Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde ”truffet” hende i et chatroom et par måneder tidligere. Hun havde været deprimeret og jeg havde givet hende mit telefonnr., og vi havde talt sammen den halve nat. Primært om hendes dødsdømte ægteskab og hendes allerede døde sexliv. Uden at der var meget flirt i luften talte vi om hinandens fantasier og jeg fortalte lidt om mine nyligt gjorte erfaringer med dominans. Hun ville gerne underkaste sig og havde en drøm om at prøve pigesex.

I den følgende tid skete det at vi talte sammen, men der kunne gå lang tid i mellem og jeg havde i hvert fald opgivet tanken om at jeg nogensinde skulle se hende. En aften for nyligt bippede en sms imidlertid ind på min mobiltelefon. Den var fra hende: Må jeg ringe? Stod der.

SEX I DAG?

Selv om det var sent skrev jeg at det måtte hun da gerne.

Hun ringede og uden falbelader af nogen slags sagde hun:

”Undskyld jeg er så direkte, men er du til noget uforpligtende sex på fredag?”

Jeg tænkte mig om i to sekunder og svarede ja.

Hun fortalte at hun havde fataseret om at komme ud til mig med bind for øjnene og bare lade mig bestemme. Jeg syntes det lød vildt ophidsende, og var straks med på ideen. Vi talte om det rent praktiske arrangement og i de efterfølgende dage fik vi nogle detaljer på plads.

Endelig blev det fredag.

Vi havde aftalt at hun skulle være min fra klokken 16 hvor hun skulle ringe mig op. Hun havde på det tidspunkt ikke anden viden om min bopæl end at det var på Amager. Hun ringede. Jeg beordrede hende til at tage bad hvorunder hun barberede sin mis og efterfølgende finde tre sæt tøj frem som hun kunne forestille sig at tage på. På det tidspunkt skulle hun atter ringe til mig.

Der gik tre kvarter inden telefonen atter ringede. Jeg bad hende beføle sin mis og fortælle hvor glat den var. Det gjorde hun.

”Er den også våd?”

Hun stak en finger op og bekræftede dette.

”Knep dig selv” bad jeg hende og lyttede til hendes ophidsende vejrtrækning. Efter at vi i ugens løb havde dyrket telefonsex et par gange kendte jeg efterhånden hendes rytme, og da hun nærmede sig orgasmen bad jeg hende holde inde med legen. Hun protesterede, men jeg fastholdt at tiden var inde til at få tøj på.

Ud fra det tøj hun havde valgt skabte jeg en kreation bestående af sort undertøj, en skjortebluse, en lang nederdel og et par selvsiddende strømper. Skoende måtte hun selv vælge.

”Nu tager du bh’en på” beordrede jeg og hun lagde røret og gjorde som jeg havde sagt. Derefter bad jeg hende i rækkefølge tage sit tøj på. Undtagen trusserne.

”Når du kommer herud skal du smide trusserne ind gennem brevsprækken sammen med et tørklæde” sagde jeg – hvorefter hun fik adressen og besked om at være her præcis en time senere.

Hun kunne i hvert fald klokken, konstaterede jeg da dørtelefonen kimede på klokkeslæt. Et øjeblik efter hørte jeg det pusle ved brevsprækken og på gulvet landede et par sorte trusser og en rød bandana. Jeg kunne ikke modstå fristelsen til at snuse til trusserne inden jeg lagde dem på bordet og rullede bandanaen sammen.

Der gik et par minutter inden jeg åbnede døren.

Som aftalt stod hun med ryggen til mig. Jeg lagde tørklædet for hendes øjne og trak hende varsomt indenfor i lejligheden. Først da døren var lukket bandt jeg en stram dobbeltknude.

Jeg hjalp hende af med jakke og støvler og førte hende ind i stuen. Jeg bad hende stå helt stille, slap hendes hånd og tog hende om skulderen. Jeg drejede hende rundt tre-fire gange så hun mistede enhver retningssans før jeg placerede hende i en lænestol der var placeret lige overfor min ynglingsplads i sofaen.

Jeg skænkede hende et glas vin og hjalp hende med at finde og tænde en cigaret inden jeg satte mig overfor hende. Hun var tydeligvis meget nervøs, og jeg lod hende få lidt tid: der var jo masser af den…

20 minutter og tre cigaretter senere mente jeg tiden var inde til at begynde legen for alvor:

”Træk op i din nederdel” kommanderede jeg.

Hun gjorde som jeg bad om; også da jeg bad hende sprede benene og lægge fødderne op på bordet så jeg havde den mest fantastiske udsigt til hendes glatbarberede fisse. Hun var en flot rund dame, og jeg fik lyst til at se mere af hendes krop, men væbnede mig med tålmodighed. Kunne hun vente, kunne jeg vel også. Så jeg snakkede bare videre som om jeg var uberørt af situationen.

Hun prøvede flere gange at samle benene og trække ned i nederdelen, men jeg stoppede hende hver gang. Da hun havde siddet sådan i ti minutter rejste jeg mig stille og gik over bag hende; rakte hænderne om hende og tog fat i hendes bryster hvilket fik hende til at snappe efter vejret. Jeg slap mit greb og gik ud i køkkenet og hentede en kop te. Jeg tog mig god tid og lavede så meget larm som muligt imens jeg af og til skævede ind til hende. Men hun blev siddende som jeg havde bedt hende om.

Da jeg kom ind i stuen igen lod jeg hende få en cigaret inden jeg satte mig. Spurgte om det tændte hende at jeg kunne se hendes blottede fisse. Det gjorde det. Men hun fik alligevel et mindre chok ved mine næste ord:

”Hanne, tror du vi er alene?”

Det tog mig et par minutter at overbevise hende om at det var vi. Hun faldt lidt til ro igen og fik et halvt glas rødvin. Jeg spurgte om der var noget jeg kunne gøre for hende.

”Jeg vil gerne have lov at røre ved dig” sagde hun.

”Okay”, svarede jeg: ”Rejs dig op”.

Hun stod et øjeblik usikkert på benene.

”Tag nederdelen af”, bad jeg hende.

Hun tog den af og rakte den frem. Jeg tog den og lagde den sammen og placerede den sammen med trusserne inden jeg førte hende over i sofaen. Jeg satte mig og fik hende anbragt foran mig – jeg gav hende lov til at beføle mit ansigt og min krop let, inden jeg vendte hende om så hun sad med ryggen til mig.

Jeg trak hende ind til mig og lagde armene omkring hende. Kærtegnede de store bryster uden på skjorteblusen som jeg nu bad hende knappe op. Hun fik hurtigt af og hun var nu kun iført sin sorte bh. Jeg fik hende til at sprede benene og førte en hånd ned til hendes fisse som var plaskvåd. Jeg lod en finger glide indenfor og hun gispede ophidset.

Jeg trak min våde finger ud og lod den køre langsomt op over hendes glatte trekant, over hendes mave – standsede mellem brysterne… Førte den tilbage til fissen og vædede den igen. Jeg placerede min våde finger på hendes læber og fik hende til at åbne munden og slikke den ren.

Hanne var efterhånden mere rolig og havde vænnet sig til at være blindet. Jeg fik hende til spille sin fisse imens jeg pillede bh’en af hende så hun var helt nøgen – bortset fra bandanaen. Igen stoppede jeg hende lige inden hun nåede at komme og bad hende rejse sig.

Jeg tog hendes hånd og førte hende ud på gulvet, hvor jeg kommanderede hende ned på gulvet. Hun var smuk som hun lå der med røven sin store røv lige i vejret og de store tunge bryster duvende under sig. Jeg listede stille ud af rummet og trak døren i efter mig. I køkkenet fandt jeg posen med isterninger og smuttede to ud.

Med dem i hånden listede jeg tilbage.

Jeg ved ikke om Hanne havde bemærket at jeg var væk, men hun lå som da jeg havde forladt hende. Jeg holdt isterningerne over hendes ryg og lod de kolde dråber lande på hende; to en isterning i hver hånd og greb rundt om hendes bryster. Hun gispede og begyndte så småt at stønne. Jeg proppede den ene isterning ind i munden på hende og lod den anden danse ned over hendes ryg; kørte den frækt mellem hendes varme røvballer der var så fristende som nogen røv kan blive. Da isterningen var smeltet satte jeg mig bag hende og lod en finger smutte indenfor i hendes drivvåde kusse imens jeg langsomt kørte tunge ned mellem ballerne og cirklede om hendes frække røvhul.

Jeg havde nu to fingre i hendes fisse og hun stønnede voldsomt. Jeg kyssede hende i røven og fjernede ansigtet for at gøre plads til min anden hånd; langsomt førte jeg en finger inden i hendes bagerste indgang hvilket fik hende til at stønne helt ukontrolabelt. Jeg trykkede fingeren helt i bund og hold den stille der imens jeg fjernede de to jeg havde i hendes fisse. Langsomt begyndte jeg at fingerkneppe hendes røvhul og hun fik aftenens første orgasme.

Jeg trak fingeren ud og begyndte at slikke hende bagfra imens jeg med flade hænder slog hende på skiftevis højre og venstre balle. Det var noget hun kunne li og snart kom hun igen. Jeg lod der blive længere imellem slagene der til gengæld blev hårdere og knapt så rytmiske. For at høre helt op.

Jeg lod hende ligge et par minutter før jeg gav hende et ordentligt klask på den højre balle, hvilket fik hende til at komme igen! Da hun var kommet til hægterne bad jeg hende rejse sig og jeg førte hende tilbage i sofaen hvor vi satte os som før. Jeg tændte en cigaret til hende. I mellem to sug bad jeg hende læne hovedet tilbage, og da hun gjorde det kyssede jeg hende. Det var ikke meningen at det skulle være andet end et blidt tantekys, men snart dansede vores tunger en heftig tango.

”Nu har du kysset en mand du aldrig har set”, sagde jeg og vi grinede sammen.

Vi røg vores cigaretter færdige og jeg tog bindet fra hendes øjne.

Til min overraskelse holdt hun øjnene lukkede.

”Har du slet ikke lyst til at se mig”? Spurgte jeg.

”Jo”, svarede hun – ”men først når du giver mig bud på det”.

Det blev en lang og dejlig nat. Som blev til flere møder...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.