Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det kneb med at jeg skulle vente på, at komme til Rørvig igen. Efter jul havde jeg nogle feriedage. Jeg spurgte, om jeg ikke kunne komme op til Rørvig i de dage. Mor kørte mig på den første feriedag jeg havde. jeg glæde mig meget til, at gense plastik tøjet.

Det tog lang tid, inden hun kørte hjem igen. Jeg er sikker på hun er lidt tændt på ham, når han er i sort læder heldragt. Det første jeg gjorde var at se ind i skabet på værelset. Der hang noget nyt tøj. En ankel lang mørkeblå gennemsigtig plastik kjole, og nogle nye blå plastiktrusser.

Jeg fik hurtig bukserne af og tog plastik trusserne på. Den stramme følelse når min pik lå op ad maven, var bare så dejlig. Kjolen tog jeg af bøjlen og så interesseret på den. Skjorten måtte også af, så ned i kjolen, armene i de lange ærmer og op på skulderne med den. I det samme kom Bo ind. Du har fundet den nye kjole, ser jeg. Jeg skal lige lyne den i ryggen for dig. Og op kom lynlåsen, helt op i den høje krave. Det er en jeg fik syersken til af sy til mig. Jeg var sikker på du godt kunne lide den, sagde han. Det var en helt anden følelse en den almindelige kjole. Meget mere intenst at have på. Skønt at mærke plastikken mod huden.

Jeg synes vi skal tage en aftentur ned til vandet, selvom det blæser en del, Sagde han.

Men er det ikke for koldt? Spurgte jeg. Det er der en løsning på svarede han. Og så kom han med en plastik regnfrakke. Tag armene frem og stik den i ærmerne nu, sagde han. Så jeg fik regnfrakken omvendte på, og hætten blev foldet sammen. Så tog han den anden regnfrakke og den fik jeg rigtig på. Og hætten op. Så er du hvis godt pakket ind. Han havde taget sit sorte regnsæt på. Jeg synes at han ser ret sej ud i det. skal vi så gå ? Spurgte han.

Vinden pressede plastik ind mellem mine ben, mens vi gik. Helt vidunderligt følelse at mærke det.

Turen tog vel halvanden times tid, så var vi tilbage i huset. Jeg var dårlig kommet ind før han hurtig førte mig ind i stuen og fik mig op på bordet. Han tog fat i mine arme og trak dem over mit hoved. Han havde noget reb i hånden, som han bandt mine håndled med og bandt et til bordbenet. Så begyndte han at kæle for mig over det hele. Han kom ned mellem mine ben efter et stykke tid. Her gabte han over, min stive pik i plastik bukserne, Nu lå jeg og vred mig af bare fryd. Nej hvor var det skønt. Han blev ved indtil jeg fik udløsning. Det var helt vidunderligt, den følelse. Mærke ham uden på plastikken. Jeg var solgt til det stof. Han spurgte hele tiden til, hvordan jeg havde det, og om jeg kunne lide det. jeg nikkede bare, kunne ikke andet af bar velvære. Han spurgte om jeg havde nyt det. Nu er det mig der vil nyde. Sagde han og bandt mine arme fri. Trak mig hurtig ned af bordet og helt ned på knæ. Han flyttede regnfrakkens hætte og trak den anden op for mit hoved. Det var et stort rundet hul ud for munden. Nu trak han den anden hætte tilbage igen og bandt den. Jeg var helt væk af opstemt iver. Hans pik kom ind ad huldet i hætten og jeg slikkede på den med tungen og sugede den til mig, mens han førte den frem og tilbage, og holdt mit hoved med sine hænder. Jeg nyder det her. Du er så dejlig i dit plastiktøj. Sagde han flere gange. Lige det han fik udløsning, trak han den ud af hætten; Men en dråbe ramte min mund. Det var som frisk havsalt ikke værst. Han stod et stykke tid og holdt om mig, inden han løsnede hætterne. Vi må nok se at komme i bad inden vi bliver kolde. Sagde han. Jeg var ikke meget for at få den kjole af. . Den var bare så dejlig at have på. Du kan tage den på efter badet og der er nye plastiktrusser på værelset.

Næste dag startede.........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.