Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min datter hentede 2 af min kones dildoer frem fra gemmerne, så dem vidste hun åbenbart også alt om.

Der var åbenbart ikke meget hun ikke havde styr på hvor var.

SEX I DAG?

En tanke slog ned i mig, fuck hvis hun vidste hvor dildoerne var, vidste hun så også besked om naboen og hendes datter?

Heldigvis havde vi billederne i en aflåst kasse, men hun vidste måske hvor hendes mor gemte nøglen.

Ååååå nej, hvis hun har været i den kasse, så har hun set billederne fra da jeg var sammen med hendes mormor.

Jeg havde altid troet at vi kunne skjule det fra alle, men hun kunne jo koden til min computer og min Viaplay voksenindhold spærring.
Viste hun mig dette for på en pæn måde lade mig vide at hun vidste alt?

Ville hun kunne have gemt på den hemmelighed eller vidste de alle tre besked?

Jeg blev revet ud af mine tanker af min datters stemme.

Kom så tøser i læste godt at min far skulle stimuleres seksuelt ikke, jo svarede de så kom dog i gang for pokker.

Stil jer her foran min far på alle fire med fissen vendt mod ham. Min datter satte sig i mellem dem og legede med dildoerne uden på deres fisser først. Der efter førte hun dem helt i bund og begyndte at rå bolle dem med dildoerne.

Thilde og Maria stønnede og vred sig, de vendte deres hoveder og så lige på mig.
Du må godt tage et billede hvis du har lyst, om jeg havde. Jeg tog fluks min datters kamera og knipsede løs.
De så på mig og smilede, jeg havde aldrig regnet med at se min kones DILDO i deres fisser, men sikke et dejligt syn.

Læg jer i en 69 her foran os og slik og giv hinanden dildo nu. Javel lød svaret og Thilde og Maria fik hver deres dildo fra min datter og førte den op i hindandens fisser.

Hold nu op hvor så det godt ud, min datter og jeg sad og nød synet lidt.
Maria lod dildoen forsvinde dybt op i Thilde mens hendes tunge slikkede Thildes klitoris.

Min datter sad ved min side og lod sine fingre kæle for min pik, hun bukkede sig ned og begyndte at kysse og rose min pik helt vildt. Du har bare verdens flotteste pik far, du må aldrig sige nej til mig mere, jeg skal bare have din pik så meget.

Hun så op på mig med det frækkeste blik, Det er dejligt at se på ikke far, jo det måtte jeg indrømme.

Tilbage til computeren beordrede hun mig, sæt billedet op på storskærmen. Der var masser og masser af mapper med både billeder og FILM. Nogen var taget for flere år siden og andre helt nye. Der var så meget at det var umuligt at overskue. Der var jo til dagevis af billeder, mapper og film klip.

Jeg gik på opdagelse og lukkede først en mappe op der viste sig at være Marias forældre Mappe

Det første jeg åbnede var en lille film optaget af deres soveværelse mens de elskede i deres dobbelt seng.

Intetvildt men alligevel meget frækt at se dem sammen og vide at Maria havde stået og luret og filmet dem i mens.
Det var filmet fra en underlig vinkel sådan lidt fra siden oppe fra og jeg spurgte til hvordan hun havde fået filmet det.

Jo altså min far gik i gang med et projekt med varmeflytning som aldrig kom videre end til han fik boret hullerne.
På grund af vores trappe kunne røret ikke føres direkte ned fra loftet men måtte ind via det tilstødende værelse, som var deres kontor/gæsteværelse.
Men som sagt så blev projektet ikke til mere og havde ligget stille et stykke tid.

Peter som hendes far hedder havde aldrig fået sat rist i og Maria havde en dag vågnet om natten og hørt dem bolle som hun sagde.

Hun kunne ikke se noget fra nøglehullet og var på vej ud i haven for at kigge ind. Så opdagede hun at der var lys i gæsteværelset, ikke meget men noget der ikke var der normalt. Hun listede ind og opdagede at lyset stammede fra det hul hendes far havde lavet.
Røret var ikke sat fast og hun bare kunne bare liste slangen af så var der direkte kig til ægtesengen.

Det var første gang hun havde set dem bolle og stod som naglet til stedet og skiftevis syntes at det var meget forkert at se på men samtidigt utroligt fascinerende.

Marias mor havde et par meget flotte store bryster som gyngede i takt med hendes mand tog hende.
Kunne ikke lade være med at ønske jeg var i hans sted og smilede lidt da han gik og Maria ´s mor kom til at sige ej Peter kom du allerede, jeg nåede slet ikke at være med.

Maria rødmede og sagde at hendes far ikke kunne holde over 2-3 minutter så gik han. Hun syntes det var synd for hendes mor.
Faren spurgte om det havde været godt og hun svarede ja så længe det varede. Skulle slikke hende spurgte han flovt men desværre svarede hun nej tak jeg er lidt træt.

I samme mappe lå også billederne som Maria havde taget fra hendes mors telefon både dem af min pik men endnu bedre dem som hendes mor havde taget af sig selv.

Til min helt store glæde var der også en lille film taget for bare 2 dage siden.

Maria havde kommet alt for tidligt hjem en dag og fundet ud af hendes mor hjemme.
Da Maria pjækkede ønskede ikke hun skulle vide det. Derfor listede hun ind, men til sin store overraskelse hørte hun støn og suk fra soveværelset.
Hun havde listet sig ind i gæsteværelset og hen til hullet. Her opdaget hun, at hendes mor var i fuld gang med at onanere og valgte at filme moderens leg.

Hun lå på alle 4 i sengen, med den bærbare på hovedpuden og fingrende oppe i hendes fisse.
Marias mor tog en dildo frem og førte den dybt op i sig hun vendte sig og krammede sine bryster med den frie hånd og jagtede en orgasme med den anden.
Hun drejede den bærbare for bedre at kunne se skærmen.
Så opdagede Maria at det var hendes PC moderen brugte. Fuck det var ikke godt
Marias mor havde fundet den skjulte mappe med filmene og billederne pigerne havde taget af mig i gennem tiden. Hun var altså ikke længere i tvivl om hvem jeg var eller hvem pikken tilhørte. Men det fik jeg først af vide lidt senere.

Hun så på en film taget i vores have.

Jeg lå på terrassen og onanerede min stive pik som til sidst skød sin sæd ud. Jeg fatter ikke at de kunne stå så tæt på uden jeg havde opdaget dem

Man kunne tydeligt høre hende stønne og pludselig råbte hun jeg vil have din pik så meget, fuck den er så lækker, lad mig se din sperm, ååå kom og tag mig A.
Brug min kusse, knep mig hårdt...

Sikke et brøl hun kom med da hun gik.

Hold nu kæft hvor var det frækt at se på, Maria så på mig og smilede jeg regnede med du ville kunne lide den film. Det kunne jeg i den grad.
Tænk at du turde filme det, Maria smilede hun var helt væk :-)

Jeg kunne se hvor Maria havde sin flotte fisse fra, hendes mors var næsten lige så lækker. Jeg måtte altså finde en måde hvor på vi kunne dyrke sex sammen.

Min datters hånd tog om min pik, nå kan du lide hvad du ser, ja meget. Selvom der kun var gået Maks 10 minutter begyndte min pik at røre på sig.

Ja det kan jeg svarede jeg. Min datter så på mig vi har stået og luret nole få gange bag det hul og det er utroligt så lidt sex de dyrker sammen. Det er ikke ligesom dig og mor, og min fars pik kan ikke måle sig med din grinede Maria. Den er rynket, lille og går næsten med det samme.

Hun begyndte at give min pik små dejlige kys og slikkede den. Maria du slikker fantastisk pik, hun rødmede og sagde tak.

Men der er lige noget jeg bliver nød til at fortælle dig og det er ikke så godt. Det er at det var min pc som mor hun brugte og den film hun så på ligger i en skjult mappe hvor alle de billeder og film vi har af dig ligger.
Men heldigvis har hun ikke fundet den Hardisk hvor jeg har filmene af dig og din kone sammen. Den var stadig på sin plads låst nede i min pengekasse som kun jeg har nøgler til.
Jeg skulle lige forstå det hun sagde. Vil det sige at din mor nu ved det er mig?

ØØØØ ja lagde du slet ikke mærke til at dit ansigt blev vist flere gange?
Nej det havde jeg slet ikke tænkt på.
Man er slet ikke i tvivl om det var dig. Vi havde zoomet ind på mit ansigt og pik flere gange.
Maria kyssede min pik og så op på mig. Ja, undskyld men jeg anede ikke hun kunne finde på at snage i min computer. Det er jo svært at blive sur på en pige der ligger og kysser og sutter ens pik, men det her kunne gå helt galt.
Jeg anede ikke hun kunne min adgangs kode, eller kunne finde på at rode rundt efter skjulte filer.

Har hun fortalt at hun har fundet det?
Nej ikke endnu men jeg ved at hun er godt sur på mig og har sagt at jeg står til skideballe når jeg kommer hjem i eftermiddag. Hun ville ikke sige hvorfor, men det tror jeg godt jeg kan regne ud. Men jeg ved det ikke med sikkerhed, måske er det min termins karakter. Måske siger hun ikke noget så hun kan se mere en anden gang.

Maria lod sine læber omslutte mit pik hoved og suttede mig helt fabelagtigt. Tror du nogen sinde du vil kunne tilgive mig? Hun dykkede ned og tog mine pung under kærlig behandling.

Maria det er ikke godt det her, Jeg kan godt tilgive jer at i tog billederne og filmen men du måtte godt have passet meget bedre på dem. Hvordan kan jeg reagere på at din mor har set sexfilm af mig. Jeg kan godt forstå hvis du bliver sur, men du kunne også vælge at blive smigret prøv lige at høre hvad det var hun sagde en gang til.
Maria spolede filmen lidt retur og skruede op for lyden.

Man kunne tydeligt høre hende stønne og pludselig råbte hun jeg vil have din pik så meget, fuck den er så lækker, lad mig se din sperm, ååå kom og tag mig A.
Brug min kusse, knep mig hårdt...

Mor er tydeligvis helt væk i din pik og siger endda dit navn højt. Hun havde ret, det hørte jeg ikke første gang.
Selvom jeg burde være meget sur så det at hun havde sagt mit navn højt mens hun onanerede til en film af mig der gik, gjorde at jeg blev formidlet lidt. På den anden side var jeg jo ikke spor bedre selv. Jeg havde jo også lige set hendes mor onanere og virkelig nydt det. Moral er godt men dobbelt moral endnu bedre.

Vi må tage den lidt senere tøser, jeg kan ikke lige overskue konsekvenserne af hvad det betyder din mor ved det.
De 2 andre kom til og mens Maria suttede på mine nosser delte Thilde og min datter selve pikken. De slikkede det bedste de havde lært og min pik voksede og voksede. Jeg nød deres behandling og synet af Thilde, Maria og min datters tunger på min pik.

Jeg fik taget et par lækre billeder af 3 tunger på min pik men kunne ikke holde fokus.
Min datter overtog sit kamera og hun fik taget de flotteste frække billeder af de tre tøser der suttede og slikkede min pik på samme tid. Imponerende som hun kunne tage billeder og sutte pik på samme tid. Alle de selfies havde da ført noget godt med sig.

Jeg nød hvert et sekund, jeg klikkede videre og fandt en mappe der hed fælles leg. De tre tøser havde filmet nogle af de gange de havde onaneret sammen. Det var meget frækt at se på at de lå hjemme i Thildes ungpigeværelse og skiftedes til at filme og onanere.

Selv om tiden ikke var gået så stod min pik nu helt kampklar igen.
Det havde tændt mig at se så frække film.

Piger stil jer på knæ på en række så jeg kan tage jer som jeg har lyst. De fløj alle ned på madrasserne og stillede sig klar.
Jeg klikkede lidt rundt og fandt endnu en skjult mappe, et hurtigt kig i den gjorde mig ret vild. For der lå Thildes så smukke stille forsigtige thailandske mor med det frækkeste sex udstyr på.

Hun gav sin mand en fræk massage som i den grad var med happy ending. Hun havde smurt ham ind i olie fra top til tå og forkælet hans pik med både mund, hænder og fisse.
Thilde lå som lamslået og så på ikke mindst da faren bad hende lægge sig over hans knæ og hun fik endefuld, som hun tydeligvis nød at modtage. Thank you Master, Thank you Sir lød det for hvert slag.

Få sex i dag

Hvor fanden har du den fra spurgte Thilde, jeg har aldrig hørt eller set mine forældre dyrke sex.

Maria så på hende, din far glemte at lukke sin pc da vi sov hos dig i onsdags efter træning.
Jeg skulle bare lige hurtigt på FB og ville bare lige låne maskinen hurtigt.
Men så så jeg denne film som var sat på pause. Den måtte jeg bare kopiere sammen med de billeder der også lå der.
Jamen sagde Thilde.
Det skulle have været en overraskelse til i aften når vi skulle sove derfor havde jeg ikke sagt noget.

Okay, tja vi har vist alle hemmeligheder men min mor og far dyrker fræk sex. Bare aldrig når jeg eller vi er der.
De var faktisk ret frække sagde min datter, ja svarede Thilde nu ved jeg da hvor jeg har min lyst fra.
Piger gør jeres fisser klar til pik, spred jeres ben og skamlæber, kæl for jeres skønne fisser.

De gjorde præcis hvad jeg bad om, hvordan skulle jeg dog vælge hvem jeg skulle tage først. Alle tre fisser lokkede mig hen i mod sig.

Thilde som lige havde set sine forældre dyrke sex for første gang, viste mig hun var drivende våd.

Kom tag mig først, "me so horny" Jeg forbarmede mig over hende og okay "you girl first"

Thank you Sir lød det frækt.

Stil dig på alle fire og spred dine skamlæber.

Hun kunne hurtigt komme ind i rollen som lille tai-luder og det tændte mig. Jeg trængte dybt op i hende.

Nå så det tænder dig at se din mor og far dyrke sex? Ja stønnede hun, det var så frækt, du er en liderlig lille tøs ved du godt det, ja stønnede hun, du burde have en røvfuld, åååå ja.
Jeg trak mig lidt ud og så på det skønne syn af hendes lysebrune røv med min pik i hendes fisse. Så faldt der er endefuld. Thank you Master, Thank you Sir lød det straks, fuck det var frækt at høre hende efterligne sin mor efter hvert slag.
Maria og min datter så helt forvirret ud, hun kunne helt tydeligt lide det.
Jeg måtte stoppe op og holde igen ellers ville jeg gå lige med det samme. Piger jeg holder ikke længe oppe i Thilde, det er bare så godt. Thilde krammede min pik med fissen og så smilende tilbage på mig. Thilde du ligger bare helt stille og rør dig ikke, min pik skal hvile sig i din skønne fisse.

Min datter overtog styringen af hvad vi skulle se, hun satte en film på af Maria optaget hjemme på hendes pigeværelse som gav sig selv finger.

Den var knapt kommet i gang før Maria skreg, nej ikke den det er for pinligt. Men men datter sagde jeg er sikker på min far vil elske den.
Det lignede noget som var taget for et par år siden, hun var ikke særligt udviklet den gang kropsligt men havde da i den grad styr på tilfredsstille sig selv og kameraet.
Pludselig kunne jeg høre min datters stemme på filmen. Nå Maria er det godt, ja stønnede Maria. Hvad tænker du på, nej det siger jeg ikke du ved det også godt. Jo kom nu sig det.
Nej jeg vil ikke, Maria stak endnu en finger op og lod den glide ind og ud af hendes fisse. Hvad tænker du på Maria? ÅÅÅrrrg hold nu op, du ved det er din fars pik jeg tænker på.
Min fars pik? Virkelig du er en meget slem pige det ved du godt. Ja, men det var bare så frækt at se din mor slikke hans pik til han gik.
Vil du gerne slikke min fars pik Maria, ja stønnede hun.
Det var så uvirkeligt at se og høre på jeg måtte bare op i Maria nu.
Jeg trak mig ud af Thilde og direkte op i Maria ´s smukke meget våde fisse. Aaa ja tag mig din dejlige mand, giv mig din pik og det gjorde jeg.
Hårde dybe stød, helt i bund hver gang, hun stønnede for hvert stød. Tag mig tag mig hårdt, kom A brug mig. Jeg har drømt om det så mange gange du tror det er løgn. Filmen på fjernsynet og følelsen af hendes stramme fisse om min pik var fantastisk.
Jeg måtte trække mig ud for ikke at gå oppe i hende.

Jeg stillet mig bag min datter og hviskede hvis der skal være noget til dig så er det vist nu.
Hun så smilende og kælent på mig, jeg er så klar far.

Thilde over tog computeren mens jeg endnu engang trængte op i hendes dejlige og forbudte fisse.
Thilde fandt en film hvor min datter står og onanere i haven mens hun lure på min kone og jeg elske i soveværelset. Tænk at tøsen havde luret på os på den måde og pigerne havde filmet det uden hun vidste det.

Thilde fandt en film af min datter der som meget ung pakker en gave op som hun havde fået af pigerne på værelset. Det var selv følgelig hendes første dildo og frække som de er så forlangte Maria og Thilde at de skulle se hende bruge dem med det samme. Hun skulle ikke overtales meget og lynhurtigt var den pakket op og hun førte den ind i hendes allerede godt våde fisse. De piger havde vist ikke haft nogle hæmninger over for hinanden selv i en ung alder. Hun brugte dildoen helt i bund og kom meget hurtigt i en orgasme, fuck den er god sagde hun smilende nu er det jeres tur til at prøve den og lynhurtigt var Thilde nøgen og første den op i sig mens de andre heppede.
Meget mærkeligt men samtidigt frækt at se på.
Min datters fisse nærmest malkede min pik, heldigvis var jeg gået så kraftigt før at jeg denne gang kunne holde til mere

Vend jer om piger og læg en pude under numsen, jeg vil se jeres øjne mens jeg trænger op i jer.

Maria var hurtigst på plads og derfor trængte jeg først op i hende. Fastholdte hendes blik mens jeg langsomt men sikkert kørte min pik helt i bund i hendes unge fisse. Det passede lige med at hun på skærmen førte min datters dildo op.
Jeg vil aldrig glemme det dejlige frække blik hun sendte mig. Jeg lod pikken blive helt i bund og bad de 2 andre piger slikke hendes bryster mens jeg kælede for hendes klitoris med mine fingre.

Det havde den ønskede virkning og hun kunne ikke holde sig. Hun kom i en dejlig højrystet orgasmen, hele hendes unge krop gav sig hen til nydelsen og hun var længe om at komme til sig selv igen.
Hun så på mig og kyssede og krammede mig.

Så er det Thildes tur i bytter plads. Jeg trak min pik ud af Maria som modvilligt slap den for der efter så snart Thilde var på plads straks banke hårdt op i hende og helt i bund så det gav et ordentlig klask.

Hun var helt klart til det lidt hårdt så jeg bad pigerne skiftevis at nive og derefter kysse hendes brystvorter, Thilde tog selv sin hånd ned og begyndte at onanere sin klitoris.

Hun hold heller ikke længe men gik ikke højlydt som forventet men rystede og nærmest nynnede. Hun så simpelthen så dejlig ud da hun gik.

Så er det din tur lille skat, tak far. Hun så på mig, kom træng helt op i mig, lad din sæd sprøjte dybt op i mig. Brug mig, jeg så på hende og førte atter min pik med hendes fisse. Mmmm helt op far, jeg trænge helt op i hende og stoppede op for at nyde synet.
Her lå hun under mig med min pik dybt oppe i sig og smilede til mig. Far du er bare den bedste, lad mig mærke din sæd sprøjte min fisse til en gang til.
Jeg krammede hendes bryster, kyssede og suttede dem mens min pik bankede ind og ud af hendes dejlige stramme fisse.

Lad mig ride dig, jeg trak mig ud og lagde mig på ryggen. Hun tog fat om min pik og førte den ind igen og gled ned over pikken opslugte den helt og pressede den helt op i sig. Hun sad først lidt så begyndte hun at ride mig mens hendes 2 veninder lå på hver side og så på. Maria satte sig over mit ansigt og forlangte at blive slikket igen, hvilket jeg straks adlød. Hun kyssede og krammede min datter og hendes bryster i mens.
Jeg kunne mærke at nu var der ikke længe til jeg gik igen, heldigvis var min datter nået samme punkt, hun begyndte pludselig meget højlydt at stønne og skrige af liderlighed. Min orgasme kom rullende helt nede fra fødderne og jeg skød min varme sæd dybt op i hendes fisse. I det øjeblik hvor den første stråle ramte oppe i hende fik hun også en dejlig lang orgasme. Da den ebbede ud faldt lagde hun sig helt brugt ved siden af mig og lå længe og så på mig.

Far tusinde tak, det var fantastisk, kunne du ikke slikke Maria lidt mens jeg ser på.
Det vil jeg da meget gerne, Jeg lagde mig mellem Marias lår og begynde at slikke hende.
Selvom jeg var gået var min pik stadig stiv, det måtte være pillens virkning så Maria skyndte sig at sænke sin dejlige fisse ned over den og udnyttede den sidste rejsning til fulde. Hun nåede at få en orgasme mere og så var der ikke mere krudt i pikken. Vi lå alle 4 blot og nussede og samlede kræfter igen.

Vi blev hurtigt enige om bare at sove i stuen og inden længe lå jeg vågen og så på 3 dejlige sovende smukke nøgne piger. Jeg kunne selv knap tro hvad der var sket og må jeg indrømme så havde jeg det meget mærkeligt med det.
Jeg lå længe og så på dem før jeg faldt i søvn.
Inden jeg sov helt fik de alle tre et godnat kys.
Min datter og l sov fast men Maria vågnede lidt op og smilte til mig. Hun kyssede mig retur og sagde at hun elskede da de var små og jeg kom og så til dem inden jeg selv sov. For hun håbede altid at hun også fik et godnat kys som min datter altid fik på kinden. Første gang var det egentligt et uheld, pigerne havde byttet nat tøj og side i sengen. De har næsten samme farve hår og I det sparsomme lys fra gangen var det ikke lige til at se at det var Maria der lå der. Så som sædvanligt fik hun et kys på kinden inden jeg gik ud. Jeg blev noget overrasket da hun sagde hov det er mig Maria der ligger her men tak.

Det må du undskylde jeg troede det var min datter, det gør ikke noget smilede hun og sagde det måtte jeg godt en anden gang altså hvis jeg havde lyst.
Hun fik så et ekstra kys på panden og jeg sagde godnat. Siden den gang har hun mange gange fået et godnat kys på kinden, men det var efter hånden længe siden sidst. Kom læg dig hos mig, jeg lagde mig under dynen og hun puttede sig ind til mig. Nussede min brystkasse og pik før hun hurtigt igen faldt i søvn.
Jeg vidste bare at denne aften ville ændre alt, intet ville kunne være som før, men lige nu og lige her nød jeg det til fulde og så sådan frem til næste morgen.

Næsten morgen vågnede jeg på den ultimativt dejligste måde, tre forventningsfulde piger stod omkring mig i stuen, helt nøgne. De havde lavet morgenmad på sengen til mig, æg, bacon, juice, ristet brød og kaffe.

Godmorgen far, har du sovet godt. MMMM svarede jeg og skulle lige fatte det ikke var en drøm. Du må undskylde at vi vækker dig så tidligt men tøserne skal spille kamp og køre derfor snart.

Må vi kysse din pik godmorgen?
Ja det må i da, Thildes var den hurtigste, trak dynen af mig og kyssede min pik helt stiv, Maria legede med mine nosser og pludselig skiftedes de 2 til at slikke min pik mens min datter og jeg nød synet.
Den var selvfølgelig blevet meget stiv allerede, det var en fantastisk dejlig solskins morgen og virkelig den bedste måde at vågne på.

Far vi har ikke så meget tid før de skal være ved hallen, så er det ok med dig at vi har aftalt at du kun skal være sammen med Maria og Thilde nu, så kan vi 2 rydde op og være sammen efter de er gået og inden mor kommer hjem igen.

Det lyder som en god plan. Det betyder vel at der er ingen af jer der har fortrudt det vi har gjort og ønsker at stoppe. For det er okay hvis man ikke vil mere. Nej for fanden din tosse, svarede pigerne, vi har intet fortrudt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 98 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.