BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne historie startede egentlig for næsten et år siden hvor jeg til en julefrokost talte med en af mine kollegaer, også kaldet Peter, og af en eller anden grund kom vi ind på det seksuelle, hvilket aldrig er kedeligt. Vi talte om vores kærester, forskellige seksuelle erobringer og andre sexede oplevelser.
Under samtalen kom vi også ind på oplevelser der omhandlede sex med flere end ens egen partner. Jeg fortalte om en oplevelse hvor jeg var supplement for et par. Peter fortalte om en oplevelse han havde sammen med sin daværende kæreste, hvor de prøvede par til par.
Der skete ikke noget den aften andet at vi fik en masse at drikke hvilket er reglen frem for undtagelsen under sådanne omstændigheder.

Jeg havde tidligere på året fået ny kæreste (Anna ), hvor det seksuelle betyder en hel del i det daglige. Det er sjældent at vi ikke elsker dagligt og i weekenderne kan det føles som et helt maraton, hvor det oftest bliver til 3-4 gange dagligt. Vores forhold har udviklet sig fra at være almindeligt, til et intenst og kærligt forhold hvor grænserne skubbes. Vi må nok betegne hinanden som vores egne bedste venner.

Som tiden er gået har vi udforsket hinanden, og der er næsten ikke det sted hvor ikke har elsket.
Alt fra at slikke fisse, bolle, blow jobs og andet kønslig omgang i luften, til havs og til lands.
Vi har talt om hvordan det ville være at dyrke sex sammen med andre, enten det er parvis eller alle sammen. Jeg har nok ud fra tidligere erfaring ønsket at afprøve gruppesex, hvor alle er sammen uden at deltagerne lider af berøringsangst. Jeg er selv meget afklaret om min seksualitet idet jeg ved at jeg tænder på kvinder. Jeg er dog ikke bange for at røre og blive rørt ved, af en mand.

Anna og jeg selv har udvidet vores seksuelle grænser til også at indeholde billeder og VIDEO af vores samvær, og det var således det der afstedkom vores seneste oplevelse, da vi ønskede at optage vores egen hjemmevideo. Vi havde tidligere afprøvet videoudstyret, men det havde sine begrænsninger, da kameraet står fast uden mulighed for at zoome ind på specielle situationer.
Den eneste vi kendte var Peter fra vores omgangskreds, og det var Anna der under et festligt lag lod det falde overfor Peter, og han var ikke afvisende over for idéen, dog skulle han lige snakke med sin kæreste.

Anna og jeg har på det seneste dog talt om at udvide fra videooptagelse til egentlig deltagelse i de seksuelle fornøjelser. Peters kæreste forlod ham i mellemtiden, hvilket jo var ærgerligt, da hans kæreste var en "BABE". Vi syntes, at det var synd for ham, og vi lod ham som en selvfølgelighed snakke ud om sine sorger og problemer .

Det var under en af disse besøg, at Anna og jeg syntes vi ville forsøge at forføre ham.
Vi havde ugen tidligere været i byen sammen en del af mine kollegaer, men Peter blev desværre så fuld, at det var formålsløst at spørge ham om han ville med hjem. Vi bestemte os for at invitere ham ud til os for at spise, hvilket han gerne ville. Vi fik italiensk mad med vin til, hvilket var dejligt. Senere fik vi irsk kaffe plus en del drinks, og Anna foreslog, at vi skulle spille kort, hvilket vi gjorde. Anna og jeg havde tidligere købt nogle "frække" kort i Blue Movie, hvor kortene var smykket med seksuelle motiver, hvilket afstedkom mange sjove bemærkninger.

Da vi havde spillet kort et stykke tid, blev Anna og jeg enige om at foreslå strip 31, således at den der tabte i spillet 31 skulle aflevere et stykke tøj. Peter var synligt overrasket, men han spillede videre og tabte. Han var ikke meget for at tage en tøjstump af, da han havde tabt. Vi spillede videre og Anna tabte og måtte af med en sok. Det var dog således, at vi måtte af med et par stykker tøj, før han turde slippe strømperne.

Vi spillede videre og stykke efter stykke landede tøjet på gulvet, men da det kom til de inderste stykker, blev Peter endnu engang genert, og ville ikke af med underbukserne, hvilket vi drillede ham med. Først da jeg måtte slippe mine underbukser røg hans. Det var lidt underligt at sidde sammen med en af ens gode venner uden tøj samtidig med, at Anna stadig manglede at slippe trusser og bh. Det er således at spisebordet er et glasbord, så det kunne ikke undgået at der komme små blikke til hinandens nøgenhed. Da vi drenge ikke havde mere at tabe, måtte vi nøjes med at kysse Anna op til 3 gange hver. Derefter var det kortene, der skulle bestemme straffen.
Peter tabte først, og han spurgte mig om han måtte kysse Anna, hvilket han derefter gjorde med trutmund. Særdeles ærbødigst. Anna tabte heldigvis så hun tog G-strengen af så Peter kunne se hendes næsten bare kusse. Så manglede hun bare bh'en. Peter og jeg selv tabte de næste par gange, før Anna måtte slippe bh'en.

Det var nu min tur til at tabe, så jeg vendte et kort hvor billedet viste en mand, der fik slikket pikken af 2 piger. Siden der kun var en pige, måtte vi kompensere for den manglende kvinde.

Vi bestemte os for at gå ind i soveværelset, hvor Peter lagde sig på sengen. Peter havde ugen tidligere ytret sig om spændingen ved at have noget for øjnene, at være i andres "magt". Vi gav ham et tørklæde for øjnene efter at han havde placeret sig midt på dobbeltsengen. Det var meget frækt at se sin gode ven ligge der helt nøgen, samtidig med at hans stive pik lå op langs maven.

Det var på en eller anden måde mærkeligt, dog spændende, da vi ikke rigtig vidste hvad vi skulle tage os til. Dette var ikke aftalt, da vi bare lod tingene udvikle sig. Peter var lidt i vildrede da han ikke rigtig vidste hvad han skulle foretage sig. Han lod os tage initiativet og Anna startede med at kærtegne hans brystvorter, som er mere behårede end mine. Jeg lå ved siden af Anna og lod mine hænder vandre op lang Peters ben for at ende på maven, hvor jeg kildede lystigt over hans underkrop og ben, dog uden at røre hans kønsdele. Anna havde i mellemtiden ført sine bryster op ansigtet på Peter, så han kunne fornøje sig med hendes dejlige bløde babser.

Jeg lod den ene hånd kærtegne Annas smukke bagdel, samtidig med, at jeg flyttede den anden hånd ned på Peters kønsdele. Det var anderledes at røre ved en andens pik og nosser, når man nu var så vant til at nulre sine egne juveler. Anna overtog så jeg kunne hellige mig hendes dejlige balder og alt det der gemmer sig i mellem disse smukke kurver.

Annas mis eller skal jeg sige næsten pelsløse fisse løb som den altid gør, når jeg kærtegner den. Så jeg bøjede fremover for at slikke disse safter i mig med stor vellyst, alt imens jeg lod mine fingre kærtegne hendes spændte klitoris, hvilket blev velmodtaget ud fra hendes sagte stønnen. Jeg lod mine fingre kærtegne Annas ryg mens jeg fortsatte med at slikke dybt i fissen, dog med visse afstikkere til den bagerste roset, som trak sig sammen under behandlingen.

Jeg bøjede mig ned og kildede og krammede Peters nosser for derefter at lade min mund omslutte pikken, så jeg kunne slikke det øverste af hans stive pik. Dette var en anderledes fornemmelse, da jeg ikke vidste hvad jeg skulle forvente, hverken af peter eller af mig selv.
Jeg lod tungen cirkle rundt om hovedet, samtidig med at jeg kørte hånden op og ned i et fast greb om pikken. Jeg gjorde det som jeg selv godt kan lide det.

Vi vendte Anna rundt så hun lå på ryggen, så vi kunne betjene hende i begge ender. Peter kravlede ned mellem hendes slanke lår for at slikke hendes våde fisse. I mellemtiden havde jeg lagt mig på knæ foran hende således at hun kunne give mig et "BLOW JOB". Jeg kunne se at Peter nød at slikke hendes kusse og klitoris. Han spredte skamlæberne så jeg rigtig kunne se at tungen kom godt i dybden.

Det er frækt at se ens smukke kæreste ligge der og få fissen slikket godt og grundigt af ens kammerat. Da vi havde nydt denne stilling fik vi Peter til at ligge sig på sengen, så vi kunne forsætte denne hede forestilling. Anna lå nu hen over Peter og kyssede ham, så jeg spredte hendes baller så jeg kunne plante min stive pik i hendes våde fisse. Det var dejligt at lade pikken glide op i dette faste hul på min smukke kvinde.

Jeg kunne pludselig mærke Peters fingre omslutte min pik, mens jeg stødte op i Annas stramme kusse. Anna lod sig glide længere ned over Peters overkrop for at ende ved hans stive pik, som hun grådigt lod forsvinde ind i sin kønne mund. Dette var et skue der er værd at genopleve. At se ned over ryggen på Anna, at se ens fede pik forsvinde op i denne skønne kone samtidig med hun lystigt lod sine evner komme min gode kammerat til gode i form af et "blow job".

Jeg havde et godt tag om Annas hofter, så jeg kunne støde i hende alt imens hun forlystede sig med Peters stive pik. Det var svært at holde sig tilbage, så jeg måtte holde et par pauser for ikke at sprøjte alt min opsparede sperm op i hendes stramme fisse. Kort før Peter kom, kunne jeg ikke lade være med at sende alt min sperm op i Anna. Hvilken følelse at mærke hendes dejlige fisse kramme min sprængfulde pik. Peter kunne ikke holde sig mere og sendte al sin sperm ud over sin spændte mave, godt hjulpet af Annas ferme fingre og ivrige mund.

Da vi havde sundet os over vores fælles korpulering, kunne vi ikke lade være med at grine over situationen, at have forført Peter og at blive forført. Efter at vi havde taget et bad sludrede vi over vores fælles oplevelse og vi var alle enige om at det havde været en spændende oplevelse og at vi gerne ville prøve igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.