Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der gik ikke lang tid før lysterne igen fyldte ret meget i deres bevidsthed. Næste morgen kom Helle ind og vækkede Magnus med et kys med ordene ”Tak for i går, dejlige mand, nu skal du op til morgenmad og på arbejde – hvis du har kræfter til det!”
 
Magnus lagde armene om hende og trak hende ned til sig og gav hende et dybt og krævende kys. Hun var først lidt tilbageholdende, men snart besvarede hun hans kys og tungerne dansede en vild og lækker dans med hinanden. En dans, hvis følelser gik igennem hver nervespids i kroppen for at samle sig i deres skød. Helle havde nydt aftenen men havde ellers lovet sig selv, at hun helst ikke skulle kneppe med sin søn igen eller som et minimum være tilbageholdende, så hun ikke fristede hverken sig selv eller Magnus til at dyrke sex sammen. Ja, hun og Bente havde talt om det og var kommet til den konklusion, at de gerne måtte dyrke sex med hinandens søn, men ikke med deres egen søn.
 
Men nu lå hun her med sin tunge i skøn og liderlig dans med sin søns, og med en kusse der allerede stillede krav om at blive forkælet, våd og hed, som den var.
 
At hun kunne mærke sønnens pik vokse og blive hård og vippe mod hendes lår gjorde ikke hendes modstandskraft større. ”Oh, nej, det er for dejligt,” stønnede hun, ”jeg har ellers besluttet, at vi ikke skulle bolle sammen mere”, fortsatte hun. Men samtidig kørte hendes underliv rundt om den stive pik i et forsøg på at fange den. Magnus gjorde sig anstrengelser for at pikken kunne  finde ind i dejlige våde og varme hul.
 
Pludselig mærkede de begge, at pikken stod lige i mellem Helles stor skamlæber, og begge benyttede sig af chancen og stødte til, og pikken gled helt i bund.
 
”Oh, det er så dejligt at mærke dit store pikhovede glide ind i min våde kusse!” stønnede Helle.
 
Magnus væltede hende om på ryggen men  beholdt pikken i hendes våde kusse. Nu tog han fat i skaftet og kneppede Helle på den måde, at han trak pikken helt ud efter hvert stød og lod derpå hovedet glide indenfor og gav Helle to tre af disse stød, inden han gik helt i bund. Sådan fortsatte han med at kneppe sin mor.  Helle blev helt vild og stønnede
 
højt:” Ja, Magnus det er dejlig, oh, hvor jeg nyder, når dit store pikhoved glider ind i kussen, det et så skønt!!!” Hun kom nu i en vild og voldsom orgasme, der sendte dejlige rytmiske sammentrækninger ned omkring Magnus´s pik. Magnus holdt den stille, medens hendes kusse malkede den.
 
De glemte alt om tid og sted og hørte ikke, at Alex var kommet ind for at hente Magnus, så de kunne følges til arbejde. Alex kunne slet ikke styre sig selv og udbrød: ” Det er dog utrolig dejlig at se jer kneppe!”, medens han hurtigt smed sit tøj. Hans pik var allerede stiv og stod op ad hans mave. Han var hurtigt henne ved sengen og førte sin pik hen til Helles mund, og hendes læber lukkede sig med stor nydelse om den unge pik. og slikkede i takt med orgasmen. Da Helle  var blevet lidt mere afslappet  krøb Alex ned ved siden af hende, og Magnus overlod den hede kusse til ham og hans pik, medens Helle slikkede hans pik ren for hendes og hans safter. Alex modtog med sin pik Helles sidste rester af hendes voldsomme orgasme. Han holdt sig lidt tilbage og kneppede hende langsomt og velovervejet, men snart var hun igen på vej op og med et favntag rullede hun dem rundt, så hun kom øverst stadig med Alex´s pik i kussen og med et godt greb om sønne-pikken. Hun lænede sig ind over Alex og hendes stramme røv strittede frækt  og liderligt, og hun følte en fræk snurren i og omkring sin brune roset. Som om de unge var tankelæsere mærkede hun pludselig en finger langsomt og følsomt glide ind  i hendes bageste hul og følte, hvordan ringmusklen gav sig, da fingeren gled ind, det var en ubeskrivelig fræk og lækker følelse, der forplantede sig  til hendes frække, våde og liderlige kusse, der blev masseret af den dejlige stive pik Alex havde placeret der. Magnus stillede sig bag hende og nød synet af hendes dansende røv og langsomt førte han pikken hen til det hul, hvor han netop havde taget sin finger ud fra. Helle førte sin hånd bagud og fattede sønnens pik og førte den sikkert hen  til hendes brune indgang.
 
Magnus lod pikken glide mellem hendes våde skamlæber lige fra klitten og helt om til hendes brune rose. Hver gang han nåede rosen skubbede Helle imod, så pikken pressede mod hendes ringmuskel. Endelig lod han pikken blive ved hendes snævre hul, Helle førte hænderne om til ballerne og trak dem fra hinanden for at lette pikkens vej til hendes indre glæder. ”OH, ja, kom med den lad mig mærke pik i  begge mine lystne huller!” stønnede Helle,
 
Magnus og Helle pressede begge og langsomt trængte pikhovede ind genne ringmusklen, magnus lod den køre lidt ind og ud gennem den snævre ring medens Helle stønnede vellystigt. Endeligt gled hans pik helt ind og Helle nød de to frække unge pikke i hendes huller og mærkede hvordan endnu en orgasme var på vej og da de to unge mænd blev ekstra ophidset af at gnide deres pikke mod hinanden kun adskilt af den tynde hud mellem de to huller, øgede de tempoet og da Helle gav los og lod sig opsluge af sine lyster var begge pikkene med og kaskader af sæd blev sendt op i Helle medens vellystige, intense følelser  skyllede ind over alle tre.
 
Efter et bad og en hurtig morgen mad gav de hinanden et varmt knus som udtryk taknemmelighed over den skønne oplevelse, de havde givet hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 83 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.