Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kort efter min 18 års fødselsdag, pakkede jeg min kuffert og flyttede hjemmefra. Det hjem, jeg stod overfor at skulle forlade, var et lille rødt rækkehus, som jeg delte med min mor og ældre bror.Som jeg erindrer det, har forholdet til min mor altid været fyldt med frustrationer og nederlag. Hun gav mig altid følelsen af, at jeg ikke duede til noget, og at alt hvad jeg gjorde, bare ikke var godt nok. Resultatet blev, at jeg nærmest i oprør, begyndte at hænge ud med drengene, da de åbentlyst kunne lide mig. I bagkunsskabens klare lys, kan jeg godt se, at det var min krop, og det, at jeg nok var en smule nem. Jeg mistede min mødom som 14 årig, og selv om det lige, denne første gang, ikke var specielt godt, så introducerede det mig for en verden, som jeg fandt umådelig spændende. De næste 4 år, var jeg sammen med en del drenge. Fælles for dem alle var dog, at jeg aldrig rigtig syntes, at de formåede at tænde mig, og da slet ikke give mig orgasme. Det havde jeg kun prøvet med min brummer, og derfor blev den brugt rigtig flittigt.

Jeg havde fået et job i en bar, der lå i en af nabobyerne, og en mindre lejlighed. Baren var et godt sted at møde mennesker, og jeg var faktisk glad for mit job der. Jeg var sammen med nogle fyre, men havde aldrig eksperimenteret med andet end helt normal verginal sex. De virkede alle så... ja ... usikre, eller måske var de bare dårlige til det, og jeg havde svært ved at være den, der tog initiativ. Som regel kørte de bare på, til de kom og jeg fik aldrig meget ud af det.

SEX I DAG?

Et par måneder efter jeg var started i baren, måtte jeg sande, at det ikke var lutter lagkage. Jeg serverede som sædvanligt, men var pludselig nærmest trængt op i et hjørne, af en ung gut. Han begyndte at rage på mig, og jeg var faktisk ved at være lidt skræmt. Musikken lød højt, og ingen lagde tilsyneladende mærke til, at jeg var i problemer. Han begyndte nu, at lade hænderne overgramse mine bryster, og jeg prøvede at snakke fornuft med ham. " Så har du vist fået, hvad du skal have i aften, unge mand" Løs det bag ryggen, på den overrislede unge mand. Han vendte sig lidt vaklende om. Ved første øjekast, fik jeg et sug i maven, ved synes af denne fremmede redningsmand. Han var høj og mørkhåret, muskuløs og så var hans ansigt noget af det flotteste jeg havde set. Men det der virkelig ramte mig, var hans udstråling. Han var totalt rolig, men samtidig skræmmende. Jeg stirrede bare fængslet på ham, vidste bare, på sådan et underligt plan, at han ville passe på mig. Det virkede meget stærkt på mig. Uden at jeg havde opdaget hvordan eller hvornår, var den unge mand gået. Pludselig ramlede de mest intense øjne sammen med mine, og så var jeg solgt. Han øjne gled over mig, og han må have kunnet lide hvad han så, for et lille smil, spillede om hans mund. Da en ung pige stødte ind i mig, brød det fortryllelsen, og jeg stammede et tak og flygtede.

Da baren lukkede var jeg helt færdig. Jeg kunne ikke glemme ham og samtidig med, at jeg var lidt skræmt over de intense følelser, var jeg ,for første gang i mit liv, virkelig tændt. Efter alle de fyre jeg havde kneppet, havde jeg endelig fundet det der "noget" det kunne tænde mig. Og han havde ikke engang rørt mig !!! Det var helt nyt for mig, og jeg begyndte at fortryde, at jeg var flygtet fra ham. Jeg samlede mine ting sammen, og gik ud på gaden. 

"Flygter du ?" Lød hans stemme bag mig. Det gav et gib i mig og jeg stod helt stille,  med ryggen til ham. Jeg burde være blevet skræmt, men mærkede i stedet, at jeg blev endnu mere våd mellem benene. " Du er allerede min... og du ved det " lød det nu.  Et lille støn undslap mine læber, og det dunkede hårdt i mit underliv. Jeg kunne høre han kom nærmere. Pludselig lå hans hånd mellem mine ben. " DU ved det ... og din krop ved det. " Det gik op for mig, at jeg var våd helt gennem bukserne, og at han tydeligt kunne mærke det. Han fjernede ikke hånden, og jeg bad ham ikke om at gøre det. Det tændte mig helt vildt, at stå der midt på gaden. " Kom så " Sagde han blidt " Erkend det. Du er min, og hvad der er mit, er hos mig !" Han vendte sig og gik. Jeg stod stille et sekund, ubeslutsom. Så fulgte jeg hurtigt efter. Han gik hen til en bil, åbnede døren og jeg satte mig ind. Efter et par minutter, spurgte han, om der var nogen, der skulle informeres om min nye addresse. Jeg blev stille lidt. Hvad mente han dog med nye addresse ? Han må have gættet mine tanker, for han konstaterede " Jeg sagde jo, at hvad der er mit, er hos mig. " Han lød så difinitiv, så sikker på, at det var sådan det skulle være. "min mor" , "Udemærket, men giv hende besked på, ikke at møde op uanmeldt ". " Hvad hedder du?" Spurgte han. "Linda" " Alder?" " 18" Svarede jeg, og så ham trække på smilebåndet. " Jomfru ? " " Nej " " Har du kun fået pik af de unge knægte, eller er du vandt til rigtige mænd?" "øh, jeg har været sammen med nogen på min egen alder" .  " En af gangen eller er du blevet kneppet af flere af gangen ?" Rødmen skyllede nu op i mine kinder, mens jeg svarede " Øhm, en af gangen og mest sådan helt almindeligt " Han kommenterede ikke yderligere, men smilede lidt for sig selv. " Jeg hedder Jack, og i modsætning til dine små drenge er jeg 33." Det var det sidste han saged og til sidst faldt jeg i søvn i bilen.

"Så er vi her" Jeg vågnede med at spjæt. Hvor pokker var vi? Han steg ud af bilen og jeg fulgte efter. Det var en stor 4-længet gård, og det så rigtig flot ud. Der komm en ung gut gående i arbejdstøj. Han standsede op ved siden af Jack og kiggede spørgende over på mig. "Det her er Linda. Hun skal bo her fra nu af." Den unge mand smilede stort, mens han gloede på mig. Jack sagde, at de nok skulle få rig lejlighed, til at hilse ordentlig på mig, men at jeg lige skulle finde mig til rette først, i min nye situation. "Kom med" Sagde han, og vi gik ind i huset. Han kiggede mig ind i øjnene og sagde, at jeg skulle se hvor jeg skal sove fra nu af. Da vi træder ind i soveværelset, glider hans hånd med det samme ind mellem mine ben. " Du er blevet tør? " Hånden gned frem og tilbage uden på mine bukser, og jeg kom til at stønne. " Jeg vil have at du bliver våd for mig nu ! " Sagde han og komplet vantro, kunne jeg mærke at jeg blev det. Hånden var der stadig. " Mere" Lød det hårdt fra ham. Og det blev jeg !!! Det var ufatteligt og jeg blev, på et sekund, smask liderlig. Hånden forsvandt, men nu bliver mit tøj flået af mig og jeg stod nøgen tilbage. Jack var stadig fuldt påklædt. Hans hånd gled nu op til mit skridt igen, og med det samme, gled 2 fingre op i min varme fisse. Han brummede tilfreds, og pressede straks 2 mere op. Mine ben rystede som jeg stod der, mere tændt end nogensinde. Så forsvandt fingrene. " 3 ting du skal lære med det samme. " Lød det. " 1; Jeg udsætter ikke din krop for noget, jeg ikke ved den kan holde til. 2; Liderlighed bliver belønnet. 3; Jeg er den eneste, der har adgang til din fisse! " Jeg var chokeret. " Jeg ville aldrig være utro." Sagde jeg naivt. Han trak på smilebåndet. " Din fisse er min, og kun min. Jeg er for stor til, at du vil finde det behageligt, at jeg tager dig i dit røvhul. Derfor er det kun rimeligt, at andre får lov at gennemtrænge din stjerne." Jeg tænkte ved mig selv, at der ihvertfald ikke var nogen, der skulle trænge ind i min røv.

Jack lynede så hans bukser op, og tog den største pik ud, jeg nogensinde havde set. " Sut mig mens du tager mine bukser af " Sagde han. Jeg havde da prøvet at sutte pik før, men ærlig talt, havde jeg ikke været vild med det. Han opfangede min skepsis, tog et hårdt tag i mit hår, og næsten slyngede mig ned foran hans pik. " Jeg sagde SUT" Han førte mit hoved hen til spidsen og pressede på. Jeg kunne mærke ophidselsen snige sig ind på mig igen. Her var der ingen uerfarent fjumren eller ynkelige bønner. Han vidste præcis hvad han ville have, og tog det, jeg ikke selv gav frivilligt. Det var frækt og dejligt nemt. Han tog beslutningen ud af mine hænder , og jeg skulle bare adlyde. Ophidselsen tog til, og nu følte jeg pludselig at jeg bare MÅTTE smage denne gigantiske pik. Jeg tog fat ved roden og lod tungen røre spidsen. " Liderlighed bliver belønnet... gør det godt og jeg vil lade dig komme også " Lød det, hvorefter han tog om mit hoved, og pressede det ned over pikken. Jeg troede, at mine mundvige skulle sprække. Nu suttede jeg vildt på hans pikhoved, men jeg kunne ikke få plads til mere i min mund. Jeg masserede hans pung og da han begyndte at stønne, masede han pikken ind, så jeg ikke kunne få luft. Nu begyndte han at sprøjte en ordentlig ladning ind i mit svælg. Jeg slugte hvad jeg kunne, men det løb ud af min mund, da han trak sig ud. Så kørte han pikken rundt i det sperm, der løb ud af min mund, og tværede det ud i hele mit hoved. " Dygtig pige, du skal nok lære det. Sut mig stiv igen. Det er tid til din belønning. " Jeg adlød og mit skød skreg efter at blive fyldt ud nu. Jeg blev ført hen til sengen, hvor han fik mig på knæ, med røven strittende i vejret. Jeg var nu helt derude, at jeg hørte mig selv tigge. " Åh, Jack, ta´mig nu " Jack klukkede, stak uden forvarsel 3 fingre helt i bund i min fisse. " Jeg er nødt til at gøre plads til mig først " klukkede han videre mens jeg stønnede højere. 1 finger mere og nu spredte han alle 4 ud inden i mig, mens han kørte frem og tilbage. " aav" Stønnede jeg, stadig liderlig. " Ja, mærk mig i din lille snævre fisse. Du vil lære, at smerte fører til de bedste orgasmer. Du vil lære, at jo tiere du bliver fyldt ud, jo mere kan du tage. " Jeg var ved at finde ud af, at han havde ret. Mine safter rendte ud mellem hans fingre,så våd var jeg. Jeg ville have mere, jeg ville have hans store stive pik, op i min snævre grotte. " Sig det, sig du vil have min pik " kommanderede han. Jeg havde aldrig sagt sådan noget højt, men nu skreg jeg det ud. " Hvor" lød det. " i min fisse, skreg jeg. " Åh ja " klukkede han. " Du bliver dygtig, dig bliver vi glade for " Så satte han pikken til min åbning og tvang hovedet ind. " Åh " " Gør det ondt ?" spurgte han " Åh, åh, det er så dejligt.. " hulkede jeg. Så hamrede han hele pikken i bund. Jeg kunne mærke den flyttede min livmoder, så meget tryk var der på. "Aaav" Hylede jeg. " Ja, mærk mig, mærk min pik kneppe dig " Så trak han sig næsten ud, kun for at støde hårdt i bund igen. Han fortsatte med at kneppe mig i hårde stød, og pludselig hamrede orgasmen igennem mig. Kortsluttede min hjerne og jeg bare skreg den ud. Nu brølede han, imens han tømte sig i mig. Jeg faldt fuldstændig sammen. Hans pik røg ud af mig med et højt svup og spermen løb ned af mine ben.

Han løftede mig nu op i sengen, og lagde mig ned, med hovedet på hans bryst. " Du var rigtig dygtig,Linda. " " Bliv ved sådan, og så vil du altid være hos mig. " Jeg kunne mærke, at en varm følelse af glæde spredte sig i mig, ved at høre de ord. Han syntes jeg var dygtig ! Jeg faldt i søvn med tanken om, at jeg havde fundet noget jeg var god til, og en der satte pris på mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.