Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er forlovede, og bor i min lejlighed. Vi vågner en onsdag morgen, og jeg står op lidt før dig. Sætter kaffe over og går i bad. Imens jeg står under bruseren kommer du ind til mig og trykker din krop ind imod min. Du begynder at kærtegne min pik og da den er stiv

hvisker du i mit øre:

SEX I DAG?

- Jeg vil ha dig nu!

Jeg trænger ind i dig og vi elsker stående og ret voldsomt. Det er liderligt.

Vi vasker os, og imens jeg tørrer dig bliver vi enige om at pjække fra arbejde. Jeg sætter mig nøgen på sofaen og ringer til mit job. Imens jeg taler med chefen kommer du ind i stuen og lader håndklædet falde og begynder at kærtegne dine bryster, - da du lader en

hånd finde ned mellem dine ben begynder min pik atter at røre på sig, og jeg skynder mig at afslutte samtalen. Du sætter dig for at ringe til dit job, og jeg falder på knæ foran dig. Skiller dine ben ad og begynder at slikke dig.

Tilfældet vil at der er en del koks med omstillingen i det firma hvor du arbejder, så du bliver gentagne gang stillet det forkerte sted hen. På grund af min tunge får du sværere og sværere ved at koncentrere dig om telefonen og du er ret stakåndet, da du endelig havner

det rigtige sted og får meldt dig syg.

Du smækker røret på næsten inden din chef kan ønske dig god bedring og kommer med et brag da jeg imens jeg slikker videre og klemmer og nulrer dine brystvorter.

Vi lægger os ind i sengen hvor vi elsker blidt.

Bagefter lægger vi os tæt omslyngede til at sove igen. På grund af sommervarmen ligger vi nøgne og uden dyne over os. Jeg vågner ved at du har taget min pik ind i din mund og slikker den blidt. Jeg er straks meget liderlig og vil have dig lige på stedet. Men du har en

anden idè:

Du stiller dig med hænderne i vinduskarmen og med spredte ben og siger: Ta mig bagfra og vrikker indbydende med røven. Jeg trænger blidt ind i din fisse og knepper dig langsomt. Du begynder at stønne sagte. I det samme kommer en ældre kvinde - hun er omkring de 35 - ud i gården, hvor hun placerer sig i en læggestol og begynder at nyde solen. På et tidspunkt bøjer hun sig forover for at smøre solcreme på sine ben og vi kan se direkte ned på hendes bryster.

Jeg spørger om du kunne tænke dig at slikke dem og hendes fisse og du stønner ja. Vi lægger os på sengen og du rider mig frækt til vi kommer samtidig.

Vi gør morgenmaden klar og imens du finder en bikini tager jeg et par shorts på. Vi tager maden med ud i gården og placerer os nær den fremmede kvinde. Du falder let i snak med hende, imens jeg holder mig mere i baggrunden. Vi spiser færdig, og jeg bærer bakken indenfor og snupper en kold duche.

Da jeg kommer udenfor igen er hun ved at smøre din ryg ind i solcreme. Du løsner toppen af bikinien og da hun er nået til det øverste af din ryg vender du dig pludselig om så hendes hænder ufrivilligt havner på dine bryster. Hun rødmer let, men du tager blidt fat i hendes arme og beder hende smøre dig ind foran også.

Det er drønophidsende at du er så fræk ude i gården og jeg er endnu mere glad for at du er min.

Hvordan du bærer dig ad går aldrig op for mig, men du får også kvinden til at smide toppen og får også lov at smøre hendes bryster ind. Du er meget omhyggelig med hendes brystvorter, og da du bøjer dig ned og kysser hende let på munden er hun solgt.

Det er ingen sag at få hende med ind i lejligheden. Du fører hende ind på sengen hvor du beder hende lægge sig. Du trækker hendes bikinitrusser af hende og slikker hende blidt et kort øjeblik. Derefter smider du dine egne trusser og lægger dig ved siden af hende, og forklarer hende om vores aftale. At du gerne må være sammen med andre kvinder, bare de er indstillede på at jeg bestemmer; at jeg kan finde på både at kigge på og på at deltage selv.

Kvinden stønner ophidset og siger ja, og bliver helt vild i blikket da du fører to fingre op i hendes våde fisse. Jeg beder jer om at slikke hinanden og bliver vildt ophidset af synet og beder jer lægge jer sådan at hun slikker dig. Hun ligger og strutter med røven og jeg spørger hende om hun trænger til pik? Hun har allerede en hånd i sin egen fisse og stønner voldsomt.

Da hun stønnende bekræfter at hun vil have min pik, spørger jeg dig hvor jeg skal give hende den. Dit svar er kort og lyder næsten brutalt:

- Gi hende den i røven, skat.

Jeg stikker en, derefter to fingre op i røven på hende, og det er tydeligt at hun nyder det. Jeg trækker fingrene ud og styrer min stive pik op i hendes røvhul. Jeg starter blidt, men du ber mig om at sætte farten op, så det gør jeg.

Du flytter dig fra hendes tunge og kravler hen så du kan nå hendes fisse med hænderne og giver hende finger til den store guldmedalje. Resultat: Vores veninde kommer med et brag.

Du kigger på min pik og siger med et suk: Så er det måske min tur til at få pik? Du lægger dig på ryggen og jeg trænger langsomt ind i dig og vi elsker længe imens vi kysser inderligt...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.