Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Bo var lige kommet. Han havde taget sin motorcykel regn dragt af og hængt den i gangen. "Et fandens vejr" sagde han." Det er godt at regntøjet er opfundet."

Bo, havde jeg mødt på mit arbejde, for nogle år siden. Han var en pæn mand i 50erne. Jeg vidste hvad han stod for når emnet var sex. Han var en ægte gummi mand, med hang til regntøj.

SEX I DAG?

Jeg gik ud i køkkenet og satte vand over til te, jeg kunne høre, at Bente var begyndt på sit bad, så hun havde ikke hørt at Bo var her. Den nye gummimaske, som netop lige var kommet fra Holland, måtte jeg vise til Bo. Jeg gik ind i mit hobby rum og fandt den mellem de andre dejlige masker og hætter. Hans øjne blev store og han fandt den meget interessant, især det, at den bestod af en inder maske helt lukket undtagen for øjnene og munden. Uden på var der svejts en maske i tykt gummi med et stort gennemsigtigt visir, masken havde lynlås bagpå.

" Må jeg prøve den" spurgte han.

"Nej den skal jeg bruge på Bente" sagde jeg.

" Det kommer du aldrig til, du ved  godt at hun ikke kan lide gummi, så hvordan tror du så du får den på hende" var hans kommentar.

" Jo ser du, i den sidste tid har hun købt 2 nye lak regnfrakker med hætte, og hun går med dem, også når det kun ser ud til regn, så der er nok noget der fænger, det kan ikke kun være fordi, hun ved, at jeg godt kan lide regntøj".Svarede jeg ham.

 Vi var ikke sene til, at lægge en plan om, hvordan vi fik henne i vores magt.

Hej" sagde    hun, da hun så Bo.

 Hun havde bade kåbe på da hun kom ind i stuen, men i vores fantasi så vi hende i en gennem­sigtig regnfrakke." Jeg går op og klæder mig på" sagde hun. Vi var ikke sene til, at følge efter hende ind i soveværelset. Hun nåde kun at smide badekåben, og vende sig, da Bo greb hendes hænder og holdt dem fast, så jeg kunne lægge håndleds manchetter på henne. Hun syntes, at det var sjovt, og legede med på spøgen. Han løftede dem op mod loftet, så jeg kunne gøre dem fast til krogene, med en kæde. Jeg tog det sorte tykke gummi korset frem, og begyndte at give hende det på.

 "Nej ikke gummi tøj til mig" sagde hun.

 Men vi over hørte det, og fik korsettet på plads. Inden at skridt klappen blev spændt fik hun et par gummi bukser med åben skridt på, så kunne klappen lukkes. Hun fik også trukket gummi strømper på benene. På fødderne gav vi hende et par sorte korte lak støvler. For at hun ikke skulle tage dem af, fik hun ankel manchetter, som gik ned under støvlerne. Jeg satte en lille hænge lås i manchetterne, så hun ikke selv kunne få dem af. Hun protesterede, men legede alligevel med, hun var jo os underlegen. Vi var enige om, at hun fik den lange gummi kjole på, som blev lynet i ryggen. Hendes hænder blev løst, så vi kunne få kjolen på hende.

 " Så nu har i haft jeres spas, tag så tøjet af mig igen" sagde hun.

 "Du tror vel ikke, at vi er færdige med dig" sagde Bo.

Hun fik hånd manchetterne på igen uden på kjoleærmerne. Jeg gav hende et bredt læder bælte, som var udstyret med ø'er til fastgørelse, om livet. Der blev sat en lille hænge lås i bæltet, så kunne hun ikke komme ud af gummi tøjet uden vores hjælp. Da hun indså at hendes protester ikke hjalp, legede hun med på spøgen. Hun var et smukt syn, som hun stod der og så på os. De bløde folder i gummiet, den raslende lyd, den blanke farve, var et guddommeligt syn. Og at hun ikke kunne komme ud, men var i vores vold, var det mest ophidsende ved situationen .

Vi gik alle ud i køkkenet og begyndte at dække bord. Bente tog et gummi forklæde på. Bo og jeg nød synet af hende iført gummi tøj, mens hun gik rundt og lavede maden. Efter at vi havde spist spurgte hun om ikke hun kunne blive fri for gummi tøjet. Men nej, vi havde andre planer for hende. Det var nu på tide, at Bo og jeg skiftede til noget mere spændende. Vi fulgte Bente ind i stuen, hvor vi bad hende sætte sig på stolen. Modvillig satte hun sig, og Bo begyndte at binde hendes hænder og ben til stolen. Her kunne hun nu vente på, at vi blev klædt om.

 Inde på værelset fandt vi gummi tøjet frem, og udvalgte det vi ville have på. Bo tog de sorte under bukser med hul til pikken, som han havde givet et sort gummi kondom på. Han stak nu i en kraftig sort heldragt, som jeg måtte hjælpe ham med at lyne på ryggen. Dragten havde føder, handsker og en maske. Jeg måtte hjælpe ham med at lyne den på ryggen. Han tog gummi støvlerne på, og udover dragten et par regn bukser. Den lange sorte gummi regnfrakke med hætte, var det sidste han tog på. Jeg stod bare og så på imens, det hele så fantastisk godt ud, at jeg næsten havde lyst til at vælte ham om på sengen.

 "Du må se at komme i tøjet " sagde han.

 Ja, jeg måtte jo også se at komme i gang. Han hjalp med at finde de ting frem, som jeg skulle have på. Det hele startede med det røde gummi korset, hvorpå de røde strømper kunne side fast. Gummi under bukserne var lavet med åben skidt derefter var der en klap, som blev hægtet bag på, og gik over skridtet, med hul til pik ,og blev hægtet foran. Ydermere en klap, som blev hægtet bagpå og foran, så pikken nu var trykket ind til kroppen. En yderst dejlig fornemmelse. Jeg tog en halv lang blå gummi kjole på. Den måtte han lyne bag på. Jeg kunne for et øjeblik mærke ham tæt ind mod mig. Mon han ønskede at vælte mig om på sengen?

Det var de blå gummi støvler jeg valgte, sammen med den blå lak regn frakke med hætte. Jeg havde under ærmerne blå gummi handsker på. Jeg tror nok at jeg kan sige, at vi var godt tændte nu.

Vi gik ind til Bente og løsende hende fra stolen, hvor hun  sad så pænt og ventet på os. Bo og jeg blev enige om, at vi alle skulle gå en tur efter maden, og det regnede så fint. Bente ville ikke på gaden i den mundering. Hun posterede, men hun fik alligevel sin lak regnfrakke på med hætten oppe. Hendes hænder stak hun i lommerne så vi kunne give hende håndjern på, Nu kunne hun ikke selv få frakken af. Jeg gav hende et sort, langt lak regnslag på, og så gik vi ud i regnen.

Gå turen var en oplevelse i sig selv. Vi skiftes til at holde om Bente og føle på hende, hun var et perfekt syn i sit  glinsende våde regn slag, og tanken om, hvad hun havde på inden under, gjorte os helt ville i regnen. Bente tøede lidt efter lidt op og begyndte at lægge op til os. Hun pressede Bo op mod et træ, men kunne ikke røre ham på grund af hendes hænder var låst i håndjernene, så jeg holdt hans arme fast bag træet, mens hun knubbede sig op af ham. sådan legede vi hele vejen.

Da vi kom hjem, og havde taget regn tøjet af, ville hun hvile sig og derfor gerne have tøjet af, men nej det fik hun ikke lov til. I Stedet trak vi hende ind i stuen, hvor hun blev lagt på det store sofa bord. Bo bandt hendes hænder og ben ud til hver sin side med reb. Jeg satte reb i hendes bælte i hver side og bandt det sammen så hun ikke kunne flytte sig på bordet. Hun blev ved med at protestere, så vi så os nødsaget til at lukke munden på hende. Det blev en kraftig sort gummi hætte med åben ansigt og spænder ved munden, hvor en klap med den massiv gummi DILDO indvendig blev fastspændt. Det lukkede munden på hende. Vi satte os i sofaen og betragtede det smukke syn, som lå foran os, rede til at gå til. Det varede ikke længe før vi begyndte at røre ved hende, vi kunne simpelthen ikke lade vær. Det var, som en sød fløde­skums kage, der bare ventede på at blive spist. Bo åbnede klappen i hendes korset og pressede forsigtig en gummi dildo mod hendes røv. Lidt efter lidt kom den indenfor. Hun hjalp selv til ved at ligge uroligt. Han lukkede klappen igen, og vi kunne høre at hun stønnede svagt af liderlighed.

Jeg æltede hendes bryster og hele hendes krop, som om jeg kunne ælte gummiet ind i hende, en ophidsende fornemmelse. Bo havde travlt med at kæle for hende i og omkring skridtet, så at hun hele tiden stønnede af velvære. Bo bandt hende fri og jeg tog masken af hende. Bo satte hende ned på en lav skammel, og jeg gik foran hende. Han trak hendes hænder om bag min ryg og bandt dem. Jeg løftede op i min kjole og åbnede den yderste klap i mine bukser, så pikken vippede ud lige foran hendes ansigt. Hun lod min pik ind i hendes mund, og sugede den til sig. Jeg var lige på bristepunktet, så jeg trak mig ud, for det skulle ikke stoppe allerede. Bo bandt hendes hænder fri, og hun rejste sig. Hun blev med for over bøjet krop lagt over kontor bordet, og Bo bandt hendes ben ud til siderne. Hendes arme blev bundet på ryggen, og holdt nede af bæltet. Jeg tog den nye gummi maske og gav hende den på, lynede den i nakken og lukkede viseret.

 "Der kan du se Bo. Jeg fik den  på hende" sagde jeg.

 Jeg satte en stol foran, som jeg satte mig på ,for at kunne kæle for hendes hoved. Bo gik om bag mig og trak hurtig en stor plastik sæk ned over mig. Bandt tov omkring, så jeg ikke kunne bevæge mig. Jeg måtte se på, hvordan han gik om bag ved hende og løftede op i hendes gummi kjole, for at komme til at føre sin pik ind i hende, mens hun stadig havde dildoen oppe i sin røv. Han støtte til nogle gange, så hun stønnede højt inde i masken. Jeg kunne se, hvordan hun trak vejret hurtigt ved at viseret bevægede sig ud og ind. Hun så, hvordan jeg trak vejret inde i posen. Der begyndte at blive for lidt luft, så Bo løsende rebet og fjernede sækken. Vi bandt Bente fri og tog hende med ind i mit hobby rum.

 Hun blev lagt på ryggen på den speciel indrettet briks, og hendes arme blev bundet over hendes hoved. Jeg gav hende et bredt halsbånd med ø'er på så hun ikke kunne bevæge hoved ret meget, når det blev bundet fast i siderne. Hun var her på det sidste blevet mere medgørlig. Bo bandt hendes ben fast til briksen. Han tog fat i mig og lagde mig ind over briksen på tværs, bandt mine hænder til briksen og mine ben ud til hver sin side. Her stod jeg med røven strittende bagud og ventede på hvad han nu fandt på. Han tog en rød gummi hætte, som kun havde åben mund og trak den over mit hoved. Han løftede op i min gummi kjole og begyndte at føre en dildo ind i min røv. Jeg skubbede bagud, for at gøre det nemmere for ham, og ind kom den.

 Han stak sit hoved ned til hendes skød, og  åbnede klappen, så begyndte han at slikke hende. Jeg havde ikke mulighed for at være med, på grund af mine bånd. Lidt efter rejste han sig og bandt mig fri. Bo hjalp mig op på hende og førte min pik ind i hende, men han sagde, at jeg ikke måtte bevæge mig. Først bandt han mine hænder op langs hendes hoved. Så bandt han mine ben til fod enden af briksen, lagde et bælte over min ryg, så nu kunne jeg kun bevæge mig lidt. Jeg begyndte at kneppe hende og hun fulgte med så godt hendes tøjer til lod. Han var gået op ved vores hoveder, og der tog han fat i mit hoved. Hun kunne se ud af det dugget visir, hvordan han førte sin pik ind i min mund, og gjorte kneppe bevægelser, uden at jeg kunne gøre modstand. Med sved på vores pander kom vi i en forrygende fart. Det var, som at flyve så højt, at man ikke kunne føle tyngde vægten.

Bo bandt os fri. Vi hjalp hinanden tøjet af. Jeg kunne ikke dy mig for at spørge Bente, hvordan det var at have masken på, når hun nu ikke kunne lide masker. Hun syntes at det havde givet hende et ekstra spark, det at det var svært at trække vejret. Da bente og jeg kom ind i stuen og satte os ned, for at hvile, spurgte vi hinanden

"Hvem i alverden er Bo?".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.