Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en sommeraften lige i skumringen, jeg var på vej hjem fra min ugentlige løbetur i orienterings klubben. Jeg var kun medlem af klubben af en eneste grund og det var at alle gik i sauna sammen efter løbeturen og der var en masse fantastisk dejlige damer at se på derhenne, jeg blev tit siddende i saunaen til jeg var helt opløst.

Som jeg sad der med den ene hånd nede i mine bukser hvor jeg legede med min pik der var stor og stiv var det jeg fik øje på dig, du stod der foran din bil og vinkede, du måtte være punkteret eller sådant noget, du havde en let sommerkjole på der flagrede i den lette brise og blottede dine lår, og jeg så at du havde bare ben. Jeg blev varm, og tænkte at måske kunne det udvikle sig jeg ville føle mig frem og gribe chancen hvis den bød sig. Jeg tog farten af bilen rullede vinduet ned stoppede foran dig, du lænede dig ind satte begge hænder på den nedrullede vindue. Jeg spurgte hvad der var sket, du hørte ikke i første omgang hvad jeg sagde, lænede dig længere ind for bedre at høre. Jeg lukkede handskerummet op, i det grønne lys kunne du se at der lå en DILDO og et par håndjern i handskerummet. Jeg greb dig om begge håndled, tog håndjernet og låste dig fast til gearstangen. Som du nu stod der nærmest som i en gabestok, højlydt brokkende dig over hvad fanden jeg bildte mig ind, trak jeg mine jogging bukser ned og begyndte at lege med min pik lige foran hovedet på dig. Jeg sad der og tænkte på at nu stod du der med fissen til frit spil lige uden for bilen, jeg spurgte dig om du vidste hvad der nu skulle ske alt imens jeg sad der og onanerede. Du var ved at blive mere interesseret alt som vores samtale skred frem. Jeg tog dildoen fra handskerummet, det var ikke af de mindste ca 25 cm og 4 cm tyk Jeg gik ud af bilen og om bag dig hvor jeg langsomt lod mine hænder glide op og ned af dine ben først på ydersiden så på indersiden, rækker op til kanten af dine trusser og trækker dem ned stadig uden at have blottet din fisse, spreder dine ben langt ud til siden du protesterer en lille smule. Jeg trak nu din kjole op over hofterne på dig og blottede din fisse som glinsede en lille smule. Jeg bøjede mig ned pressede mit hoved mod din fisse og suttede voldsomt på din klit og stak tungen op i din fisse, medens jeg suttede og slikkede stak jeg gummi pikke op i din våde fisse og bevægede den ud og ind i en dejlig jævn tempo, nu var du ved at være tændt, du havde glemt alt om at du var blevet tvunget til det her du stønnede højlydt ” Ja ” hver gang gummi pikken blev presset op i din fisse, din lyde blev kraftigere og rytmen blev hurtigere, du eksploderede i en kraftig orgasme vred bagdelen fra side, det var for meget, det var ikke til at holde ud, du klynkede og vred dig Åh hvor det fyldte i din fisse Jeg trak gummi pikken ud rejste mig og tog fat om dine hofter pressede min nu svulmende og dryppende pik op i dine kussesafter der strømmede ned af indersiden af dine ben, jeg pumpede igen og igen til jeg eksploderede og min sæd sprøjtede ud og blandede sig med dine safter.

Jeg satte mig ind i bilen vi talte frem og tilbage om hvorvidt du ville anmelde mig, men du havde haft en dejlig oplevelse og ville se gennem fingre med det hvis jeg ville ”reparere” din bil igen en anden gang...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.