Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie skete på et tidspunkt hvor jeg havde været gift i 8 år. Jeg levede i et godt ægteskab hvor jeg fik masser af god sex. Desuden havde jeg et par år tidligere haft den fantastiske fornøjelse at have sex med min svigermoder. Det var sket en aften jeg havde besøgt hende fordi jeg skulle hente nogle blomster til vores nabo. Det var endt med at jeg tog min svigermoder bagfra ind over køkkenbordet.....

Siden dengang havde hendes veninde spillet op til mig. Jeg er i dag klar over at det var fordi at min svigermoder havde fortalt hende at jeg havde kneppet svigermoder.

SEX I DAG?

Hendes veninde er 56 år gammel og ser yderst god ud. Hun er normal af bygning, langt lyst krøllet hår og så nogle meget store faste bryster. De kunne gøre en hver mand vanvittig !!! Veninden er god til massage og havde som sådan åbnet en lille praksis i hendes kælder. Da jeg havde slået mit ene ben mod en bildør, kunne jeg knap gå i 14 dage. Min svigermoder mente at jeg skulle besøge hendes veninde Bente. Da min kone også syntes det lod jeg mig overtale og kontaktede Bente. Hun gav mig en tid næste formiddag. Bente er gift, men hendes mand arbejder i København og er kun hjemme i weekenderne.

Jeg kom over til Bente kl. 10, og hun tog imod i døren med et smil. Hun var klædt i et par cowboybukser og en hvid skjorte. Brysterne var godt pakket inde i en BH der dog havde svært ved at holde dem indenbords. Jeg var allerede godt tændt. Vi gik ned i kælderen og Bente bad mig smide bukser og T-shirt samt strømpe. Det gjorde jeg og stod tilbage i underbukser. Min pik var allerede begyndt at rejse sig hvilket Bente helt sikkert havde bemærket. Hun bad mig lægge mig på maven på briksen. Hun begyndte at masserer det dårlige ben. Det gjorde ikke min tilstand i underbukserne mindre lysten. Min pik var efterhånden MEGET stiv og jeg lå uroligt. Jeg har en stor pik, som min kone ofte ikke kan tage uden at det gør ondt på hende. Min svigermoder havde også dengang jeg havde kneppet hende sagt at hun aldrig havde prøvet noget lignende og undret sig over at hendes datter overhovedet kunne have den i fissen. Jeg fortalte dengang til svigermoder, at det skete at min datter var nødt til at sutte den i stedet til udløsning idet hun ikke var våd nok til at få den op. Nok om det. Bente bad mig vende mig så hun kunne masserer benet forfra. Det gjorde jeg og håndklædet der dækkede mit skridt og underbukserne kunne ikke dække at min pik var stiv som en pæl. Bente lod som ingen ting og masserede videre. Hendes hænder strejfede en gang imellem min pik ganske let. Jeg var helt færdig og kunne komme hvis hun så på mig. Bente begyndte at smile og spurgte om jeg havde problemer med noget. Jeg sagde til hende at det var vært at ligge stille, når hun rørte sådan ved mig. Hun smilte, løftede håndklædet og kærtegnede min pik uden på underbukserne samtidig med at hun sagde: Er der andet jeg skal ordne eller skal din svigermoder igen have æren. Jeg bad hende gøre noget nu. Hun løftede min pik ud, og hendes øjne strålede da hun så den store stive pik. Hold da helt kæft udbrød hun. Hun gned på den og satte sin mund ned til den. Hun begyndte at slikke mig og inden der var gået 10 sekunder så sprøjtede jg alt hvad jeg havde opsparet. Hun tog det hele i ansigt og mund. Jeg undskyldte bagefter, men hun smilede og sagde at det gjorde ikke noget bare jeg kunne kneppe hende , for hun trængte helt vildt meget og havde drømt om denne pik siden den dag min svigermoder havde fortalt hende om vor tur på spisebordet. Hun kærtegnede pikken samtidig med at hun tog sine bryster frem. Det var nok til at den stod på mig igen. Jeg kyssede hendes patter og hun tog bukserne af.

Jeg trængte hendes baller ud til sid og tog hende bagfra. hun jamrede noget idet jeg stødte hårdt op i hende.

Jeg kneppede hende nu bagfra og hun stønnede at jeg ikke måtte stoppe. Hendes store patter gyngede under hende og hun skreg: mere, mere, mere.

Til sidst sank hun helt sammen og kom i en orgasme samtidig med at jeg igen kom denne gang oppe i hendes fisse.

Hun vendte sig om og takkede mig og bad mig komme og kneppe hende en gang imellem Det sagde jeg selvfølgelig ja til, og det sker nu at jeg knepper hende 2 gange om ugen. Hun elsker pik og det frækkeste vi har gjort var da jeg kneppede hende på vores toilet mens hendes mand sad inde i stuen. Hun er dejlig fræk og med stor sexappetit. Gid andre modne kvinder var lige så åbne og turde fortælle om deres lyst til stive store pikke.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 104 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.