Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dejlig dag med sol, så jeg kørte en tur på nudist stranden i ølby. Jeg parkerede og pakkede mit håndklæde og en øl ned i rygsækken, man skal gå ca 1 km til nudist afdelingen.

En bil kommer kørene og parkere ved siden af mig, og et ældre ægtepar står ud, og hilser på mig, og vi følges ad på turen ned til stranden. Damen havde på vejen derud bedt mig ligge sammen med dem, det var dejligt med nogle at snakke med, og jeg sagde ok. Vi stopper ved en god sandgyde med læ, og manden lægger et tæppe ud og jeg mit håndklæde, til at sidde på.

Damen hed Inge og manden Erik, hyggeligt par. Jeg tog mit tøj af og stod nøgen som den første, Erik smed så sit tøj, og til sidst Inge, der bare tog sin kjole af, så var hun nøgen. Inge syntes jeg havde en flot pik, det samme sagde manden. Erik havde en lille pik, hun havde dejlige bryster, og min pik blev halvstiv. Vi satte os og snakkede, og han spurgte om han måtte røre min pik, han var bi. Det er jeg også svarede jeg, og hans kone smilede, og sagde, må jeg se jer lege ?, imens hun legede med sin clit, der var pæn stor. Nu blev min pik mega stiv, og han suttede lidt på den imens han spillede sin pik.

Jeg gik hen til konen, og hun tog fat om min stive pik, imens hun stadig legede med sig selv, men hun ville dog gerne mærke den oppe i sig, dejlig, aldrig har jeg været så liderlig. Jeg lagde mig på hende og bollede hende så hun skreg da hun kom, og min pik kildede vildt, jeg trak den ud og sprøjtede vildt på hendes clit. Manden gik bag ved mig stak sin pik op i min numse, og der gik ikke lang tid før jeg mærkede den kom, og spermen rendte ud af mig, elsker at mærke en pik komme oppe i mig, det var dejligt for os alle tre, og vi gik ud i vandet og blev skyllet rene alle tre. Derefter drak vi en øl og snakkede længe, og konen sad ved siden af mig, og legede med sig selv og min pik, der snart blev stiv igen. Hun spurgte om jeg ville bolle hendes mand, det havde hun aldrig set, så det sagde jeg da ja til. Han rejste sig og vendte sin numse mod mig, og jeg bollede hans stramme hul, imens hun igen legede med sin clit . Jeg kom meget hurtigt og han skreg af fryd, og hans kone slikkede min pik ren, dejligt ægtepar på 74, der stadig var liderlige.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.