din bekymring med hensyn til mine forældre er uberettigede. De har mærket at jeg ikke har været så glad de sidste år, og de har selv sagt til mig at jeg dog kunne forsøge at lære en pige at kende som er lidt ældre, og som ikke har de samme forbehold som mine jævnaldrende," forklarede han og så væltede det frem. Ordene strømmede bare ud af ham, og hun var dygtig til at lytte. Hun nikkede ofte stille og roligt. Når han holdt en pause, hvilket forekom sjældent nok, stillede hun et eller flere uddybende spørgsmål. Det viste også hendes interesse i hvordan han havde haft det.

De lå/sad nøgne på sofaen. Allerede her i formiddags timerne var varmen udefra trykkende. Hun sad halvt op, og han lå med sit hoved på hendes lår. De lo nogle gange når han ikke kunne finde hendes blik fordi hendes store bryster spærrede hans udsyn. Så løftede han bare sit hoved og kyssede dem, og hun kælede for hans kind med en bøjet finger.

Fies hånd lå på hans mave, og da hans udsyn var spærret tillod hun sig ugenert at se på hans nøgne krop. Hendes blik strejfede ofte hans lem, og det forekom hende at det til dels afspejlede hans sindsstemning. Det var allerede begyndt at svulme op igen da hendes hånd kælede for hans maveskind, og hun havde hevet lidt i de små hår som gik fra hans navle og ned til hans køns behåring. Så var han nået til et punkt i sin fortælling som gjorde ondt i ham, hvilket hun mere end fornemmede på hans stemme. Hun så også at hans erektion blev mindre. Hver en fiber i hendes krop skreg efter at tage ham i sine arme og trykke ham ind til sig. Men hun ville ikke bryde den stærke trang han havde til at fortælle hende om sine følelser. Den ømhed hun følte for ham lige i disse øjeblikke, blev kun overgået af hendes følelser for hendes børn. Alligevel var det på en helt anden måde. Hendes følelser for Falco var af en styrke som overraskede hende.

Falco fik overbevist Fie om at de skulle hente hendes børn hos bedsteforældrene, og sammen tage ud til hans forældre. Det blev en herlig eftermiddag. Da han havde ringet til sin mor inden de tog af sted, havde hun disket op med diverse børnevenlige spiser. Hans fars blik strejfede ofte sin søn. Fie følte sig fra det sekund hun gik ind gennem døren hjemme hos dem. Det var en ny følelse for hende, men Falco havde sagt at hans hjem var et sted hvor man omgående følte sig hjemme. Der var en udtalt hjertelighed, og det virkede næsten naturstridigt at Falco havde kunnet føle sig så ensom på sådan et sted. Men hun vidste godt at det ene intet havde med det andet at gøre.

Lille Margrethe, eller 'magge' som lille Esben havde omdøbt hende, havde på rekordtid adopteret Falco. Uden den mindste opfordring havde han pludseligt mærket en lille blød varm hånd lægge sig i hans da Falco viste dem rundt på gården. Han hviskede til Fie at hun nok skulle få hans værelse at se, på et andet tidspunkt. Hun havde trykket sig ind til ham, og med et frækt glimt i øjet og et smil havde hun sagt at det ville hun da glæde sig til.

Da de sad og hyggesnakkede, kom hans far listende ind med noget inde under skjorten. Falco troede det var en af killingerne, men pludseligt stak en lille lyserød pattegris sin tryne frem. Margrethe sukkede og var over faren som en hvirvelvind. Esben var mere skeptisk, og følte først efter et stykke tid på grisens 'stikkontakt'.

En bil kørte op i gårdspladsen, og snart efter kom hans storebror ind. Han hilste på hele forsamlingen, og præsenterede et blåt øje.

"Anton?" spurgte Falco.

"Jep, men ham beholdt de til observation," sagde Henning med et grin.

"Skal vi gå ud og se om vi kan finde nogen jordbær?" spurgte Falco fortroligt med en høj hvisken den lille Margrethe.

Den lille pige sendte sin mor et blik, og hun nikkede smilende. Den var 'magge' da helt med på, og sammen gik de ud for at finde de sidste jordbær i den sæson. Han måtte så fortælle hende at pipfuglene havde spist af de fleste, men ikke dem alle. Med ét stod lille Esben bag dem.

Få sex i dag

"Også mage jobær" sagde han med sit lettere mangelfulde dansk.

Naturligvis fik han også lov at mage jobær, og de hyggede sig. Ligeså hurtigt som han havde vænnet sig til dem, havde de adopteret ham som en slags 'pap storebror'.

Han ville lige vise dem ærterne også, men de var nok ikke helt klare endnu. Da han holdt en ærtebælg frem mod Margrethe, gav hun ham det indtryk at der da vist var noget han havde misforstået.

"Naarhaj.. det er da ikke ærter mand!" udbrød hun med en lille latter og stor overbevisning. Næh, ærter var skam dem man købte i en pose i fryseren henne i Brugsen. Okay, den var svær at modargumentere. Så måtte han jo tage dem med ud i haven når ærterne var store nok til at være et argument.

Han følte med ét to arme glide om sine hofter bagfra, og noget ubeskriveligt dejligt og blødt blive presset mod sin ryg.

"Hej skat!" sagde Fie med blid og hæs stemme. Hun lagde sit hoved mod hans ryg, og pressede sit underliv mod hans.

Han hørte en fnisen, og da han så på Margrethe, strålede hun som en lille sol. Hun sendte dem et vidende blik, og Fie kunne ikke undertrykke en lille latter. Hun gav slip på ham igen, og idet han vendte sig mod hende opdagede han at Esben ikke længere var der. Han spurgte Fie hvor den lille gut var blevet af? Fie pegede med en finger nedad, og Falco så at hendes ankellange kjole bevægede sig.

"Jamen hvor er han henne den lille Esben?" sagde Falco med lidt højere stemme Margrethe fnisede, og pegede hen mod sin mor. Langsomt gik Falco i knæ og løftede forsigtigt lidt op i kjolen, og der sad den lille Esben med et kæmpegrin.

Med den accept som Fie havde mødt hos hele Falcos familie, inklusive Rasmus på ni som også var stødt til efter et besøg hos en kammerat, var deres alder fra den dag aldrig et emne igen. Fies hænder gled langsomt ned over hans nøgne krop da de om aftenen sad i det store badekar. Han sad lænet tilbage mod hendes krop, og hun kælede for ham. Hans forældre havde tigget Fie om at måtte lege 'pap bedsteforældre' for Fie og Esben. Men det havde de ikke fået meget ud af, da de to små var gået ud som små lys efter den mængde at hans mors pandekager de havde sat til livs.

Fie og Falco sad i husets store badeværelse med badekar. Det andet var bryggerset, hvor der var en brusekabine med tilstødende toilet. De havde låst døren, og nød det intime samvær som kun blev belyst af de mange fyrfadslys de havde placeret på strategisk vigtige steder. Han fik også det indtryk at Fie følte sig fuldstændig tryg. Hun havde slået sine ben om hans bagfra, og hun havde nu listet en hånd rundt om hans hofte og havde fanget hans lem i et fast greb. Som et periskop fra en ubåd, stak det op af det skummende badevand, og hendes hånd gled i langsomme roterende bevægelser om hovedet. Falco kærtegnede Fies lår under vandet og han nød hendes udsøgte behandling.

"Jeg vil gerne forkæle dig med min tunge og mine læber," hviskede han optændt af lyst.

Fie fandt det svært at svare, og brummede bare et "Mmmmmhhhh". Snart stod de overfor hinanden i det store badeværelse, efter de havde tørret hinanden af med store bløde bade håndklæder. Han bad Fie sætte sig på toiletsædet, og med sine lår liggende henover hans skuldre gav hun sig hen til hvad der måtte komme.

Falcos tunge gled hen over Fies inderlår. Med sine læber nev han i den bløde hud, og han indsnusede alle hendes dufte.

"Åh hvor dufter du bare dejligt," sagde han med et smil.

Fie sad med hovedet bøjet bagover, og et let smil bredte sig også på hendes ansigt. Nu nærmede hans mund sig det 'spændende' område mellem hendes ben, og Fie udstødte et dybt suk da hans mund blidt ramte hendes kønslæber. Fra hendes mellemkød lod han sin tunge glide hele vejen op til han nåede hendes lille lystcenter. På tilbagevejen lod han sin tunge glide lynhurtigt fra side til side, indtil den nåede hendes lille rosette. Falco så op på Fies bryster, hvor de lyserøde brystvorter havde rejst sig med lynets hast. Brysterne hævede og sænkede sig med stadig større fart, og Fie stønnede hans navn med sine hænder placeret på hans baghoved.

Han holdt en lille pause, og da Fie begyndte at jamre sig i protest kiggede hun ned på ham. I det samme stak han sin tunge ud og bevægede den op og ned ud i luften. med et spørgende blik.

"Åh ja, min skat, ja gør det!" sukkede hun og hendes blik viste en attrå han ikke havde set hos hende før.

Han lod sin tungespids glide fra hendes lille lystknop som ved den lejlighed også fik et lille svirp, og hele vejen ned skilte han hendes kønslæber med den til han nåede indgangen til paradisets grotte. Han tog et fast greb i hendes lår da han sendte sin tunge på en rejse ind i mørket, og straks mærkede han hvordan hendes indre muskler hilste hans tunge velkommen. Han lod den undersøge hendes indre, og med ét pressede han den hårdt opad der hvor han mente det sted måtte være som gav hende så megen glæde. Og Fies reaktion gav ham ret. Et lille skrig fortalte ham at hans tunge var nået frem. Han beholdt det samme konstante pres med sin tungespids pegende opad mod det lille ru sted. Fie gispede og stønnede medens hendes hænder gled gennem hans lyse hår, og hun så ud til at være på vej ind i en verden hvor man så alle farver glide sammen i ét. Han så hvordan hendes øjne bevægede sig hurtigt under hendes lukkede øjenlåg, og han lagde et par fugtige fingre ovenfor hendes kilder. I

langsomme roterende bevægelser masserede han dette følsomme sted, samtidig med at hans tunge stimulerede hendes G-punkt.

Fie flyttede sine hænder fra hans hår, og holdt nu fast i toilet brættet. Når hans tunge ramte stedet lidt hårdere, gispede hun luften ind. Når han slap stedet igen, stødte hun med små ryk i underlivet luften ud i små støn. Når han samtidigt lod sin tunge ramme punktet og fingrene strøg over hendes kilder, kom der en rallen dybt fra hendes mave og hun hulkede sin lyst ud. Hendes orgasmer var korte, men kom til gengæld som perler på en snor.

"Din pik.. jeg.. vil.. vil mærke.. din.. din stor.. store.. pi..pik!" stønnede Fie næppe hørbart. Hun havde for en kort bemærkning løsrevet sig fra den verden hun var i, og ville nu have at han tog del i det. Falco så sig om, og det bord hans far havde givet moren på deres sidste bryllupsdag var perfekt, og han tænkte med et lille smil, at det var på tide at bordet blev indviet - på den måde!. Et spejl på 2-2½ meter var blevet anbragt sammen med bordet. Han tog om Fie, og da hun lagde sine arme om hans hals løftede han hende og satte hende ovenpå det håndklæde han lige havde smidt på bordet. Hun kunne læne sig opad spejlet, og stadig have sit underliv på kanten af bordet. Bordpladen nåede ham til øverst på låret, og han var lidt skeptisk om det ville gå. Det skulle dog vise sig at være perfekt.

Med et fast greb om sit lems rod, pressede han dets hoved mod Fies meget våde kusse. Han så fine striber af hendes safter løbe ned ad inderlårene. Det fascinerede ham i en grad så hans erektion kom helt af sig selv. Han førte sit lem op og rørte hendes lystknop. Det fik det til at gibbe i hende, og straks derpå lod han den glide ned til indgangen. Han bøjede sig frem, og hans læber mødte hendes samtidig med at han med et pres i sit underliv trængte ind i hende. Han mærkede på suget fra hendes læber, at hans indtrængen måtte give hende stor nydelse, og da han så ned blev han bekræftet i det da hendes kusse blev udspilet til det yderste. Han forholdt sig helt stille, indtil hendes omklamring gav lidt efter og straks stødte han sit lem yderligere et stykke ind. Hun slyngede sine ben om hans lænd, og han blev presset endnu dybere i hende. Fies baghoved som lå ind mod spejlet og hendes ryg, lavede en bue ned til hendes bagdel idet hun udstødte dybe støn og jamrede sig.

Falco tog fat i hendes ankler og holdt dem op i luften foran sig. Han trådte et skridt tilbage og fortsatte sine stød hvor han kun lige havde sit lem et lille stykke inde i Fies malkende kusse. Fie skælvede nu over hele kroppen, da kanten af hans lems hoved gled frem og tilbage på det punkt som kunne drive Fie til vanvid. Det var betagende for ham at se hvordan hans stød og hendes bevægelser fik hendes bryster til at bølge. Det var som om brystvorterne bevægede sig i cirkler. Hvis han var blevet ved med at se på dem et stykke tid mere, var han blevet svimmel.

Bordpladens højde viste sig nu at have en stor effekt på hvordan hans lem føltes i Fies skød. Da pladen var lavere end hans underliv, og han var sådan indrettet at hans lem uden påvirkning pegede opad, blev hovedet presset kraftigt opad i Fies kusse. Når han lod sit lem glide lidt frem og tilbage i den forreste del af Fies skød, blev friktionen så stærk at hans lems hoved pressedes hårdt imod hendes 'ømme punkt'. Fies reaktion levnede ham også næppe tvivl. Hun kæmpede som en gal for at blive ved bevidsthed, men hun var hele tiden lige på nippet til at svømme væk.

"Åh, skat, du skal.. ko..komme.. nu. Kan.. kan ik.. mer," stønnede Fie på kanten af total overgivelse. Det rykkede i hendes krop, og da Falco blev ved med at glide frem og tilbage i udkanten af hendes grotte skete det som han havde set tidligere. I små skvæt fik Fie udløsning. Væsken ramte hans lem og det gjorde ham vild. Den stærke friktion havde også den ønskede effekt på ham, idet han snart mærkede hvordan hans nosser begyndte at hoppe.

Han kiggede på Fie, og hun kunne både mærke og se på ham at det var oppe over. Han trak sit lem ud, og med begge hænder greb Fie om det. Hun begyndte at malke hans lem der var hårdt som granit, og stirrede åndeløst på det lille hul på spidsen. Hun var ikke selv sikker på om den fart hendes bryster hævede og sænkede sig med skyldtes hendes orgasme som langsomt ebbede ud, eller om det var den spænding hun ventede på at Falco skulle få udløsning som var årsagen. Med et brøl klamrede Falco sig fast i bordkanten, og begravede sit ansigt mellem Fies bryster da han sendte den første stråle opad så den ramte begges maver. Fie havde fundet ud af at han, formodentlig ligesom alle andre mænd, på ingen måde var færdig efter den første stråle varm sæd. Hun fortsatte, og inden de faldt sammen i en tæt og inderlig omfavnelse, havde han endnu engang leveret en gedigen ladning som dækkede begges underliv. De var ligeglade.

Stønnende faldt de hinanden om halsen, og Falco trak hende ned til sig på gulvet. Længe stod de og nød følelsen af deres kroppes nærhed. Fie lagde hænderne på hans kinder og så ham strålende ind i øjnene. Langsomt rystede hun på sit hoved inden hun lagde sin kind ind til hans og stille snøftede. Han mærkede noget varmt mod sin ene kind som løb ned ad den og landede på hans skulder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.