TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


De to mænd førte mig over en slags bænk. Jeg blev lagt på maven oven på den og et bælte spændt ud over min overkrop. “Jeg skal undersøge dig. Det kan godt blive en smule ubehagelig” sagde Irma...

I 1968 bliver Tom på 17 år som går i High School i Missouri vækket af 2 fremmede mænd midt om natten.

---

“Tom.Tom..”

Jeg lå og sov. Jeg vågnede brat ved min mors stemme og kiggede på uret. Klokken var 3. Min mor og far stod ved min seng. To mænd stod ved døren.

“Tom. Vi har besluttet at du skal over til Pastor Bennett’s farm. Vi har haft en snak med skolen om deres bøger. Vi kan ikke acceptere at I skal læse om hvad der sker over Californien som kan lede Jer i fordærv. Følg deres anvisninger.” sagde mor.

Så gik mine forældre og de to mænd kom ind i rummet.

Den første præsenterede sig. “Mit navn er Pastor Isak. Du skal med os nu. Min kollega er Pastor Sleisner.”

Jeg var stadig forvirret og stod ud af sengen. Jeg skulle til at tage mit tøj, da Pastor Isak stoppede mig. “Vi har en midlertidig skoleuniform med. Størrelsen skulle passe da vi har spurgt dine forældre om din størrelse. Du behøver ikke at gå i bad eller vaske dig. Det klarer vi på skolen.”

Han rakte mig en gul kedeldragt. Jeg tog den tøvende på. Jeg havde stadig ikke helt fattet hvad der var ved at ske.

“Det var fint. Lad mig give dig dette bælte på.” sagde Isak.

Jeg løftede armene. Det var godt nok et bredt bælte. Mindst 20 centimeter! Det blev spændt med to spænder bagpå. Den anden mand kom hen til mig. De tog hver sin hånd og førte mine hænder ned til bæltet. Der var nogle stropper på. Inden jeg fik set mig om var mine hænder fikseret til bæltet. Da de var færdig med det blev nogle stopper bundet på mine arme omkring min albuer og fæstnet til bæltet bagpå. Det var noget mærkeligt.

“Tag disse hjemmesko på. Vi er klar til at gå” sagde Pastor Isak.

De to mænd gik foran og bag mig. Der var tomt i huset. Mine forældre var væk. Her var jeg 17 år gammel og i gang med High School. Eneste grund til at jeg blev sendt væk var den nye skoleinspektør som byrådet havde ansat og som mine forældre anså for at være for liberal i en tid hvor TV’et var fyldt med protester over Vietnam krigen hver aften. Var det sådan at resten af året 1968 skulle gå for mig? Gemt væk på en kostskole, mens verdenen omkring mig ændrede sig. En del af mine kammerater fra skolen var allerede sendt til Pastor Bennett’s kostskole. Fra dag til dag forsvandt de. Ingen hørte fra dem og spurgte man deres forældre, så ville de ingenting sige.

Vi gik udenfor. Her stod en gammel lukket kassevogn. Pastor Isak åbnede døren til varerummet og her var der en stol. Han støttede mig mens jeg kravlede derind og jeg satte mig i stolen.

“Du skal have sikkerhedssele på. Det er en 5-punkts sele. Sikkerheden er altid i højsæde hos os.” Han rakte ned mellem mine ben og fandt en sele frem. En efter en blev de andre remme klikket ind i samlingen. Pastor Sleisner gik om bag stolen og strammede selerne til så jeg blev presset ind mod stolen. Imens var Pastor Isak ved at sætte nogle manchetter omkring mine fødder.

De to mænd gik ud af varerummet og lukkede døren. Der var en rude så jeg kunne se dem da de steg ind i vognen. Vi kørte afsted.

Hvor lang tid der gik ved jeg ikke. Vi kørte ad små veje til vi kom en port hvorefter Pastor Sleisner steg ud for at gå over og åbne porten som var lukket med en kæde. Vi kørte ind på området og han lukkede porten hvorefter han kom tilbage til vognen og satte sig ind. Vi kørte nu af små veje indtil vi kom til nogle huse.

Vognen stoppede og de kom om til varerummet hvor jeg sad. Jeg blev løsnet fra selen og de hjalp mig ud. På grund af manchetterne som havde en kort kæde mellem dem, var jeg kun i stand til at tage små skridt. På marken ved siden af gik mange unge mænd og fjernede ukrudt fra en mark. Jeg genkendte en del af dem og de også mig. Det var nogle af de kammerater som var forsvundet fra min gamle skole.

De to mænd førte mig over til et hus hvor en dame på omkring 50 år ventede. Hun præsenterede sig. “Tom Janssen. Mit navn er Irma Benett. Jeg er Pastor Bennett’s kone og også stedets sygeplejerske. Skal vi gå indenfor og få undersøgt dig?”

Det lød som et spørgsmål, men det var mere en ordre. De tog mænd førte mig ind i et hus.

Indenfor hjalp de to mænd mig af med manchetter og bæltet. Så fik jeg besked på at tage mit tøj af. Jeg var lidt flov over at stå afklædt foran de 5, men det så ikke ud til at røre dem. Jeg havde ikke været sammen med nogen. Jeg gik meget op i min skole ligesom mine forældre.

Pastor Isak kom over og gav mig bæltet på igen og hans kollega sørgede for manchetterne.

“Så. Det er kun for din sikkerheds skyld” sagde Irma med sød stemme. De to mænd førte mig over en slags bænk. Jeg blev lagt på maven oven på den og et bælte spændt ud over min overkrop.

“Jeg skal undersøge dig. Det kan godt blive en smule ubehagelig” sagde Irma. Jeg kiggede op. Hun havde taget et svært gummi-forklæde på og bar også gummihandsker. “Åbn din mund” sagde Pastor Isak. Da jeg åbnede den førte han en slags gummibold ind i min mund. Den var stor. Jeg kunne ikke lukke munden over dem. “mmfff” udbrød jeg.

“Ja. Det er ikke nemt” sagde søster Irma. Jeg hørte lyden af hendes handskeklædte hænder som blev smurt ind i et eller andet. Hun bukkede sig ned.

Min krop stivnede da jeg mærkede en gummiklædt finger ramme min lukkemuskel.

“Så.så… Rolig. Slap af. Prøv at gøre som når du skal lave stort.” kom det blidt fra Irma.

Fingeren gled ind. Jeg var stiv af skræk. Det havde jeg aldrig prøvet før. Hun kørte fingeren rundt. Det var først ubehagelig, men så koncentrerede jeg mig om at slappe af og så blev det nemmere. Hun pressede en finger mere ind.

“Han gemmer ikke noget herinde. Hvad med hans reflekser?” mumlede hun. Hendes fingre kørte rundt. Min pik begyndte at blive stiv. Jeg rødmede af skam. “De er vist gode nok.” konstaterede hun.

“Skal han ikke udrenses?” spurgte Pastor Isak.

“Lad nu mig være den sundhedsfaglige person her, men ja. Han skal udrenses.” Hun trak fingrene ud igen.” Pastor Isak gik igang med at fylde en pose med vand. Irma kom tilbage. Pludselig mærkede jeg noget stort mod min lukkemuskel. “MMFFF” kom det var mig.

“Ja. Det kan godt være lidt voldsomt. Prøv at slappe af”

“MMFFF” klagede jeg mig. Det gjorde ondt. Irma pressede tingen hårdere mod min lukkemuskel som pludselig gav efter. Et chok gik gennem min krop. Den gled ind og jeg mærkede hvordan den så blev smallere så den satte sig fast.

“Jeg synes at han tog det hårdt” sagde Pastor Isak.

“Det gør de altid” sagde Irma

En slange fra posen blev ført ned til den ting som sad i mit numsehul. Jeg mærkede noget flyde ind i min krop.

“Så Tom. De to liter væske skal ind i din krop så vi kan få dig udrenset. Det kan rumle i maven.”

Jeg lå længe på bænken. Min pik var blev slap igen. Væsken løb ind i min mave som føltes udspilet. Det gjorde ondt. Jeg gryntede klagende. En tåre løb ned af min kind. Langt om længe var den sidste væske løbet ind i min krop og de hjalp mig op og fulgte mig ind på toilettet. Irma rakte ned og trak tingen ud. Mit maveindhold blev tømt ud. Det var helt rart.

De lod mig sidde derude et stykke tid indtil de var sikker på at alt var kommet ud. Så fjernede de bæltet og bolden i min mund hvorefter jeg fik lov til at tage et bad.

Da jeg kom ind lå der foruden mit undertøj, sokker, en trøje og overall samt en hat klar til mig som jeg fik på.

Efter at fået støvler og handsker udleveret, så fulgte de mig ud på marken hvor jeg fik stukket et hakkejern i hånden med besked om at gå igang. Sådan gik dagen kun afbrudt af spise og drikke pauser. Nogle af drengene havde fodlænker på. De fortalte at det fik man på hvis man forsøgte at flygte.

Da det blev aften blev vi fulgt ind i en sovesal. Jeg skulle til ligge mig til at sove da Irma kom ind. “Tom. Kom med over til Pastor Bennet. Han vil gerne tale med dig.”

De andre drenge kiggede mærkeligt på mig da jeg gik sammen med Irma. Vi gik over til et hus og da jeg kom ind sad en mand i sine underbukser med fødderne i et fodbad.

“Tom. Kom herover. Mit navn er Pastor Bennett. Vi skal tale om dit ophold her.”

Jeg satte mig i sofaen ved siden af ham.

“Dine forældre har besluttet at du skal gå i skole her. Dagen starter klokken 6. Skolen klokken 7, så I har en time til morgenmad og personlig hygiejne. Så er der skole indtil 14 og arbejde på marken resten af dagen indtil aftensmad, bøn og sengetid. Vi bruger ikke TV her på stedet. I weekenden har vi udflugter til en biograf i nærheden for dem som opfører sig pænt og arbejde til dem som skal tænke sig om vedrørende deres opførsel. Forstår du det meget simple skema vi bruger her?”

Jeg nikkede. Det skulle bare overstås indtil jeg fik talt med mine forældre så jeg kunne komme hjem igen.

“Du lyder som en flink dreng.” sagde Pastor Bennett.

Irma kom med en kop te. “Vi drikker ikke kaffe. Koffein er gift for kroppen.”

Vi drak en koppe te.

“Tom?” sagde Pastor Bennett

“Ja?”

“Vil du hjælpe mig lidt?”

“Ja.”

Han tog sine fødder op af fodbadet. “Vil du massere mine fødder? Jeg har så svært ved at gå for tiden. Jeg ved at det er lidt underligt, men det vil være dejligt”

Det var lidt grænseoverskridende tænkte jeg, men jeg ville nødig gøre et dårligt indtryk første gang, så jeg svarede ja.

“Tag dit tøj af så du ikke får vådt tøj”

“Er du sikkert?” Jeg kiggede skiftevis på dem begge og de nikkede venligt.

Jeg tog tøjet af. Irma kom med et håndklæde, som jeg lagde over mine lår og så lagde han sine fødder op på det. Jeg begyndte at massere hans fødder. Det var ikke så slemt. De havde trods alt været i sæbevand i lang tid.

Hans kone satte sig i sofaen ved siden af.

“Nu var det vel ikke alt for slemt det med undersøgelsen?” sagde hun og lagde sine varme hænder på mine skuldre og fortsatte. “Det er bare det af nogle kunne smugle våben herind gemt oppe i numsen”

“Våben”

Hun nikkede og begyndte at massere mine skuldre blidt.

“Jeg lagde mærke til at du fik rejsning da jeg gennemførte undersøgelsen. Har du en kæreste?”

Jeg rødmede og drejede hovedet fra side til side. Det var flovt at tale med to vildtfremmede mennesker om.

“Tak. Det var dejligt” sagde Pastor Bennett og flyttede sine fødder.

Jeg skulle til at tage mit tøj da Irma stoppede mig. “Der var en ting som jeg glemte at undersøge over på klinikken.”

Åh nej! Det havde været så slemt at udrensningen, så jeg var tæt på tårer.

“Rolig. Det kommer ikke til at gøre ondt. Lad mig hjælpe dig med læderbæltet” Hun svøbte bæltet omkring min krop. Pastor Bennett hjalp hende med remmene. Så fulgte de mig ind i deres soveværelse og hjalp mig ned og ligge på ryggen. Pastoren fjernede mine underbukser. Jeg fik gåsehud. Det var skræmmende at ligge nøgen i et soveværelse med to fremmede personer. Det blev kun værre da Pastoren blidt rørte min pik. Irma gik ud og da hun kom tilbage var hun nøgen.

Jeg skulle til at sige noget da jeg mærkede at gummibolden blev proppet ind i min mund. “mmfff” Pastoren løftede mit hovedet og han spændte bolden fast og lod mit hovedet falde ned på puden igen.

Irma lagde sig på den anden side. De begyndte at kærtegne min krop. Min pik blev stiv og jeg var ildrød i hovedet af flovhed. “Det er ikke noget at være flov over” sagde Irma. “Det er en ganske naturlig reaktion.”

Jeg havde prøvet at få stiv pik før. Det skete nogen gange når jeg mindst havde lyst til det. Jeg havde dog aldrig gjort noget ud af at røre ved mig selv. Det føltes rart. Den stod rank i vejret. Så lagde Irma sig ind over mig og gabte over den. Åh. Hvilken følelse! Pastorens hænder kærtegnede min krop og da de nåede mine brystvorter så kørte han fingeren rundt om dem. Jeg var meget følsom der og min krop rystede som følge af den nye skønne følelse om gled gennem min krop. Så klemte han dem om dem. Det gjorde ondt, men i det samme så fik jeg mit livs første udløsning. Væsken pumpede og pumpede ud af min pik og jeg gryntede højlydt af de skønne følelser.

Irma tog alle mine væsker ind. Da hun var færdig sagde hun. “Det var godt. Dine reflekser er helt normale.”

Bennett stemte i “Tom. Du har så følsomme hænder. Du må bestemt komme over og drikke te med os igen.”

De hjalp mig op og stå, hvorefter jeg fik bolden ud af munden og bæltet af. Derefter fulgte de mig ud i stuen og hvor jeg fik tøjet på igen, så Irma der i mellemtiden havde taget sit tøj på igen, kunne følge mig tilbage til sovesalen. Der var tavst da jeg kom dertil. Nogle af drengene var vågne og de smilede skævt til mig. De måtte vide noget. Jeg tog mit tøj af og lagde mig til at sove.

Bennett og Frue - Afhentningen del.1
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 4 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér