Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En af fordelene ved at mødes via nettet er, at man kan være fuldstændig anonym. Det gør, at man hurtigt kommer tæt på hinanden. Du har således nævnt for mig, at du leger med tanken om at blive domineret seksuelt. Jeg tænder på tanken om at dominere dig.

Til at begynde med, har jeg bestemt mig til, at du skal blotte dig for mig. Jeg beder dig derfor beskrive dig selv i mindste detalje: Hvilken form er dine bryster? Hvor store er de? Hvor store er dine brystvorder? Stritter de meget, når du bliver ophidset? Hvor meget hår har du mellem benene? Har du en stram kusse? Hvor stor er din klitoris? Vokser den, når du ophidses?

SEX I DAG?

Jeg er spændt på, om jeg er gået for hurtig frem, men til mit held sender du snart en e-mail, hvor du svarer ærligt på mine spørgsmål. Du giver udtryk for, at du er lettere flov ved at give mig disse oplysninger, og du kan ikke lade være med at tænke på, at der nu er en fremmed person, der kender de mest intime detaljer om dig.

De næste par dage skriver vi frem og tilbage. Der sker det samme hver gang: Jeg udspørger dig og du svarer. Jeg får efterhånden at vide alt om, hvad der tænder dig seksuelt, og jeg får dig til at beskrive dine seksuelle fantasier for mig. Jeg spørger dig om hvor tit du onanerer og du svarer flovt, at du normalt havde gjort dette et par gange om ugen, men efter vi er begyndt at skrive sammen har du gjort det flere gange om dagen. Selv på arbejde har du været nødt til at gå lidt ud for dig selv af og til.

Jeg siger, at jeg fremover vil have at vide hver gang du tilfredsstiller dig selv. Jeg vil have dig til at sende mig en e-mail hver gang du gør det. Du skal også sende en når du er færdig. Her skal du beskrive hvad du fantaserede om mens du gjorde det. Jeg sender dig også en e-mail hvor jeg beordrer dig til at masturbere mens du læser den, og jeg skriver en lille fantasi om, hvordan jeg tager dig, som du skal læse og tænke på mens du gnider dig i kussen.

Du indvilliger i at lade mig bestemme, hvornår du skal onanerer og hvornår du ikke skal. Jeg giver dig et påbud om ikke at tilfredsstille dig selv den næste uge. Dette synes du lyder utrolig hårdt og du tigger mig om at få lov noget før. Jeg svarer, at jeg vil have daglige rapporter om hvordan du har det, så skal jeg nok sige til, når tiden er moden. Af dine rapporter fremgår det, at du bliver mere og mere liderlig. På femtedagen aftaler vi at du skal tilfredsstille dig selv ved middagstid. Og du skal sende mig en e-mail lige inden, hvor du beder om lov. Da jeg får denne e-mail giver jeg dig hurtigt min tilladelse, og det ophidser mig at vide, at du nu ligger og leger med dig selv.

Efterfølgende sender du en e-mail hvor du siger tak.

Et par uger senere ved jeg alt om dig. Hvor ofte du får sex, hvad du har af sex-legetøj etc. Jeg skriver til dig, at tiden nu er inde til at du blotter dig fuldstændigt. Jeg har bedt dig installere et web-cam, så jeg kan se og høre dig via computeren og Internet. Naturligvis har jeg ikke et tilsvarende kamera, så der er tale om at du ensidigt blotter dig for mig. Jeg kommunikerer med dig via e-mail. Først beordrer jeg dig til at klæde dig af foran web-kammeraet. Jeg kan se at du ryster. Om det skyldes nervøsitet eller ophidselse kan jeg ikke se.

Du tager nu alt tøjet af foran mig. Jeg beder dig posere i forskellige stillinger, der ikke overlader noget til fantasien. Herefter beder jeg dig vende kameraet så det peger på din seng. Jeg beder dig også tilslutte en mikrofon samt at lægge denne på din pude. Herefter beordrer jeg dig i seng. Du skal nu onanere foran mig. Det ophidser mig meget at se på. Jeg vil også høre din stønnen. Du skal derfor placere mikrofonen tæt ved dit hoved.

Jeg har sat min computer til en projektor så billederne fra dit web-cam kan kastes op på min væg. Jeg har også sat computeren til stereoanlægget, så jeg kan skrue op for de lyde du giver. Du fylder nu hele væggen og rummet er fyldt med lydene fra dig. Jeg har lynet op for bukserne og sidder med min pik i hånden. Efterhånden som dine bevægelser bliver hurtigere og din stønnen højere, trækker jeg forhuden på min pik kraftigere og kraftigere tilbage. Nu slipper du kontrollen og skriger. Idet du kommer, kan jeg ikke holde tilbage længere: Jeg kommer i et højt brøl ud over gulvet.

Da du er færdig skriver jeg til dig, at såfremt du nu er villig til helt at underkaste dig min vilje, så er jeg klar til at gå videre i vores lille leg. "Ja, min herre" skriver du tilbage.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.