Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ravnsbjerg-kollegiet i Aarhus-forstaden Viby er egentlig ikke anderledes end så mange andre kollegier rundt omkring, hvor studerende er mast sammen i små værelser mens de folder sig ud med lige dele seriøse studier, fester og andet ungdomsliv.

Rødstens-blokkende på toppen af Ravnsbjerg Bakke var ikke altid førstevalget for dem, der flyttede til Aarhus for at læse, for hvis man var på cykel, skulle man overkomme den lange bakke nede fra Viby Torv op til bakketoppen – med pust og støn og banden.

SEX I DAG?

Men når man så var flyttet ind på kollegiet, så faldt de fleste som regel hurtigt ind i fællesskabet på kollegiet med knap 600 beboere.

Man mødte hinanden i baren og i de foreninger, der var på kollegiet, men ellers var det de 16 beboere på en gang, der udgjorde en lille familie. De havde deres private liv på det lille værelse – med toilet – men det var i fælleskøkkenet, at der blev lavet mad, spist, set tv, spillet, festet, råbt og danset. Det kunne også være her, der blev kysset i en krog eller bare drukket en kasse øl en fredag aften.

Signe flyttede ind 1. august. Hun skulle begynde på jura-studiet på universitetet. Den høje, blonde kvinde fra Vojens var kommet til den store by, og hun kendte ikke en sjæl. Alt var nyt, og så var det både godt og skidt, at hun skulle rykke ind på et kollegium, hvor hun skulle forholde sig til nogle nye mennesker.

Heldigvis havde hun fået værelset fra 1. august, så hun havde nogle uger til at komme på plads, inden studiestart til september.

Der var stille og roligt på Ravnsbjerg-kollegeriet der i den varme august, og de første dage hilste hun kun på nogle få af dem, der boede i de 15 andre værelser. Hun fik at vide, at hun var den eneste, der flyttede ind nu og her. De andre 15 værelser var beboet af cirka lige dele mænd og kvinder, som aldersmæssigt var fra start-20erne til midt i 30erne for den ældste. Jo, der var en evigheds-student, sagde de unge.

De var mægtig flinke alle sammen. Signe kom fra en mindre sønderjysk stationsby, men hun var dels en smuk pige, og så var hun både klog – og fræk. Så hun var hurtigt klar over, at hun ikke ville få svært ved at falde ind på hverken kollegium eller universitetet. Det ville i hvert fald overraske hende, hvis hun ikke kunne klare sig.

Naturligvis vidste hun ikke, hvordan det ville være at bo på kollegium, men hun havde været et år på efterskole, så hun kunne sagtens indordne sig socialt.

Den unge sønderjyde ville snart finde ud af, at der blev mulighed for at dyrke aktiviteter, som var strengt forbudt – ja fuldstændigt utænkelige – på en efterskole.

Pengene var ikke små, når man var kommet fra det trygge barndomshjem til første SU-udbetaling, men Signe fik dog råd til at købe lidt nyt tøj – og undertøj. Hun kunne godt lide at få i pænt undertøj. D-skål, brugte hun. Gerne gult eller råhvidt. Hun var 178 centimeter høj og vejede kun 55 kilo, så hun var veldrejet og slank. Ikke mager, men meget, meget køn.

Hendes hår var langt og blondt, og hendes hud var godt brun efter en lang sommer, hvor hun havde nydt varmen og friheden oven på eksamens-læsningen.

Hun havde ikke drukket så meget, men hun havde fået andre nydelsesmidler i sommerens løb. Signe manglede som regel ikke noget.

Hun håbede, at hun fik tid til at fortsætte med lidt af disse naturens nydelsesmidler, selv om hun begyndte på studielivet.

Hun fik også handlet en lille smule møbler hjulpet på vej af de penge, hun havde fået i etableringstilskud hjemme fra.

Der skulle dog ikke mange møbler til at fylde et 12 kvadratmeter stort – eller lille – værelse op, men så kunne hun købe lidt pynt til det lille badeværelse, der hørte med. Det gjaldt om at sætte sit præg på al den plads, man nu have, der var ens eget.

I køkkenet var der bare nogle sammenbragte møbler og andet skrammel, som beboerne i tidens løb havde slæbt sammen.

Det var funktionelt og hyggeligt, og som dagene gik og Signe lavede mad og spiste i køkkenet, faldt hun i snak med flere og flere.

”Nå, det bliver da spændende, at der kommer en ny pige her på gangen,” sagde Jannie, som var en kvinde midt i 20erne. Signe var enig. Det var vel altid godt med nogle nye. Der skulle udskiftning til.

”Har du hørt om det? Har du fået tilbuddet,” spurgte Jannie.

Signe var ét stort spørgsmålstegn, og det kunne Jannie godt se.

”Hør her,” sagde Jannie, og de satte sig i sofaen i det tomme fælleskøkken og fællesrum.

Jannie fortalte, at der her på gangen var en fler-årig tradition for, at de nye mænd og kvinder – eller unge mænd og unge kvinder – blev indviet, hvis de havde lyst til det. Det var ikke en indvielse, der handlede om, at de blev drukket fulde til de brækkede sig eller skulle gennemføre mere eller mindre besynderlige opgaver.

Der skulle spilles kort om dem, og vinderen vandt de nye – til sex.

Jannie lagde ikke skjul på, at det var noget, hun afskyede. Hun syntes, det var en mærkelig måde at tage imod nye på. Og i det hele taget pleje social omgang.

Bevares, der var også gode køkkenfester og alt det andet, men det var som om, at den flok, der nu havde haft sex sammen, de var lige som en klike. Der var cirka ti af de 16 nuværende på gangen, der havde deltaget i disse orgier. Ingen af dem, der stod uden for, havde overvejet at melde det, men hvis Signe besluttede sig for at sige, det var noget sygt noget, ville Jannie bestemt bakke hende op. Hun – altså Signe – ville nok snart få en invitation til et gilde. Med fyldig brugsanvisning. Men hun skulle jo bare sige nej, lød opfordringen fra den i øvrigt meget kønne og sikkert lige så kloge Jannie.

Signe nikkede som hun sad der i køkkenet. Det gjorde hun også om aftenen i sengen, da hun lå med fingre og DILDO og fantaserede om det, der ville ske i køkkenet. Hun kom. Signe havde seksuelt eksperimenteret lidt, men at være helt forsvarsløs i optakten til, hvem der skulle have hende, det tændte hende. Og måske også det med, at andre skulle kigge på – og flere skulle deltage. Hun havde prøvet en trekant et par gange, og det var bestemt ikke noget, hun gik af vejen for at gøre igen.

En dag var der skubbet en seddel ind under hendes dør. Der var et billede af ni mænd og kvinder, som stod i meget, meget lidt tøj. Ingen af dem var nøgne, men de var i undertøj, og der var strøet små billeder af spillekort ud over den farverige A4-side.

”Kære Signe,” begyndte det, der var en invitation om at komme til en spilleaften.

Der var seks fyre, der ville spille kort om Signe, hvis hun ville med, og den, der vandt poker-turneringen, ville få hende til sex. Omgående.

Naturligvis var det helt frivilligt, om hun ville deltage i det her kinky optagelses-ritual, men Marianne, Emma og Mathilde-Maj ville også være til stede, og de ville nok også deltage i løjerne.

Reglerne var forklaret, og Signe blev straks liderlig igen. Hun måtte onanere. Og melde sig til.

Det skulle være en lørdag, og det var helt ok med de andre på gangen, at fælleskøkkenet blev låst af fra klokken 20. Der ville være noget at drikke – rigeligt endda – og fyrene ville sidde helt nøgne.

Signe skulle tage det undertøj på, hun nu syntes, og så skulle hun sidde midt på bordet og bare være der. Hun måtte ikke havde mere eller mindre end undertøj på.

I øvrigt samme påklædning som de tre øvrige kvinder, som ville gå rundt og skænke og varte op.

Mathilde-Maj var en anelse ældre end Signe og meget storbarmet og smuk, Marianne var den klart ældste – sidst i 20erne – og hun så virkelig ikke ud af noget særligt. Hun var buttet…næsten tyk. Næppe et kønt syn i trusser og bh, men optaget var hun jo blevet. Emma var midt i 20erne, lidt buttet, men dejlig.

Signe havde mødt enkelte af de fyre, der skulle deltage, men der blev ellers ikke talt om seancen, som skulle finde sted sidste lørdag i august. Lige inden studiestart.

Jannie havde sludret lidt med Signe om arrangementet. Jannie var ikke fordømmende over det, der skulle ske, men hun lagde ikke skjul på, at det slet ikke var noget for hende. Signe skulle også vide, at de seneste mange gange, der var blevet spillet om en kvinde her på gangen, var det Michael – eller Evighedsstudenten, som han blev kaldt – der var 36 og læste til ingeniør. Ingen vidste om han nogensinde blev færdig. Det vidste han nok heller ikke selv.

Michael var klog, men også lidt kikset, og han var bestemt ingen scoretrold. Jannie troede egentlig ikke, han fik sex på andre tidspunkter end når han vandt en kvinde på kollegiet.

Han var lidt halvtyk og bleg, og hun havde hørt, at hans pik ikke var særligt stor. Men han kunne da kneppe.

Jannie fnes lidt. Trods alt. Hun havde fast kæreste og det hele, så det var ikke fordi hun var afholdende, men måske meget naturligt at hun derfor ikke var til gruppeknald eller kortspils-sex.

Signe havde været i bad, taget sit lysegule flotte blondesæt på, og hun havde trukket almindeligt hverdagstøj over, inden hun gik de få meter over i køkkenet. Hun havde barberet sin fisse, sådan som hun ofte gjorde, og hun havde ikke onaneret i flere dage. Det var sjældent, hun holdt sig fra det så længe.

Men hun ville være klar.

Hun duftede, og hun vidste, at det nok skulle blive en anderledes aften.

Da hun var kommet ind i køkkenet, dukkede de andre op. Pigerne og de seks fyre, der skulle spille kort. Om hende.

Det var foruden Michael også Henrik, Kenneth, Jens, Thomas og Simon. Michael var den ældste, og de andre fyre var fra 23 til 33. Signe havde ikke helt styr på, hvem der var hvad, og hvad de lavede, men da de kom ind i lokalet og døren var låst, smed de stille og roligt deres tøj.

Om lidt ville de sætte sig rundt om det bord, hvor hun sad, og de ville fordele fem kort og begynde at spille det spil, som hun ikke forstod et kuk af. Men hun vidste, hvordan det ville ende. Og hun var allerede varm.

Hvem mon ville vinde? Var det virkelig Michael, der var uovervindelig?

Hun så, da han smed sit tøj. Hans pik var ikke særlig stod, og den sad mellem en rødblond dusk hår. Michael havde lidt mave. Han var ikke særlig pæn. Det var helt sikkert.

Han ville nok passe bedre til Marianne, som var lidt bleg og sad i sit undertøj med store bryster og en svulmende delle over trusserne. Men hvis det gik, som Jannie havde fortalt, ville hun også ende med at få en ordentlig portion pik efter kortspillet.

Det var godt, at Jannie havde været så velinformeret, selv om hun ikke var med bag den låste dør, for Signe vidste, hvad der skulle ske. Vinderen måtte bestemme, om præmien – altså Signe – skulle indløses på hans værelse under fire øjne, eller om han ville kneppe hende i fuld offentlighed. Der skulle bruges gummi hvis en af dem ønskede det, og der blev ikke stillet krav om særlige seksuelle ydelser. Dog kunne præmien ikke undslå sig noget. Hvis man ville forblive jomfru efter denne aften – med andre ord, hvis man ikke ønskede at dyrke sex – skulle man jo ikke melde sig.

Signe scannede lige de fem andre pikke, inden fyrene satte sig. Der var både normal-størrelse pikke, og hun kunne se, at både Simon og Jens var det, havde nogle ret store pikke. Flere af fyrene var glatte. Det var hendes favorit, men hun kunne jo ikke være sikker på, at det var en glat, der skulle parres med hendes glathed.

Matilde-Maj, Marianne og Emma miksede drinks for forsynede poker-fyrene med øl og hvad de ellers ville have. Rygning var jo lige så forbudt for gruppeknald i fællesrummet, men det med ryge-forbuddet efterlevede de, så netop på det punkt kunne de ikke komme i den rette stemning.

Men så kunne pigerne lige nusse deres pikke lidt eller gnide deres lår og numser op ad fyrene mens der blev givet kort.

De skulle jo være godt brunstige, når de skulle kneppe den nye pige på gangen. Signe måtte kun drikke en lille smule alkohol. Hun skulle være klar til at være en god præmie, selv om kortspillet måtte trække ud i flere timer.

Fyrene spillede, og fyrene drak. Udtryk som royal flush, full house, four of a kind og tree of af kind eller one pair fløj omkring bordet, og Signe forstod ikke noget af det hele.

Hun kunne dog godt se på det smørrede grin på drengenes ansigter, hvem der vandt, og hvem der tabte, men hun havde på fornemmelsen, at det ikke kun var dem, der var på vej til at vinde, der smilte.

Måske smilte nogle, fordi de glædede sig til, at en af de andre skulle indløse hende i fællesrummet.

Hun kunne se, at fyrene sad og onanerede mere eller mindre. De var slet ikke generte ved at kæle med sig selv, og de tre opvartere gik også rundt og hev gavmildt i pikke, kyssede eller trykkede de seks fyres ansigter ind i deres bryster. Michael – altså Evighedsstudenten – blev bestemt ikke overset. Det her var et spil, hvor der ikke blev skelet til, om man var sexet eller kikset.

Signe kiggede over mod Mathilde-Maj, og hun viste med sin krop, at Signe skulle byde sig til. Tage lidt på sig selv, måske føre en hånd ned i trusserne, slikke lidt på sin finger eller kæle med brysterne. Fyrene skulle svede lidt.

Hun gjorde, som de tre indviede gestikulerede. Og hun nød det. Bare hendes undertøj nu ikke var så lyst, at de kunne gennemskue, hvis der kom en våd stribe i trusserne.

Der var gået to timer, og Signe var blevet lidt træt bagi. Af at sidde.

Pludselig smed de kortene hårdt i bordet. Michael strakte sig. Han hoverede ikke, men han var åbenbart vinderen.

De andre drenge rejste sig og gav ham hånden.

”Tillykke. Du gjorde det igen. Du er en fantastisk spiller,” sagde de. Og grinede højt.

Pigerne kom hen og gav Michael et kys og et kram, og derefter steg han op på bordet.

Hans pik var erigeret, og han gik hen på de sammensatte borde og stillede sig foran Signe, der stadig sad på stolen – den piedestal eller udstillings-høj – hvor hun havde tilbragt et par timer. Han bøjede sig ned og gav hende et kys.

Få sex i dag

Signe var klar. Hun kendte ikke poker-reglerne, men hun kendte disse sexregler, og hun var klar til at spille med. Hans tunge blev ikke mødt af en lukket mund. Hun kyssede ham grådigt – gik ud fra, det var helt ok.

Hun greb ud efter hans pik, som var ud for hendes skød. Hun nussede den stive, men ikke så lange pik, og hun forestillede sig, hvordan hendes lange slanke fingre lige nu rodede rundt i hans rødblonde pikbehåring. Hun skubbede hans forhud tilbage, og Michael gav et lille hop.

Han var i stødet.

Kenneth, Jens, Simon, Thomas og Henrik var også i gang. De tre piger havde lagt sig over i sofaen, og de fem fyre, der altså havde tabt, mistede ikke hele deres indsats.

Hjørnesofaen var stor, men de kom alligevel hinanden ved som de flokkedes om de tre kvinder med fem stive pikke. Fem forskellige fyre og tre meget forskellige kvinder, men som de fiksede kondomer op af den bowle, der stod på sofabordet, blev det klart, at de ville deles om det meste.

”Skal jeg….” spurgte Michael overraskende blidt mens han stod og lod Signe spille ham og kyssede hende.

”Skal jeg bruge kondom,” tilføjede han og tog fat om hendes store, tunge – og unge - bryster.

”Nej,” mumlede Signe, som havde gjort sin stilling klart.

Hun hørte hvordan der blev stønnet svagt fra sofaen, og hun kunne se i hvert fald Mariannes frodige bryster svømme rundt mellem pikke og klunker. Hun havde vist også en ordentlig sort dusk. De to andre piger var nok også ved at blive afklædt.

Michael lagde Signe ned på bordet, og han hoppede selv ned på gulvet. Hun lå der på det kølige bord, og han trak langsomt men beslutsomt hendes gule trusser af hende.

Hendes glatte og våde fisse kom til syne, og Michael bøjede sig ned og smagte på hendes køn. Michael havde i årenes løb vundet – og kneppet – en del kvinder her på kollegiet, men det var en lige stor nydelse hver gang. Kvinderne var forskellige. Han skelede hen til Marianne…ja, tykke og behårede og unge og ældre og irriterende og fantastiske. Nogle havde han kneppet flere gange efter aftenen med vinderhånden, men ingen faste forhold.

Nu ville han nyde Signe som skulle han aldrig se hende nøgen igen.

Evighedsstudenten lagde sig ind over den høje, slanke pige, som på alle måder slog den ingeniør-studerende. Jo, hun var nok ikke så god til matematik, men hun kunne da vurdere, at hun havde set – og mærket – større pikke end den, han havde mellem sine ben. Alligevel nød hun hans kys og kærtegn uden på BH’en, ned over mave og navle, forbi den nøgne fisse og ned på lår og ben. Han satte hendes ben op på bordet, så hun var helt åben, og han legede både med hendes ene og andet hul.

Michael stillede sig hen med pikken foran Signes fisse, og da han forsigtigt satte sin pik mod den fisse, som var våd af slik og safter, skete det samtidig med, at tre af de fem fyre fik glæde af de tre piger. Altså vaginalt. De to overskuds-fyre blev heller ikke snydt.

De blev suttet af kønne kollegiemunde. Mathilde-Maj, Marianne og Emma besad mange kvalifikationer, når det kom til sex. Og de scorede såmænd også højt, når de var på deres studier i psykologi, datalogi og engelsk med fransk som bifag.

Fyrene, der var ved at kneppe dem, læste til daglig journalist, ingeniør – dem var der to af – økonomi, tysk og filosofi, men lige nu var de fælles om….formering. Eller i hvert fald øvning af det. Det var anatomi og biologi på ret lavpraktisk niveau. Kropsåbninger, safter, hormoner….drift. Ingen kærlighed. Kun fantasier og udførende frækhed.

Michael havde presset sig i bund i Signes fisse, og han havde ingen problemer med at pirre hende som han stod der og kneppede hende helt ukompliceret.

Det var lidt hårdt at ligge på de sorte træborde, men Signe glemte det, da hun så hans behårede pik og hans lidt store mave, der gned tæt mod hendes perfekte krop. Hun blev kneppet af en moden mand. I tidens løb havde hun været sammen med en del fyre ved halballerne i Hoptrup, og hun havde også kneppet kærester i både Sommersted, Hammelev, Christiansfeld og Gram, men en moden mand havde hun endnu til gode.

Pigen fra Vojens fik ham i Viby J.

Den modne. Den frække. Vinderen.

Michael pumpede løs, og hendes kønslæber blev masseret. Hans skaft var tæt på hende klit, men uanset hvordan han bearbejdede hende, så tændte hun maksimalt på hele den måde, det her var foregået på. Det var bare så grænseoverskridende.

Signe kunne slet ikke holde en massiv stønnen tilbage, men hun blev overdøvet af både støn og klask fra sofa- og sex-arrangementet nogle meter væk. Det var svært at skille kønsdelene fra hinanden, men det var tydeligt, at de fem andre fyre og tre piger kunne deres pensum.

Michael trak sig ud, og Signe fik pause fra den lidt ubehagelige liggen-på-ryggen. Han bad hende lægge sig op på bordet på alle fire, og da han havde løsnet hendes blonde-BH, så hendes faste, store bryster hang sig ned under hendes slanke krop, satte han sig på knæ bag ved hendes stramme, velformede baller.

Hendes åbning glinsede, og hun skød sin røv liderligt tilbage. Hun havde slet ikke lyst til, at Evighedsstudenten standsede. Måske skulle han gøre sit studie færdigt snart, men det måtte gerne trække ud med at kneppe hende.

Selv om Michael havde en lidt buttet krop og et ”dæk” på maven, kunne han på forunderligvis både kneppe Signe bagfra samtidig med, at han fik foldet sig sammen, så han kunne komme til at slikke hende på den nederste del af ryggen og baller og meget tæt på hendes numsehul. Hans fingre gjorde resten, og ind imellem tog han et fast greb i hendes bølgende barm, der dinglede godt under hans skubben.

Simon kom over til bordet. Han havde klart den største pik. Det var Signe sikker på, og mens Michael nikkede anerkendende, stak Simon sin pik hen til Signes mund. Hun kunne dufte en anden kvinde på den, men hun hapsede efter den, og hun slugte den hurtigt og sikkert så langt hun nu kunne klare den.

Hun havde fat rundt om den glatte rod, og mens Simon stod og stønnede foran hende, stønnede Michael bag hende.

Han havde ingen problemer med at tilfredsstille hende, men alligevel bredte sig en pludselig følelse i Signe, da hun mærkede et par fingre på sin klit. Hun kiggede ud til siden, og der stod Marianne – med sine tunge hængende bryster – og var ved at onanere Signe.

Hun sukkede, og Simon og Michael stødte i hver deres hul. Det slørede lidt for Signes blik, og egentlig bed hun ikke mærke i, hvem det var, der stillede sig over bag Marianne og begyndte at kneppe hende mens hun kildede Signes klit. Men hun så, at det var Henrik og Emma, der sagde sig modsat på bordet og kneppede ved siden af hende, og så kunne hun regne ud, at det var Mathilde-Maj, der blev bollet godt og dejligt i den bløde sofa.

Signe så Henriks ikke så store men ret behårede pik og krop køre ind og ud ad Emmas glatte fisse, men hun kunne ikke dreje hovedet så meget, fordi hun skulle sutte Simons.

Han forsøgte at stikke den langt ned i hendes hals, og både hos Simon og Michael kunne hun mærke en målrettethed, som sagde hende, at de var tæt på.

Michaels sperm skød pludseligt op i hende, og mens har hev og flåede i hendes velformede lår, blev Simon også inspireret til at fyre sig af ind i hendes mund. Normalt havde Signe det ikke supergodt med at sluge, men her bed hun al generthed af sig og sank hver en klat.

Mathilde-Maj havde rejst sig fra sofaen, og mens Marianne – som gned klit – stadig blev bollet lige som Emma blev ved siden af, tog Mathilde-Maj fat i Michaels sperm- og fissesaftsmurte pik og tog den i munden. Hun suttede den fuldstændig ren.

Hun havde lige som de andre kvinder prøvet at blive kneppet af poker-hajen, og hun var ikke for fin til at yde endnu noget service.

Mariannes fingre gnubbede Signe til orgasme mens spermen løb ud fra hendes fisse og dryppede lidt fra hendes mundvige. Hun kunne ikke se, hvem der samtidig spermede op i Marianne, for fyren stod bøjet bag Marianne og kørte sine fingre vildt rundt i hendes frodige kussemåtte mens han kom.

Signe gispede og da hun kiggede ned på Henriks pik, der kørte i Emmas fisse, kunne hun se, at det med gummiet åbenbart kun var i teorien. Der var ingen beskyttelse der. Han trak sig ud af hende, og Signe kunne se hans pik væde sperm ud over hendes mave, fisse – og på bordet.

Hvem havde rengørings-tjansen i denne uge?

Første slag pik og fisse var forbi, men da de ti mænd og kvinder havde sundet sig lidt, blev ”kortene” – altså pikke, fisser, lidt numser og munde - delt op på ny.

Michael havde fået sin præmie, men Signe og de andre kortenspillere var ikke færdige med at bruge fællesrummet – og hinanden – denne aften. Både Evighedsstudenten, de målrettede studerende og den unge sønderjyde, der skulle i gang med paragraf-rytteriet, fik bevist, at studie- og kollegielivet ikke behøver at være kedeligt, hvis man sørger for at arrangere lidt hassard-spil.

Der var fuldt hus i de fleste huller denne lørdag aften, og Ravnsbjerg-kollegie-gangens seneste indbygger blev indviet med maner.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.