BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg var en ung pige i gymnasiet, havde jeg en kæreste, som hed Jens. Da vi havde kommet sammen i et par måneder, blev kæleriet i sengen en dag til lidt mere og snart efter havde vi et regulært sexliv. Jeg kan endnu tydeligt huske, hvordan jeg, inden da, aften efter aften havde ligget og fantaseret om ham, imens jeg legede med min våde fisse. Jeg tænkte på, hvordan det mon ville føles at få hans store stive pik inden for i den varme våde revne, hvor ingen anden før havde været.

En eftermiddag, hvor vi troede, at vi var alene hjemme (han boede hos sine forældre) gik vi i gang med at kneppe. Det skulle vise sig at blive en ganske særlig dag, for pludselig tog hans lillesøster fat i håndtaget. Vi havde af gammel vane låst døren, så hun kunne ikke komme ind. I stedet for at svare hende, lå vi musestille det var SÅ frækt at ligge helt stille med hans stive pik langt oppe i min sjaskvåde fisse. Jeg begyndte lige så stille at lave små sammentrækninger med musklerne i fissen og Jens kom til at give lyd fra sig. Ude i entréen blev hans lillesøster efterhånden noget sur og det endte med, at jeg forbarmede mig over hende og forklarede, hvorfor vi ikke lukkede op: Vi ligger altså lige og boller . Jens blev om muligt endnu mere rød i hovedet og vi begyndte begge at fnise så det var lige før hans pik begyndte at skrumpe. Lillesøster, Jeannette, mente surt, at vi var tarvelige, for hun kedede sig. Efter en lille pause, spurgte hun, om hun ikke måtte komme ind og se på. Tanken gjorde mig enormt liderlig, men jeg vidste ikke rigtigt med Jens. Stadig med hans lem begravet i min fisse, så jeg ham dybt ind i øjnene med et frækt smil. Til min store overraskelse gengældte han det og i løbet af 0 komma fem var jeg henne ved døren og låste den op. Jeannette kom ind og kiggede genert frem og tilbage mellem Henrik og mig og forsøgte at skjule, at hun gav os begge elevatorblikket.

SEX I DAG?

Jeg satte mig over på sengen ved siden af Jens og begyndte langsomt at spille hans godt fedtede lem imens jeg kigge på Jeannette og uden at skjule det, gav jeg hende elevatorblikket. Jens nød behandlingen og lagde sig således, at han kunne komme til at slikke min fisse. Han havde fået os vendt sådan, at hans lillesøster havde frit udsyn til begivenhederne. Efter få minutter stoppede jeg og sagde til Jens, at jeg ikke syntes det skulle være gratis at sidde og se på, for det var jo tydeligt at hun nød synet. Han erklærede sig enig og vi kom frem til, at hun skulle tage sit tøj af og lege med sig selv. Hun tog tøvende tøjet af og fortalte så, at hun ikke var helt sikker på, hvad vi mente med at hun skulle lege med sig selv. Har du aldrig prøvet at onanere? spurgte jeg og hun rystede på hovedet. Jeg smilede liderligt til Jens og gav ham en ordentlig tungeslasker og bad ham om at fortsætte på egen hånd, imens jeg gav hans stakkels lillesøster en lektion udi onaniens kunst. Jeannette blev kommanderet over på sengen, hvor hun villigt lagde sig ned og spredte benene. Jeg startede med at forklare hende, hvad man kaldte de forskellige dele af de kvindelige kønsorganer og jeg sørgede for at røre de forskellige steder, så hun ikke skulle være i tvivl. Da vi nåede til klitoris, gav det et ordentligt gib i hende og safterne begyndte at løbe ud af hendes lille jomfrufisse. Da jeg var færdig med at tegne og fortælle , tog jeg hendes hånd og førte den ned til hendes egen fisse og viste hende, hvordan hun kunne fornøje sig selv. Hun tog fat som en garvet gammeljomfru og stønnede højere og højere. Nu ville Jens ikke vente mere, så han greb resolut fat i mine hofter, smed mig ned på ryggen og borede med et snuptag sit stive lem op i mig og begyndte at kneppe mig brutalt i et rasende tempo. Efter 1 minut kom han i med kæmpe brøl og han faldt sammen ved siden af mig og lå næsten komatøst og hev efter vejret.

Jeg følte mig selvsagt lidt snydt, jeg havde jo både vist lillesøster, hvordan hun kunne lege med sig selv og nu havde hendes bror oven i købet betjent sig af mig uden tanke på min tilfredsstillelse. Jeg vendte mig mod Jeannette og sagde, at nu skulle hun da vist også lære hvordan man slikker fisse. Hun smilede liderligt og sagde uh ja Jeg lagde mig på ryggen og fortalte hende, hvad hun skulle gøre. Jeg var ret så liderlig, men at vide, at der lå en pige på 15 år og guffede løs af mine safter, sendte mig næsten til himmels med det samme. Og jeg holdt da heller ikke stort længere end Jens havde gjort, før min krop rejste sig i en bue og jeg pressede lillesøsters hoved fast mod mit drivvåde skød imens jeg skreg min orgasme ud.

Nu var Jens så småt kommet ovenpå igen og hans søsters indsats på mig havde fået hans pik til at stå som en flagstang igen. Jeannette sagde, at hun ville ønske, at hun havde en kæreste, for hun kunne så godt tænke sig at blive kneppet. Jeg mente, at det behøvede hun da ikke vente på, for vi havde jo hvad vi skulle bruge lige her og slog hånden ud mod hendes storebror. Ej, det kan man da ikke mente hun, men der var ikke antydningen af oprigtighed at spore i hendes udtalelse så vi gik frisk i gang med næste del af hendes oplæring . Hun skulle lægge sig på ryggen og så satte jeg mig overskrævs ved hendes hoved og sagde, at hun skulle tage fat i sine knæhaser. Jens lagde sig tilrette mellem hendes ben og jeg førte hans pik hen til hendes lille fisse. Først kørte jeg den drillende lidt op og ned og rundt på hendes fisse og hun stønnede af vellyst og vred sit underliv for at komme tættere på ham. Langsomt førte Jens sin pik ind i fissen på sin lillesøster. Først pikhovedet og da hun med underkroppen gav tegn til, at hun ville have mere, førte han den helt i bund og begyndte at kneppe hende i et roligt tempo. Jeg overtog nu taget om hendes knæhaser og sagde, at hvis hun havde lyst, kunne hun jo fornøje sig med min fisse imens brormand kneppede løs. Hun greb fat om mine lår og fik mig til at sænke fissen ned mod hendes mund og så gik hun ellers i gang med at sutte og slikke alt hvad hun kunne. Vi stønnede alle tre om kap og elskovssafterne løb som floder. Jens satte tempoet op, det samme gjorde lillesøster og efter kort tid så vi alle sol, måne og stjerner og faldt sammen en én stor svedende, fissesaft- og spermdryppende klump. Vi lagde os tilrette så vi kunne slikke hinandens tunger imens de sidste krampetrækninger forlod vore udmattede kroppe.

Pludselig var der én, der rømmede sig henne i døren og vi fòr alle tre op med et sæt. Der stod deres forældre! Jens begyndte storstammende at forklare og undskylde, men jeg gav ham en albue i siden og da han så på mig, pegede jeg hen mod hans forældres private regioner . Jens rettede opmærksomheden derhen og opdagede, at hans moren stod og gned på farens pik imens han så til gengæld havde sin hånd nede i bukserne på moren, og efter bevægelserne at dømme, legede med hendes fisse. Ja, nu ved jeg jo ikke hvor længe I har været i gang, men hvis det er alt hvad I kan præstere, så synes jeg godt nok I er for slappe sagde Jens' far og moren gav ham ret. Nu tager i alle tre jeres små svedige kroppe med ind i vores soveværelse og så får vi os lige en snak om, hvad det er I har haft gang i , sagde moren. Inde i forældrenes soveværelse satte mor og far sig på den store dobbeltseng og vi tre stod skoleret på gulvet.

Moren, som hed Jette, henvendte sig først til Jeannette og spurgte, hvad hun så havde lært. Jeannette begyndte stammende at forklare, men Jette afbrød hende og sagde, at de hellere ville have en demonstration. Faren, som hed Johannes, nikkede samtykkende. Han klappede på sengen mellem dem og sagde: Sæt dig her og vis os det . Jeannette satte sig og efter et par dybe suk så det ud til, at hun besluttede sig for, at glemme alt om generthed og så gik hun i gang med at onanere sin stadigt våde lillepige fisse. Forældrene begyndte at tage deres tøj af og så interesserede til imens deres datter lod sine fingre glide ind og ud af sin fisse og lege med klitoris. Efter lidt tid kom det tøvende fra Jeannette: Jah, og så har jeg også lært at slikke fisse . Herpå lænede hendes mor sig tilbage og hvilede på albuerne og spredte benene. Hun bad med kælen stemme sin datter om at demonstrere, hvilket hun villigt gjorde. De smaskelyde var ikke til at stå for og det varede da heller ikke længe, før både Jens og jeg glemte alt om generthed og at situationen faktisk var ret grænseoverskridende. Liderligheden tog atter over og da jeg så hen på Jens, opdagede jeg, at han stod og så sultent på sin fars lem mens han langsomt gned på sin egen stive pik. Han fangede mit blik og han så nærmest bedende på mig. Jeg forstod og sagde lidt henkastet: Du Jens, sagde du egentlig ikke engang til mig, at du var biseksuel? Johannes så straks op på sin søn og et bredt, liderligt smil bredte sig på hans læber. Jens kastede sig sultent over sin fars halvstive lem og i løbet af ingen tid havde han fået suttet sin fars pik til en ordentlig erektion. Sikke et herligt syn: mor & datter og far & søn hengivet til liderlighedens magt. Jeg lagde mig på sengen imellem dem og gav mig til at kæle langsomt for min våde fisse. Jeg lænede mig ind over min svigermor og gav mig til at kysse hende. Jeg lod min tunge lege med hendes mund som om den var et bolsje jeg suttede hendes læber og lod mit spyt flyde ned ad hendes tunge og ind i hendes mund og slikkede, nappede og hev blidt i hendes brystvorter. Ovre fra den anden side af sengen lød der et ordentlig brøl da min svigerfar kom. Store kaskader af sperm blev slynget op i hans søns ansigt og Jens gjorde alt hvad han kunne for at fange det med munden og sluge det. Snart efter kom også min svigermor og så lå de der, udmattede og stønnende. Jeg troede I kunne gøre det bedre end vi , sagde jeg og Jeannette tilføjede jeg har også lært at kneppe vil I ikke se det? . Se det? , sagde hendes far, næh, jeg vil mærke det min lille søde skat mærke din lille fisse klemme sammen om farmands store stive pikkemand . Jeannette hvinede af fryd og kastede sig ned på ryggen ved siden af sin far og spredte benene så meget hun kunne. Denne begejstring fik Johannes pik til at rejse sig som et kanonrør og uden at tøve, borede han sit stive lem ind i sin datters fisse og begyndte at kneppe hende. Langsomt, næsten helt ud og så hårdt i bund. Igen og igen.

Nu må det da være din tur sagde min svigermor henvendt til mig og det kunne jeg jo kun give hende ret i. Hun kommanderede Jens op til hovedgærdet og gav sig til at sutte på hans pik. Hov hov, hvad med mig? sagde jeg og hans mor forklarede, at vi jo gerne skulle have, at han kunne holde lidt længere end 5 minutter, for han var vist allerede ved at sprænges efter at have suttet sin fars pik. Og ganske rigtigt, 10 sekunder efter disse ord, sprøjtede Jens sin sperm ind i munden på sin mor, som villigt slugte hver en dråbe. Han fik et par minutter til at komme til sig selv igen og så tog hun igen fat. Og under sin mors kyndige behandling, stod hans pik snart stiv og hård igen. Kom sagde hun til mig og jeg kravlede helt op til dem. Hun bad mig om at sætte mig overskrævs på Jens og så tog hun fat i sin søns pik og førte den min hungrende fisse. Og ganske som jeg havde drillet Jeannette tidligere, drillede min svigermor også mig ved at køre sin søns lem rundt på min fisse inden hun styrede den indenfor. Hun tog fat om mine hofter og hjalp mig med at ride Jens' pik. Da vi i fællesskab havde fundet en god rytme, lagde hun sig tilrette mellem mine ben og gav sig til at slikke og sutte på min klitoris og hun labbede al den fissesaft i sig, som sad på mine skamlæber.

Og således blev der kneppet, slikket, suttet og sprøjtet i liderlighedens navn i mine svigerforældres hjem. Senere blev et af deres vennepar inviteret til at deltage og efter et par aftner ville deres børn, tvillinger (dreng og pige) på 22 og en efternøler på 15 ikke længere nøjes med at se på

Det var saftige tider.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 70 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.