BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej, Falco, skal du til halbal? spurgte hans bror i den anden ende af røret.
Han overvejede et øjeblik, og efter en lille pause svarede han et det skulle han vist nok. Han vidste at mange af hans jævnaldrende, han var 16 år, ville være der med deres veninder. Han var vistnok den eneste som ikke havde en veninde, og det gik ham ærligt talt lidt på.

Sidst han havde spillet kamp, og trods hans forsøg på at stikke af inden de skulle i bad, endte han med sine holdkammerater under bruserne. Han vidste det ville være et spørgsmål om tid inden de første bemærkninger kom, og så ville de falde som en byge til ham. Okay, han måtte da medgive dem at deres fantasi ikke fejlede noget. De var i DEN grad opfindsomme når det gjaldt om at finde nye navne til ham.

SEX I DAG?

Nej, han havde ikke et mikroskopisk lille lem. Hos ham var det paradoksalt nok sådan at hans lem var større end de andres. Da han var blevet voksen og så i bakspejlet måtte han til tider le over hans misundelse på sine holdkammeraters mindre udgaver.

"Nå, Dumbo, fået dyppet snabelen for nylig? Hvad så, står menuen på banan og et par kiwier i dag? Ha, du er den eneste der har underbukser hvor det ene ben er længere end det andet," var bare et lille udpluk af deres blomstrende fantasi. Han kunne ikke vide at det var deres usikkerhed som fik dem til at være så modbydelige mod ham, og måske vidste de ikke engang at de sårede ham ind til det inderste.

Én gang havde han næsten været heldig. Nej, faktisk var han heldig nok at en pige havde interesseret sig for ham. Det var dog stoppet brat da de, hektiske som teenagere er når tøjet ryger, berørte hinanden de spændende steder. Han var jo blevet ophidset, og hun havde stønnende lagt sin hånd på hans lem. Med rædslen malet i ansigtet havde hun trukket sin hånd til sig, og var styrtet af sted. Han havde ligget tilbage og havde ikke anet hvad han havde gjort forkert.

I et lille samfund som den landsby han var vokset op i, havde det været en sensation om denne kedelige detalje om ham var forblevet en hemmelighed. Pigen som havde følt det som de andre bare talte om, havde ikke kunnet holde tæt.

Hans forældre var utroligt kede af det han måtte igennem. De vidste jo at det ville få en ende engang ude i fremtiden. Men for en 16 årig ligger hans tyvende år, lysår væk. Ligesom med kørekortet, det ligger så langt ude i fremtiden at det nærmest virker utopisk. Til tider ønskede at han at han havde en stor sort vorte på næsen i stedet. ALT var bedre end det her. Han var landsbyens freak.

En dag lå han ved stranden. Han var taget alene af sted og havde taget cyklen til stranden. Han havde fået et stort badehåndklæde med og lidt forplejning. Snart lå han og fik endnu mere sol på sin i forvejen brune krop. Han gik i vandet en 4-5 gange når han var der, og hans i forvejen lyse hår var nu blevet næsten hvidt. Hans træning havde givet ham en veltrænet krop, uden dog at man kunne kalde den muskuløs. Med hans 180 centimeter hørte han også til de høje i klassen. Han var på alle måder en fyr som mange piger vendte sig om efter. MEN!

Han lå og døsede lidt, og havde ikke bemærket den unge mor med sine to børn som havde anbragt sig bare et par meter fra ham. Hurtigt fangede muslingeskaller og småsten børnenes opmærksomhed, og han tog den unge mor i at kigge på ham. Han smilede forlegent og sagde:
"Hej." Hun besvarede med et endnu større smil hans hilsen og spurgte om han var der helt alene?
"Nåja, det kan man jo godt sige. Men du er her jo."
Ja, det kunne hun jo ikke benægte, og hun fattede vist ret hurtigt sympati for ham. Han gik i vandet, og da han kom op igen skiftede han som altid til et par tørre shorts. Han vendte godt nok ryggen til hende, men da han stod med adskilte ben for at holde balancen kunne hun ikke undgå at se det. Ikke alene var hans lem synligt, til al overflod hang hans nosser også en til flere etager lavere end hos de fleste. Hvis hun altså kiggede.

Det måtte hun have gjort, for han hørte pludseligt et gisp. Ikke på nogen måde højt, men højt nok til at han hørte det. Med en ansigtsfarve som en god dansk postkasse vendte han sig mod hende og sendte hende et genert smil og trak på skuldrene.
"Ai, det må du sgu undskylde. Hvor gammel er du egentlig?" sagde moren med et undskyldende udtryk i ansigtet.
Han fortalte hende hvor gammel han var. Hun havde dårlig samvittighed over sit udbrud og sagde så at det bare var fordi hun aldrig havde set sådan et før. Han sendte kort et blik over til hendes to legende børn og sagde:
"Okay, så er du en af de få voksne som stadig køber den med storken!"
Først var hun fuldstændig overrumplet. Men med ét rullede hun om på ryggen og skreg af grin samtidig med at hun sparkede med sine ben op i luften. Han syntes også selv at hans bemærkning havde været ret sjov, så han lo med.

De brød op cirka samtidigt, og hun spurgte ham hvor han skulle hen? Det fortalte han, og da hun og børnene skulle i samme retning tilbød hun at tage ham med. Cyklen kunne de sagtens finde plads til i hendes store bil. Det ville han da gerne, da han trods alt skulle cykle cirka 7 kilometer.

Fie, som hun havde præsenteret sig for ham, kørte ham lige til døren. Han sagde mange tak, og lige inden han ville smække døren i efter at have taget sin cykel, spurgte hun om han skulle til halbal. Det svarede han ja til, og hun sagde at det skulle hun også.

Han opstillede ny officiel familie rekord på badeværelset den aften. Samtlige familie medlemmer havde været og ruske i døren, og en del af dem trippede voldsomt.
"Skal jeg også gå udenfor og tisse?" havde hans mor så efter en god time spurgt. Så kunne han godt indse at det måske var på tide at overlade badeværelset til dem.

Han tog sin pæneste hvide skjorte på. Dertil hans yndlings jeans, de som blev knappet foran. Som afslutning hans nougat farvede ruskindsjakke. Hans bror havde kørekort, så han kom og hentede ham. Broren gjorde tjeneste på en bondegård cirka 15 kilometer fra deres hjem. Broren var af udseende helt forskellig fra Falcos. Henning var mørk og noget kraftigere, men kun en smule højere.

De hentede et par af brorens kammerater, og sammen tog de fire til halballet som fandt sted i en af de store haller hos kornhandleren. Orkestret var et af landets bedste, og snart sad de alle fire i baren. Snakken gik, og de hilste på mange bekendte. Med ét følte Falco et par arme glide over sine skuldre og nedover sit bryst og fornemmede samtidig en vidunderlig duft fylde sine næsebor. Uden at have nogen idé om hvem dejligheden kunne være, vendte han sig rundt og så til sin glæde at det var hans brors kæreste. Han stod op og gav hende et knus og blinkede samtidig til sin bror.
"Frækkert," sagde broren og tog sin kæreste i favnen for at give hende et varmt knus.
"Åh, hvorfor skal en pige tvinges ud i at vælge mellem to skønne mænner?" udbrød Suzanne koket samtidig med at hendes blik røg fra den ene bror til den anden.

"Måske kan jeg afhjælpe dilemmaet lidt?" lød en mild lidt hæs stemme et sted bag dem. Falco vendte sig om, og vidste inden han fik blikkontakt hvem stemmen tilhørte. Fie stod med et bedårende smil og så vurderende på ham. Hun løftede det ene øjenbryn, og fløjtede lige højt nok til at de kunne høre det. Falco præsenterede hende for de andre, og uden at Fie bemærkede det gav broren ham et anerkendende blik og et puf med en albue.

Falco mente også at kunne tillade sig et lille anerkendende fløjt da han så op og ned ad Fie. Hun var flot! En ferskenfarvet åbenstående skjorte som afslørede et par fyldige bryster, og en pastelgrøn nederdel som nåede hende til halvvejs på lårene. Dertil et par ferskenfarvede sko med remme som snoede sig op til midt på skinnebenene. Hendes rødblonde meget krusende hår var bundet i nakken til en hestehale med en blomsterklemme som i farven matchede hendes skjorte. Gennemført, virkeligt gennemført!

Inden længe var de to på dansegulvet, og de dansede fint sammen. Han havde ikke den store erfaring med dans, så han lod sig til dels føre af Fie. Når hun ville sige noget til ham, måtte hun trække hans hoved ned til sig for at overdøve musikken. Han var det meste af et hoved højere end hun. Hver gang hun trak ham ned til sig, bøjede han sig så langt at han kunne indsnuse hendes duft. Den var mindst ligeså fin som den Suzanne brugte. Engang lod han sig hoved blive lidt længere end nødvendigt, men der kom ingen indvendinger fra Fie, tværtimod. Og han dristede sig til at lade sine læber møde hendes hals. Fie udbrød et langtrukkent suk, og trak sine skuldre op om ørerne.

"Hvad... æh Fie, var det ikke noget at få ham der skiftet ud med en rigtig mand?" hørte Falco en stemme sige. Stemmen kom fra et sted bag ham, og tilhørte en fyr som i lang tid havde haft en tvist gående med hans storebror. Fie smilede til fyren, kiggede så Falco direkte i øjnene og sagde henvendt til den anden:
"Jow sguda, sig til når du får øje på én!"
Falco kunne ikke lade være at grine, og Fie kneb det også for. Den eneste som ikke lo var den påtrængende stodder som stod og gloede olmt på dem.

Falco, som havde fået lidt at drikke og hans forsigtighed delvist var røget overbords, fandt tiden inde til at deltage i morskaben. Han vendte sig mod Anton og gav ham lidt at tænke over.
"Og når du skal ud og tisse, så pas på du ikke får hjernen i klemme når du lyner op, ikk!"
Antons ansigt lagde sig først i tænkende folder, men da bemærkningen trængte ind fik hans ansigt en dyb rød kulør, som hurtigt ændrede sig til purpur med en vældig tendens til at ende i blåt. Fie greb Falco om hofterne og trak ham væk, samtidig med at hun drejede ham rundt. Hun gemte sit ansigt ved hans bryst, da det ville have været alt for stor en provokation at grine Anton lige i ansigtet.

Med ét blev en kæmpe lab lagt på Falco's skulder. Den var stor som en skovl, og den begyndte at klemme. Men kun indtil der stod en halvcirkel omkring dem. Den bestod af Falcos bror og hans kammerater. Langsomt blev hånden trukket tilbage.
"Nå Anton, er vi ude på ballade?" sagde broren, "jamen så lad os kigge på sagen da, efter mottoet 'søg og du skal finde'." Samtidig med den bemærkning gav broren Falco et lille skub.

Udenfor tog Fie hans hånd, og de gik en tur for at undgå at være skydeskive for nogle hjernedødes dårlige humør. Hun kunne jo ikke vide at Falco, trods hans lidt generte og forsigtige måde, meget vel kunne passe på sig selv. Siden 7-8 års alderen havde han dyrket en sport som de færreste kendte, men som han havde valgt da håndbold og fodbold virkede for anstrengende. Han havde haft en tendens til overvægt, og havde så valgt en fjernøstlig sport som hed aikido. At han nu igen spillede fodbold, skyldtes at han ikke ville falde alt for meget udenfor.

Fie lagde sin arm om hans talje, og tæt omslyngede gik de hen ad grusvejen. Med ét stoppede Fie op, vendte sig mod ham og trak ham ind til sig. Han følte hendes bryster presse sig mod hans, og deres skød fulgte trop. Hun kiggede intenst på ham og sendte ham så et smil. Men hun kunne se at der var en voldsom tankeaktivitet i gang hos Falco, og spurgte hvad han tænkte på. Han svarede at han syntes vældigt godt om hende, og at han gerne ville se mere til hende. Men der var én ting som nagede ham. Han ville gerne vide om børnene havde en far? Fie klarede at skjule den latter som var på vej frem, og vidste hvor han ville hen med sit spørgsmål. Han fortsatte med at sige at det lå ham meget fjernt at bryde ind i noget bestående, hvis det altså var sådan at hun også interesserede sig for ham på samme måde. Hun lagde sit hoved på hans bryst og sagde at børnenes far var forsvundet da hun havde fået den yngste. Han levede på Fyn nu, og havde stiftet familie der. Hun havde ikke haft nogen mand i sit liv, siden han var smuttet.

Fie kunne ikke lade være med at smile da hun følte hvordan hans skuldre sank cirka en halv meter, af lettelse. Hun vendte sit ansigt imod ham, og et smil fra det ene øre til det andet kom hende i møde. Hun smilede tilbage og meget blidt lagde hun sine læber mod hans. Han blev overrasket over den blødhed der var i Fies læber, og konstaterede at der var mange dele af hendes flotte krop som føltes bløde. Han følte han kunne falde ind i den og han smøg sig ind til hende. Da deres læber skiltes igen, så han hvordan Fies bryst hævede og sænkede sig hurtigt og dybt. Et drømmesyn mødte ham, da han lidt for længe lod blikket dvæle i hendes kavalergang.

"Børnene er hos mine forældre, har du lyst til at se hvor jeg bor?" spurgte hun med blikket rettet mod ham.
Han nikkede bare, og sendte hende et smil. Hånd i hånd fandt de hendes bil, og et kvarter senere kørte de op i Fies indkørsel.

Hun viste ham rundt i lejligheden, og han var begejstret over alle de ting hun havde. Det eneste rum han ikke fik at se, lå overfor børneværelserne. De gik ind i hendes stue som var delt op i to. Det var en vinkelstue, hvor den ene del var indrettet som spisestue og den anden som dagligstue.

Efter at Fie havde sat noget musik på pladespilleren, satte de sig i sofaen. Fie lænede sig ind til Falco, og han lagde sin hånd om hendes skuldre. Med sit hoved liggende ind mod hans bryst, begyndte Fie at lade sine fingre glide gennem hans bryst hår. Falco følte en stor trang til at se Fie med udslået hår, og han spurgte om han måtte åbne hårklemmen. Fie smilede og sagde at hvis han ikke havde spurgt, havde hun selv gjort det, så det måtte han gerne.

"Du Fie.. æh..?" forsøgte han sig lidt genert.
"Ja, hvad er der? Du kan spørge mig om alt, det skal du vide," svarede Fie opfordrende.
"Joeh... det er altså ikke.. det er altså.. hmmm, jeg har altså ikke gjort det før. Jeg mener hvis nu vi skulle..hvis altså du vil. Jeg vil i hvert fald gerne," fik han endelig stammet sig frem til.
Fie så forvirret på ham. Hendes spørgende blik gjorde ham lidt utilpas til mode, han vidste ikke om han var gået over stregen. Hun forstod at det havde kostet ham stor overvindelse at få sagt det.
"Du har aldrig været sammen med en pige?" spurgte Fie ligeud. Han rystede langsomt på hovedet, og søgte hos Fie efter det mindste tegn for at se om hun ville blive sur.
"Jamen Falco, jeg vil meget meget gerne. Jeg anede bare ikke... at... eh... Du har intet at skamme dig over, og intet at være bange for. Vi tager det stille og roligt, og du siger bare hvad du gerne vil."
Meget lettet sagde han okay, og at det skulle han nok. Men så måtte hun også love ham at hun skulle sige til hvis han gjorde noget forkert. Hun lo kort og forsikrede ham at han ikke kunne gøre noget forkert.

Hun lå nu lidt bagover, og hendes skjorte var så fristende et sted at starte da han utroligt gerne ville se hendes bryster. Han forsøgte tøvende at nærme sig skjorten med fingrene, og med et varmt smil opmuntrede hun ham til at fortsætte. Han knappede nysgerrigt de resterende knapper op, og snart stod den åben. Han krængede den udover hendes skuldre, og så var der kun én forhindring tilbage. En BH, som efter hans bedømmelse virkede en smule overbelastet. Fie tog skjorten af, og da hun kun havde bh en på lænede hun sig frem og lagde sin kind ind til hans og bad ham med blid hæs stemme om at hægte den op omme i ryggen. Han fandt midten og med én hånd forsøgte han sig, og viola, sprang den op.
"Hov hov, jeg tror så sandelig vi har et naturtalent her," udbrød Fie ærligt overrasket. Når hun tænkte på hvordan diverse mænd havde bakset i flere minutter, og hun til sidst utålmodigt selv havde måttet klare paragrafferne, så var Falco fiks på fingrene. Eller han havde bare været heldig. Men hun ville lade ham blive i den tro at han havde talent på det område, da hun stærkt fornemmede at han havde behov for lidt opmuntring.

Fie lænede sig tilbage, og Falco sad på knæ foran sofaen med åben mund og stirrede på hendes flotte bryster. Hun havde ammet to børn, og den yngste for mindre end et halvt år siden. Men hun måtte være blevet begavet rigt fra naturens side, og hendes gener måtte være af en art så hendes bryster havde restitueret sig på mirakuløs vis. Hun nød hans stirren på sine bryster da hun fornemmede det var ærlig beundring, og med begge hænder løftede hun dem mod for ham. Hans udtryk kunne nærmest tydes nogenlunde som 'øh.. er de til mig.. må jeg virkelig røre ved dem'. Hun smilede til ham, nikkede og bad ham røre ved dem. Hun sagde i samme åndedrag at hun var en af de piger som var meget følsom på brysterne.

Endnu engang overraskede han hende ved ikke at gribe efter brysterne, eller brystvorterne. Derimod lod han sin brede tunge glide fra underkanten af hendes ribben, og hele vejen op mellem brysterne til han nåede til hendes hals, som han kyssede. Han sluttede af med at suge på hendes hals. Fie troede hun skulle besvime af fryd. Hvor pokker havde den gut de talenter fra, og hvor havde han været de sidste ti år af hendes liv? Han påstod dog stadig hårdnakket at han kun var seksten, så det ville måske være en smule meget.

Hvis hun havde kendt Falco's måde at tænke på, så havde hun sikkert grinet. Da han så de herlige bryster, skulle han gøre vold på sig selv for ikke at kaste sig over dem. Hans bror havde sagt at han skulle passe på ikke at presse for hårdt på, når 'det' kom så vidt. Så Falco forestillede sig ganske enkelt at det var lidt som med hans absolutte yndlings kager, flødeskumskager! Når han spiste dem, så listede han sig hele vejen rundt og først til allersidst nød han at tage 'midterpynten'. Ligesom med Spandauere, han var vild med dem der var fyldt med sveske mos, og han kunne ikke nænne at spise fyldet i midten før til allersidst.

Han fortsatte med at kysse hendes hals, gled om til hendes skulder og nippede i hendes øreflip. Fie stønnede højt af nydelse og kommenterede så godt hun kunne, det han gjorde. Faktisk var hendes eneste kommentar at det var dejligt hvad han gjorde, og at han bare skulle fortsætte. Han kyssede hele området ved hendes kraveben, og nærmede sig snart hendes bryster. Det ville have været dybt unaturligt hvis de ikke havde hængt lidt. Hun kunne trods alt ikke stille naturkræfterne ud af funktion. Han oversåede hendes bryster med kys, og nede under brystvorterne slikkede han det dejlige bløde område. Der var ikke en centimeter ukysset tilbage af hendes herlige bryster, kun selve brystvorterne.

Hans tungespids skød frem og lavede cirkler, skiftevis fra bryst til bryst. Cirklerne startede i lidt udenfor de flotte lyserøde brystvorter. Der var stort set ikke noget for område, som dem han havde set på billeder. Fies bryster havde faktisk kun selve brystvorterne, og man skulle mægtigt tæt på dem for at se den lille smule for område der var. Han blev mindet om sin mors fingerbøl da han så hvor store de virkeligt var. Og hans nydelse var mindst så stor som hendes da han endelig kunne lukke sine læber om dem og suge og sutte og slikke på dem. Og hvor han fik det fra anede han ikke, men han sluttede til hendes udelte glæde af med at puste på dem. Og så kom hun i dagens første orgasme. Han havde ikke én eneste gang lagt sine hænder på dem. Alene med sin tunge havde han pirret hende i en grad så hun var tæt på at blive vanvittig. Hans hånd havde ligget i hendes nakke, hvor han havde nusset hende. Det havde bestemt været medvirkende til hendes tidlige orgasme.

"Skat, hvad skal det ikke nå at blive til?" hviskede hun medens hun lænede sig frem og blidt lagde sine læber mod hans. Hun tvang hans læber til at åbne sig, og da hendes tunge skød frem, skulle hun ikke vente længe inden hans forsigtigt vovede sig frem for at møde den. De fægtede med tungerne, og snoede dem rundt om hinanden. Fie tænkte på hvad denne spillevende tunge mon kunne gøre af underværker i hendes skød. Men, det ville nok være lidt stærk tobak for en ung fyr i hans allerførste seksuelle oplevelse at skulle forkæle hendes skød med tungen. Desuden var hun nu meget våd forneden. Men hun kunne jo ikke vide hvad der ville ske.

"Så min fine ven. Nu er det din tur til at læne dig tilbage. Du er jo immervæk min gæst, og sikken vært at være når man bare lader sig forkæle af sådan en dygtig fyr som dig."
Falco blev rød i ansigtet, og smilede forlegent. Han spurgte hvad han skulle gøre, men hun pressede ham bare med en hånd i brystet tilbage mod sofaens ryglæn.

Inden Fie startede med at forkæle ham, afførte hun sig sin nederdel, så hun nu kun sad tilbage i et par flotte trusser.

Tidspunktet var et stykke inde i halvfjerdserne, og hendes trusser ville helt sikkert være på blåstrømpernes sorte liste. Dengang skulle det helst være en slags 'kønsløst' bomulds et eller andet. Men Fie var en kvinde, og fanden tage dem som ville have at hun ikke måtte vise det. Hun var feminin, og det var hendes påklædning også.

Hendes trusser var syrenfarvede og med blonder. Foran var de gennemsigtige, og han anede en rødlig dusk bag dem idet hun trak sin nederdel ned. Hun havde haft sit blik rettet mod ham medens hun klædte sig af, og hun smilede frækt til ham da trusserne kom til syne og hans øjne stod på stilke. Og da hun bøjede sig ind over ham, mærkede hun med al ønskelig tydelighed at hans øjne ikke var det eneste stive ved ham.

Få sex i dag

Hun kyssede først, siden slikkede hun hans læber og fortsatte ned over hagen. Da hun nåede til halsen, nippede hun hver en centimeter hud hun kunne komme til. Hun fortsatte ned over hans bryst, og med sine læber nev hun let i hans bryst hår. Falco stønnede af nydelse og pressede sit underliv frem mod hende. Da hun nåede til hans ret store brystvorter, blev hans rotationer med sit underliv mere udtalte, og det var med fryd hun så hvordan han ligefrem fik gåsehud ved hendes tunges små og store cirkler på hans mave og omkring hans navle. Hun glædede sig over at have fundet en nyder, som hun selv var det. Han var vist ligeså følsom som hun selv.

Hun så ham direkte i øjnene da hun lod sin tunge glide hen over stoffet i hans jeans. Da hun var nået til et sted under den nederste knap, åbnede hun sin mund helt og sendte sin varme ånde direkte igennem stoffet, for at ramme hans nosser. Omridset af hans lem var så tydeligt som hun kunne ønske det, og hun så at det lå ned langs hans venstre ben. Hun lod sine negle glide fra roden og ned til det sted hvor hovedet måtte ligge. Det gøs lidt indvendigt i hende over størrelsen.

Hun knappede hans bukser op, og han løftede sin bagdel så hun kunne trække dem af ham. Han lå nu tilbage lænet i sofaen kun iklædt et par underbukser i hvidt stof, med gylp.
Hun satte sine fingre indenfor elastikken foroven, og lagde an til at trække nedad.
"Pas på!" sagde han hæs af lyst.
Fie smilede til ham og sagde:
"Det skal du ikke tænke på. Det er helt okay hvis du kommer nu skat, jeg skal nok få dig på højkant igen i en fart."
Han stirrede på hende, så begyndte han at le. Han lo så hans skuldre begyndte at ryste, men fortrød straks da han så hendes forundrede udtryk. Men i det øjeblik trak hun til, og da hans underbukser lå om hans knæ skete det han havde villet advare hende om. I en bue skød hans lem opad, strejfede hendes kind og landede med et tydeligt klask på hans maveskind. Hun var lige ved at ryge på numsen, hun blev totalt overrasket over situationen. Hun så målløs på ham, og hun fattede nu hvorfor han lo lige inden.

"Sådan en frækkert!" sagde hun med let bebrejdende stemme. Men hun kunne ikke selv lade være at grine og korrigerede sig selv: "Sådan et par frækkerter! Men nu skal du få, skal I." Med de ord lagde hun en hånd på hans lem som nu lå op ad maven, og den anden lagde hun om hans nosser. Samtidig med at hun nulrede hans nosser og blidt slog smut med dem, gled hendes tunge op ad skaftet til det nåede spidsen som endnu var beskyttet af forhuden. Idet hun lagde så sine læber om hovedet, og strammede dem i en nedad gående bevægelse, blottedes hovedet komplet. Resultatet var at hovedet voksede med lynets hast i hendes mund, da det reagerede på det pres og 'befrielsen' af forhuden. Da hendes læber nu lå om hovedet, og hendes tunge gled i cirkler, masserede hun skaftet med sin frie hånd. Falco stønnede nu stadig højere i nydelse over denne helt nye følelse på hans lem. Han var helt væk, og han kunne have nydt det i timevis. Fie gjorde det fantastisk, og han blev næsten overvældet over alle disse for ham nye ting.

"Det er.. er altså.. ba... bare for dejligt det... he... her," sagde han med hæs stemme. "Det var godt at jeg.. jeg vaskede mit.. lem... lem i et helt kvarter."
Hun smilede til ham da hun igen lod sin tunge glide fra hans nosser og hele vejen op til hovedet, hvor hun spillede med den på den meget følsomme streng som forbinder forhuden til hovedet. Hun holdt hele tiden øjenkontakt med den unge fyr, og hans nydelse gjorde noget ved hende. Hun blev ustyrligt liderlig over at se hans umiddelbare reaktioner på alt hvad hun foretog sig. Det overraskede hende ikke længere når han bad om at måtte gøre noget.
"Jeg vil altså gerne bruge min tunge på dig også, be om," sagde han da hun så ud til at blive lidt træt i kæberne.

"Det må du selv bestemme, men du behøver altså ikke gøre det. Men når du spørger så pænt, så kan jeg altså ikke sige nej. Jeg tror nemlig at du kan gøre vældig dejlige ting ved mig," svarede hun med et smil. Hun lagde sig på sofaen med sit hoved hvilende på armlænet. Falco kyssede hendes brystvorter store igen, og hun sukkede af fryd. Inden hun så sig om, var hun befriet for det sidste stykke tekstil hun havde haft på, og lå nu nøgen og åben foran ham, da han myndigt havde spredt hendes ben ud til siderne.

Han lagde sig godt tilrette mellem hendes ben, og han havde ikke glemt hvor lækkert det havde været da hun nippede i hans bryst hår. Han startede ved hendes kønshår som han let nev i med sine læber, og på Fies suk hørte han at det vist ikke var en helt forkert disposition. Han kyssede hendes lystknop uden at han egentlig vidste at dette var den lillebitte fyr som gav pigerne så stor glæde ved sex. Men det hop som Fie gjorde da han kyssede 'fyren' fik ham dog til at lære at han havde rørt et følsomt sted. Lidt forskrækket så han på hendes ansigt som tydeligt viste at hun nød det.

"Du gjorde intet forkert. Det er faktisk fordi du har været så sød mod mig at min krillerbasse er så følsom. Den bliver meget følsom når jeg har det dejligt," sagde hun for at berolige ham.
Han undgik den til at starte med, og fortsatte længere ned til han nåede et sted hvor der var meget fugtigt.
"Jeg stikker altså lige en finger ind der," sagde han, og inden hun nåede at reagere havde han gjort det og Fie begyndte nu at stønne af lyst. Hans finger gled ind og ud og rundt. Den undersøgte hver en lille hudfold derinde, og snart fulgte finger nummer to. Men det bagerste hul så også spændende ud, og da hans fingre nu var fugtige ville han lige se om hun også gav et hop når han rørte hende der. Bingo! Fie gjorde et hop med hele kroppen, og nu nøjedes hun ikke længere med at stønne. Hun udstødte et lille skrig. Da hun ikke protesterede tog han det som en accept, og han gjorde fingeren endnu mere fugtig, og begyndte så at massere det lille stramme hul.

Kort tid efter havde han en finger i det lille hul, en i det fugtige og så begyndte han i lange strøg at slikke hende med sidelæns tungebevægelser mellem kønslæberne og op til den lille 'krillerbasse'. Med ét gav Fie et lille skrig fra sig, og han så op på hende. Med forundring så hun på ham, og spurgte hvad han lige havde lavet. Det var en dejlig følelse, men hun havde bare ikke prøvet den før. Hun opfordrede ham til at gøre det igen. Han bøjede sin finger som var inde i hendes fugtige grotte opad, og kildede den øvre væg derinde. Ligesom når han kløede sin hund under halsen. Hos Fie brugte han bare ikke neglene. Igen spjættede hun, og han følte noget fugtigt løbe nedover sin hånd.

"Hvor er det deeeeeeeeejligt," sukkede Fie og var lidt forvirret over den følelse han havde fremkaldt med sin ene finger. Han prøvede nu med to fingre. Han var ret stolt af sig selv over at han kunne give hende en følelse som hun ikke havde prøvet før, og frem for alt at hun blev så glad for den følelse. Han pressede nu begge fingre mod loftet i hendes grotte, og han fandt det utroligt blødt og dejligt derinde, men der var en lille ru plet. Og det var den hun reagerede så heftigt på. Da han pressede en smule kraftigere, kom der en blanding af små skrig og støn fra Fie. Hun buede sin krop så kun bagdel og nakken støttede den. Nu lod han sin tunge slå smut på hendes lille 'krillerbasse' samtidig med at han fortsatte med de to fingre i grotten. Det så næsten ud til at Fie var ved at besvime, og han standsede med det han havde været i gang med. Han så hvordan hun tog et godt greb om sine bryster, og med et par fingre klemte om brystvorterne. Derpå gav hun lod hun sine bryster være, og greb fast i sofaens stof som hun borede sine fingre ned i.

Med sit ansigt smurt ind i hendes safter, kravlede han langsomt op til hende. Han så på hendes fredfyldte ansigt. Så mildt var det at han blev helt varm indvendig. Små ryk gik gennem Fies krop, og han lo over så mange nye indtryk. Det gjorde han nogen gange, når der skete så mange ting på én gang at han havde lidt svært ved at kapere det, så begyndte han at le.

"Kom her din dejlige mand!" hun tog om ham og pressede ham ind til sig så hans bryst blev presset mod hendes kloder. Han følte hendes brystvorter prikke i hans bryst som hvis det havde været to pegefingre. Da Fie var kommet lidt til hægterne igen ovenpå den kraftige orgasme, som hun ikke havde oplevet på den mådefør, begyndte hun at kysse hans ansigt. Hun slikkede ham ren for safter, og hun havde fået et sløret blik. Hun smilede til ham og rystede langsomt hovedet fra side til side.
"Her troede mutter at hun skulle være lærerinde for en dejlig ung mand. Så viser det sig at han kan lære hende ting som hun ikke anede eksisterede. Hvilken planet stammer du egentlig fra?" hviskede hun medens hun kærtegnede hans lange lyse hår, og strøg med en finger over hans kind.

"Jamen, jeg gjorde bare det som faldt mig ind. Og hvis du kunne lide det, så vil jeg da gerne gøre det igen," sagde han med overbevisning i stemmen.
Hun tænkte ikke over at han ikke havde noget forlangende om at bolle hende. Det havde han ikke prøvet, lige så lidt som han havde kendt til oralsex. Hvad hun dog vidste, var at denne unge mand i lige så høj grad elskede at give andre glæde, som selv at modtage den. Han virkede ligefrem taknemmelig for at kunne give hende så megen glæde og lyst, så han ikke kunne få nok.

"Må jeg gerne mærke din store diller i min fugtige grotte?" spurgte hun med et bedende udtryk i ansigtet, efter at de havde kælet et øjeblik. Hans øjne lyste op, og han spurgte om hun ville ligge på knæ så han kunne trænge ind bagfra. Men da hun ikke så sig i stand til al den aktivitet, så slap som hun var i koderne lige nu, fandt hun det bedre om de prøvede som de lå lige nu. Hvis hun ikke tog meget fejl, så ville der blive så rigeligt mulighed for at bolle i 'doggy style' senere. Hun fandt endnu et par puder, og bad ham lægge dem under hendes lænd. Det gjorde han, og medens han sad på sine hæle førte han sit lem til hendes fugtige grotte. Han satte sig lidt længere frem, og da han stødte imod med sit lem pressede Fie sit underliv imod hans idet hun med et par fingre spredte sine kønslæber. Og selv om hans lem nu var lidt mere blødt, gled han stille og roligt ind. Hun lagde sine arme om hans hals, og låste sine ben om hans lænd.
"Stop, holdt lige et øj... øjeblik," sukkede Fie da hun lige skulle vænne sig til at have ham i sig.
Falco følte hvordan hendes indre muskler strammede sammen om hans lem. Da han kiggede ned mellem dem, så han hvordan hans lems hoved udvidede hendes indgang så den lå ganske stramt om det. Samtidig følte han hvordan hendes pres, fik hans lem til at udvide sig. Lidt efter lidt gav Fies muskler efter, og han kunne glide yderligere et stykke indenfor i hendes varme fugtige grotte.
"Åh gud hvor du.. åh.. fy.. fylder mig ud," sukkede hun.
Han blev ligeledes totalt overmandet af denne vanvittigt lækre følelse. Den kunne ikke sammenlignes med nogen anden følelse han kendte. Måske var det lidt ligesom at nyse, det kildrede også så dejligt.

Han huskede sin aikido træning, og hvordan de havde lært at neutralisere deres ydre følelser ved at tage en dyb indånding, og ånde langsomt ud. De gik sådan ind i et kort meditativt øjeblik. Det gjorde han også nu, og et ganske kort øjeblik efter forsvandt den kildrende fornemmelse.

Han så på Fie og hvordan hendes dejlige bryster hævede og sænkede sig ret hurtigt. Han så på hendes ansigt med de lukkede øjne, og den rødmen som bredte sig over hendes kinder, hals og øreflipper. Hendes underliv blev presset frem imod hans, og den lille krillerbasse tittede nu helt uden beskyttende hætte frem. Han lagde sig hen over hende, og støttede sine hænder mod armlænet, lige ved siden af Fies hoved.

Han begyndte nu at støde ind og ud, og Fie reagerede omgående. Hun gled fra den ene orgasme ind i den næste. Han syntes hun reagerede meget stærkere når han næsten trak sig ud. Det var som om hun fik den største nydelse når hans lems hoved gled hen over det sted som hun havde reageret så stærkt på da han havde masseret det med sine fingre. Var det ryggen af hans lems hoved som blev ført hen over stedet? Han stødte dybt ind, og Fie fortrak sit ansigt.
"Forsigtigt skat, ik... ikke så.. dy.. dybt."
Det fik ham til at trække sig tilbage.
"Jam... jamen der er stadig et stykke udenfor," protesterede han.
Hun begyndte nu at le, hun lo så hele kroppen rystede. Hun kunne slet ikke stoppe igen. Han lagde sig nu fladt ovenpå hende, og hun lo stadigvæk så de nu begge hoppede op og ned. Hendes latteranfald havde den effekt at hendes muskler nu strammede om hans lem permanent, så han følte at han sad fast.

Fie kastede sit hoved fra side til side ude af stand til at standse sin latter, og han blev en smule bekymret og begyndte at trække sig ud. Men hun holdt fast. Av for den! Hans hund havde engang haft 'herrebesøg', og da var det lige før de havde måttet tage til dyrlægen. De kunne slet ikke få skilt hundene ad igen. Hans far havde hentet en spand koldt vand, men det havde været frygteligt synd for 'muffy'. Narhj, så slemt ville det nu nok ikke blive med Fie. Han lagde sig stille og roligt ovenpå hende uden at røre sig. Det måtte vel snart gå over med det latteranfald.

Da han syntes at Fie havde ligget musestille med lukkede øjne længe nok, begyndte han at puste hende i ansigtet. Han så hvordan hun forsøgte at åbne øjnene. Hendes øjenlåg ville gerne, men de kunne ikke. Med et par fingre forsøgte han blidt at hjælpe til, med det resultat at Fie igen begyndte at le.
"Neeeeeeej, ikke igen," udbrød han. Det hjalp bare ikke en disse, nu begyndte hun da for alvor at le igen. Hans lem var nu blevet så 'medgørligt' at han kunne trække sig ud. Og under store protester fra Fie trak han sig forsigtigt ud, da han var ved at få kramper i læggene.

Han satte sig i en stol ved siden af hende, og tjattede til hendes ben med sin ene fod.
"Hvad er det for en måde at falde i søvn på?" spurgte han med let bebrejdende stemme. Men han var ikke helt i stand til at skjule den drillende tone. Hun vendte langsomt hovedet og så på ham. Så sendte hun ham det sødeste og mest blide smil han nogensinde havde set på en kvindes ansigt. Der lå en masse i det smil, og han vidste at det en lille smule lignede kærlighed.

Han vågnede ved fuglenes kvidren udenfor vinduerne. I første omgang skulle han lige orientere sig, for at se hvor han var. Med et smil huskede han det, og langsomt vendte han hovedet mod den stille vejrtrækning han hørte fra sin venstre side. Det syn som mødte ham, ville for evigt være brændt fast på hans nethinder. Først etn nøgen hofte, en endebalde og endelig et smukt nøgent vinklet ben, hvis knæ lå indover hans eget ben. Hans blik gled opad, til det så den vifte af rødblondt hår som dækkede Fies ansigt og en stor del af hendes hovedpude. Forsigtigt lempede han sit ben ud under hendes, og selv om han kunne have kigget på hende i timevis, dækkede han de nøgne dele til med hendes lette dyne.

Han lavede en kande kaffe i hendes køkken, og havde ingen problemer med at finde tingene. Så stillede han det han forestillede sig hun ville have til morgenmad på hendes køkkenbord som var af fyr.

Fie vågnede, og da hun kom til at tænke på aftenen gled hendes hånd i en vifte henover den del af sengen hvor hun forventede at finde Falco. Det næste der skete var at en vindunderlig duft af kaffe ramte hendes næsebor. Hvad? Kunne det virkeligt være sådan at han havde lavet kaffe, allerede? Hun så på sit vækkeur. 5:30 viste den, og så var han allerede stået op?

Hun slæbte sig langsomt ud af sengen, tog sine badesandaler på og fandt en T-shirt som hun tog på. Hun gik så gennem køkkenet, der var ingen Falco. Hun så det bord han havde dækket, og fortsatte hen til stuen. Der var heller ingen Falco. Hun så at terrassedøren stod åben, og langsomt gik hun hen til den. Dernede for enden af haven stod Falco og lavede et eller andet underligt. Med en arm strakt frem, og hånden holdt som en politibetjent der ville stoppe nogen, drejede han sin krop en halv omgang. Hans øjne var lukkede, og han havde ikke en trævl på kroppen. Hun så hans bagdel, hvor der var en tydelig lys stribe som solen ikke havde fået adgang til. Hans ryg som lignede et lille V, brun og veltrænet. Hans lange lyse hår som faldt helt ned til mellem hans skulderblade. Han stod med let adskilte ben, og hun så hans tunge nosser som de hang der i deres pose. De var jo ikke blevet tømt i aftes, i hvert fald ikke så vidt hun huskede. Og bag nosserne, så hun hans tykke lem hænge mellem hans ben. En rislen gled nedad hendes rygrad, og hun følte hvordan hendes brystvorter rejste sig, og forplantede den dejlige følelse ned mellem hendes ben. Hun mærkede mere end tydeligt at hendes kusse havde haft besøgt. Mon ikke! Du godeste, hvis hun fortsatte med at stå og iagttage ham i smug, kunne hun komme lige på stedet. I værste fald ville hun kaste sig over ham. Var det virkeligt muligt at alene tanken, og synet af ham kunne gøre sådan noget ved hende? Og hvad var det for et sted han havde rørt ved som havde givet hende de helt nye følelser?

Hvis hun ikke passede gevaldigt på, så kunne hun skisme blive mere varm på den unge fyr end godt måske var. Men, hvorfor skulle det være så slemt. Der måtte da være et eller andet hun kunne lære ham?

Han vendte sig rundt, og som havde han vidst at hun stod og iagttog ham smilede han hende allerede i møde. Fie lavede et par dansetrin, og som en sylfide dansede hun rundt omkring ham. Lige indtil han greb hende og pressede hende ind til sig. Han mærkede hvordan morgenkulden havde gjort hendes brystvorter stive, og det hidsede ham op så hans lem snart stod i en bue ud fra hans underliv. Langsomt bevægede det sig ind mellem hendes ben, til hendes nøgne skød.

"Skal vi to lystne væsner ikke gå i bad sammen?" spurgte hun ham med et frækt blik. Og inden hun så sig om, havde han løftet hende op, og som en anden Tarzan gik han med sit bytte hen mod huset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.