BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du gyste lidt da jeg trak stoffet hen over huden og din fristende bagdel kom til syne, jeg kunne se ned mellem ballerne og ane de fyldige kønslæber. Det eneste der manglede nu var de selvsiddende strømper de blev også klippet af. Du lå nu helt nøgen på tæppet og så fristende ud.

Stående ved dine fødder, kiggende op ad de fristende ben der endte ved bagen, hvor mine øjne dvælede et øjeblik før blikket fortsatte op over ryggen for at ende ved nakken, og tilbage igen. Fortalte jeg dig at jeg forresten havde glemt at straffe dig, for at have siddet på bænken hvor vi mødtes, men at straffen nok skulle komme senere.

SEX I DAG?

Jeg satte mig derefter på knæ ved siden af dig nede ved benene og tog en af de ting jeg havde taget med ud. Jeg tog flasken, åbnede låget og lod lidt af massageolien - den duftede af roser - løbe ud i min ene hånd, hvor jeg lod den få samme temperatur som min hånd, hvorefter jeg indsmurte dine lægge og masserede godt og grundigt. Mere olie blev brugt og efterhånden arbejdede jeg mig højere og højere op ad benene, for at ende helt oppe ved balderne, dog uden at jeg berørte missen. Derefter blev ballerne indsmurt og masseret godt og grundigt. Du begyndte at gi' dig lidt af velvære og strutte lidt med bagen så jeg kunne se den fine lille roset, et fristende syn. Jeg satte mig derefter henover dine lår, så højt oppe, at mit lem der efterhånden var godt og vel halvstift hvilede hen over din ende, mellem balderne. Derefter blev hele ryggen, skuldre og arme grundigt indsmurt i den velduftende olie, i rigelige mængder også mellem balderne så der løb lidt ned mellem benene og indsmurte både bagdøren og dit køn. Herefter jeg gik i gang med at massere, hele vejen langs rygsøjlen, skuldrene, nakken og armene fik en grundig omgang, også resten af ryggen og nyrepartiet, som er et erotisk stimulerende område fik en ordentlig omgang. jeg kunne høre, og mærke at du nød det og slappede fuldstændigt af.

Mens jeg sad på dine lår og strøg frem og tilbage, gled jeg selv, indsmurt i olien lidt frem og tilbage, meget bevidst, således at mit lem arbejdede sig længere og længere ned mellem dine baller, for tilsidst at banke på ved dit bageste hul. Du reagerede ved at spænde imod. På et tidspunkt var jeg ved at miste balancen forover, så mit lem pressede hårdere mod det lille hul. Du vred dig som i panik, samlede benene og tog med din ene hånd og flyttede lemmet. Jeg tog fast om dit håndled og fjernede hånden, samtidig med at jeg huskede dig på at du ikke måtte flytte dig og heller ikke måtte røre mig, du havde nu gjort to ting som du ikke måtte endda samtidig. Jeg huskede dig også på at du ville blive bundet hvis du ikke gjorde som jeg sagde.

Jeg bad dig om igen at sprede benene og flyttede nu kalorius, således at den var bøjet ned mellem dine ben helt oppe ved missen. Jeg fortsatte derefter massagen igen, nu lidt hårdere, du nød det i fulde drag kunne jeg høre. Jeg sørgede stadig for rigelige mængder olie på bagen så det løb ned mellem ballerne. Jeg gled stadig frem og tilbage på dine baglår i takt med at jeg masserede, du struttede mere og mere med halen, så lemmet gled det helt rigtige sted langs med missen. Du trak vejret heftigere og heftigere jo mere jeg rokkede frem og tilbage. Jeg flyttede mig nu, umærkeligt en lille smule, så mit nu helt stive lem fik den helt rigtige vinkel, hvor efter jeg roligt pressede mod indgangen. Du lettede halen endnu mere og pressede mod, idet jeg stille gled indenfor undslap der dig et langt og nydende suk. Jeg standsede et øjeblik, for med tommelfingrene at sprede ballerne yderligere. Jeg rokkede hurtigt, lidt frem og tilbage, kun er par centimeter, for pludseligt at støde helt i bund. Du udstødte et gisp og vred dig, jeg havde nu sat mig med hele min vægt på dig, så du ikke kunne smide mig af. Jeg begyndte nu roligt, med lange bevægelser at glide frem og tilbage, ud og ind i dit skød samtidig med at jeg fortsatte med at massere balder, nyrer, ryg og skuldre, du stønnede ikke mere nu, du nærmest hulkede. Bliv ved, mere, jeg er ved at komme sagde du. Jeg stoppede straks med lemmet helt i bund, og sagde -ti stille- du må ikke tale, sker det oftere bliver du kneblet. -Er det forstået?- -Du må svare-. -Ja det er forstået-, sagde du. Jeg fortsatte mine bevægelser frem og tilbage og lidt i forskellige retninger, ud til siderne, lidt op og ned. Når det lød som du var lige ved at komme, stoppede jeg et øjeblik. Det er en af de ting jeg kan lide, at give, at få dig helt op til grænsen, beholde dig der, længe. Sådan gik der en tid hvor vi elskede blidt og roligt mens jeg stadig masserede dig.

Jeg kunne høre >svuppet< dine safter blandet med massageolien, da jeg trak mig tilbage, ud af dit skød. Jeg bad dig vende dig om på ryggen, hvilket du straks, med iver gjorde. Mens du vendte dig strejfede du, "helt tilfældigt" mit lem med hånden, jeg trak mig tilbage og sagde ah, ah, ikke røre. Du lagde dig nu på ryggen, med letspredte ben og hænderne ned langs siden. Jeg bad dig lægge armene ud til siderne.

Det var første gang jeg så dig forfra i hel figur, nøgen, kun med bindet for øjnene. Jeg kiggede, fra fødderne, op over knæene, lårene, den behårede trekant, jeg fik lyst til at barbere den af, men det ville nok give problemer hjemme, navlen, brysterne, der kunne nok også blive en god tur der, op over halsen, det forventningsfulde ansigt med den indbydende mund, hvor dybt kunne du mon tage den, jeg glædede mig, og ned igen, jeg fik lyst til at kysse brystvorterne, som sagt så gjort. Den venstre først, jeg sugede og lod tungen glide rundt om vorten, den blev straks stiv, derefter den anden, også den blev stiv. Så for der en djævel i mig, jeg bed, ikke hårdt men heller ikke blidt, du spjættede overrasket, men bed dit udbrud i dig. Jeg legede med tungen om først den ene, så den anden, klemte dem med hænderne, tog vorterne mellem tommel og pegefinger, klemte og drejede. Du begyndte at småstønne, jeg bed lidt igen og du stønnede højere. Jeg kyssede mig nu vej ned over maven, legede lidt med navlen og videre nedad. Du spredte benene mere og mere i takt med at min mund kom nærmere og nærmere dit skød, tilsidst var de vidtspredte så der ikke længere var noget skjult. Ved toppen af venusbjerget stoppede jeg, du så skuffet ud.

Få sex i dag

Jeg spurgte om du ikke havde forstået at du ikke måtte flytte dig, og sagde at du måtte svare. Jo det havde du, men det var så rart og du havde håbet at jeg fortsatte med kysseriet. Jeg fortalte dig at jeg jo så måtte binde dig, så du ikke kunne flytte dig. Det sagde du at du var indforstået med.

Jeg tog så den medbragte "benspreder", et stykke træ på ca. 60 centimeters længde med en ring i midten og en gaffel i begge ender, skåret ud i træet og foret med blødt stof, så det ikke skrabede eller gjorde ondt. I siderne af gaflerne var der monteret et stykke blødt reb, så det kunne bindes om benet, den var lavet så den kunne bruges både ved anklerne og knæene. jeg bandt bensprederen på ved anklerne, så den sad godt fast, men bandt dog ikke ringen i midten til stolpen.

Jeg begyndte derefter at indsmøre dig i massageolie, ganske som ved ryggen, startende ved fødderne og opefter, ved inderlårene sørgede jeg for at være meget grundig, dog uden at røre ved missen, hver gang jeg kom nær med hånden vred du dig lidt, for at prøve om jeg kunne komme lidt nærmere.

Da jeg var færdig med benene satte jeg mig over dine lår, så mit lem hvilede på venusbjerget og fortsatte massagen op over maven og op mod brysterne. Jeg gled frem og tilbage så mit stive lem kørte frem og tilbage i pubeshårene. Jeg masserede brysterne grundigt og kyssede brysterne og bed lidt i vorterne. Jeg kunne tydeligt høre at du nød dels massagen, og dels mit bideri. Jeg strøg nu med lange bevægelser, helt nede fra hofterne og helt op til skuldrene med mine hænder, samtidig med at jeg gnubbede mit lem frem og tilbage over venusbjerget. Jeg gled lidt længere tilbage så lemmet gled ned mellem benene og gled frem og tilbage over missen. Du skød under livet op så missen kom mere frem, jeg ændrede retningen lidt så spidsen af mit lem blidt stødte mod når jeg var fremme. Du tog mod mine ordrer fat i mit lem med den ene hånd for at styre på plads og spredte skamlæberne med den anden hånd for at jeg kunne glide ind i dig. Jeg gik med på spøgen og da hovedet var indenfor, jog jeg lemmet så langt ind jeg kunne og stoppede der. Du hylede og sagde av. av, av det gør ondt, stop. Jeg sagde at du for det første ikke måtte tale og for det næste ikke måtte røre mig. Du sagde undskyld, og at du fortjente at blive bundet. Jeg gav dig ret og sagde at det ville du også blive nu.

Jeg havde medbragt nogle lange og brede stofbælter (de er bløde og laver ikke mærker) som jeg bandt om livet på dig og ned til pælene i siderne ved benene, så hofterne var fikseret, derefter bandt jeg dine hænder sammen over hovedet med endnu et bælte og bandt det til pælen over hovedet. Du lå nu på ryggen med armene strakt over hovedet bundet til en pæl, hofterne bundet med bælter ud til hver sin side der var sat fast i hver sin pæl og på benene havde du sprederen, altsammen godt strammet så du faktisk ikke kunne bevæge dig på anden måde end at løfte benene. Det skulle jeg også nok få sat en stopper for, jeg tog nu et stykke reb og satte fast i ringen midt på bensprederen, løftede dine ben og satte rebet fast over hovedet så du lå med benene spredt lige op i luften.

Jeg kiggede lidt på værket, gik lidt rundt, bed dig lidt i brystvorterne, nappede dig lidt på halsen, lod en finger vandre og kilde dig lidt i siden, bukkede mig ned og kyssede missen, fandt kilderen med tungespidsen, lod tungen slå smut. hen over mellemkødet. rejste mig og kiggede lidt, ønskede at jeg havde taget kameraet med, nok meget godt jeg ikke havde, tænk hvis billederne faldt i forkerte hænder. Jeg fortalte dig så at nu havde du talt nogle gange, uden at få lov, og at næste gang du talte uden tilladelse ville jeg kneble dig så du ikke kunne sige noget. I forvejen havde du jo stadig bindet for øjnene.

Jeg satte mig og begyndte at bearbejde missen med en finger og lidt olie, derefter to fingre, dybere og dybere ind, i alle retninger, også op mod forvæggen af skeden mod g-punktet. Du vred dig og roterede med numsen og stønnede. Mellem lårene og missen løb der lidt olie som blev smurt rundt på mellemkødet og ved rosetten. Med en fingerspids prøvede jeg forsigt at trykke mod det lille hul og du stivnede straks. Jeg spurgte om du aldrig havde prøvet analsex og at du måtte svare. Du svarede at det havde du ikke og at du var bange for at det skulle gøre ondt. Jeg beroligede dig med at med den rette forsigtighed og forberedelse ville du meget hurtigt kunne lide det, og måske endda elske det, da det hul er meget følsomt og der sidder mange nerver, så det er forbundet med meget stærk lystfølelse og nydelse. Jeg fortsatte nu med at bearbejde missen med fingrene og tungen sugede skamlæberne ind i munden og nappede lidt begyndte at bruge en tredje finger du vred dig, stønnede og gav dig jeg brugte tungen overalt også på mellemkødet og rosetten, du vred dig mere og mere, jeg tog nu den fjerde finger i brug, jeg kunne mærke når jeg trykkede fingrene helt ind at jeg ramte livmoderhalsen, jeg kørte rundt om den med et par fingre nogle gange. Du stønnede mere og mere, så jeg troede du var ved at komme, jeg holdt pause et øjeblik. Gik derefter igang igen, nu sad der fire fingre i missen og jeg var begyndt med den anden hånd med en enkelt finger at bearbejde det bageste hul. Jeg tog nu den femte finger i brug og prøvede hvor langt jeg kunne få fingrene ind. Jeg var måske lidt hård for lige pludselig begyndte du at sige av.

Jeg stoppede omgående. ventede lidt trak forsigtigt hånden til mig og sagde at du jo nu havde talt igen og at du nu ville blive kneblet, om du var indforstået. Du nikkede. Jeg gik ind i huset og hentede to æbler, det ene bad jeg dig bide i. Derefter bandt jeg et tørklæde om nakken så æblet sad fast. Det andet æble gav jeg dig i den ene hånd, med besked om at hvis jeg var for hård skulle du slippe æblet og jeg ville straks stoppe. Mens jeg var oppe ved hovedet, strammede jeg rebet der hold bensprederen så fødderne kom højere op og enden lettedes fra tæppet.

Jeg satte mig igen tilrette under dit skød, legede lidt videre med et par fingre omkring missen og enden, prøvede at stikke en finger ind i numsen, du slappede mere af nu så der ikke var så meget modstand. Jeg legede lidt med tungen op og ned af baglårene, satte mig så tilrette, spredte skamlæberne med et par fingre og ledte mit bankende lem på vej. Jeg gled helt i bund med det samme, du sukkede, du var våd, meget våd, du nærmest sugede mig helt i bund, jeg sad helt stille og kunne mærke hvordan du bearbejdede lemmet med skedemusklerne, det var næsten for meget. Jeg begyndte med lange seje bevægelser at køre frem og tilbage i et hurtigere og hurtigere tempo, i forskellige retninger, stoppede lidt, kørte lidt rundt, mod den retning din rumpe roterede, fortsatte helt ud, helt i bund, helt ud, helt i bund, langsomt ud, hurtigt ind, blidt ud hårdt ind, helt i bund til roden, eller så langt den kunne komme ind. du gav dig noget, men beholdt æblet i hånden. Jeg kunne mærke at jeg var ved at være tæt på, jeg begyndte at køre hurtigere og hurtigere, hårdere og hårdere, Du knugede nu æblet med begge hænder, du rystede under mig, du slog med hovedet fra side til side, du prøvede at skrige din vellyst ud gennem æblet i munden, du kom.

Jeg var nu meget tæt på, nogle få stød mere, jeg trak den ud, stak den ind mellem dine lår kørte frem og tilbage, det begyndte at rykke i den, den begyndte at sprøjte, den første klat ramte det ene bryst, den næste navlen, og flere fulgte efter. Jeg puttede ham tilbage på plads i missen, kørte frem og tilbage nogle gange, gik i stå, hvilede lidt. Jeg lagde mig derefter ved siden af dig, kyssede dig, strøg dig på kinden og nedover halsen, hen over brystet og tilbage. Vi lå sådan i et par minutter, hvorefter jeg løste kneblen, du spiste den bid af æblet du havde bidt af da du kom, jeg løsnede bindet for øjnene, kyssede dig igen og løsnede resten af båndende, dog lod jeg bensprederen sidde. lagde mig ved siden af dig igen, hvor vi lå og kælede og kyssede i nogen tid.

Jeg bad dig sætte dig på hug, jeg trak rebet fra bensprederen under dig og bandt det fast til stolpen over hovedet, tog et par af bælterne, bandt dem om livet på dig og bagud til stolperne ved siden af benene, bandt armene til stolpen ved hovedet, jeg justerede lidt på de forskellige reb og bælter så du sad på hug, med albuerne på tæppet og benene ind under dig så rumpen struttede indbydende frem. Jeg satte mig bag dig, begyndte med massageolien at smøre ryggen ind igen og masserede. Også balderne fik olie, som blev masseret godt rundt, noget af olien løb ned mellem ballerne, ned til anus hvor jeg legede med en finger....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.