BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var blevet december og tid til den årlige tur rundt til vores kunder med julegaver og julekort.
I år havde jeg særligt travlt da vi havde fået en del kunder på det svenske marked.jeg skulle besøge 12 kunder og havde lagt en rute som burde kunne klares på 3 dage og 2 overnatninger.
Det er næsten altid en dejlig tur, hvor mange af kunderne er i godt humør og jeg så frem til den.

Jeg pakkede bilen og læssede gaverne, en flot julekurv med snaps, rødvin , chokolade m.m., ind i bilen. Jeg tog som altid et par ekstra pakker med, hvis nu vi havde glemt nogen eller jeg kunne nå et par stykker ekstra på vejen hjem. Kl 6.30 gav jeg konen og ungerne et kys, kram og vinkede farvel.

SEX I DAG?

Turen gik glat henover fyn og sjælland og på ingen tid stod jeg hos den første kunde små 80 km nord for Malmø.

Da han hørte om min rute spurgte han bekymret til om jeg dog ikke havde undersøgt vejrudsigten på forhånd, det havde jeg ikke.
Han fortalte at de havde talt om kraftigt snevejr oppe senere på dagen.
Jeg beroligede ham og fortalte at jeg både havde varmt tøj, vinterdæk på og at metrologerne tit piskede en stemning op, det grinte vi lidt af og jeg ønskede ham en god jul.

Temperaturen faldt hurtigt og sneen dalede smukt ned, de næste par besøg gik glat og holdt tempoet kunne jeg måske oven i købet slutte lidt tidligere.
Det begyndte at blæse op og sneen nu ikke bare dalede ned, den nærmest væltede ned og der blev længere og længere imellem andre bilisiter. temperaturen var dalet til minus 21 .
Min telefon ringede det var Monika, den sidste kunde på ruten. Hende glædede jeg mig til at gense, hun ville blot høre om jeg stadig var på vej for de var ved at sende de sidste folk hjem og lukke ned grundet sneen.
Jeg sagde at der ifølge gps var små 50 minutter til jeg ankom..........så venter jeg på dig.......
Caroline vil lukke dig ind...kør om til den gamle direktør bolig...vi har lukket produktionen ned og administrationen går hjem nu. Jeg har lige nogle ting jeg skal finde i den gamle del......jeg skal straks være der....kør forsigtigt svarede hun.

Monika havde for 2 år siden arvet hendes virksomheden efter hendes far som pludselig var gået bort. En tidligere kollega havde fortalt mig at rygtet gik på at han havde fået et hjerte tilfælde mens han havde kneppet en pur ung pige fra kontoret på hans skrive bord.
Han skulle efter sigende havde været en meget gavmild herre som trods sine snart 67 år ofte fik besøg på sit kontor hvor døren blev lukket.

Hvad der foregik bag de lukkede døre havde der været mange rygter om. Men om det var andet end sladder vidste jeg ikke. Men i flere år før hans bortgang havde hans hustru nægtet at komme i den gamle bolig mere.

Huset var øjeblikkeligt blevet lukket af da han døde og ingen på nær Monika havde adgang.
Monika skiftede låsene, satte alarm op....så noget lusk var der jo nok........

Rygtet ville vide at han omhyggeligt havde noteret tid og sted for hvem han havde været sammen med i en sort læderindbundet bog med guldkant. Der skulle også stå hvad de havde gjort og hvad han havde foræret dem af penge for deres ydelser.
Måske var det på grund af angsten for indbrud fra en af de mange elskerinder eller deres mistænksomme mænd, som ville finde ud af om Hr. direktøren også havde kneppet deres hustru/kæreste, at alarmen var sat op og der var ansat en nattevagt med en bidsk vagthund til at passe virksomheden.

Tænk hvis bogen virkelig fandstes......og nogen fandt hans sorte bog, hvor han nøje havde ført til protokol med hvem og hvornår..........det ville ikke være smart i det lille samfund.

Men nu skal man jo ikke tro på alle rygter, men på den anden side så er der sjellendt røg uden brand.

Jeg drejede af hovedvejen og ned af de lille vej gennem skoven.....der førte de sidste 3 km ind til virksomhen. Det var næsten umuligt at komme frem på trods af at det kun måtte være en times tid siden flere medarbejdere vel havde kørt denne vej hjem.
Sneen væltede ned da jeg endelig drejede ind på gårdspladsen, Caroline stod og ventede på mig i forgangen. Fy fanden det er koldt ude....ikke lige den velkomst jeg hade regnet med.
Caroline var tydeligt irriteret over at vente på mig og virkede som om hun havde travlt med at komme ud af huset og hjem. Gå blot ind, der er bare Monika og jeg tilbage, så jeg låser lige ydredøren efter mig.
Caroline er en køn pige bag hendes noget reserveret væsen/ydre og store briller. Hun gemte sin krop bag kedeligt tøj der ikke viste nogen former, men mig kunne hun ikke snyde. Jeg skød hende til at være en 22 år og singel katte pige....sikke et spild af en flot pige.

Jeg havde flere gange klædt hende af mens jeg ventede på Monika og da jeg fulgte bag hende op af trapperne strammede nederdelen lige så tilpas meget at jeg kunne se at hun under det kedlige ydre havde g-streng på.............en lækker numse jeg godt gad se uden kjolen.......
Vi kom ind i pejsestuen, hvor der var tændt op med levende ild og varmen spredte sig....vent her...noget behageligt musik strømmede ud i stuen fra nogle skjulte højtalere.
Der var en enormt varm og rolig stemning i lokalet....

Hun gik ned af gangen og bankede på døren og jeg hørte Monika svare øjeblik....kom ind......hun sad bag et gammelt skrivebord og jeg kunne se hun dækkede noget til med en gammel avis......ønsker de kaffen serveret i pejsestuen eller på kontoret spurgte Caroline Monika

Send blot min kaffen og min gæst ind på kontoret, men lad døren stå så varmen kan sprede sig her ind......
Jeg gik ind med favnen fuld af gaver og blev mødt af en dejlig, smilede pige omkring de 40.

Hun pakkede kurven op. Den var hun oprigtig glad for. Jeg lagde mærke til at hun diskret løsnede 1 knap i blusen.................Caroline kom ind med kaffen............er der andet de kunne ønske dem frue.................nej det er fint ........tag du blot hjem jeg skal nok låse det sidste af svarede Monika.....tusinde tak frue og god jul til dem hr......jeg takkede mens jeg undrede mig over hvor formeld en ung svensk pige kunne være.......hun nærmest løb ned af trappen og sekunder efter kunne vi høre hendes bil starte ............

Monika knappede endnu en knap op mens hun serverede kaffen og bukkede lige præcis så meget forover så jeg havde frit udsyn til hendes flotte barm.......... Tusinde tak for den fine kurv......
Hun satte sig på bordet lagde den ene ben over det andet så den stramme kjole gled lidt mere op og afslørede et par meget velskabte ben.
En skam du både er dansk og gift drillede hun.

Jeg kvitterede med en bemærkning om at af en svensker at være så var hun da egentligt meget pæn. Så fræk du er svarede hun................... der var en intens intim stemning, hun smilede og sagde at hun fortælle min koncern chef at fremover ville hun kun handle direkte med mig og at hun da også ville give mig en gave.

Er du fortsat på provision, ja svarede jeg.
Find lige den sidste ordre op jeg bestilte hos dig, jeg fandt den frem.
Her er ordren fra oktober, fint svarede hun jeg vil gerne bestille det dobbelte til levering straks i det nye år, det var en kæmpe ordre, tusinde tak for ordren sagde jeg............

Hun smilede, kanske du næste gang, kan afsætte lidt mere tid til besøget hos mig, så vil jeg vise dig rundt på fabrikken og invitere dig ud om aftenen.

Lad os med det samme få planlagt det, hun stilte sig bag mig og lagde sine hænder kærligt på mine skuldre.
Jeg fumlede med den bærbare men fik endelig tændt op for outlook.........tænkte at vi kunne mødes i uge 2 om torsdagen så sætter jeg hele dagen af til dig.................

Hun lod sine hænder mødes på mit bryst og hendes bryster berørte mit baghoved, de føltes faste, det ser jeg frem til hviskede hun i mit øre og gav mig et skønt kys på kinden...............

Hvad havd hun gang i

Med små børn og et travlt familie liv havde der ikke været tid til voksen tid meget længe hjemme hos os. Så hendes duft og kærlige berøring gik lige i pikken. Den blev meget stiv, jeg kunne ikke selv kotrolere det, selv om jeg forsøgte at skjule min stive pik bag computeren........

Hun skænkede kaffen ...............hun kunne have spurgt mig om hvad som helst........mit fokus var udelukkende på hendes kavalergang ................Hun satte sig på bordet spredte sine ben ..........den stramme kjole gled lidt mere op og afslørede et par meget minimale trusser................

Jeg satte computeren bort ................er du sikker på vi er alene ...............ja sagde hun Caroline er jo lige kørt det hørte du jo..................... Hun opdagede den stive pik og smilede til mig, har du flere gaver med eller ?

Jeg havde en fornemmelse at være overvåget/beluret.......mens hele min liderlighed skreg fuck det tag hende nu for helvæde......denne mulighed kommer aldrig igen

Hun satte sig på hug foran mig......du er da en meget slem dansker.....hun lod sin ene hånd stryge uden på stoffet, hen over min pik........passer din kone ikke ordentligt på dig siden den kan blive så stiv blot den ser omridset af et par svenske bryster og ben.........nej svarede jeg ærligt..........efter vi fik det sidste barn har der ikke rigtig været tid eller overskud......

Hun rejste sig ...........hun er ikke rigtig klog, var du min mand så ville jeg altid finde tid........Kan jeg stole på dig..................altid svarede jeg.................jeg har set frem til dit besøg.........hun lod igen sin ene hånd stryge uden på stoffet, hen over min pik.....lynlåsen var ved at sprænges.....................syntes du jeg er snyg................meget svarede jeg...........hun knappede de sidste tre knapper op og løsnede sin bh...............blottede hende bryster , syntes du om dem

.......ja svarede jeg .......hun tog mine hænder og placerede dem på dem, mens hun lynede min lynlås ned og lod en hånd glide inden for.............jeg kæmpede med mine følelser...........

det var jo totalt forkert det her...på hendes afdøde fars skrivebord stod et billede af hende med mand og datter og i mit hoved havde så jeg min kone og børns billede for mig........

Men mine hænder gik på opdagelse, mærkede hendes tunge modne bryster, duftede til hendes hals.....hvad med din mand ........han er blevet et hjemmegående skvat af en mand.......ikke en gang i år har han haft lyst til sex med mig........fuck ham.........han er taget på jagt i Polen med gutterne og Mia er hos mine mor...............hun så jeg havde set billedet..........hun smed billedet i skraldespanden glasset spintrede ..........

Hun smilede og knappede mine bukser op og lod hånden omslutte min pik.......SHIT du har en stor pik........lad mig mærke dig, smage dig mmmmmmmmmmmmmmmmm .Derefter lukkede hun sin yndige svenske mund op og lod sin tunge drillende gå på opdagelse ..................hun slikkede mig fra rod til spids....trak forhuden tilbage og kyssede mit pik hoved..................min første danske pik nogen sinde................du smager helt fantastisk

Kors i hytten hvor kunne hun slikke pik....................jeg havde ikke fået et blowjob meget længe og var ved at komme med det samme..................stop stop..............rolig nu .............så kunne jeg ikke modstå fristelsen længere...... jeg trak hendes mund af min pik selvom hun nærmest sugede den til sig og dannede et vakum............blop sagde det da den smuttede ud...........

nej slut nu jeg vil havde din stive danske pik nu.............vent svarede jeg..............jeg lukkede hendes nederdel op og lod den falde på gulvet..........hun havde selvsidende strømpebukser og hofteholder på................jeg lod min hånd glide ind i truserne......først bagpå derefter forsigtigt foran.......hun lod mig villigt komme til......hun var varm og fugtig.........jeg lod en finger prøvende smutte inden for og hendes svenske fisse var mere end klar og bød mig indenfor..................

Glem vores familer.....nu er der bare du og jeg i hele verden sagde hun og jeg vil have din pik i mig nu.......

Hun smed truserne og lagde sig på bordet........vent lidt sagde jeg vi har tid nok

Få sex i dag

Jeg havde stadig fornemmelsen af at være overvåget og så mig omkring.....men jeg kunne ikke lige se nogen...................nu ville jeg fandeme slikke og kneppe den tidligere direktørs datter på hans skrivebord, om han så vente sig i graven tusinde gange...................jeg så på hende..........så du vil have dansk pik.............ja.... jeg vil have din svarede hun og gerne nu............så må du bede pænt derom tøs

.....................hun gispede...kaldte du mig for tøs..............hun så helt forkert ud et øjeblik.................. hun gispede.........................ja min lille liderlige svenske tæve...........jeg var pludselig bange for hun ville stoppe og jeg havde kvajet mig...............

Nu var der ingen vej tilbage....................jeg smed alt der var på bordet på gulvet ....på nær lampen med et brag, lagde hende på det og spredte hendes ben ..................hendes kusse afslørede hende alt for tydeligt...................den var fugtig...................hun havde ordnet og barberet den............hun havde en enormt smuk kusse.............den lukkede sig op for mig ....lokkede mig..................duftede...........tiggede mig om at tilfredstille den..........

jeg løsnde mit slips og samlede hendes hænder over hendes hoved......hvad er det du gør sagde hun................nej stop jeg er en pæn pige.................jeg fik øje på at der var 3 nærmest kroge for enden af bordet og sente den tidligere direktør en venlig tanke......vend dig om om buk dig .............jeg fastgjorde hans datter hænder til den midterste krog i den ene ende af bordet................ hvad er det du gør..............nej det vil jeg ikke................men jeg var fast besluttet .............hun skulle gøres fast til det bord hvor hendes far tydeligvis så ofte før fastgjort andre piger................................

det kan godt være du kan bilde andre ind at du er en pæn pige men mig narre du ikke.............du må kalde mig for herre og intet andet er det forstået

Hvad er det du gør......du er jo syg.......forsøgte hun.......ti stille tæve ellers må jeg straffe dig, er det forstået..........

Ja herre svarede hun............endelig ...............hun havde forstået legen........jeg så på hendes numse der ragede ud over skrivebordskanten i den perfekte tag mig højde............jeg tog mit bælte ud af bukserne og hun så på mig.........jeg skal nok være en sød pige ............havde jeg bedt dig tale............nej herre..........

jeg hævede bæltet og lod det ramme hendes baller.......hun gispede og bed smerten i sig.............du skal gøre hvad jeg befaler tøs, du er fra nu af min helt personlige svenske sex slave..................ja herre...........

En rød stribe blev efterladt på hendes baller...................tusinde tak herre .............jeg er din sexslave tag mig som du lyster............jeg vil opfylde alle dine ønsker....................jeg lod mine fingre sprede hende fisse som nu ikke blot var fugtig.............den drev................på bordet foran hendes fisse lå en fin lille pyt af fisse safter......

Kære herre...............hviske hun..................må jeg ikke nok bede om at du stikker din dejlige danske pik ind min min liderlige svenske fisse................jeg vil gøre alt for dig herre..............jeg måtte tvinge min pik til ikke at gå med det samme.............

Nu skal jeg have kaffe først........hvad svarede hun nærmest i chok.................ja og lig stille ellers bliver du skoldet når jeg skænker kaffen....................jeg placerede kaffekoppen på den ene balle og en serviet på den anden og skænkede en kop......med vilje lod jeg et par dråber dryppe ned på hendes bare baller .............hun kæmpede for at ligge stille..............nu var jeg sikker på vi ikke var alene...............da dråberne ramte hendes baller hørte jeg et gisp, men ikke fra Monika.............

Jeg lod som ingenting.................trak en stol hen og spredte Monikas skamlæber for at indsætte et finsk brød af gangen for derefter at spise det...de skulle spises hurtigt da hun drev af safter der hurtigt opløste kagerne.....jeg spiste dem med velbehag men jeg roste hendes tæve fisses gode smag.................

Pludselig fik jeg øje på Caroline i et spejl.............hun gemte sig i pejsestuen bag sofaen og stod med noget der lignede et VIDEO kamera i hånden..................fuck jeg var lige ved at gå helt i panik...................men var hun her....... var det enten noget de havde aftalt eller også havde hun måtte opgive at komme hjem og havde returneret for at finde sin chef i en meget pinlig situation.....jeg satsede på det sidste og lod som om hun ikke var fundet....................

Jeg trak et finsk brød ud af Monika og lod min tungespids ramme hendes klitoris......hun skreg ....som om jeg havde slået hende.................slik mig med din magiske tunge din dejlige danske mand..............må jeg bede dig om dette???????????? giv mig din dejlige stive dansker pik herre..........

Jeg kunne næsten ikke holde igen............jeg havde lyst til at banke min pik op i hende men .............stillede mig foran hende .......åbne munden tæve......slug min pik til roden, jeg havde altid ønsket at prøve det, men aldrig fundet en pige der kunne...............det kan jeg da ikke sagde hun......du er for stor.......slug kælling...............hun forsøgte men lukkede ikke ordentlig op...........jeg sagde til roden............undskyld sagde hun...jeg kan ikke .....jeg har aldrig kunnen..............så er det på tide du lære det......................ellers bliver du straffet voldsomt og får ingen pik...............prøv igen............hun lænede hovedet tilbage og prøvede..............men kom kun halvvejs...................jeg trak min pik ud og gik om og gav hende en endefuld.....der måtte andre midler i brug.....jeg gik hen til min taske og returnerede med en endnu stivere pik og mobil telefon, tog 10 billeder af hende bundet fast til skrivebordet og hendes dejlige fisse...................tændte den på VIDEO og forklarede hende at hvis ikke hun i næste forsøg slugte min pik til roden så ville klippet blive uploaded til internettet.............

du må ikke filme dette jeg beder dig............om du sluger til roden så bliver den ikke uploaded svarede jeg..................jeg skal nok herre .............denne gang røg jeg helt i bund................hun havde svært ved at få luft allerede halvvejs .....men jeg kneppede hendes mund helt i bund..............hun kunne ikke få luft ...........jeg trak pikken ud og hun gispede ..........jeg drejede hende så Caroline ville få det helt perfekte skud af Monika der slugte til roden.........og igen sagde jeg............Monika takkede og lukkede endnu engang min pik helt ind i munden og dybt ned i halsen..............hvis ikke Monika havde været så travlt optaget med at sluge min pik havde hun ikke kunne undgå at høre Caroline´´s dybe vejrtrækning............
Det var flot min pige og er vi enige om at den eneste pik du nogensinde sluger til roden er min.........ja herre...............jeg elsker din pik ...........det er vores hemmelighed svarede hun...........

Jeg vil kun have din dejlige stive store danske pik og ingen andens ej heller min lille undskyldning af mands pik ..............jeg beholder filmen .............ja herre .............jeg ønsker aldrig at dyrke sex med andre end dig.............er du ikke sød snart at lade min svenske fisse tage imod din pik langt op i mit indre................please....................Jeg vil gøre alt for dig.....
Jeg så ud af vinduet og kunne lidt længere ned af vejen se at Carolines bil var kørt fast i sneen, lige ved lågen...... så hun måtte have set og filmet næsten det hele. Den optagelse skulle jeg have fat på, men samtidig så tændte det mig utroligt meget at hun så på og ikke vidste jeg havde opdaget hende......hun måtte tage sin straf senere.............

Nu har du slugt mig til roden og derfor vil jeg snart opfylde dit ønske............men ikke endnu..........vend dig om...........hun vendte sig og jeg bukedde hendes ben op, spredte dem og blotlagde hendes fisse for både mig og den hemmelige fotograf.........jeg satte mig imellem hendes ben og begynde langsomt men sikkert at slikke hende mod en orgasme..............hun råbte og skreg.........ingen absolut ingen har nogensinde slikket mig som du..........bliv ved..........fuck hvor du slikker skønt...............jeg har læst om mænd der kunne slikke som du men blot troet de var kvindelige fantasier....................jeg stak en finger op i hende og fandt hendes g-punkt på forvæggen en lille stykke oppe..........................nu havde jeg hende under fuld kontrol.......slikkede hende..........suttede på klitoris..............legede med hendes g-punkt og lige som hun var ved at gå stoppede jeg gang på gang......................nej du må ikke stoppe jeg trænger i hele kroppen til en orgasme........jeg har ikke fået en nogensinde uden jeg selv måtte få det til at ske .......du må ikke stoppe..............please....................

Men stoppede det var lige hvad jeg gjorde.....sekunder inden hun gik ..............stoppede jeg.....lod mine fingre smøre sig ind i hendes safter og begyndte at masere hendes anus................først nåede hun ikke at opdage hvad jeg havde gang i...hendes anus drev af hendes safter fra fissen........min pegefinger smuttede ind.....nej skreg hun og kom til sig selv igen.................hvad er det du gør .....................ikke i numsen...............jeg beder dig...........vend dig tøs..........ikke i anus.................intet har nogensinde været der før...............jeg vil ikke....tør ikke..........men kneppes i røven det skulle hun...............

Er du blevet spurgt........nej herre....men....
ikke noget men.................vend dig om nu............hun vendte sig og spredte sine ben...................jeg fandt nogle læderstropper i skabet og band hendes ben og hænder fast til hvert hjørne .....fuldstændigt blottet og udleveret for mig og ja Caroline

Jeg tog slipset og bandt det for hendes øjne.......nu skal du blot koncentrere dig om at føle ikke se......
Jeg lod min pik drillende køre op og ned af hendes drivende kusse men ikke ind........lod spidsen af pikken komme ind i hendes mere end modtagelige kusse.......hun forsøgte at trække den op i sig......................lig stille kælling..................jeg tog mit kamera .........hun hørte det tænde......nej det må du ikke filme........er det mig eller dig der bestemmer .....det er du herre................med spidsen af pikken i kussen og en finger der legede med hendes anus, måtte hun kapitulere......hun lod hurtigt en finger smutte ind derefter 2 og så hele 3 fingre........jeg prøvede af al magt ikke at kigge på Caroline der nu ikke længere kunne holde sig skjult for dette skulle hun have i kassen ........hun var blevet modig og var sikker på at jeg ikke havde opdaget hende men kun tænkte med min pik......hun havde listet sig helt op til døren og havde rejst sig op så hun kunne få den rette vinkel....i spejlet kunne jeg se at hun nu havde den ene hånd dybt begravet nede i hendes skød.....hun stod og onanerede mens hun filmede os......det tændte mig helt vildt

Jeg spredte hendes skamlæber forsigtigt og lod min pik styre ind i denne smukke våde svenske fisse......mmmmmm ...stønnede hun....kom ven ...ta mig

Jeg bankede nu min pik i bund for føste gang i denne guddommelige svenske fisse, mens jeg fortsat havde mine fingre i hendes røv...............hun udbrød en dyrisk lyd der kom helt indefra.....en lyd af forløsning ...............jeg lod pikken trænge helt i bund og lod den blive der.....................nej stop ikke................ giv mig min elskede pik.......jeg elsker din store stive stærke pik..........jeg tog hende hårdt og blidt på skift....hun hulkede og skreg sin liderlighed ud i rummet.....hun var igen ved at gå.............skulle hun have lov denne gang.................hun eksplodere i den største orgasme jeg nogen sinde har oplevet en kvinde få...........hun hev og sled i sine "lænker" men blev holdt fast................tak min herre ....tak for denne ufattelig gode sex oplevelse.......fuck mig igen................. jeg trak langsomt min pik ud og pegedee den mod hendes anus.....så hun stille og roligt kunne få en ide om hvad der skulle ske og nå at vende sig til tanken..................nej nej nej....ikke mit anus......jeg beder dig......
Havde jeg givet dig lov til at gå............nej herre..........så må du tage straffen.........
jeg lod pikken gå imod stjerne .................ned omkring fissen for at blive smurt og så tilbage.......hver gang den kom tilbage trykkede jeg lidt hårdere imod og for hver gang gav hun mere og mere efter.............med den ene hånd filmede jeg og med den anden førte jeg skiftevis pikken og legede med hendes klit.........................og pludselig gav hun efter og lukkede op......jeg trængte stille og roligt ind i hende.....lod hende vende sig til følelsen af pik i røven.......så overraskede hun mig...............kør i bund herre
......jeg vil have din pik helt i bund.......brug mig................tag mig.........................pul mit røvhul......jeg er din sex slave............jeg er for altid i din ............hun begyndte at ryste og dirre.....jeg er en liderlig beskidt tøs.................jeg begyndte at kneppe hende hårdt i røven og nåede lige at finde klitoris før hun kom i en voldsom orgasme......hun brøllede sin orgasme ud og det sprøjtede ud af hendes fisse med en klar væske der kom i store mængder at alt blev vådt omring bordet af hendes safter.....jeg nåede lige at trække min pik ud så Caroline kunne filme de mange måneders opsparet sæd, flyve ud af pikke og sprøjte ud over Maikens røv og ryg.......min pik sprøjtede og sprøjtede som jeg aldrig før har oplevet det.................Caroline stod stadig i døren og filmede helt opslugt og lamslået over hvad hun havde været vidne til

tusinde tak kom det stille fra Maiken.............tusinde tak.......det var vidunderligt.........

Caroline hvad laver du her..................råbte jeg...............du står da vel ikke og luere på os og filmer os.

Jeg så direkte på over på Caroline der stod og onanerede med den ene hånd og filmede med den anden.....uden at slippe Majken fri løb jeg over og tog fat i Caroline og trak hende i håret ind på kontoret.......Det her skal du ikke slippe godt fra......
Fortsættes.....................

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 62 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.