Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Alex og Magnus have mange ting til fælles. De var for det første lige gamle, mellem 15 og 16 år,. og de boede begge alene med deres respektive mødre i den samme by og skulle begynde på gymnasiet efter ferien derfor var de indstillet på at bruge deres ferie på at tjene penge ved at arbejde i en sommerforretning. De var derfor meget sammen. Det gav anledning til mange personlige og intime samtaler, hvor det seksuelle, deres alder taget i betragtning, meget naturligt fyldte ret meget. Ingen af dem havde den store erfaring. Det blev mest til at spille pik, og det havde de gjort sammen nogle gange. De syntes begge det var lidt mere spændende end at tage en hemmelig spiller, og de havde da også assisteret hinanden af og til. De delte også de få sexede oplevelser, de havde haft. 

Da de begge have en ung og velproportioneret mor talte de da også om dem. Der var ingen tvivl om, at de begge havde meget lyst til at have sex med den andens mor, medens de var lidt mere forbeholdne med hensyn til deres egen mor.
 
Magnus kunne dog fortælle at hans mor, Helle, forleden dag overraskede ham, medens han onanerede. Hun var kommet nøgen ud i badeværelset uden at tænke på, at han var der.
 
Hun havde smilet til ham og sagt:” Nej, hvilken overraskelse, det er et meget flot syn!”
 
Han selv var blevet flov, men hun havde sagt, at det var helt naturligt - alle mennesker  eller i hvert fald de fleste onanerede en gang imellem, og nævnede endda at hun selv gjorde det. Hun kom helt hen til ham og gav ham et kærligt knus, og han kunne mærke pikken mod hendes skød.
 
Efterfølgende have de talt lidt om sex, og hun havde spurgt, om han havde været sammen med en pige. Da han svarede benægtende, spurgte hun ham, hvor tit han onanerede, og hvor lang tid der gik imellem hans udløsning, og til at han igen blev stiv.
 
Hun blev overrasket over, hvor tit han onanerede og ikke mindst var hun overrasket over hvor kort tid der gik mellem udløsning og indtil hans lem igen var stift. Som hun sagde:” hvilket resursespild!”
 
Alex kunne fortælle at hans mor, Bente , også havde fundet ud af, at han onanerede. Han havde sprøjtet i et par af hendes brugte trusser, og det havde hun taget op med ham og spurgt om hans forhold til piger, og hvad det gjorde, at han blev opstemt af at bruge hendes trusser.
 
Alex havde sagt, at han godt kunne blive liderlig af at tænke på hendes bryster og krop.
 
Det var hun nærmest blevet lidt stolt af , men sagde at han måtte se at fokusere på piger i hans egen alder og ikke på en gammel kone som hende.
 
Alex og Magnus fik en god snak om det og var glade for , at de havde så forstående mødre.
 
Også Helle og Bente talte om deres to dejlige drenge/unge mænd. De syntes det var lidt synd, at de ikke var kommet i gang med sex i egen aldersklasse. Men de var klar over, at det sikkert skyldtes deres usikkerhed og generthed. Som Helle sagde under samtalen: ”Det er da irriterende, at vi skal gå her og være seksuelt underernæret, medens vi er omgivet af de skønneste virile unge og attraktive mænd. Det lo de lidt af men var ikke upåvirkede af deres snak.
 
De aftalte at de den førstkommende weekend ville holde en grillaften om lørdagen hjemme hos Helle, der boede på en lille landejendom lidt udenfor byen.
 
De aftalte med sønnerne, at de skulle samles kl. mellem kl. 3 og 4, hvorefter Magnus og Alex skulle klare grillen.
 
Det blev alle tiders vejr om lørdagen, og de startede alle 4 med en gin og tonic, det var rigtig friskt. Det smed alle 4 unødvendigt tøj, hvilket betød, at pigerne kun havde en minitrusse på og sønnerne badebukser.
 
Helle og Bente lagde sig på hver sin madras på terrassen og slikkede solskin, medens de unge spillede badminton. Der gik dog ikke lang tid før, Bente kaldte på dem og bad om få smurt sololie på.
 
Alex tog straks plads ved Helle og Magnus ved Bente. De startede med skuldre og nakke, og med følsomme blide bevægelser arbejdede de sig ned over kroppen.
 
De fik hurtigt jern på, men forsøgte at skjule det, med da Alex havde smurt Helles ben ind vendte hun sig om og kunne ikke undgå at se hans udspilede badebukser. ”Jamen Alex, dine badebukser er da alt for små til at rumme indholdet, du kan da roligt smide bukserne, så dit lem ikke bliver klemt – af røg bukserne!”
 
Alex smed bukserne og hans stive pik slog op mod hans mave. Bente var ikke sen til at opfordre Magnus til at gøre det samme, og nu sad de to ophidsede unge mænd og smurte de to mødre ind i sololie. Det have efterhånden mere karakter af et forspil til sex og sådan opfattede damerne det også. De var begge meget våde i kussen og da de to unge mænd nu havde fået mere mod foreslog de, at de alle skulle spille nudister. Pigerne indvilligede og løftede rumpen så deres hjælpere kunne trække trusserne af. Nu var spillet i gang, og hæmninger var taget langt bort.
 
Pigerne tog om deres respektive pik og legede med den, men der gik ikke lang tid før Magnus stønnede:” Nu kommer jeg !” og sprøjtede sin sæd ud over Bente. Alex holdt lidt længere og Helle nåede at føre den op i sin drivvåde kusse, inden den sprøjtede. Men der var kræfter og virilitet i de unges legesyge pikke.
 
Helle vendte sig og tog partnerens pik i munden, den var allerede stiv igen. Hun slikkede den og hun nød det, ”Kys min kusse, Alex. ja, slik den rigtig godt, ja, slik den lidt højere oppe, ja, ja, der, åh, hvor er det dejligt!”, Alex nød det og navnlig da Helle stivnede i et mindre skrig, medens han mærkede at hendes kusse rytmisk trak sig sammen. ”Åh, hvor godt” stønnede hun, ”men hold en lille pause” fortsatte hun.
 
Samtidig mærkede Magnus noget dejligt omkring pikken, og han så, at det var hans mor, Bente, der havde læberne omkring den, mens Alex kneppede hende bagfra.
 
Hans mor sagde til Alex, at han skulle give Bente  pikken, og som sagt så gjort, han førte pikken ind i Bentes kusse, medens hun løftede de spredt ben højt op i luften, så kussen var åben som en blomst – lige til at plukke.
 
Magnus vred sig lidt løs og sagde: ” Kom mor, nu skal du kneppes, og have min sperm langt op i dejlige kusse!”
 
”Oh,  ja, knep mig rigtig hårdt og vildt med dit pragteksemplar af en pik!” svarede hun.
 
Og nu oplevede de alle fire den højeste nydelse, de unge virile pikke huggede ind og ud i et enormt tempo i deres mødres hede kusser, og næsten på en gang stønnede og skreg tøserne deres orgasme ud meden deres kusser kneb sammen om de spermpumpende pikke.
 
De sluttede aftenen med et glas vin og var enige om, at det havde været helt vidunderlig.
 
Og dette til trods for at deres handlinger lå uden for den almindelige norm. De var også enige om, at jalousi og misundelse ikke skulle  komme imellem de fire. Men at de ville nyde livet og hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 95 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.