Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var dagen efter novellen "Nytårsgave fra mor".

Både min mor og jeg er morgenmennesker. Det var derfor ingen overraskelse at selv efter nattens eventyr, så vågnede jeg ved, at min mor gik i bad forholdsvis tidligt. Jeg var virkelig morgenliderlig som altid, men skulle også pisse så jeg lå bare stille, og lyttede i mens min mor var i bad, og ventede på jernet gik i af sig selv.

SEX I DAG?

Min mor er altid meget lang tid i bad, om morgenen. Hun vasker hver en centimeter af hendes slanke krop, og er meget hygiejnisk omkring sin intimpleje. Det ved jeg fordi jeg ofte står op, og går ud på toilettet - pisser, og sætter mig derefter ovenpå toiletbrættet, også snakker vi. Der har jeg haft rig mulighed til, at lure og jeg har udnyttet hver en chance.

Jeg fik en idé! Jeg ville gerne se min mors telefon indbakke og se, om hun har skrevet noget om nattens vilde begivenhed til nogle af tøserne. Jeg listede forbi badeværelsesdøren, og gulvtæppet tilføjede til min stilhed. Ind i soveværelset og tage hendes Nokia 1110 og tastede hendes kode - mit fødselsår, også ind i indbakken og rigtig nok var der en besked. Det var den seneste, og den var heldigvis sendt til den rigtige. Hun kunne nemlig højst sandsynligt skrive til en af to veninder.

Hvis hun skrev til Stina, ville det nok være en mere positiv ting. Stina er lidt af en vildkat, og bare nogle af de historier jeg har hørt, har været hjernedøde. Havde hun skrevet til Kristina, havde det nok nærmere været en form for "fortrydelses-sms".

Der var en sms til Stina:

"Fuck! Det skete i nat! Hvad fuck gør jeg så nu?!".

"Jeg vidste det!" tænkte jeg. Jeg havde på en eller anden måde haft på fornemmelsen, at forholdet mellem min mor og jeg havde været på tale hos dem. Stina kom altid med små indikationer, og den slags, og min mors egen flirteri var indikation nok i sig selv.

Stina havde ikke svaret endnu. Jeg listede tilbage på mit værelse og gik derefter normalt, så min mor nok hørte at jeg var oppe. Jeg skulle pisse men min pik var atter blevet hård, efter jeg havde læst sms'en.

Jeg stod i køkkenet et øjeblik, og absorberede kulden fra gulvet og omgivelserne mens jeg ventede på, at kunne pisse. Da jeg endelig kunne pisse, rettede jeg til og pissede i håndvasken i køkkenet og derefter, gik jeg ud på toilettet.

Jeg trykkede ned i håndtaget, stille men nok til, at min mor kunne høre det. Lukkede den efter mig, smed mine bokseshorts
og sagde først "godmorgen" da jeg hev lidt i gardinet i bruseren, så jeg kunne smutte ind i brusebadet med hende. Min mor svarede ikke, og stod bare med ryggen til.

Jeg stod et øjeblik og kiggede på hendes ryg og flotte røv, mens vandet fra bruseren kun ramte mine fødder. Min hånd tog mildt fat om min semi stive pik, og onanerede langsomt for lige at hjælpe blodet ud i pikken hurtigere. Ikke at der var behov for det, for det skete lynhurtigt, og med få bevægelser svulmede min pik op til fuld størrelse.

Jeg kunne ikke regne ud, om hun stod og bare var underdanig og afventende, eller om hun stod og fortrød - det kunne i realiteten også være ligemeget, hvor når først jeg var i gang med hende, ville hun overgive sig fuldstændigt.

"Vend dig om" sagde jeg, hverken kommanderende eller nedladende. Bare stille og roligt og hun vendte sig, og jeg synes jeg så et glimt af skam i hendes ansigt, men så kiggede hun smilende på mig.

Hun kom tæt på mig, krammede mig og sagde ind i min brystkasse: "Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.." jeg krammede igen, mens min stive pik lagde sig op ad maven på hende. "Hvad mener du?" spurgte jeg nysgerrigt, mens vandet begyndte at vådgøre mere af min krop.

"Jeg er bare så forvirret efter det der skete i nat" svarede hun. Jeg er altid irriteret over den slags snak fra piger, de snakker udelukkende følelser som man ikke kan forholde sig til, fordi man ikke kender til årsagen eller dens effekt, kun bundfaldet fra oplevelsen i form af følelser.

"Der skal tydeligvis bare sættes en dagsorden, så det vil jeg gøre" tænkte jeg. "Mor?" sagde jeg, og fik hende til, at kigge op.

"Du vil altid være min mor, den jeg elsker og stoler allermest på" og ventede lidt mens jeg så hende smelte indeni, før jeg så sagde: "Også ind i mellem, når jeg ikke kan holde mit begær tilbage, så står du model for mine dyriske behov. Det må jo være dig der bedst kan håndtere dem, jeg er jo ligesom DIN søn".

Hun kiggede lystigt op på mig, og løftede det ene bryn så jeg vidste hun var ude på ballade. Jeg så det som grønt lys og tog hånden ned og bukkede i mine knæ så jeg kunne guide pikken op i hende. Hun stoppede mig dog, og smilte. "Det kan godt være du tror du bare kan springe på mig når det passer dig, men jeg bestemmer også noget du. Jeg er stadig din mor, og jeg vil sutte pik inde i sengen".

Hendes attitude tændte mig virkelig, så hun trådte ud men beordrede mig til, at vaske mig grundigt. Hår, krop og pikken fik en omgang. Min mor var allerede gået ind i soveværelset, og jeg kunne høre, at hun var i gang med at føntørre sit hår. Jeg tog mig derfor god tid, og da hun var færdig, gik jeg ud og tørrede mig - grundigt.

Jeg skulle ikke risikere, at komme ind og bare ligge dér i sengen, med en jernhård pik mens hun passede og plejede sit hår i en time. Jeg kom ind efter en god portion tid, der føltes som en evighed, da jeg var spændt og tændt.

Jeg viklede et håndklæde om livet, der havde et græsk mønster i enden, som jeg rettede til, sådan så det hang lodret ned fra min pik og ned. Da jeg kom ind i soveværelset lå min mor i sengen, så mønstret og sagde: "Kom herhen min Hercules" og smilte frækt. Hun kravlede op på alle fire, så hendes bryster var meget fremtrædne i hendes stilling. Det fik absolut min opmærksomhed, mens hendes rødehår lå nedover skuldrene og lige dækkede en smule af brysterne.

"Jeg skylder vidst et blowjob" sagde hun frækt, og jeg måtte smide håndklædet og igen lade min pik komme frit frem, foran min mor. Hendes øjne strålede da hun så den, og sagde: "Lig dig på sengen, skat".

Jeg lagde mig i den brede seng, midt på dynen og lå med en sten hård pik, der lagde sig på maven af mig. Mine ben samarbejdede med hende, mens hun kravlede ind imellem mine ben, så hun kunne være der. Bare at mærke varmen fra hendes krop mellem mine ben var dejligt, men det blev mere end fordoblet da hun rakte tungen ud, og lod den placere sig på mine testikler og kørte den op langs min pik.

Da hendes tunge løb tør fra saft til, at glide op langs pikken skiftede hun over til at kysse. Min pik fik 3 intime kys indtil hun kom til pikhovedet, som fik et lille slik også et smaskende kys. Hendes hænder blev placeret på mine hofter, og hun måtte strække eller udvide sine ellers bukkede knæ, så hun kunne få hoved og mund over pikhovedet, tog det i munden og satte sig igen tilbage.

Pikken blev fastholdt af hendes mund, så den rejste sig da hun satte sig tilbage. "Fuuuuuuuuuck hvor frækt!" stønnede jeg. Min mor blinkede til mig, kørte en hånd igennem sit hår så det ikke var i vejen, også deepthroatede hun den i et snuptag. Alle mine 20 centimeter forsvandt i én enkelt bevægelse. "ÅRHH" udledte jeg, og mine ben spjættede en smule. Min mor deepthroatede for blot et til to sekunder og gled så op igen, og lod min våde pik falde tilbage på maven af mig.

"Sæt dig og rid mig ligesom du red ham i nat" stønnede jeg, i nok en lidt desperat tone. Min mor føjede mig, og rettede sig op, og kravlede op på mig. Det var noget af det frækkeste, at se hende tændt men frivilligt placere sig siddende på hug, og guide min pik mod sin fisse, for så, at presse kroppen ned.

Jeg mærkede hvordan min pik penetrerede barrieren der var hendes fisse, og derefter gled langsomt op, mens hun stønnede: "Mmmmmmm åhhhhh den er altså stor og rigtig hård skat". Jeg spændte mavemusklerne, og fik overkroppen op i siddende position, og min mor havde læst mine intentioner, for hun lænede sig forover, og vi snavede.

Vores læber ramte, og kyssende blev til snaveri. Det var som om vi skiftedes til, at tage en bid af hinandens mund, indtil min mor bed mig i underlæben. Hun stønnede imens, og smerten skød ind i læben på mig, og ned igennem nervesystemet til pikken, der gav et lille spjæt.

Det provokerede mig helt vildt, at hun bed mig, så jeg løftede hende op - nok til, at jeg kunne få benene ind under mig og ligge hende på ryggen, mens jeg selv kom op på hende. Pikken blev i hende hele vejen, og hendes øjne lyste atter af lyst, og det gjorde, at jeg hurtigt pumpede pikken ind og ud af hende, men jeg var ikke særlig udholdende. "Jeg bliver nød til..... Uhh... orrhhh... at indrømme noget skat" sagde hun, og mine bevægelser stoppede og min opmærksomhed startede.

Hun kiggede mig dybt i øjnene og svarede: "Jeg ved du var udenfor i nat, og jeg kneppede ham udelukkende fordi jeg vidste du villle se det". Det sendte stød igennem min krop, og jeg begyndte øjeblikkeligt med hurtige korte stød, og indenfor 20-30 glidende bevægelser kom den velkendte fornemmelse.

Jeg skulle til, at komme i fissen på hende, men min bevægelse fik min pik til at hoppe ud, og sprøjtede den første hvide stråle ud over maven og bryst. Ivrigt stak jeg hånden ned om pikken, og kørte ivrigt mens jeg stønnede: "ÅÅÅÅÅÅÅHhhhhhh" og der kom en 3-4 hvide stråler der tilsmurte hendes mave og bryster. En enkelt stråle var eksplosiv nok, til at ramme hende på hagen, og de sidste dråber landede ned på hendes glatte venusbjerg.

Jeg bevarede mit blik længe på min mors krop, mens hun lå og brummede lavt mens hun sensuelt rørte sin krop. Jeg havde stadig mit greb stramt om min pik, mens jeg langsomt blev ved med, at køre frem og tilbage. Min pik blev ikke mindre, og min pik blev ikke sart, så jeg fortsatte bare og fik øjenkontakt med min mor.

Hun bed sig i underlæben, og grinte igennem. Hun førte en finger op til hagen, og fejede spermklatten på hendes hage af, og suttede på sin finger på forførende vis. Derefter førte hun hænderne ned på brysterne, og masserede spermen ud. Den blev fuldstændig smurt ind i hendes hud, mens hun stønnede: "mmmmmm" og min pik fik nyt liv. Den var lige begyndt at knække i hårdheden, inden den begyndte at rejse sig igen.

Min onani begyndte at blive hæftigere, i og med min mors hænder nåede ned til venusbjerget og smurte spermen ind dér også. To fingre der var mest indsmurt blev ført ned til hendes klit, og masseret ind i den, mens hun stønnede og lukkede sine øjne.

Jeg lagde mig til højre ved siden af hende, og fik hende til, at vende sig med røv og ryg mod mig, mens jeg lagde mig på siden ligesom hende. Jeg førte pikken hen til fissen, mens hun løftede sit øverste ben op, det krævede lige et par forsøg at presse den op, fordi jeg gled åbningen. Hun førte en hånd ned der hjalp, også pressede jeg ellers til da jeg fik chancen.

På trods af, at hun var stram gled min pik utrolig let ind og ud i den her stilling. Jeg var derfor øjeblikkelig fan af stillingen, mens jeg langsomt omfarvnede hende.

"Uh uh uh uh uh" pustede hun ud med mellemrum, i mens pikken kørte ind og ud. Det var en rar stilling, fordi jeg lå ret godt oven på en dyne, og fissen var dejlig lækker at være i.

Hendes hånd gled ned, og begyndte at køre rundt på klitten. Dét gjorde, at hendes ben var ved at falde ned, så jeg tog fat i det og holdte det, mens hun selv lagde sig helt ned så mit ansigt lå lige bag hendes hoved.

Jeg kunne mærke, at min arm var lang nok til, at hvis jeg kørte den ind under hendes ben, så kunne jeg bøje den og nå hendes bryst. Jeg tog derfor fat, og klemte til. "UHH pas på skat!" udledte hun, og jeg grinte bare og klemte stadig.

Hendes telefon vibrerede på det lille natbord der lige netop var ude af rækkevide for mig. "Tag telefonen" sagde jeg, men hun gjorde intet. Den vibrerede igen, og jeg bad hende tage den igen, men hun var vidst mere interesseret i at pikken fortsatte sine bevægelser.

Jeg ville vide om det var Stina, så jeg løftede min min og drejede min krop. Da jeg drejede om på ryggen lå hun oven på mig, også var jeg kommet tættere på, så nu kunne jeg nå telefonen med min arm, og da jeg tog den stønnede min mor: "Nej skat!".

Jeg skulle sætte mig mere op, fordi min mor begyndte, at prøve at tage telefonen. Jeg skød hende frem, så jeg kunne tvinge mig selv ind over hende, mens hun lå på maven.

Jeg tog med min venstre arm hendes højre arm om på ryggen, og hun skreg "NEJ SKAT!" mens jeg lagde vægten på hende. Nu kunne hun ikke nå min højre arm med sin venstre arm, og jeg førte mobilen op foran os, så vi begge kunne se skærmen på hendes nokia telefon.

"2 nye sms'er fra Stina" stod der, eller noget lignende på skærmen. Jeg trykkede mig ind i indbakken på beskederne.

"Neeeeej" lød det under mig, i et toneleje der lød til, at fortryde og opgive.

Først så vi begge min mors egen besked: "Fuck! Det skete i nat! Hvad fuck gør jeg så nu?!".

Stina svarede: "FUUUCK YEA! YOU GO GIRL!" og nede under var besked nummer to: "Så knepper du ham igen!? ;) "

Hendes svar både tændte og provokerede mig, så jeg pressede min pik helt i bund på min mor, og længere! Hun piv mens jeg gik i gang med at svare, det tog dog lidt tid med kun en enkelt hånd.

"Vi...... Er...... Igang..... Lige.....Nu ;) " tastede jeg langsomt og sendte, mens min mor bare lavede lyde der kun kunne betragtes som svar til min piks bevægelser.

"Hvor er det frækt at Stina ved det!" stønnede jeg ned til min mor, mens mine knæ fandt indersiden af min mors ben, og spredte dem mest muligt.

*Bzzz bzzzzzz* brummede telefonen på dynen, og jeg tog den op inden jeg nåede at udnytte min mors spredte ben. Jeg kiggede, og viste sms'en til min mor. "Kan jeg ringe og lytte? ;) " svarede hun.

Min mor grinte under mig, og jeg må indrømme - det var nok det bedst tænkelige respons. "Hun er så vild man!" skreg min mor nærmest under mig, og fniste lidt.

Få sex i dag

"Jeg vil gerne, så op til dig" stønnede jeg, mens jeg lige pressede langsomt til. "UHHHHH" sagde min mor, mens jeg ramte bunden og fortsatte trykkeriet.

Min mor nåede hverken at svare, eller noget andet for så begyndte telefonen: *Bzzzzzz*bzzzzzzz*bzzzzzzz*bzzzz* og der stod "Stina is calling".

Det ville i teorien være min første trekant tænkte jeg, og jeg er kun 15 år. Jeg vil elske det, og ignorerer pinligheden i det.

Jeg lagde telefonen ud for min mors rækkevide, men hun rørte sig ikke ud af flækken. Jeg skyndte mig derfor at tage den, for at sige "Hej Stina! Min mor har lidt svært ved at komme til telefonen lige nu, hun ligger og tager en stor fed pik ret dybt".

"Din uartige dreng!" hørte jeg fra den anden ende, hun lød lidt forbavset, men meget positiv og glad. Jeg måtte ligge stille, for ellers tror jeg, at jeg kom indenfor meget kort tid.

"Hun har fantaseret om det i så lang tid, at det drømmer du slet ikke om, Victor" Sagde Stina. Jeg var lidt overrasket over, at det bare lød som om hun snakkede. Jeg antog da, at det her ville få hende til, at benytte muligheden som telefonsex, og onanere lidt i mens.

"Det har jeg fandeme også" Stønnede jeg mens jeg lige trak mig og stødte op i min mor igen, hårdt nok så hun måtte stønne lidt højere, så Stina med garanti hørte det.

"Giv mig lige Christa" bad Stina om. Jeg lagde telefonen foran min mor, og sagde: "Det er til dig".

Jeg begyndte laaaaaangsomt, at presse pikken ind og ud af hende. Min mor tog telefonen og sagde: "He-ey".

"FUUUCK du er for SEJ!" skreg Stina. "Hvordan var det? Eller...." pausede Stina. "Hvordan er det?".

Min mors tungeåndedræt var det primære, man kunne høre. Derefter sagde hun: "Han er vildere end forventet, men ikke så voldsom som håbet".

Sætningen forbløffede mig. Jeg troede virkelig, at jeg havde stået fra dette og været et vildt udyr, men nu viser det sig at hun havde planlagt det hele, og at jeg slet ikke var vild nok.

Jeg tog telefonen. "Stina, har du nogen forslag til, hvordan jeg kan være vildere end håbet?" spurgte jeg.

"Har du kneppet hende analt? Hun elskede det, når din far bankede hendes røv helt vildt. Du skal ikke stoppe selv om hun tigger eller græder, og det kommer hun til" sagde hun frækt. Jeg smed telefonen ned omkring min mors hoved, og trak pikken ud af fissen på hende. Den slap kun grådigt fordi den skulle, og det resulterede i en våd plob lyd.

Jeg satte knæet på min mors skulderblad for, at holde hende nede. Jeg vidste, at hvis jeg pressede min stive pik op i hendes røv, så ville spermen flyde lige efter penetrationen. Jeg kunne høre noget fra telefonen, men jeg var på en mission. Min mor sagde intet, og jeg suttede på en finger og pressede den langsomt op i røven på hende.

"Fuck dig Stina!" skreg min mor mens min finger borede sig op i hendes stramme lille røv. Følelsen om min finger var fantastisk, og det var så frækt. Jeg tror, at hvis ikke jeg havde taget den med ro, så var spermen bare skudt ud af pikhovedet, uden at jeg overhovedet rørte den.

Min finger kunne sagtens glide ind, men det var svært at trække den tilbage. Der blev holdt fast om fingeren, og jeg måtte langsomt hive, mens min mor stønnede: "Uhhhhh".

"Skat! Ro på! Sidst jeg havde analsex var med din far!" advarede min mor mig, og det var altså mange år siden, for jeg har været for ung til at huske, at min mor og far har været sammen.

"Jeg er da ligeglad! Jeg følger Stinas ordre" sagde jeg og smilede. Jeg synes det var pissefrækt, at Stina kunne høre mig sige det.

Jeg trak fingeren ud og det var tilsyneladende lidt smertefuldt på mor. Jeg var pisse ligeglad, men var overrasket over, at min finger var ren. Anal var da vildt frækt, men havde da forventet, at der var nogle ting ved det der netop ikke var, som det så ud på FILM. Jeg duftede til min finger, og ingen frastødende duft, faktisk duftede det en smule af vores sæbe. Hun var klar til anal?!

jeg droppede faktisk at varme hende op nu, og spyttede ned i røven. Det landede i revnen, og jeg spyttede igen og ramte denne gang lige på ringmusklen.

Jeg pressede pikken langsomt ind i ringmusklen, og hørte smerte fra min mor. "Arrrrrrrrvvvvvv!!!!!". Jeg mærkede derefter hvordan røven gav sig, og min pik langsomt blev omhyldet af røv. Jeg var nød til, at presse ret dybt i hende, for ringmusklen strammede for hårdt om mit pikhoved, så mere måtte komme ind.

Min mor hylede i smerte, og jeg pressede bare hele hendes ansigt ned i dynen ved siden af mobilen. "ÅRRHHH" stønnede jeg, FUCK EN STRAM RØV! Det gør jo næsten ondt på os begge! Men kun næsten tænkte jeg til mig selv, og smilte slesk.

Jeg tog telefonen op til øret: "Er du der Stina?" spurgte jeg. "Det kan du tro, Victor!" svarede hun med hvad der lød som 100% opmærksomhed. "Har du andre gode idéer?" spurgte jeg og grinte. Jeg trak ud meget langsomt og forsigtigt, da det var en kamp at trække ud, for så at hamre op så hun atter skreg og hylede ned i dynen. De dæmpede hyl tændte mig meget, og der ville ikke gå længe før jeg kommer.

Stina svarede: "jeg synes bare, du skal tage din mors røv godt og grundigt. Hun har længe fantaseret om dig, helt vild og ustyrlig mens du tager hendes røv".

"Så lyt godt efter, for nu sker det!" sagde jeg arrogant, selvom jeg godt vidste jeg ikke ville holde så længe, og smed telefonen tæt på hendes hoved igen. Min pik blev trukket ud, også hamrede jeg den op. "ARRHHHVVVV" skreg min mor dæmpet i dynen.

Jeg gentog samme metode, igen og igen og hun hylede lige højt hver gang, men under ét bestemt stød strintede der væske, sprøjt eller pis ud af hende, ved jeg ikke men det landede mellem vores ben, og nok også på dynen, og min mor skreg fortsat: "ARRRRRRRRRHHH".

Måske er jeg meget pervers, men hendes strint - uanset hvad det var, tændte mig så meget at nu skulle jeg til at sprøjte. Jeg tror jeg fik hamret 10 hårde stød op i røven på min mor, inden jeg sprøjtede. Min mors ansigt blev virkelig presset ned i dynen, mens jeg fyrede anden ladning af, denne gang inde i hende, mere specifikt - røven.

Jeg lå fast oven på min mor, men så snart jeg lå helt stille gjorde hun øjeblikkeligt tegn til, at HUN skulle op NU!. Jeg rejste mig, nærmest bange, og min mor ømmede sig i røven, da min pik gled ud af hende.

Hun tog telefonen: "Årrrrrrrrgh du skal nok få igen, Stina!" sagde min mor arrigt, og lagde på. "Og dig!" sagde hun, fortsat arrigt.

"Du kan fandeme også vente dig". Jeg smilte blot, og sagde: "Du kan bare komme an mor. Uanset hvordan og hvorledes kommer du til, at kende din plads". Jeg var meget selvsikker i min sag, og det tror jeg hun kunne fornemme, så hun blev lidt roligere.

Min mor vendte sig, for at ømme sig og jeg klaskede hende på røven. "Kom, lad os se nogle af de film vi lejede i forgårs i blockbuster og bestille noget pizza" sagde jeg. Vi havde nemlig planlagt, at første januar ville foregå som en hygge dag med film, slik og pizza.

Det gjorde vi så, og mellem hver af filmene bollede vi vildt, og om aftenen fik jeg mere afvide om både min far, som jeg ikke kendte eller så, så meget til, men også om Stina og deres lidt vilde venskab.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 81 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.