Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde lige været i det svenske, og hjælpe svigermor og svigerfar, med at ordne deres ødegård, sept.16, og vi malede lidt og bar kanoen i skuret. min kone var ikke med, hun var på job. Om aftenen dag 2, ville de i søen og få en dukkert, og så i Saunaen. det var en dejlig aften. jeg gik ind og tog badebukserne på, og gik ned til søen. og de kom så også, men nøgne. nej vi bruger ikke badetøj her hvor ingen kan se os, sagde svigerfar, så jeg smed dem og vi fik en dukkert i det lune vand.

Efter 10 min gik vi op i saunaen der var dejlig varm, og vi sad og snakkede, om om lidt af alt. Så siger svigerfar at jeg havde da en flot pik, han kunne ikke, få sin stiv ret tit, og svigermor var ked af det. Ja sagde svigermor, hun havde hørt af datteren, hun havde noget skedebetændelse, og det gjorde ondt når vi elskede. ja sagde jeg, men vi klarede os. Må jeg rører din tissemand, spurgte hun, og nu blev jeg liderlig, og satte mig over til hende. Hun begyndte at klemme på nosserne, det var dejligt, og min pik blev mega stiv. Svigerfar blev også liderlig, og selv hans pik blev stiv. Svigermor blev vild, og sagde, nu har jeg to stive pikke, for første gang i mit liv. Jeg synte du skal mærke din mands først,sagde jeg, og hun gik over til ham og bukkede sig frem så han kunne bolle hende bagfra. Han blev vild, og kom meget hurtigt og skreg højt da han kom. Hun nød det, og satte sig lidt og så på min stive pik, svigerfar spurgte om han også måtte prøve at røre den. han satte sig hos mig og begyndet at spille den, og jeg nød det, og jeg begyndte at sutte hans pik med svigermors safter og sperm på. Svigermor sagde jeg skulle prøve at bolle svigerfar, det kunne han godt lide. Ok jeg var liderlig og sagde den skulle smøres først, så jeg skulle lige lige ha den op i hende først, kom sagde hun, hun rejste sig så jeg også kunne tage hende bagfra, hold da op hun var våd, den røg lige op, og svigerfar fik igen en stiv pik, jeg gik så over til ham og stak en finger op i ham, og han skreg vildt. Nu fik han min stive nassede pik op og vi nød det begge, og svigermor så på og legede med sin clit. der gik 2 min, så kom jeg oppe i ham,, og min sperm rendte ud af ham, vi nød det begge.

Svigermor syntes det var dejligt at se på, og syntes ikke der var noget forkert i at 2 mænd hyggede sig, hun havde da også været sammen med en kvinde et par gange. vi sad lidt og min pik var stadig stiv, så hun lagde sig på bænken og ville mærke den. min stive pik måtte så op i hende, og efter et par minutter spermede den op i hendes dejlige fisse, ahhh det var skønt, vi gik så i bad sammen og gik i køkkenet hvor hun lavede mad imens vi mænd drak en øl, vi var alle stadig nøgne. Svigerfar syntes min pik var skøn, og ville se den stiv igen, og svigermor sagde hun ville se den sprøjte. Jeg ville dog lige spise først . så den kunne få en pause. vi spiste og snakkede, og nød en flaske rødvin, og efter en times tid ville de gerne se den komme, og jeg rejste mig op, og viste dem min nu stive pik, gik hen til svigermor, og kørte den op mellem hendes bryster, det var dejligt, og hun begynde igen at lege med sin clit, nu var min pik meget stiv, og jeg begyndte så at spille dem, det føltes ikke forkert, og selv svigerfar fik en stiv pik og spillede selv . der gik et ret llang tid, så killede den dejligt og jeg gik over til svigermor og spermede ud på hendes ene bryst, ahhhhhhhhhhhhhhh dejligt. Svigerfar sad stadig og legede med sin stivert, og jeg tog med en finger lidt spern og smurte mit hul, og bad ham sprøjte op i mig, han blev helt sagelig og bollede mig et parminutter, sa mærkede jeg den kom, dejligt at mærke sperm, og vi måtte så alle igen i bad. vi hyggede os et par dage og aldrig har jeg fået så megen sex på 3 dage. OBS, min kone ved det ikke, vi blev enige om ikke at snakke om det'

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.