BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sidste år var jeg på ferie ved min mormor og morfar.

Jeg var lige blevet femten. Min moster boede hundrede meter derfra, men hun er flyttet nu. Hun er 32 og bor med mand og to børn. Jeg skulle ned og slå den store have. Min onkel skulle med sine venner ud og sejle, så jeg kørte alene. Da jeg var færdig kørte jeg hjem efter gårdriven.

Da jeg kom tilbage, lå hun og tog sol på terrassen. Jeg fik lidt stivert over hende i den meget lille bikini, og med det brystparti, var det en rigtig pæn bikini. Hun hørte mig, da jeg kom trillende med havetraktoren, og kom om i gården til mig. Jeg skulle bare rive gården, og så kunne jeg komme ind og få nogle skillinger.

Da jeg var færdig, gik jeg ind i huset, og ind i stuen, hvor hun sad og så fjerner i en ny lædersofa. Kun iført bikinien. Hun sagde at jeg kunne tage en sodavand, og komme ind og se en FILM med hende. Det var fint med mig for jeg skulle ikke lave noget resten af dagen. Vi sad og snakkede, da hun pludselig sagde ordet sex. Jeg sad i mine nye shorts, og prøvede såvidt muligt at gemme bulen. Hun syntes det var underligt, for hun havde set flere drenge få stivert. Hun sagde at Jeg kunne smide tøjet hvis det blev for varmt. Jeg smed sommerskjorten og mine shorts, og havde kun underbukserne på. Hun smed bikinien og gik ud på terrassen. Jeg fulgte sjovt nok med, og lagde mig på den anden briks, som hun tog sol på. Hun vendte sig mod mig og spurgte om jeg havde lyst i solen. Jeg blev meget rød i hovedet, men sagde ingenting. hun vidste hvad det betød. Hun gik hen og tog mine underbukser af, så jeg lå splitter Karl-johan. hun kiggede mig i øjnene og begyndte at sutte og slikke på den.gød det, og sagde at hun gerne ville have det hele i hovedet når jeg kom. Jeg måtte gøre alt sagde hun. Jeg satte mig ned og bad hende rejse sig. Så lagde jeg mig ned, og hun satte sig ned på mig. Hun startede lidt langsomt, men satte hurtigt farten op. efter to minutter kom jeg ud i hendes hoved, og hun nærmest sugede det sidste af.

Bagefter stod hun på alle fire, og jeg spurgte om hun havde fået den i røven. hun havde fået en finger men ikke mere. Jeg startede også lidt langsomt, for jeg kunne se at det gjorde lidt ondt i starten. Men efter et minut kunne jeg sætte tempoet op. Hun ville snart få en orgasme sagde hun. Jeg trak mig ud, og slikkede hende resten af vejen. Bagefter suttede hun på mig, og jeg kom med klodens største ladning.

Vi var begge trætte bagefter, men blev liggende og kyssede. om aftenen havde vi nok lagt sammen i to timer, mente hun at det var på tide jeg kørte hjem. Vi aftalte at tage en tur i skoven dagen efter, og så kunne vi jo se om der skete noget.

Den lykkelige Nevø

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 56 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.